משחק עונה, טייק 1: ירוקים VS צהובים

סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 162 פעמים

משחק עונה, טייק 1: ירוקים VS צהובים

שליחה על ידי רק מכבי »

המשחק הדחוי מהמחזור השביעי עומד סוף כל סוף להתקיים. הלא הוא הסופרקלאסיקו הישראלי - מכבי תל אביב מארחת בבלומפילד אתמכבי חיפה
כשאותנו ילוו 1400 ירוקים ביציע.

נהוג להגיד ולחשוב שבליגות ארוכות משחק אחד לא קובע כלום, וגם אם הפסדת או ניצחת, יש לונג-ראן, ואפשר לתקן בהמשך. זה נכון באופן כללי.
אבל בכל בעונה יש משחקים שהם סיזן-צ'יינג'ר, משחקים משני עונה לחיוב או לשלילה.
המשחק היום הוא משחק מהסוג של ''או ש.. או ש..'' כמו שנוהגת לשיר עלמה זוהר ב-''שיר אהבה אינדיאני''.
או שדגו מפסיד, ואפשר לסגור את העונה הזאת באופן סופי מבחינת סיפור האליפות. פער 11 הוא לא מחיק, בטח לא מול קבוצה שכמעט לא מאבדת נקודות.
או שדגו מנצח, הפער קטן עד ל-5 נקודות (ותודה לבית הדין על הורדת נקודה), ואפשר לדבר מחדש על המאבק, והתמונה משתנה.
בקיצור, משחק של להיות או לחדול.
תיקו ישרת בעיקר את מכבי ת''א, אנחנו צריכים לנסות לנצח. אבל צריכים לדעת לנהל את זה חכם, ולא לבוא מופקר ולקבל גול מוקדם שיסגור המשחק.

צריכים לנצח אמרנו? אז קל להגיד, בואו ננסה להבין כמה קשה לבצע, נתחיל עם קצת מספרים:
- 12: 12 משחקי חוץ רצופים בהם אנחנו לא מצליחים לנצח את מכבי ת''א במשחק חוץ (מאז הניצחון 2-0 באוקטובר 2016 משערים של עטר וקאגלמכר.
צריך לציין שהמשחק שוחק בנתניה, בגלל השיפוץ בבלומפילד).
- 17: אם מבודדים רק את בלומפילד, הרצף עומד על 17 משחקים רצופים בהם אנחנו לא מצליחים לנצח את מכבי ת''א ב-''ענק הבטון'' מאז הניצחון 2-0 בשנת 2011
מצמד של תומר חמד. אגב, גם אז זה היה במסגרת המחזור ה-7.
- 4631: מספר הימים מאז הניצחון האחרון בבלומפילד האמור לעיל.
- 25: הפעם האחרונה שמשחק בין הקבוצות הסתיים ב: 0-0 היה ב-2017, ומאז 25 משחקים רצופים שנכבשים שערים בין הקבוצות, כך שבסבירות גבוהה שנראה גם הערב שערים.

מעבר למספרים, עוד מס' נקודות לקראת המשחק:
- ''ואולי אתה פה חסר לי'': כמות החיסורים שלנו לקראת המשחק הזה היא בלתי נתפסת, שימו לב לרשימה: סק (א. אפריקה), סונדגרן (פציעה), שואו (א. אפריקה), חג'ג' (פציעה), ואליהם מתווספים שוראנוב (פציעה), חזיזה (פציעה) שכבר שכחנו מהם. כל שחקן פה הוא סופר משמעותי לקבוצה. וכל חיסור מאלץ את דגו לבצע אלתורים, וגורם גם לספסל להיראות קצת בדיחה.
לזה אפשר להוסיף את פיירו שסובל ממתיחה באחורי, ולא ברור האם ישולב במשחק, ואת דוד שסוחב פציעה בקרסול כבר 3 שבועות.
במכבי ת''א אם שאלתם, הפצועים ואן אובריים, דן ביטון, ולוקאסן ''הבריאו''. לעומתם, מילסון (א. אפריקה), ניר ביטון (סיים את העונה), ואושר דוידה (נפצע במשחק האחרון מול חדרה) ייעדרו.
- ''מאני טיים'': בסגל שלנו אין כמעט שחקנים שכבשו נגד מכבי תל אביב. אם אני מסתכל על הסגל אז סק, סבע, חזיזה ומנחם אמנם כבשו נגדם בעבר, אבל כידוע הם לא בסגל.
מה שמשאיר אותנו עם דוד, שרי ורפאלוב. לעומת זאת, אצל מכבי ת''א רשימת השחקנים שכבשו נגדנו ארוכה: זהבי, פרץ, כהן, קניקובסקי, גולסה, סאבוריט, נחמיאס.
הנתון הזה עמוק יותר, והוא מראה כי יש לנו סגל מאוד צעיר, והפציעות והחיסורים גרמו לכך שאין לנו כמעט שחקני הכרעה כרגע בקבוצה, וכידוע כמו שע. שפיגלר אוהב
להגיד: ''שחקנים גדולים מופיעים ברגעים גדולים'', ואין אצלנו כרגע מספיק שחקנים שאתה מרגיש שהם יכולים לתת את הערך המוסף במשחק גדול שכזה, בייחוד כששרי
(שבאופן כללי תמיד טוב נגדם) מגיע בתקופת נפל, אולי הכי חלשה אי פעם בירוק. וזה לא נתון מעודד במיוחד.
- ''הגעתם בדיוק בזמן'': אחרי מספר נקודות פחות מעודדות שציינתי, אם בכל זאת מחפשים להיתלות במשהו חיובי, אז שחקני הרכש קני סייף וגדי קינדה(מאמין שבסוף הוא יירשם) רשאים לשחק, ויכולים להוסיף לנו הרבה גיוון בהתקפה. לא חושב שאפשר לבקש סיפתח יותר טוב מניצחון במשחק שכזה.

הרכבים משוערים:
ירוק-לבן: שריף כיוף, עילאי פיינגולד (מאור קנדיל), לורנצו שימיץ’, שון גולדברג, פייר קורנו, עלי מוחמד, מחמוד ג’אבר, ליאור רפאלוב, צ’ירון שרי, ענאן חלאילי ודין דוד.
צהוב-כחול: אורלנדו מוסקרה, אבישי כהן, אנריק סאבוריט, דרק לוקאסן, רוי רביבו; יוריס ואן אובריים, דור פרץ, דן ביטון; גבי קניקובסקי, קיקו בנדוסוׁ (דור תורג'מן), ערן זהבי.

השופט במשחק יהיה אוראל גרינפלד, אלי חכמון ב-VAR. גרינפלד שפט גם את המשחק האחרון בין הקבוצות (3-1 לנו בסמי), וגם את ניצחון החוץ האחרון שלנו עליהם בנתניה ב-2016.
באופן כללי המאזן בין הקבוצות ב-8 המשחקים בהם גרינפלד שפט: 5 ניצחונות למכבי תל אביב ו-3 למכבי חיפה.

20:30 תחילת המשחק, שידור בערוץ הספורט.
ע''פ התחזיות בשעת המשחק יירד גשם משמעותי, ובכלל מזג אוויר לא אידיאלי עבור כדורגל עם רוחות חזקות. נראה איך זה ישפיע על המשחק ואיכותו.
ובעיקר נקווה שלא נאלץ לשיר בסיום המשחק: ''יום גשום כבר סוף עונה''.

לסיום, ''פלאשבק ירוק'' - התקציר מהניצחון האחרון בבלומפילד (רפאלוב השריד היחיד בירוק מאותו משחק, בצד של הצהובים, ייני עדיין כאן, וגם גולסה שאז שיחק בירוק, היום בצהוב):

יאללה מכבי, ''תילחמו כאילו שזה יומכם האחרון''.
ירוק עולה!

נ.ב. הנושא מוקדש לאוהד המסור אלעד קציר שחטוף בידי חמאס. מקווה מאוד שנזכה לראות אותו ואת שאר החטופים בביתם, במהרה!
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 68 פעמים
קיבל תודה: 47 פעמים

Re: משחק עונה, טייק 1: ירוקים VS צהובים

שליחה על ידי כובע קש »

לדעתי הולך להיות משחק חד צצדי והם יכתשו אותנו באמצע
dyarok
אלוף המדינה
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 7 פעמים

שליחה על ידי dyarok »

ניתוח טוב של המצב.
2 הערות:
בגדול, אני לא מאמין ב"פסטיבלים" של רשאי לשחק. שחקן שהגיע לפני יומיים וחצי והתאמן קצת עם הקבוצה- לא בונה עליו כגיים צ'אנגר.

עם כל הצער,במצב הנוכחי, תיקו זה הרע במיעוטו (אלא אם נוביל בדקה ה 92 והם ישוו..).
הסגל שלנו דפוק, יש כל כך הרבה לתקן- לא בונה יותר מדי על העונה הזאת..
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה
הודה ל־: 6 פעמים
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי GKagelmacher »

אני היום במגרש, מקווה להכנס לפה בלילה לשרשורים משמחים 💚
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

dyarok כתב: 10 ינואר 2024, 12:29 ניתוח טוב של המצב.
2 הערות:
בגדול, אני לא מאמין ב"פסטיבלים" של רשאי לשחק. שחקן שהגיע לפני יומיים וחצי והתאמן קצת עם הקבוצה- לא בונה עליו כגיים צ'אנגר.

עם כל הצער,במצב הנוכחי, תיקו זה הרע במיעוטו (אלא אם נוביל בדקה ה 92 והם ישוו..).
הסגל שלנו דפוק, יש כל כך הרבה לתקן- לא בונה יותר מדי על העונה הזאת..
לגבי החיזוקים: במקרה של קינדה, אני איתך. אני חושב שגם אמרתי את זה בנושא המקביל. לא בונה עליו ליותר מכמה דקות. ועדיין זה יותר טוב מכל מה שיש לנו על הספסל.
סייף מתאמן פה 3 שבועות, אין שום סיבה שהוא לא יכול לעלות מהספסל ולהשפיע על המשחק. זה סופר לגטימי.
(וחוץ מזה היה צריך להיתפס במשהו חיובי, אז ניסיתי בכל כוחי למצוא משהו :) )

לגבי התיקו, בגדול זה מאוד תלוי באיך המשחק יתפתח. אבל ניתוח מאוד פשוט של המצב הוא שהם קבוצה שלא מאבדת נקודות, ככה שהמשחקים מולם מקבלים משנה תוקף רציני.
צריך לנצח. הרי 8 או 11 זה לא באמת משנה. זה פער לא מחיק בקצב צבירת נקודות שלהם, וגם אחרי החיזוק שיגיע פה בינואר, אני לא רואה אותנו תופסים פער כזה.
ברור שאם הם שוכבים עלינו, אז תיקו יהיה עדיף מהפסד. אבל בסוף זו רק דחיית הקץ.
בעולם שאין לנו את כל החיסורים האדירים הללו, אני חושב שהייתה יותר אופטימיות לקראת המשחק היום. ועדיין, מכבי ת''א הנוכחית זה לא משהו שאי אפשר לנצח.
GKagelmacher כתב: 10 ינואר 2024, 12:30 אני היום במגרש, מקווה להכנס לפה בלילה לשרשורים משמחים 💚
בהצלחה עם הגשם בלי הגג. יאללה תביא את הבארכה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

נושא משחק של 3-0 ירוק, יאללה מכבי
GreenGirl
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי GreenGirl »

הסיכויים לא ממש לצדנו - משחק חוץ, הרבה פצועים (וגם אני לא מאמינה שקינדה וסייף יביאו שינוי משמעותי במשחק הזה) והמזג אויר הלא פשוט אבל נקווה להפתעה וניצחון, מה נשאר לנו חוץ מלהיות אופטימיים סכלהחיים
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

אולי אשמע קיצוני אבל לדעתי הטעות הגדולה ביותר היום תהיה לפתוח עם מוחמד.

מצד אחד הוא גם סחוט ועמוס ותשוש וראינו את זה במשחק האחרון, כלומר קשה לי לראות אותו סוגר 90 דק' וגם אם מצבנו יהיה טוב, זה אומר שנצטרך לעלות את גוני נאור כנראה כמחליף במקומו.

מצד שני, אם הוא עולה מהספסל הוא יכול להיות חילוף מעולה דקה 60 ולבוא עם אנרגיות טובות באמצע ולעזור מאוד.

בלי קשר לזה שהוא בתקופה רעה מאוד ולדעתי יעלה לנו גם בשער היום אם הוא פותח בהרכב.

אני לא באימונים ולא מרגיש את השחקנים, אבל אם סייף כשיר ובכושר טוב אני פותח אתו ב4-3-3 (או עם פיירו כמובן במידה וכשיר) ובמקרה הגרוע ביותר עולה ב5-3-2 עם חלאיילי ודין בשפיץ כשבכל מקרה ובכל שיטה ובכל מערך השלישיית אמצע שלי היא ג'אבר, רפאלוב ושרי.

זה לדעתי האמצע הכי טוב שלנו השנה והמשחקים הכי טובים שלנו השנה היו עם האמצע הזה.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

KevinDurant כתב: 10 ינואר 2024, 13:07 אולי אשמע קיצוני אבל לדעתי הטעות הגדולה ביותר היום תהיה לפתוח עם מוחמד.

מצד אחד הוא גם סחוט ועמוס ותשוש וראינו את זה במשחק האחרון, כלומר קשה לי לראות אותו סוגר 90 דק' וגם אם מצבנו יהיה טוב, זה אומר שנצטרך לעלות את גוני נאור כנראה כמחליף במקומו.

מצד שני, אם הוא עולה מהספסל הוא יכול להיות חילוף מעולה דקה 60 ולבוא עם אנרגיות טובות באמצע ולעזור מאוד.

בלי קשר לזה שהוא בתקופה רעה מאוד ולדעתי יעלה לנו גם בשער היום אם הוא פותח בהרכב.

אני לא באימונים ולא מרגיש את השחקנים, אבל אם סייף כשיר ובכושר טוב אני פותח אתו ב4-3-3 (או עם פיירו כמובן במידה וכשיר) ובמקרה הגרוע ביותר עולה ב5-3-2 עם חלאיילי ודין בשפיץ כשבכל מקרה ובכל שיטה ובכל מערך השלישיית אמצע שלי היא ג'אבר, רפאלוב ושרי.

מכבד אותך מאוד דוראנט, אבל כשאתה אומר, המשחקים הטובים שלנו היו כשפתחתנו ככה וכו', זה קצת מרגיש שאתה לא מסתכל על היריבה, ולא נותן את המקום המספיק של ההתאמה אליהם.
מעטים המשחקים בליגה שצריך לעשות התאמות משמעתיות ליריבה. משחק חוץ מול מכבי ת''א בבלומפילד הוא אחד כזה.
המשחקים הטובים שאתה מדבר עליהם היו ברובם מול קבוצות נחותות ממך. לא ראיתי את האמצע הזה מתמודד מול קבוצה איכותית.
קח את המשחקים החזקים, בין אם זה המוקדמות באלופות, הבתים באירופית, ואפילו המשחק מול ב''ש לצורך העניין היה עם עלי וג'אבר באמצע.
ככה שבעיניי זה קצת ללכת רחוק ולהגיד שאם זה עבד מול אשדוד או מול חדרה, זה יעבוד גם מול מכבי ת''א.

יש כל כך הרבה אילוצים, שאני יכול להבין את קו החשיבה הזה, אבל אני באמת לא רואה איך זה הולך לעבוד. הלוואי ואתבדה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

רק מכבי כתב: 10 ינואר 2024, 13:21
KevinDurant כתב: 10 ינואר 2024, 13:07 אולי אשמע קיצוני אבל לדעתי הטעות הגדולה ביותר היום תהיה לפתוח עם מוחמד.

מכבד אותך מאוד דוראנט, אבל כשאתה אומר, המשחקים הטובים שלנו היו כשפתחתנו ככה וכו', זה קצת מרגיש שאתה לא מסתכל על היריבה, ולא נותן את המקום המספיק של ההתאמה אליהם.
מעטים המשחקים בליגה שצריך לעשות התאמות משמעתיות ליריבה. משחק חוץ מול מכבי ת''א בבלומפילד הוא אחד כזה.
המשחקים הטובים שאתה מדבר עליהם היו ברובם מול קבוצות נחותות ממך. לא ראיתי את האמצע הזה מתמודד מול קבוצה איכותית.
קח את המשחקים החזקים, בין אם זה המוקדמות באלופות, הבתים באירופית, ואפילו המשחק מול ב''ש לצורך העניין היה עם עלי וג'אבר באמצע.
ככה שבעיניי זה קצת ללכת רחוק ולהגיד שאם זה עבד מול אשדוד או מול חדרה, זה יעבוד גם מול מכבי ת''א.

יש כל כך הרבה אילוצים, שאני יכול להבין את קו החשיבה הזה, אבל אני באמת לא רואה איך זה הולך לעבוד. הלוואי ואתבדה.
לא רואה שום סיכוי שנפתח כמו שאני אומר אז לא נוכל "לבחון" את התיאוריה.

אני ראיתי את האמצע של ג'אבר ועלי מול הפועל י-ם ומול הפועל פ''ת ובעוד לא מעט משחקים, אנחנו לא מצליחים להשתלט על המשחק אתם וזה פוגע לנו גם בשטף ההתקפי ובקידום המשחק שהם משחקים שניהם ביחד במקום שיהיה שם רפאלוב/שרי.

שניצחנו אותם בבית שנה שעברה 3-1 שיחקנו עם המופקר.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

KevinDurant כתב: 10 ינואר 2024, 13:25

אני ראיתי את האמצע של ג'אבר ועלי מול הפועל י-ם ומול הפועל פ''ת ובעוד לא מעט משחקים, אנחנו לא מצליחים להשתלט על המשחק אתם וזה פוגע לנו גם בשטף ההתקפי ובקידום המשחק שהם משחקים שניהם ביחד במקום שיהיה שם רפאלוב/שרי.

קודם כל, ראיתי לפני כמה דקות באתרים ששינו משהו לגבי ההרכב הצפוי, וכתבו שמוחמד בהרכב הצפוי ובסוגריים קנדיל, משמע שהוא כנראה תרגל בנוסף גם הרכב כשפיינגולד בלם, וקנדיל קיצוני, ככה שאולי זה לא כל כך מופרך.

בכל מקרה, הייתי מוציא מהמשוואה את ה 3-1 בעונה שעברה כי אנחנו קבוצה אחרת לגמרי, והם קבוצה אחרת לגמרי.
אז היה לך את דילן וסונדגרן (סק לא שיחק עד כמה שאני זוכר) שאתה יכול לסמוך עליהם בהגנה, ג'וש שוער, פאני אחורי, אצילי, חזיזה, סבע. קבוצה אחרת לחלוטין.
שלא לדבר על סגנון המשחק, והלחץ האדיר שידענו לעשות אז, עיין ערך קצר מידי לוקאסן. אנחנו היום במקום אחר. גם בסגל, וגם ברמת האימון.
וגם מכבי ת''א קבוצה הרבה יותר טובה עם אמצע יותר מסודר, שיטת משחק ותבניות איכותיות.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

ד''ש מהאקסים:

ניקיטה מעביר מסר:
תמונה

וגם דילן מזכיר ש:
תמונה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

רק מכבי כתב: 10 ינואר 2024, 13:32
KevinDurant כתב: 10 ינואר 2024, 13:25

קודם כל, ראיתי לפני כמה דקות באתרים ששינו משהו לגבי ההרכב הצפוי, וכתבו שמוחמד בהרכב הצפוי ובסוגריים קנדיל, משמע שהוא כנראה תרגל בנוסף גם הרכב כשפיינגולד בלם, וקנדיל קיצוני, ככה שאולי זה לא כל כך מופרך.

בכל מקרה, הייתי מוציא מהמשוואה את ה 3-1 בעונה שעברה כי אנחנו קבוצה אחרת לגמרי, והם קבוצה אחרת לגמרי.
אז היה לך את דילן וסונדגרן (סק לא שיחק עד כמה שאני זוכר) שאתה יכול לסמוך עליהם בהגנה, ג'וש שוער, פאני אחורי, אצילי, חזיזה, סבע. קבוצה אחרת לחלוטין.
שלא לדבר על סגנון המשחק, והלחץ האדיר שידענו לעשות אז, עיין ערך קצר מידי לוקאסן. אנחנו היום במקום אחר. גם בסגל, וגם ברמת האימון.
וגם מכבי ת''א קבוצה הרבה יותר טובה עם אמצע יותר מסודר, שיטת משחק ותבניות איכותיות.
אני פשוט חושב שגם בקישור "המעובה" הם ינצחו אותנו בקלות במאבקים.

צריך לשחק ליתרונות שלנו ולהעצים אותם ולא להיגרר ליתרונות שלהם
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה
הודה ל־: 100 פעמים
קיבל תודה: 48 פעמים

שליחה על ידי DelPiero »

וואו איזו השקעה רק מכבי !
:!: יענקלך
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

מנצחים היום.
רואה את ההרכב המשוער של הצהבת ולא מבין איך הם צברו כלכך הרבה נקודות הרכב חלש..
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 26 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

אחד הנושאים המושקעים שראיתי
יפה
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
dyarok
אלוף המדינה
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 7 פעמים

שליחה על ידי dyarok »

Hulk כתב: 10 ינואר 2024, 13:42 מנצחים היום.
כי הם משחקים מסודר, הם מפעילים לחץ שגורם לטעויות אצל היריבה ובדומה לתקופת איביץ' ברגע שהם עולים ליתרון הם יודעים לסגור מאד יפה את המשחק. רואים שיש שם חשיבה, תרגול וביצוע.
אצלינו כל המרכיבים חסרים- איכות שחקנים, איכות סגל אימון, התמדה וביצוע.
לא אוהב את הזלזול בהם לנוכח היכולת הרעה שלנו.
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

dyarok כתב: 10 ינואר 2024, 14:05
Hulk כתב: 10 ינואר 2024, 13:42 מנצחים היום.
כי הם משחקים מסודר, הם מפעילים לחץ שגורם לטעויות אצל היריבה ובדומה לתקופת איביץ' ברגע שהם עולים ליתרון הם יודעים לסגור מאד יפה את המשחק. רואים שיש שם חשיבה, תרגול וביצוע.
אצלינו כל המרכיבים חסרים- איכות שחקנים, איכות סגל אימון, התמדה וביצוע.
לא אוהב את הזלזול בהם לנוכח היכולת הרעה שלנו.
לא מזלזל, אבל מאוד מוזר לי שסגל כלכך בינוני צבר ניקוד שיא.
הרגשה שלי שזה יתיישר בסיבוב השני, האם אנחנו מספיק טובים כדי לנצל אתזה כנראה שלא..
ToniKroos
הענק הירוק
הודה ל־: 2 פעמים
קיבל תודה: 9 פעמים

שליחה על ידי ToniKroos »

דגו ישלוף מהכובע את סבע
GreenGirl
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי GreenGirl »

ToniKroos כתב: 10 ינואר 2024, 14:38 דגו ישלוף מהכובע את סבע
אין סיכוי, במיוחד אחרי מה שצועקים לו
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

אם חוזרים למשחקים בעונה שעברה ומשווים את ההרכבים, זה לא להאמין כמה הקבוצה השתנתה, ובעיקר תהיה פחות איכותית היום:
מההרכב ההוא לא ישחקו היום:
ג'וש כהן, בטובינסיקה, אצילי, אבו פאני, סבע, סונדגרן, חזיזה, פיירו (?) (המחמירים יוסיפו גם את נטע שעזב בינואר ולא היה בפלייאוף), ואליהם כמובן אפשר להוסיף חג'ג' ושוראנוב שהם חיסורים ''טריים''.

אשכרה אפשר להרכיב הרכב (לא בהכרח מאוזן) מהשחקנים הללו:
ג'וש
דילן-סק-סונדגרן
אצילי-----------------חזיזה
פאני-נטע
סבע
שוראנוב-פיירו
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

אגב לפי בן דור הולכים על 5-3-2 עם שרי חלוץ שני
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

KevinDurant כתב: 10 ינואר 2024, 15:13 אגב לפי בן דור הולכים על 5-3-2 עם שרי חלוץ שני
כתבתי לך מוקדם יותר, שזה כיוון שנראה שמתפתח. דגו תרגל אתמול 2 מערכים, וכנראה החליט הבוקר על אחד מהם. אם בן דור מדווח, אז אולי סאן שמע מה הוחלט ;)

לעניות דעתי דגו רוצה לשחזר את מה שהוא עשה מול היוונים. יש מוטיבים דומים - אנחנו אנדרדוג, משחק חוץ, משחק שאתה חייב לנצח.
אם זה באמת יהיה ככה, זה 3 בלמים, עם שינויים לעומת היוונים. כשגולדברג ישחק במקום גרשון כבלם שמאל, ופיינגולד במקום דניאל כבלם ימין. קנדיל על כל קו ימין במקום חג'ג', קורנו נשאר במקום.
ובאמצע שוב 2 קשרים רק שהפעם ג'אבר במקום שואו. ליאור בתפקיד שרי, יעזור לקישור ולניהול המשחק, ובשפיץ שרי במקום פיירו ישחק מעיין חלוץ מדומה או חלוץ חופשי שנע לכל המגרש.

לא חושב שזה רעיון רע בהכרח.
GreenGlory
קודם כל נאמנות
קיבל תודה: 6 פעמים

שליחה על ידי GreenGlory »

כנראה שקינדה לא בסגל
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

רק מכבי כתב: 10 ינואר 2024, 15:24
KevinDurant כתב: 10 ינואר 2024, 15:13 אגב לפי בן דור הולכים על 5-3-2 עם שרי חלוץ שני
כתבתי לך מוקדם יותר, שזה כיוון שנראה שמתפתח. דגו תרגל אתמול 2 מערכים, וכנראה החליט הבוקר על אחד מהם. אם בן דור מדווח, אז אולי סאן שמע מה הוחלט ;)

לעניות דעתי דגו רוצה לשחזר את מה שהוא עשה מול היוונים. יש מוטיבים דומים - אנחנו אנדרדוג, משחק חוץ, משחק שאתה חייב לנצח.
אם זה באמת יהיה ככה, זה 3 בלמים, עם שינויים לעומת היוונים. כשגולדברג ישחק במקום גרשון כבלם שמאל, ופיינגולד במקום דניאל כבלם ימין. קנדיל על כל קו ימין במקום חג'ג', קורנו נשאר במקום.
ובאמצע שוב 2 קשרים רק שהפעם ג'אבר במקום שואו. ליאור בתפקיד שרי, יעזור לקישור ולניהול המשחק, ובשפיץ שרי במקום פיירו ישחק מעיין חלוץ מדומה או חלוץ חופשי שנע לכל המגרש.

לא חושב שזה רעיון רע בהכרח.
לא אוהב, בטח עם חלאיילי מגן ימני.

חלאיילי יימשך יותר מדי למטה ולמשימות הגנה וזה אומר שאין לנו שום דרך לצאת קדימה מהר ואין לנו שום שחקן שיכול לקבל כדור למעלה
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 26 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

שנאה שלי ה5-3-2 הזה
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
GreenGlory