Hulk כתב: ↑12 פברואר 2025, 16:28
לגבי הדיונים פה על הצוות זר, צוות זר זה ססמה בפועל המאמנים הזרים שאנחנו יכולים למשוך לפה בטח במציאות המורכבת של ישראל אחרי ה7 באוקטובר הם מאוד בינוניים במקרה הטוב.
סתם כדי שתבינו לאזטיץ שהוא לכל הדעות מאמן בינוני מאוד קיבל פה חוזה של 800 אלף יורו לעונה (לא כולל צוות אימון) רק כדי שיסכים לאמן פה, ואם זה הפרופיל שיבוא לפה בסכומים האלה אז כל הדיבור על צוות זר מנותק מהמציאות.
מי שלוקח כדוגמא את המאמנים שגורדי הביא לפה וחושב שאפשר להביא כאלה גם היום חסר מושג.
היחיד שהיה אפשר לטעון שהוא ראוי אם לא בכר זה ברדה ושוב אני מעדיף את בכר עליו עם כל המינוסים שלו
הוא לא מרוויח 800 אלף יורו. זה פייק ניוז. המאמן היחיד בארץ שהרוויח סכומים כאלה לדעתי זה איביץ'.
הצוות של בכר בעונה של ליגת האלופות בעלות מעביד הרוויח כמו כל צוות של העמלק
לגבי הדיונים פה על הצוות זר, צוות זר זה ססמה בפועל המאמנים הזרים שאנחנו יכולים למשוך לפה בטח במציאות המורכבת של ישראל אחרי ה7 באוקטובר הם מאוד בינוניים במקרה הטוב.
סתם כדי שתבינו לאזטיץ שהוא לכל הדעות מאמן בינוני מאוד קיבל פה חוזה של 800 אלף יורו לעונה (לא כולל צוות אימון) רק כדי שיסכים לאמן פה, ואם זה הפרופיל שיבוא לפה בסכומים האלה אז כל הדיבור על צוות זר מנותק מהמציאות.
מי שלוקח כדוגמא את המאמנים שגורדי הביא לפה וחושב שאפשר להביא כאלה גם היום חסר מושג.
היחיד שהיה אפשר לטעון שהוא ראוי אם לא בכר זה ברדה ושוב אני מעדיף את בכר עליו עם כל המינוסים שלו
הוא לא מרוויח 800 אלף יורו. זה פייק ניוז. המאמן היחיד בארץ שהרוויח סכומים כאלה לדעתי זה איביץ'.
"זרקו לאזטיץ' יעבור למכבי ת"א, כך אישרו בסרביה. אחרי שהצהובים מצאו מאמן, גורמים בכדורגל הסרבי טוענים מה היא אותה הצעה פנומנלית שהצהובים הגישו לו. על פי הערכות בסרביה, כפי שנטען בפני ערוץ הספורט, השכר של לאזטיץ' בישראל יעמוד על 450 אלף יורו לעונה, לא כולל בונוסים על הישגים ותארים.
מדובר בשכר יחסית דומה לזה שהרוויח רובי קין בתקופתו בישראל, כשלאזטיץ' צפוי גם למנות אנשי צוות מקצועי יחד איתו שילוו אותו."
מכבי חיפה משתינה כסף בעמידה. לא זוכר 3 עונות כה מוצלחות כלכלית לאף קבוצה ישראלית אחרת. מכבי ת"א נמצאת באותו מצב בטחוני. היא לא משחקת על הירח.
אין הסבר ענייני לפחד מזרים. הבעיה בהנהלה. אני אומר לפחות שיהיה מנהל מקצועי שידע ליצור קרקע לדבר הזה. לכן אני רוצה את רפאלוב.
יותר חשוב שגל אלברמן ילך
אם רפאלוב זאת התשובה אני לא יודע, אבל הוא בטוח יעשה יותר מגל
צוות אימון זר זה משהו שמועדון בסדר גודל של מכבי צריך לראות כחובה, כל עוד המאמנים בארץ לא יכולים לספק יותר מהרמה של בכר.
המועדון בפוטנציאל כבר לפני שנים היה יכול להיות במקום שכל שנה אנחנו בשלב בתים של מפעל אירופי ושיש לנו שם של קבוצה שכולם מכירים - כמו קבוצות מיוון, טורקיה, בלגיה וליגות בסדר גודל הזה.
תקופת המלחמה הפריעה, אבל ישראל יורדת מהכותרות בעולם וטראמפ לוקח את כל תשומת הלב עכשיו.
יאלה לעבודה
מכבי חיפה משתינה כסף בעמידה. לא זוכר 3 עונות כה מוצלחות כלכלית לאף קבוצה ישראלית אחרת. מכבי ת"א נמצאת באותו מצב בטחוני. היא לא משחקת על הירח.
אין הסבר ענייני לפחד מזרים. הבעיה בהנהלה. אני אומר לפחות שיהיה מנהל מקצועי שידע ליצור קרקע לדבר הזה. לכן אני רוצה את רפאלוב.
זה לא עניין של לפחד מזרים כמו הקטע שהמאמנים הזרים שיסכימו לבוא לפה הם רק כאלה שתשלם להם כפול ממה שהם שווים בפועל וקבל מאמן בינוני.
הלוואי והיה לנו מישהו עם שם כמו גורדי שהתליח להביא מאמנים שברגיל לא היו אפילו שוקלים לבוא לאמן פה.
מאז גורדי לגרמנים היה רק מאמן אחד מוצלח(איביץ) כל השאר היו כישלון למעט אולי קין.
מה שאתה מציע זה לשלם מס יונייטד ולהמר שיש לי ביד את המאמן הכי מצליח בליגה, זה כמו שאוהד סיטי ידרוש לפטר את פפ.
ושוב מאמן זר זה לא צריך להיות שאיפה זה לא אומר שאתה מועדון מצליח עם אתה מעסיק זרים.
מה שמעניין זה מה רמת אנשי המקצוע שלך ופה למרות הכישלון העונה אנחנו במקום מאוד טוב.
lemmacantor כתב: ↑13 פברואר 2025, 12:42
לדעתי התרגלת לסטנדרט בינוני פשוט. לזר טוב צריך לשלם שחקן או מאמן. אין הבדל. בשני המקרים צריך לבצע עבודה מקדימה כדי לאתר את האנשים הנכונים.
בכר מאמן ישראלי הכי טוב אבר, פפ הוא לא. קלופ הוא לא. פרגי הוא לא. החזרה שלו לכאן מאולצת.
אתה מדבר על יענקל׳ה שחר. הבן אדם לא באמת רוצה להצעיד את המועדון לפסגות חדשות,ההפך כל פעם שהגענו לפסגה חדשה הוא עשה מכירת חיסול. תזכור את הפעם הקודמת(לא זאת עם בכר) שעלינו לצ׳מפיונס
בדיוק אותו הסיפור. ואז בכלל אכלנו אותה לשנים קדימה.
אני לא סומך על ההנהלה שלנו זה לא עניין של לפחד משינויים,זה עניין שיודעים בדיוק מה מקבלים זה ככה כבר 20 שנה אין סיבה שיהיה אחרת
lemmacantor כתב:
לדעתי התרגלת לסטנדרט בינוני פשוט. לזר טוב צריך לשלם שחקן או מאמן. אין הבדל. בשני המקרים צריך לבצע עבודה מקדימה כדי לאתר את האנשים הנכונים.
בכר מאמן ישראלי הכי טוב אבר, פפ הוא לא. קלופ הוא לא. פרגי הוא לא. החזרה שלו לכאן מאולצת.
זה שאתה מציע כל הזמן את הדבר הכי הגיוני לעשות זה מבורך והכי נכון אבל זה פשוט בלי תכלית כי מי כמוך יודע שזה באמת לא רלוונטי כל עוד יעקב פה
ובנסיבות האלה עם ברק, למרות שזה קשר מאולץ לטענתך - אין אופציה יותר טובה ולא תיהיה, לצערי.
איך אפשר לצפות בכלל לכזאת אופציה כשהבעלים שלך אומר במפורש שנכווינו בעבר מצוות זר ואנחנו נשקיע בשחקנים?
lemmacantor כתב:
זה שאתה מציע כל הזמן את הדבר הכי הגיוני לעשות זה מבורך והכי נכון אבל זה פשוט בלי תכלית כי מי כמוך יודע שזה באמת לא רלוונטי כל עוד יעקב פה
ובנסיבות האלה עם ברק, למרות שזה קשר מאולץ לטענתך - אין אופציה יותר טובה ולא תיהיה, לצערי.
איך אפשר לצפות בכלל לכזאת אופציה כשהבעלים שלך אומר במפורש שנכווינו בעבר מצוות זר ואנחנו נשקיע בשחקנים?
נצטרך להסתפק במימרים ונעלה סיכוי לחזור לתקופה שחורה.
שאלו אותו אם בגלל התוצאות הוא יתחיל לשחק עם שחקנים שכנראה יהיו פה בעונה הבאה (נתנו לדוגמה את אלימלך שאולי עדיף להריץ אותו עכשיו כדי שלא יצטרכו מגן ימני בשנה הבאה) והוא אמר שתמיד יש מחשבה על העתיד אבל צריך לקחת נקודות כאן ועכשיו.
אין הסבר אחר חוץ מזה שעושה בכוונה כדי שיפטרו אותו.
אחרת, הוא המאמן הכי חלש במדינה כרגע.
מאהוב הקהל פה, לשנאת הקהל ביי פאר. אין אחד באצטדיון שלא קילל אותו היום.
כשהקהל צועק לך תעשה חילוף, אין דרך חזור
חייב לעשות חשבון נפש עם עצמו בקיץ.
הוא סטה מהמסלול והוא נכנס כבר ללופ רע עוד מינואר 23.
לאמן הוא לא שכח אבל הוא חייב להפיק לקחים ולהבין איפה הוא טעה והוא טועה הרבה.
Hulk כתב: ↑17 פברואר 2025, 22:51
איפה לא שכח לאמן?
זאת הקבוצה הכי לא מאומנת ששיחקה פה מאז גיא לוזון.
אני לא יכול להצביע על שום דבר שקשור לאימון, הכל מקרי לגמרי.
יש הרבה הנחות לאור בניית הסגל, השחרורים וינואר האחרון, אבל הוא לגמרי לא יודע לאמן, אין על זה עוררין בכלל.
לא יודע לאמן, לא יודע לשלוט בשחקנים, לא יודע לנהל משחק ולא מבין בכדורגל ברמות שקשה לתאר אותן - אם הוא הצליח לבחור בשחקן כמו סברינה ובנוסף לוותר במודע על אצילי.
Shocking4U כתב: ↑17 פברואר 2025, 23:43
בשולי, צריך לאסור על איציק אהרונוביץ להיכנס למסיבות עיתונאים
די נו. יש שם איזה קומבינה עם שחר. תראה לי עוד מועדון בכיר בארץ שנכנס כתב ( איציק אהרונוביץ), ואומר למאמנים שונים את המשפטים הבאים . א) אתה חושב שמינו אותך בגלל הצבע עור שלך? ב) אתה שכחת לאמן כדורגל ( לברק). ג) אני היית מפטר אותך ברק מייידית!.
Hulk כתב: ↑17 פברואר 2025, 22:51
איפה לא שכח לאמן?
זאת הקבוצה הכי לא מאומנת ששיחקה פה מאז גיא לוזון.
אני לא יכול להצביע על שום דבר שקשור לאימון, הכל מקרי לגמרי.
יש הרבה הנחות לאור בניית הסגל, השחרורים וינואר האחרון, אבל הוא לגמרי לא יודע לאמן, אין על זה עוררין בכלל.
לא יודע לאמן, לא יודע לשלוט בשחקנים, לא יודע לנהל משחק ולא מבין בכדורגל ברמות שקשה לתאר אותן - אם הוא הצליח לבחור בשחקן כמו סברינה ובנוסף לוותר במודע על אצילי.
לא חושב שאפשר לשכוח לאמן. לא בזין שלו לעבוד פה. לא בזין שלו לבצע עבודת אימון יסודית. עבודה שלו עצלנית כמו הרכש של מלמד בערך. וזה ככה מינואר 2023.
שיעשה חשבון נפש ורק שיהיה לו כל טוב בחיים. לא נכון שימשיך כאן. נקודה. לשני הצדדים.