ברק בכר - נושא רשמי

סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Re: ברק בכר - נושא רשמי

שליחה על ידי KevinDurant »

Hulk כתב: 12 פברואר 2025, 16:28 לגבי הדיונים פה על הצוות זר, צוות זר זה ססמה בפועל המאמנים הזרים שאנחנו יכולים למשוך לפה בטח במציאות המורכבת של ישראל אחרי ה7 באוקטובר הם מאוד בינוניים במקרה הטוב.
סתם כדי שתבינו לאזטיץ שהוא לכל הדעות מאמן בינוני מאוד קיבל פה חוזה של 800 אלף יורו לעונה (לא כולל צוות אימון) רק כדי שיסכים לאמן פה, ואם זה הפרופיל שיבוא לפה בסכומים האלה אז כל הדיבור על צוות זר מנותק מהמציאות.
מי שלוקח כדוגמא את המאמנים שגורדי הביא לפה וחושב שאפשר להביא כאלה גם היום חסר מושג.
היחיד שהיה אפשר לטעון שהוא ראוי אם לא בכר זה ברדה ושוב אני מעדיף את בכר עליו עם כל המינוסים שלו
הוא לא מרוויח 800 אלף יורו. זה פייק ניוז. המאמן היחיד בארץ שהרוויח סכומים כאלה לדעתי זה איביץ'.

הצוות של בכר בעונה של ליגת האלופות בעלות מעביד הרוויח כמו כל צוות של העמלק
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

KevinDurant כתב: 12 פברואר 2025, 16:32
Hulk כתב: 12 פברואר 2025, 16:28 לגבי הדיונים פה על הצוות זר, צוות זר זה ססמה בפועל המאמנים הזרים שאנחנו יכולים למשוך לפה בטח במציאות המורכבת של ישראל אחרי ה7 באוקטובר הם מאוד בינוניים במקרה הטוב.
סתם כדי שתבינו לאזטיץ שהוא לכל הדעות מאמן בינוני מאוד קיבל פה חוזה של 800 אלף יורו לעונה (לא כולל צוות אימון) רק כדי שיסכים לאמן פה, ואם זה הפרופיל שיבוא לפה בסכומים האלה אז כל הדיבור על צוות זר מנותק מהמציאות.
מי שלוקח כדוגמא את המאמנים שגורדי הביא לפה וחושב שאפשר להביא כאלה גם היום חסר מושג.
היחיד שהיה אפשר לטעון שהוא ראוי אם לא בכר זה ברדה ושוב אני מעדיף את בכר עליו עם כל המינוסים שלו
הוא לא מרוויח 800 אלף יורו. זה פייק ניוז. המאמן היחיד בארץ שהרוויח סכומים כאלה לדעתי זה איביץ'.

https://www.one.co.il/Article/466865.html
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Hulk כתב: 12 פברואר 2025, 16:39
KevinDurant כתב: 12 פברואר 2025, 16:32

https://www.one.co.il/Article/466865.html
"אם הסכומים נכונים"

"זרקו לאזטיץ' יעבור למכבי ת"א, כך אישרו בסרביה. אחרי שהצהובים מצאו מאמן, גורמים בכדורגל הסרבי טוענים מה היא אותה הצעה פנומנלית שהצהובים הגישו לו. על פי הערכות בסרביה, כפי שנטען בפני ערוץ הספורט, השכר של לאזטיץ' בישראל יעמוד על 450 אלף יורו לעונה, לא כולל בונוסים על הישגים ותארים.

מדובר בשכר יחסית דומה לזה שהרוויח רובי קין בתקופתו בישראל, כשלאזטיץ' צפוי גם למנות אנשי צוות מקצועי יחד איתו שילוו אותו."
lemmacantor
מכונת תארים

שליחה על ידי lemmacantor »

מכבי חיפה משתינה כסף בעמידה. לא זוכר 3 עונות כה מוצלחות כלכלית לאף קבוצה ישראלית אחרת. מכבי ת"א נמצאת באותו מצב בטחוני. היא לא משחקת על הירח.
אין הסבר ענייני לפחד מזרים. הבעיה בהנהלה. אני אומר לפחות שיהיה מנהל מקצועי שידע ליצור קרקע לדבר הזה. לכן אני רוצה את רפאלוב.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

יותר חשוב שגל אלברמן ילך
אם רפאלוב זאת התשובה אני לא יודע, אבל הוא בטוח יעשה יותר מגל

צוות אימון זר זה משהו שמועדון בסדר גודל של מכבי צריך לראות כחובה, כל עוד המאמנים בארץ לא יכולים לספק יותר מהרמה של בכר.

המועדון בפוטנציאל כבר לפני שנים היה יכול להיות במקום שכל שנה אנחנו בשלב בתים של מפעל אירופי ושיש לנו שם של קבוצה שכולם מכירים - כמו קבוצות מיוון, טורקיה, בלגיה וליגות בסדר גודל הזה.

תקופת המלחמה הפריעה, אבל ישראל יורדת מהכותרות בעולם וטראמפ לוקח את כל תשומת הלב עכשיו.
יאלה לעבודה
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

lemmacantor כתב: 13 פברואר 2025, 01:04
מכבי חיפה משתינה כסף בעמידה. לא זוכר 3 עונות כה מוצלחות כלכלית לאף קבוצה ישראלית אחרת. מכבי ת"א נמצאת באותו מצב בטחוני. היא לא משחקת על הירח.
אין הסבר ענייני לפחד מזרים. הבעיה בהנהלה. אני אומר לפחות שיהיה מנהל מקצועי שידע ליצור קרקע לדבר הזה. לכן אני רוצה את רפאלוב.
זה לא עניין של לפחד מזרים כמו הקטע שהמאמנים הזרים שיסכימו לבוא לפה הם רק כאלה שתשלם להם כפול ממה שהם שווים בפועל וקבל מאמן בינוני.
הלוואי והיה לנו מישהו עם שם כמו גורדי שהתליח להביא מאמנים שברגיל לא היו אפילו שוקלים לבוא לאמן פה.
מאז גורדי לגרמנים היה רק מאמן אחד מוצלח(איביץ) כל השאר היו כישלון למעט אולי קין.
מה שאתה מציע זה לשלם מס יונייטד ולהמר שיש לי ביד את המאמן הכי מצליח בליגה, זה כמו שאוהד סיטי ידרוש לפטר את פפ.
ושוב מאמן זר זה לא צריך להיות שאיפה זה לא אומר שאתה מועדון מצליח עם אתה מעסיק זרים.
מה שמעניין זה מה רמת אנשי המקצוע שלך ופה למרות הכישלון העונה אנחנו במקום מאוד טוב.
lemmacantor
מכונת תארים

לדעתי התרגלת לסטנדרט בינוני פשוט. לזר טוב צריך לשלם שחקן או מאמן. אין הבדל. בשני המקרים צריך לבצע עבודה מקדימה כדי לאתר את האנשים הנכונים.

בכר מאמן ישראלי הכי טוב אבר, פפ הוא לא. קלופ הוא לא. פרגי הוא לא. החזרה שלו לכאן מאולצת.
greenguy
אלוף המדינה

שליחה על ידי greenguy »

lemmacantor כתב: 13 פברואר 2025, 12:42 לדעתי התרגלת לסטנדרט בינוני פשוט. לזר טוב צריך לשלם שחקן או מאמן. אין הבדל. בשני המקרים צריך לבצע עבודה מקדימה כדי לאתר את האנשים הנכונים.

בכר מאמן ישראלי הכי טוב אבר, פפ הוא לא. קלופ הוא לא. פרגי הוא לא. החזרה שלו לכאן מאולצת.
אתה מדבר על יענקל׳ה שחר. הבן אדם לא באמת רוצה להצעיד את המועדון לפסגות חדשות,ההפך כל פעם שהגענו לפסגה חדשה הוא עשה מכירת חיסול. תזכור את הפעם הקודמת(לא זאת עם בכר) שעלינו לצ׳מפיונס
בדיוק אותו הסיפור. ואז בכלל אכלנו אותה לשנים קדימה.
אני לא סומך על ההנהלה שלנו זה לא עניין של לפחד משינויים,זה עניין שיודעים בדיוק מה מקבלים זה ככה כבר 20 שנה אין סיבה שיהיה אחרת
ToniKroos
שחקן העונה

שליחה על ידי ToniKroos »

lemmacantor כתב: לדעתי התרגלת לסטנדרט בינוני פשוט. לזר טוב צריך לשלם שחקן או מאמן. אין הבדל. בשני המקרים צריך לבצע עבודה מקדימה כדי לאתר את האנשים הנכונים.

זה שאתה מציע כל הזמן את הדבר הכי הגיוני לעשות זה מבורך והכי נכון אבל זה פשוט בלי תכלית כי מי כמוך יודע שזה באמת לא רלוונטי כל עוד יעקב פה
ובנסיבות האלה עם ברק, למרות שזה קשר מאולץ לטענתך - אין אופציה יותר טובה ולא תיהיה, לצערי.
איך אפשר לצפות בכלל לכזאת אופציה כשהבעלים שלך אומר במפורש שנכווינו בעבר מצוות זר ואנחנו נשקיע בשחקנים?
lemmacantor
מכונת תארים

ToniKroos כתב: 13 פברואר 2025, 16:23
lemmacantor כתב: לדעתי התרגלת לסטנדרט בינוני פשוט. לזר טוב צריך לשלם שחקן או מאמן. אין הבדל. בשני המקרים צריך לבצע עבודה מקדימה כדי לאתר את האנשים הנכונים.

זה שאתה מציע כל הזמן את הדבר הכי הגיוני לעשות זה מבורך והכי נכון אבל זה פשוט בלי תכלית כי מי כמוך יודע שזה באמת לא רלוונטי כל עוד יעקב פה
ובנסיבות האלה עם ברק, למרות שזה קשר מאולץ לטענתך - אין אופציה יותר טובה ולא תיהיה, לצערי.
איך אפשר לצפות בכלל לכזאת אופציה כשהבעלים שלך אומר במפורש שנכווינו בעבר מצוות זר ואנחנו נשקיע בשחקנים?

נצטרך להסתפק במימרים ונעלה סיכוי לחזור לתקופה שחורה.
lemmacantor
מכונת תארים

התחיל לגנוב דעת לצערי. "בונים קבוצה שנים קדימה".
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

lemmacantor כתב: 16 פברואר 2025, 13:23 התחיל לגנוב דעת לצערי. "בונים קבוצה שנים קדימה".
זה נשמע יותר תלוש מהמציאות מחלק מהדברים שיוצאים לטראמפ מהפה :)
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

מה "שנים קדימה"? כל שחקן שמחבר 2 מסירות יוצא לחו"ל, חלאילי על חצי עונה טובה, פיינגולד אפילו זה לא..
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

צריך לשים הקשר למשפטים האלה.

שאלו אותו אם בגלל התוצאות הוא יתחיל לשחק עם שחקנים שכנראה יהיו פה בעונה הבאה (נתנו לדוגמה את אלימלך שאולי עדיף להריץ אותו עכשיו כדי שלא יצטרכו מגן ימני בשנה הבאה) והוא אמר שתמיד יש מחשבה על העתיד אבל צריך לקחת נקודות כאן ועכשיו.

לא צריך לעשות סיפור מכל ציטוט
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

אין הסבר אחר חוץ מזה שעושה בכוונה כדי שיפטרו אותו.
אחרת, הוא המאמן הכי חלש במדינה כרגע.
מאהוב הקהל פה, לשנאת הקהל ביי פאר. אין אחד באצטדיון שלא קילל אותו היום.
כשהקהל צועק לך תעשה חילוף, אין דרך חזור
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

ניהול משחק מזעזע בפעם האלף העונה
lemmacantor
מכונת תארים

נשאר ממנו רק הבלגן, העצבים, העצלנות ופרצוף ט' באב. השארותו במכבי חיפה גורמת נזק לשני הצדדים.
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

אם הייתי יכול לשאול אותו שאלה אחת הייתי שואל למה לעזאזל הביא 2 חלוצים בינואר במקום 2 קשרים לאמצע.
ההחלטה שהרסה את העונה.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

lemmacantor כתב: 17 פברואר 2025, 22:31 נשאר ממנו רק הבלגן, העצבים, העצלנות ופרצוף ט' באב. השארותו במכבי חיפה גורמת נזק לשני הצדדים.
נוטה להסכים איתך
lemmacantor
מכונת תארים

לא יכול להרגע כמה עבודתו נוראית. גיא לוזון בתחפושת.
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

למרות שבכר איבד את זה העונה, קשה לי לבוא אליו בטענות כי שחר את אלברמן דפקו אותו
עם שחרורי שחקנים וחוסר רכש.

אם הוא יעזוב לא יגיע מחליף ראוי, לפתוח עונה עם מימר זה כמו להצהיר על עונה פיננסית.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

hezildo כתב: 17 פברואר 2025, 22:42 למרות שבכר איבד את זה העונה, קשה לי לבוא אליו בטענות כי שחר את אלברמן דפקו אותו

אם הוא יעזוב לא יגיע מחליף ראוי, לפתוח עונה עם מימר זה כמו להצהיר על עונה פיננסית.
הוא בעיקר דפק את עצמו
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

hezildo כתב: 17 פברואר 2025, 22:42 למרות שבכר איבד את זה העונה, קשה לי לבוא אליו בטענות כי שחר את אלברמן דפקו אותו

מה זה משנה, אז יפצחו עונה עם בכר ועדיין תהיה עונה פיננסית, אחרי שהפלייאוף יהיה ריק מקהל.
שיישרפו כל ההנהלה הזאת עם מה שהם בישלו
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

חייב לעשות חשבון נפש עם עצמו בקיץ.
הוא סטה מהמסלול והוא נכנס כבר ללופ רע עוד מינואר 23.
לאמן הוא לא שכח אבל הוא חייב להפיק לקחים ולהבין איפה הוא טעה והוא טועה הרבה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

אם הוא לא מקבל קרדיט מההנהלה לעשות מה שהוא רואה כנכון אז שלא ישאר. זה אומר להעיף את כיוף לדוגמא. בלי הנחתות יותר
lemmacantor
מכונת תארים

העבודה שלו מזעזעת. הוא גיא לוזון פר אקסלנס.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

בשולי, צריך לאסור על איציק אהרונוביץ להיכנס למסיבות עיתונאים
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

Hulk כתב: 17 פברואר 2025, 22:51 חייב לעשות חשבון נפש עם עצמו בקיץ.
איפה לא שכח לאמן?
זאת הקבוצה הכי לא מאומנת ששיחקה פה מאז גיא לוזון.
אני לא יכול להצביע על שום דבר שקשור לאימון, הכל מקרי לגמרי.
יש הרבה הנחות לאור בניית הסגל, השחרורים וינואר האחרון, אבל הוא לגמרי לא יודע לאמן, אין על זה עוררין בכלל.
לא יודע לאמן, לא יודע לשלוט בשחקנים, לא יודע לנהל משחק ולא מבין בכדורגל ברמות שקשה לתאר אותן - אם הוא הצליח לבחור בשחקן כמו סברינה ובנוסף לוותר במודע על אצילי.
בירקי
הענק הירוק

שליחה על ידי בירקי »

Shocking4U כתב: 17 פברואר 2025, 23:43 בשולי, צריך לאסור על איציק אהרונוביץ להיכנס למסיבות עיתונאים
די נו. יש שם איזה קומבינה עם שחר. תראה לי עוד מועדון בכיר בארץ שנכנס כתב ( איציק אהרונוביץ), ואומר למאמנים שונים את המשפטים הבאים . א) אתה חושב שמינו אותך בגלל הצבע עור שלך? ב) אתה שכחת לאמן כדורגל ( לברק). ג) אני היית מפטר אותך ברק מייידית!.
lemmacantor
מכונת תארים

Ganjot כתב: 17 פברואר 2025, 23:45
Hulk כתב: 17 פברואר 2025, 22:51 חייב לעשות חשבון נפש עם עצמו בקיץ.
איפה לא שכח לאמן?
זאת הקבוצה הכי לא מאומנת ששיחקה פה מאז גיא לוזון.
אני לא יכול להצביע על שום דבר שקשור לאימון, הכל מקרי לגמרי.
יש הרבה הנחות לאור בניית הסגל, השחרורים וינואר האחרון, אבל הוא לגמרי לא יודע לאמן, אין על זה עוררין בכלל.
לא יודע לאמן, לא יודע לשלוט בשחקנים, לא יודע לנהל משחק ולא מבין בכדורגל ברמות שקשה לתאר אותן - אם הוא הצליח לבחור בשחקן כמו סברינה ובנוסף לוותר במודע על אצילי.
לא חושב שאפשר לשכוח לאמן. לא בזין שלו לעבוד פה. לא בזין שלו לבצע עבודת אימון יסודית. עבודה שלו עצלנית כמו הרכש של מלמד בערך. וזה ככה מינואר 2023.
שיעשה חשבון נפש ורק שיהיה לו כל טוב בחיים. לא נכון שימשיך כאן. נקודה. לשני הצדדים.
שלח תגובה