ברק בכר - נושא רשמי

Hulk
הענק הירוק

Re: ברק בכר - נושא רשמי

שליחה על ידי Hulk »

HaifaWave כתב: 05 פברואר 2025, 23:29
Hulk כתב: 28 ינואר 2025, 17:10 לא אמור להיות בכלל דיון פה אם בכר כן או לא.
כמועדון השאיפה שלנו צריכה להיות להשאיר אותה כמה שיותר זמן בתקווה שיעשה פה פרגוסון הוא 100% דנא של מכבי חיפה ועובדתית המאמן הכי גדול שהיה בכדורגל פה.
גם פרגי אגב לא לקח אליפות כל שנה ולפעמים גם שנתיים קלוש ובדרך זרק נעליים על כוכבים, גם פפ העונה קורס ומאבד אתזה זה יכול לקרות אי אפשר תמיד להצליח.
הדבר היחיד זה שאסור לתת לו להיות אחראי על רכש מה שהפיל אותו בבש זה הרכש שהוא הביא מה שהפיל אותנו העונה זה בעיקר נהואל וסברינה שאלו שחקנים שאחד בכר התאבד עליו והשני הכיר מקרוב ועדיין בחר ללכת עליו.
פרגוסון ידע להביא שחקנים ולבנות קבוצה מחדש כל כמה שנים. בכר לא יודע.
נכון מאוד, בגלל זה גם רשמתי שאסור לו להיות אחראי על הרכש אלא רק להתעסק באימון.
הבעיה מתחילה בקיץ כמו הנוכחי שכל אחד מושך לכיוון אחר וכל הסגל נראה כמו יצור כלאיים.
בקיץ 22 בכר דרש פרופיל מסויים שלשחקנים ומחלקת הסקאוטינג ואלברמן התעסקו במציאת המועמדים.
ביקש מגן אחד התקפי באופי ואחד הגנתי והגיעו סונדגרן וקורנו, ביקש חלוץ 9 פיזי והביאו לו את פיירו וככה זה היה אמור להתנהל גם הקיץ.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

HaifaWave כתב: 05 פברואר 2025, 23:28
כובע קש כתב: 05 פברואר 2025, 16:49 יש לי המון ביקורות עליו העונה אבל מה שעשו לו בקיץ ובחלון הנוכחי זה פשוט הפקרות והשאירו אותו בלי כלים אמיתיים להצליח.
אני לא יודע מי אשם יותר, אלברמן שמעדיף לגרבץ מאשר לעבוד או שחר שמתקמצן אבל אחרי החלון הבזיוני הזה מבחינתי האשמה של בכר במצב של הקבוצה יורדת משמעותית.
מה זה השאירו אותו בלי כלים? ידוע שהוא התעקש על נהואל שחקן בינוני שבכלל לא מתאים לנו, ואת סברינה הוא מכיר הליגה הסרבית.
כנראה שאין לו עין טובה לשחקנים.
כנראה שאתה צודק. אני כן מאמין ברמת האימון שלו ולכן אני חושב שצריך לעשות אתו שיחה כנה ואמיתית ולהגיד לו שהוא מאמן וצריך להתרכז באימון ולרפד אותו באנשי סקאוט איכותיים שיבצעו את העבודה בשבילו ויכינו את הרשימות.

אין בעיה שהוא יציף דרישות למעלה כמו אני רוצה מגן קשר וחלוץ, אבל הוא צריך לתת את התכונות שהוא מעוניין בהם ושיהיה מי שיביא לו את השחקן בסוף.

גם עתידית אגב זה מודל יותר נכון מאשר מאמן שמרכז אליו את כל הסמכויות ועושה הכל ובסוף שהוא יעזוב הכל יקרוס פה.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

HaifaWave כתב: 05 פברואר 2025, 23:28
כובע קש כתב: 05 פברואר 2025, 16:49 יש לי המון ביקורות עליו העונה אבל מה שעשו לו בקיץ ובחלון הנוכחי זה פשוט הפקרות והשאירו אותו בלי כלים אמיתיים להצליח.
אני לא יודע מי אשם יותר, אלברמן שמעדיף לגרבץ מאשר לעבוד או שחר שמתקמצן אבל אחרי החלון הבזיוני הזה מבחינתי האשמה של בכר במצב של הקבוצה יורדת משמעותית.
מה זה השאירו אותו בלי כלים? ידוע שהוא התעקש על נהואל שחקן בינוני שבכלל לא מתאים לנו, ואת סברינה הוא מכיר הליגה הסרבית.
כנראה שאין לו עין טובה לשחקנים.
מה זה קשור למה שאמרתי?
בקיץ הפקירו אותו בלי חלוץ, עכשיו הפקירו אותו בלי מגנים, אי אפשר להצליח ככה.
Adi81
מחוזר באירופה

שליחה על ידי Adi81 »

זה לא דגו שמנשק את האדמה שהוא דורך עליה עם אם יביאו לו שחקני ליגה ב
שיעמוד על הדרישות שלו
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

שמישהו יכין מם של סקובי דו שמורידים לו את המסיכה ומגלים שזה דגו

איזה מאמן מחריד הוא נהיה
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד

שליחה על ידי Smile »

הוא עדיין בחופשה בסרביה
ושלא יבלבלו את המוח שאין לו את השחקנים או לא יודע מה.
מאמן טוב מתאים את השיטה לשחקנים שיש לו ולא ההפך.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

עוד בעונת האליפות האחרונה הוא התחיל עם הרכבים ומערכים הזויים והיכולת הייתה חלשה אבל אז הייתה איכות מטורפת וזה חיפה על ההזויות שלו.
העונה כשאין איכות אז הכל מתפוצץ לנו בפנים.
לא מבין מה כל כך קשה לשחק 4-3-3 כמו קבוצה נורמלית
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

צריך להגיד את האמת,
לאורך כל העונה אנחנו משחקים ברמה של ליגה לאומית.
הסגל הזה מלא בבעיות, ועדיין, מצפים ממנו ליותר.

באמת שרוני לוי מאמן כזה מגעיל שאם רק היה מכין את הקבוצה שלו להעז קצת הוא היה מביא נצחון קל.

הסדינים עם 0 בעיטות למסגרת כמעט נצחו אותנו ושוב פעם עלינו למחצית השנייה לחוצים ועושים במכנסיים. זה עליו אני מצטער.

ועדיין, אם זה הוא או אלברמן, גל הולך לדעתי קודם ויפה שעה אחת קודם. יאללה שיתחילו לעבוד על העונה הבאה וינסו לשם שינוי לא להגיע לפנדלים בגביע בכל מחיר ואולי גם נזכה בו.
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

הוא נוראי העונה.
מצד אחד יש לו נסיבות מקלות כי הסגל חלש השנה, מצד שני
עדיין אפשר להוציא יותר ויש דברים שהוא עשה שהם פשוט הזויים.
אני עדיין מאמין בו וסומך עליו שיוכל לתקן בעונה הבאה
(במידה ויהיה סגל טוב).
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

אין ספק שהיכולת פה רעה מאוד על הדשא. בעיקר אני לא מבין את הקצב האיטי שנהיה פה במשחקים האחרונים, במיוחד אתמול, שבלט באופן קיצוני

חוטפים כדור, שחקנים עומדים על המגרש, הולכים עד החצי ומחכים שכולם יצטרפו.

איפה העקרונות הבסיסיים
lemmacantor
מכונת תארים

שליחה על ידי lemmacantor »

hezildo כתב: 11 פברואר 2025, 01:22 הוא נוראי העונה.
מצד אחד יש לו נסיבות מקלות כי הסגל חלש השנה, מצד שני
עדיין אפשר להוציא יותר ויש דברים שהוא עשה שהם פשוט הזויים.
אני עדיין מאמין בו וסומך עליו שיוכל לתקן בעונה הבאה
(במידה ויהיה סגל טוב).
חזי תודה פשוט שאתה מקווה שבכר ילחם בהנהלה על חיזוק הקבוצה. רק בגלל זה אתה נתלה בו. אז זה לא תפקיד המאמן.
לבכר אין כוח לקום בבוקר ולא אכפת לו כבר מה קורה. הוא את שלו פה עשה מזמן.
יש יותר סיכוי שהסגל יחלש בקיץ, מאשר שיחוזק, אלא אם ניפול על מנהל מקצועי חדש ממש טוב.

אני אומר עדיף להתפטר בפברואר 2025, מאשר בינואר 2026.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
greenguy
אלוף המדינה

שליחה על ידי greenguy »

מה הוא אשם שלשחקנים רועד הביצים והם לא עומדים בלחץ?
אני עדיין חושב שעם כמה שהוא הזיה ובאמת לא חזר מסרביה, הוא כרגע עדיף על כל מאמן אחר.
מקווה שיתנו לו כלים ושיתחיל להתעורר על החיים שלו
lemmacantor
מכונת תארים

greenguy כתב: 11 פברואר 2025, 12:29 מה הוא אשם שלשחקנים רועד הביצים והם לא עומדים בלחץ?
אני עדיין חושב שעם כמה שהוא הזיה ובאמת לא חזר מסרביה, הוא כרגע עדיף על כל מאמן אחר.
מקווה שיתנו לו כלים ושיתחיל להתעורר על החיים שלו
הוא אשם בכך ששוער מחליף של יריבה כמעט מבשל שער בהוצאה ביד. הוא אשם בכך שהקבוצה שלו מופקרת הגנתית. הוא אשם בכך שריינה עושה התקפה אחרונה 6 על 4, כשאנחנו הרגע כבשנו שער יתרון דרמטי. אשם בעוד הרבה פאקים טקטים וניהול משחק חרא.
גם אתמול הלך לקרחנה שלו. זה הפיתרון היחיד שלו אם יש פיגור. בית"ר במצב כזה שמה לנו עוד 2 בקלות. פשוט ההתקפה של הפועל חיפה נכה יותר.
ברק בכר מיצה את עצמו פה ואין לו שום מוטיבציה להמציא את עצמו מחדש. מזל גדול שהוא פרש בשיא בזמנו ולא הרס לנו גם את העונה שעברה שעוד הייתה טובה.
האמת כואבת מה לעשות.
greenguy
אלוף המדינה

שליחה על ידי greenguy »

את מי תביא שרון מימר? כי זה מה שתקבל
lemmacantor
מכונת תארים

greenguy כתב: 11 פברואר 2025, 13:03 את מי תביא שרון מימר? כי זה מה שתקבל
אני בעד מאמן זר. צוות זר. עבודה באנגלית. ולסגל הנוכחי מימר מתאים יותר. כן.
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

lemmacantor כתב: 11 פברואר 2025, 13:16
אני מעדיף שידעו גם להביא זרים כמו מילסון, יש רצוי ויש מצוי.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

הסגל הנוכחי לא טוב ואסור שישאר.
לגבי מאמן זר אתה יודע מכולם יודע ששחר לא מסוגל לעבוד עם זרים
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
הענק הירוק

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

בכר בין האחרונים במועדון שצריכים לעוף
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
lemmacantor
מכונת תארים

Shocking4U כתב: 11 פברואר 2025, 14:42
הסגל הנוכחי לא טוב ואסור שישאר.
לגבי מאמן זר אתה יודע מכולם יודע ששחר לא מסוגל לעבוד עם זרים
אז בשביל להצליח נצטרך סגל מעולה ושהמאמן לא יפריע לסגל הזה לשחק. בכל אופן יש חוסר התאמה מאוד ברורה בין בכר לבין הסגל. ויש בעיה גדולה בגישה של בכר.
נשארנו רק עם החסרונות שלו.
greenguy
אלוף המדינה

שליחה על ידי greenguy »

מתי הבאנו מאמן זר וצוות זר טוב? כולם נכשלו כישלון מפואר. אני באמת לא חושב שתחת שחר אפשר להצליח. זאת הנהלה שפוגעת במכוון בקבוצה אין פה רצון להצליח. גם אם יביאו זר זה יהיה אסון
lemmacantor
מכונת תארים

greenguy כתב: 11 פברואר 2025, 17:20 מתי הבאנו מאמן זר וצוות זר טוב? כולם נכשלו כישלון מפואר. אני באמת לא חושב שתחת שחר אפשר להצליח. זאת הנהלה שפוגעת במכוון בקבוצה אין פה רצון להצליח. גם אם יביאו זר זה יהיה אסון
אוהרין היה מאמן טוב ששחר חירבן. צריך להכין את הקרקע לכך. צריך גם מנהל מקצועי חדש בשביל זה.
אם המועדון ימשיך במיינדסט שזרים לא יצליחו פה וגרוע מזה ההנהלה תעשה דברים במכוון להוכיח את זה, אז נכשל.
זה לא פיזיקה גרעינית להצליח עם צוות זר. המון קבוצות בעולם עובדות עם זרים וחלקן שכחו מתי עבדו עם מקומיים. הכדורגל גלובלי.
לא נתפס שבמאה ה - 21 מפחדים מזרים.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

lemmacantor כתב: 11 פברואר 2025, 18:00
greenguy כתב: 11 פברואר 2025, 17:20 מתי הבאנו מאמן זר וצוות זר טוב? כולם נכשלו כישלון מפואר. אני באמת לא חושב שתחת שחר אפשר להצליח. זאת הנהלה שפוגעת במכוון בקבוצה אין פה רצון להצליח. גם אם יביאו זר זה יהיה אסון
אוהרין היה מאמן טוב ששחר חירבן. צריך להכין את הקרקע לכך. צריך גם מנהל מקצועי חדש בשביל זה.
אם המועדון ימשיך במיינדסט שזרים לא יצליחו פה וגרוע מזה ההנהלה תעשה דברים במכוון להוכיח את זה, אז נכשל.
זה לא פיזיקה גרעינית להצליח עם צוות זר. המון קבוצות בעולם עובדות עם זרים וחלקן שכחו מתי עבדו עם מקומיים. הכדורגל גלובלי.
לא נתפס שבמאה ה - 21 מפחדים מזרים.
אני לא מסכים אתך בנוגע ל"לא רוצה לאמן", שלא הולך אז דברים נראים פחות טוב וגם שפת הגוף פחות טוב, זה קורה בכל מקום. גם פפ לא רוצה לאמן השנה בסיטי?

אני כן חושב שמכבי חיפה כמועדון וגם בכר (לפי ההתנהלות בקיץ) באו בגישה מאוד זחוחה ושחצנית והיה נראה שחשבו שעצם זה שהביאו את בכר יביא אליפות וזה בא לידי ביטוי בהכנה לא טובה לעונה, הדחה מביכה מאירופה, התנהלות גרועה מאוד של רכש לאורך כל הדרך, הרבה פשרות, מכירות של שחקנים ברגע האחרון.

קרו פה יותר מדי אירועים גדולים בקיץ כדי לקחת אליפות וכולם בגלל התנהלות רעה וגרועה שנמשכת עוד משנה שעברה.

אם בעונה שעברה כל המעורבים יכלו להאשים את הש''ג בדמות דגו, הפעם האשמה על כולם וכבר אין את מי להאשים, הם חטפו סטירה מצלצלת עם הצד המעליב והם צריכים לנסות לסיים את העונה הזאת בצורה הטובה ביותר, אולי גביע, לנסות לקדם שחקנים ולהבין מי אפשר לקחת לעונה הבאה ולבוא לעונה הבאה במוד של revenge season.

יענקל'ה והסביבה הקרובה שלו צריכים להחליט כבר השבוע מי יהיה פה בעונה הבאה ואיך הדברים יתנהלו, בין אם זה ברק, אלברמן ואפילו עובדיה ולהתחיל לתכנן כבר מעכשיו את העונה הבאה שהמטרה מס' 1 היא סגל מוכן למחנה אימונים. אם שוב נצא למחנה אימון עם חצי סגל, לא למדו כלום.
lemmacantor
מכונת תארים

פפ משחק בליגה תחרותית וקשה בהרבה. הביאו את בכר לכסות את התחת. שוב לצערי דומה מדי לב"ש. בכר מאמן מצוין, עם חסרונות כמו כולם. הוא לא מצליח להמציא את עצמו באותו מקום ולדעתי לא מגלה בכלל מוטיבציה לעשות. הוא מביא את השושלת וזהו. הוא משחק רק באופן מסוים וזהו. את שלו הוא עשה. למה להתאמץ אחר כך?
לדעתי גם יגמר כמו בב"ש, השאלה אם שנה וחצי לתוך הנסיגה או מוקדם יותר.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

lemmacantor כתב: 11 פברואר 2025, 18:33 פפ משחק בליגה תחרותית וקשה בהרבה. הביאו את בכר לכסות את התחת. שוב לצערי דומה מדי לב"ש. בכר מאמן מצוין, עם חסרונות כמו כולם. הוא לא מצליח להמציא את עצמו באותו מקום ולדעתי לא מגלה בכלל מוטיבציה לעשות. הוא מביא את השושלת וזהו. הוא משחק רק באופן מסוים וזהו. את שלו הוא עשה. למה להתאמץ אחר כך?
אני חושב שהפוטנציאל והתקרה של בכר מצדיקה עונה נוספת תחת תנאים מקצועיים שונים לחלוטין.
lemmacantor
מכונת תארים

KevinDurant כתב: 11 פברואר 2025, 18:37
lemmacantor כתב: 11 פברואר 2025, 18:33 פפ משחק בליגה תחרותית וקשה בהרבה. הביאו את בכר לכסות את התחת. שוב לצערי דומה מדי לב"ש. בכר מאמן מצוין, עם חסרונות כמו כולם. הוא לא מצליח להמציא את עצמו באותו מקום ולדעתי לא מגלה בכלל מוטיבציה לעשות. הוא מביא את השושלת וזהו. הוא משחק רק באופן מסוים וזהו. את שלו הוא עשה. למה להתאמץ אחר כך?
אני חושב שהפוטנציאל והתקרה של בכר מצדיקה עונה נוספת תחת תנאים מקצועיים שונים לחלוטין.
זה לא רלוונטי. אולי זה יותר קשור לפסיכולוגיה שלו. אני לא יודע. אני רק אוהד כדורגל. אם הוא רוצה להעלות את התקרה באופן כללי, הייתי ממליץ לו לגוון את השיטות שלו. את הסגנון שלו. בטח אם הוא רוצה להצליח גם בחו"ל ושם הוא לאו דווקא יקבל קבוצה דומיננטית בליגה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

lemmacantor כתב: 11 פברואר 2025, 18:38
KevinDurant כתב: 11 פברואר 2025, 18:37
זה לא רלוונטי. אולי זה יותר קשור לפסיכולוגיה שלו. אני לא יודע. אני רק אוהד כדורגל. אם הוא רוצה להעלות את התקרה באופן כללי, הייתי ממליץ לו לגוון את השיטות שלו. את הסגנון שלו. בטח אם הוא רוצה להצליח גם בחו"ל ושם הוא לאו דווקא יקבל קבוצה דומיננטית בליגה.
כמו שכתבתי, אם אני הייתי הבעלים של מכבי חיפה הייתי מנהל אתו שיחה כנה ומוודא שהוא מבין את הבעיות ורוצה לשמוע את הצד שלו ללמה הדברים לא הצליחו (בטח שמבפנים גם הייתי יודע מה היה קורה באמת).

אני חושב שכתבת את זה קודם וזה נכון לגבי כל דבר, אם אתה הולך עם בכר, לך עם בכר. אם לא, לא בכוח.

העונה לא הלכו עם בכר, החליטו לו על עוזר מאמן, על שוער, לא זרמו אתו ברכש, בנו מאוחר, המון שחצנות.

בעונה הבאה ההכנה לעונה והבנייה בקיץ צריכה להיות עם סכין בין השיניים.
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

כשאתם כותבים "מוכנות הסגל למחנה קיץ" אתם זוכרים שמובר ב- 5-6 שחקנים לפני עזיבות אפשריות של ג'אבר/דינדה?
אפילו אם מדברים רק על השדרה המרכזית - שוער-בלמים-קשר אחורי- חלוץ מדובר על 2 שחקני הרכב (שוער וקשר) משדרגים.
אם ההנהלה הזאת הייתה רוצה להיות תחרותית לעונה הבאה (להציל משהו מעונה) אצילי וקורנו היו צריכים להיות פה בינואר כדי להפחית את הבעיות בסגל.
תוסיפו לשניים הנ"ל - מגינים וכנף ימין ןאת ההתנהלות הטורית והאיטית של הקבוצה ותבינו ששוב לא נהיה מוכנים לאירופה, עם אופציה להדחה מביכה נוספת.
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

dyarok כתב: 11 פברואר 2025, 20:34 כשאתם כותבים "מוכנות הסגל למחנה קיץ" אתם זוכרים שמובר ב- 5-6 שחקנים לפני עזיבות אפשריות של ג'אבר/דינדה?
אפילו אם מדברים רק על השדרה המרכזית - שוער-בלמים-קשר אחורי- חלוץ מדובר על 2 שחקני הרכב (שוער וקשר) משדרגים.
אם ההנהלה הזאת הייתה רוצה להיות תחרותית לעונה הבאה (ולהציל משהו מעונה) אצילי וקורנו היו צריכים להיות פה בינואר כדי להפחית את הבעיות בסגל.
תוסיפו לשניים הנ"ל - מגינים וכנף ימין ןאת ההתנהלות הטורית והאיטית של הקבוצה ותבינו ששוב לא נהיה מוכנים לאירופה, עם אופציה להדחה מביכה נוספת.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

dyarok כתב: 11 פברואר 2025, 20:34 כשאתם כותבים "מוכנות הסגל למחנה קיץ" אתם זוכרים שמובר ב- 5-6 שחקנים לפני עזיבות אפשריות של ג'אבר/דינדה?
אם ההנהלה הזאת הייתה רוצה להיות תחרותית לעונה הבאה (להציל משהו מעונה) אצילי וקורנו היו צריכים להיות פה בינואר כדי להפחית את הבעיות בסגל.
כן.

הנחת העבודה צריכה להיות כבר מעכשיו שג'אבר עוזב ולהתכונן לעונה בלעדיו, אם יישאר, הרווחנו.

היו צריכים לחפש כבר מלפני חודשיים-שלוש קשר 6 כולל היום לקראת הקיץ.

לגבי השוער, יש להם את כיוף וירמקוב ביד, אסף צור וג'ראפי שחקנים חופשיים בקיץ ואם הם רוצים להתפרע גם את גלזר. רק לבחור ולהחליט ולבצע.

אני יכול לעדכן אותם מעכשיו שאנסימבה לא ימשיך פה וסברינה לא ימשיך פה וככל הנראה גם נהואל.

בגלל זה כתבתי, יצטרכו להתחיל כבר מעכשיו לעבוד לקראת העונה הבאה. להתחיל למפות את השוק הישראלי, בדיוק כמו שעשיתי עם עמדת השוער לגבי כל עמדה בערך על המגרש.

להחזיר את עיסאת, להחזיר את ירין לוי, כנראה להחזיר גם את קאסה, אולי את סוף. לבדוק ליגיונרים, להכין רשימות של זרים לכמעט כל עמדה על המגרש לפי דרישת המאמן ומה הוא רוצה.

בשביל כל זה צריך להחליט מי יהיה המאמן בעונה הבאה, מי יהיה המנהל המקצועי אם בכלל ולהתחיל לגבש רשימת אנשי מקצוע בתפקידי מפתח שינהלו את האירוע הזה.
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

לגבי הדיונים פה על הצוות זר, צוות זר זה ססמה בפועל המאמנים הזרים שאנחנו יכולים למשוך לפה בטח במציאות המורכבת של ישראל אחרי ה7 באוקטובר הם מאוד בינוניים במקרה הטוב.
סתם כדי שתבינו לאזטיץ שהוא לכל הדעות מאמן בינוני מאוד קיבל פה חוזה של 800 אלף יורו לעונה (לא כולל צוות אימון) רק כדי שיסכים לאמן פה, ואם זה הפרופיל שיבוא לפה בסכומים האלה אז כל הדיבור על צוות זר מנותק מהמציאות.
מי שלוקח כדוגמא את המאמנים שגורדי הביא לפה וחושב שאפשר להביא כאלה גם היום חסר מושג.
היחיד שהיה אפשר לטעון שהוא ראוי אם לא בכר זה ברדה ושוב אני מעדיף את בכר עליו עם כל המינוסים שלו
שלח תגובה