Hulk כתב: ↑28 ינואר 2025, 17:10
לא אמור להיות בכלל דיון פה אם בכר כן או לא.
כמועדון השאיפה שלנו צריכה להיות להשאיר אותה כמה שיותר זמן בתקווה שיעשה פה פרגוסון הוא 100% דנא של מכבי חיפה ועובדתית המאמן הכי גדול שהיה בכדורגל פה.
גם פרגי אגב לא לקח אליפות כל שנה ולפעמים גם שנתיים קלוש ובדרך זרק נעליים על כוכבים, גם פפ העונה קורס ומאבד אתזה זה יכול לקרות אי אפשר תמיד להצליח.
הדבר היחיד זה שאסור לתת לו להיות אחראי על רכש מה שהפיל אותו בבש זה הרכש שהוא הביא מה שהפיל אותנו העונה זה בעיקר נהואל וסברינה שאלו שחקנים שאחד בכר התאבד עליו והשני הכיר מקרוב ועדיין בחר ללכת עליו.
פרגוסון ידע להביא שחקנים ולבנות קבוצה מחדש כל כמה שנים. בכר לא יודע.
נכון מאוד, בגלל זה גם רשמתי שאסור לו להיות אחראי על הרכש אלא רק להתעסק באימון.
הבעיה מתחילה בקיץ כמו הנוכחי שכל אחד מושך לכיוון אחר וכל הסגל נראה כמו יצור כלאיים.
בקיץ 22 בכר דרש פרופיל מסויים שלשחקנים ומחלקת הסקאוטינג ואלברמן התעסקו במציאת המועמדים.
ביקש מגן אחד התקפי באופי ואחד הגנתי והגיעו סונדגרן וקורנו, ביקש חלוץ 9 פיזי והביאו לו את פיירו וככה זה היה אמור להתנהל גם הקיץ.
כובע קש כתב: ↑05 פברואר 2025, 16:49
יש לי המון ביקורות עליו העונה אבל מה שעשו לו בקיץ ובחלון הנוכחי זה פשוט הפקרות והשאירו אותו בלי כלים אמיתיים להצליח.
אני לא יודע מי אשם יותר, אלברמן שמעדיף לגרבץ מאשר לעבוד או שחר שמתקמצן אבל אחרי החלון הבזיוני הזה מבחינתי האשמה של בכר במצב של הקבוצה יורדת משמעותית.
מה זה השאירו אותו בלי כלים? ידוע שהוא התעקש על נהואל שחקן בינוני שבכלל לא מתאים לנו, ואת סברינה הוא מכיר הליגה הסרבית.
כנראה שאין לו עין טובה לשחקנים.
כנראה שאתה צודק. אני כן מאמין ברמת האימון שלו ולכן אני חושב שצריך לעשות אתו שיחה כנה ואמיתית ולהגיד לו שהוא מאמן וצריך להתרכז באימון ולרפד אותו באנשי סקאוט איכותיים שיבצעו את העבודה בשבילו ויכינו את הרשימות.
אין בעיה שהוא יציף דרישות למעלה כמו אני רוצה מגן קשר וחלוץ, אבל הוא צריך לתת את התכונות שהוא מעוניין בהם ושיהיה מי שיביא לו את השחקן בסוף.
גם עתידית אגב זה מודל יותר נכון מאשר מאמן שמרכז אליו את כל הסמכויות ועושה הכל ובסוף שהוא יעזוב הכל יקרוס פה.
כובע קש כתב: ↑05 פברואר 2025, 16:49
יש לי המון ביקורות עליו העונה אבל מה שעשו לו בקיץ ובחלון הנוכחי זה פשוט הפקרות והשאירו אותו בלי כלים אמיתיים להצליח.
אני לא יודע מי אשם יותר, אלברמן שמעדיף לגרבץ מאשר לעבוד או שחר שמתקמצן אבל אחרי החלון הבזיוני הזה מבחינתי האשמה של בכר במצב של הקבוצה יורדת משמעותית.
מה זה השאירו אותו בלי כלים? ידוע שהוא התעקש על נהואל שחקן בינוני שבכלל לא מתאים לנו, ואת סברינה הוא מכיר הליגה הסרבית.
כנראה שאין לו עין טובה לשחקנים.
מה זה קשור למה שאמרתי?
בקיץ הפקירו אותו בלי חלוץ, עכשיו הפקירו אותו בלי מגנים, אי אפשר להצליח ככה.