חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- אלוף המדינה
Re: חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי
נחלשנו ובצורה קשה עד עכשיו. אלברמן צריך להתעורר
- Liberman
- מנהל הבורד
מתאים למכבי חיפה לרצות שחקן ששמו מתחיל ב-
Sell
Sell
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- אלוף המדינה
אני רק שאלה, אם לא הייתם מכירים את השחקנים והיו אומרים לכם את הצרפתי הזה או בלם יהודי שמשחק בהרכב של קאיראט מה הייתם מעדיפים?
מרגיש שאלברמן התאהב בלהיות יותר חכם מכולם ובינתיים הוא לא שם לב שהקבוצה קיבלה מכה אדירה עם גל העזיבות ובינתיים אין מענה לכלום. גם שארנוב לא רכש שעשה עליי רושם בטח כשהחלוץ הראשון זה פאקינג פיירו שאני עדיין מדחיק את זה שהוא ממשיך לעוד עונה
מרגיש שאלברמן התאהב בלהיות יותר חכם מכולם ובינתיים הוא לא שם לב שהקבוצה קיבלה מכה אדירה עם גל העזיבות ובינתיים אין מענה לכלום. גם שארנוב לא רכש שעשה עליי רושם בטח כשהחלוץ הראשון זה פאקינג פיירו שאני עדיין מדחיק את זה שהוא ממשיך לעוד עונה
-
- מחוזר באירופה
על בנתיים הגיע משהו לא יכול להיות שזה סתם הנפצה של גולדשטיין שהוכיח עד כה שהוא לא פוגע בכלום האמת הוא כמו הסלב כול הזמן עסוק בניחושיםJerry כתב: ↑03 יוני 2023, 10:40 אני רק שאלה, אם לא הייתם מכירים את השחקנים והיו אומרים לכם את הצרפתי הזה או בלם יהודי שמשחק בהרכב של קאיראט מה הייתם מעדיפים?
-
- קפטן ירוק
אם אלו הבלמים שמועמדים שיחזירו את ארד.
-
- שחקן החודש
זה שהם מועמדים במשחק הניחושים של הכתבים לא אומר שהם באמת מועמדים.
-
- קפטן ירוק
אין עשן בלי אש.Greenfromluxembourg כתב: ↑03 יוני 2023, 10:51זה שהם מועמדים במשחק הניחושים של הכתבים לא אומר שהם באמת מועמדים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני מניח שהפועל לא ימהרו למכור את למקין לקבוצה בתוך ישראל אבל הם עובדתית מכרו את אליאס לב״ש ולדעתי זה שחקן שגם היה יכול להיות טוב לסגל פה. לא רואה במה סלסטיין עדיף על למקין למשל חוץ מזה שהוא יותר סקסי והדשא של השכן נראה ירוק יותרGanjot כתב: ↑03 יוני 2023, 10:16כן אבל למקין יעלה כסף.Shocking4U כתב: ↑03 יוני 2023, 09:33הוא יכול להחליף את דילן כמו שאני יכול להחליף את אצילי. בלם בפרופיל מזעזע, שיביאו כבר את בלטקסה או למקין כזה וזהו. זה פשוט להביא מתאזרח כי זה יותר סקסי מלהביא ישראלי.מכבי חיפה סימנה את הבלם הצרפתי, ז'וליין סלסטין כמחליפו של דילן בטובינסיקה שעזב את הקבוצה על מנת לפנות מקום לשחקן זר למשבצת של עומר אצילי.
כעת, בכרמל בוחנים את האפשרות לאזרח את סלסטין מאחר שארוסתו יהודיה. במועדון פנו למשרד הפנים, כשאם הליך האזרוח יהיה מהיר - הוא יחתום בשורות האלופה. מנגד, אם ההליך ייקח זמן רב, הירוקים עשויים לפנות לאופצית מתן בלטקסה, אליו כבר פנו ומעוניינים לראותו מצטרף בשל היכולת שלו למלא גם את תפקידי הבלם והמגן השמאלי.
אז למה לשלם על בלם עם פוטנציאל שלדעתי האישית, לא היה פה שנים (מבחינת בלמים ישראלים), לעומת להביא שחקן בחינם?
-
- קפטן ירוק
יש לו סעיף שחרור של 750 אלף יורו לחול.Shocking4U כתב: ↑03 יוני 2023, 10:55אני מניח שהפועל לא ימהרו למכור את למקין לקבוצה בתוך ישראל אבל הם עובדתית מכרו את אליאס לב״ש ולדעתי זה שחקן שגם היה יכול להיות טוב לסגל פה. לא רואה במה סלסטיין עדיף על למקין למשל חוץ מזה שהוא יותר סקסי והדשא של השכן נראה ירוק יותרGanjot כתב: ↑03 יוני 2023, 10:16כן אבל למקין יעלה כסף.Shocking4U כתב: ↑03 יוני 2023, 09:33
הוא יכול להחליף את דילן כמו שאני יכול להחליף את אצילי. בלם בפרופיל מזעזע, שיביאו כבר את בלטקסה או למקין כזה וזהו. זה פשוט להביא מתאזרח כי זה יותר סקסי מלהביא ישראלי.
אז למה לשלם על בלם עם פוטנציאל שלדעתי האישית, לא היה פה שנים (מבחינת בלמים ישראלים), לעומת להביא שחקן בחינם?
יהיה מעניין אם נניח נציע מיליון יורו להנהלה האמריקאית שלהם.
לא בטוח בכלל שהם ידחו את ההצעה.
העניין הוא שלא בטוח שהשחקן ירצה לבוא לפה בטח בתור בלם גיבוי.
-
- אלוף המדינה
הוא חופשי וזה מדגדג לאלברמן להביא שחקנים מתחת לרדאר ככה שאם הם מצליחים הוא גאון הדור. מצטער המשפט הזה שכל ההצלחה בזכותו כמו שאשתו אמרה לו עדיין יושב לי בראש ואלברמן מתנהל בדיוק כמו מישהו שחושב שהוא יותר חכם מכל הליגה, גם אלמוג כהן היה ככה בקיץ הקודם בנתניה וראיתם את ההתרסקות שלהםShocking4U כתב: ↑03 יוני 2023, 10:55אני מניח שהפועל לא ימהרו למכור את למקין לקבוצה בתוך ישראל אבל הם עובדתית מכרו את אליאס לב״ש ולדעתי זה שחקן שגם היה יכול להיות טוב לסגל פה. לא רואה במה סלסטיין עדיף על למקין למשל חוץ מזה שהוא יותר סקסי והדשא של השכן נראה ירוק יותרGanjot כתב: ↑03 יוני 2023, 10:16כן אבל למקין יעלה כסף.Shocking4U כתב: ↑03 יוני 2023, 09:33
הוא יכול להחליף את דילן כמו שאני יכול להחליף את אצילי. בלם בפרופיל מזעזע, שיביאו כבר את בלטקסה או למקין כזה וזהו. זה פשוט להביא מתאזרח כי זה יותר סקסי מלהביא ישראלי.
-
- מכונת תארים
רק אתמול שוקינג כתב פה שצריכים להיות סבלניים עם הרכש. בחייאת, תנשמו.
קודם כל, סלסטין הזה זה שם שעלה בהקשר של ב"ש ויומיים אח"כ כשדילן שוחרר הוזכר בהקשר שלנו. זה או שסוכן מנסה לקדם אותו ואין מעבר לזה או שהוא באמת בלם טוב ולכן גם אנחנו וגם ב"ש בעניין שלנו.
שנית, גולדשטיין היחיד שמתייחס אליו. הסלב נתן את השם של פילין, בלם יהודי-רוסי, וכל שאר התקשורת בדממה בנוגע לעמדת הבלם. לא מדובר בשחקן שברור לכולם שהוא בדרך לפה. הוא כרגע לכל היותר "מועמד".
הפרופיל שלו באמת נראה לא טוב, אבל בואו נראה לאן הדברים מתקדמים.
קודם כל, סלסטין הזה זה שם שעלה בהקשר של ב"ש ויומיים אח"כ כשדילן שוחרר הוזכר בהקשר שלנו. זה או שסוכן מנסה לקדם אותו ואין מעבר לזה או שהוא באמת בלם טוב ולכן גם אנחנו וגם ב"ש בעניין שלנו.
שנית, גולדשטיין היחיד שמתייחס אליו. הסלב נתן את השם של פילין, בלם יהודי-רוסי, וכל שאר התקשורת בדממה בנוגע לעמדת הבלם. לא מדובר בשחקן שברור לכולם שהוא בדרך לפה. הוא כרגע לכל היותר "מועמד".
הפרופיל שלו באמת נראה לא טוב, אבל בואו נראה לאן הדברים מתקדמים.
- Smurk
- אגדה ירוקה
אם כתב מדווח ששחקן יחתום בכפוף למשהו הוא יותר ממועמד. לא בהכרח אומר שיחתום אבל כן העניין פה רציני. אל תשלו את עצמכם.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
סלסטיין גם שמאלי ברגל. אם כבר בלם הייתי מחפש להביא בלם עם רגל ימין שיהיה המחליף של סק כי יש את גרשון בצד שמאל כמחליף של שון אבל אין אף בלם ימני חוץ מסק.
ועוד משהו: נראה שבמועדון ממש התאהבו בליגה הצרפתית השנייה. גם הוא עשה את השנים המשמעותיות שלו בצרפתית השנייה. זה מעניין כי דווקא 2 הזרים האחרונים שהבאנו משם לא בדיוק היו להיט (פיירו ואלפונס)
ועוד משהו: נראה שבמועדון ממש התאהבו בליגה הצרפתית השנייה. גם הוא עשה את השנים המשמעותיות שלו בצרפתית השנייה. זה מעניין כי דווקא 2 הזרים האחרונים שהבאנו משם לא בדיוק היו להיט (פיירו ואלפונס)
-
- קפטן ירוק
-
- מכונת תארים
כמה דברים כתבו הכתבים שמסקרים את הקבוצה והתבררו כלא נכונים?
גולדשטיין עצמו דיווח על סגירה של אברג'ל בקבוצה ועל זה שמומשה האופציה על דילן.
אני לא אומר שזה בוודאות לא יקרה, אבל אני גם מכיר את התקשורת מספיק טוב כדי להיות ספקן כשרק כתב אחד מתייחס לשחקן (שיומיים לפני שקושר אלינו עלה כמועמד לב"ש).
-
- מכונת תארים
כן, בולט שהמועדון מחפש משם שחקנים ובאופן ספציפי, שחקנים דוברי צרפתית.Shocking4U כתב: ↑03 יוני 2023, 11:14 סלסטיין גם שמאלי ברגל. אם כבר בלם הייתי מחפש להביא בלם עם רגל ימין שיהיה המחליף של סק כי יש את גרשון בצד שמאל כמחליף של שון אבל אין אף בלם ימני חוץ מסק.
אפשר הבין למה הליגות השניות של המדינות הבכירות הן מוקד טוב לסקאוטינג מבחינתנו ואפשר גם להבין למה המועדון מעדיף להביא לפה שחקנים דוברי צרפתית.
לגבי השחקנים שהגיעו לפה מהצרפתית השנייה, אני אוסיף ואומר שבכל הליגה שחקנים שהגיעו מהליגה הצרפתית השנייה לא ממש בלטו פה.
ולצד זאת, המדגם אצלנו לא ממש מייצג כי מדובר רק בשני שחקנים שאחד מהם הגיע בכפלסטר ברגע האחרון של החלון ולא כתוצאה מסקאוטינג אקטיבי וממושך שנועד להביא שחקנים שישדרגו את הסגל משמעותית.
את קראסו שקושר אלינו, אני מניח שכולנו היינו מאד שמחים לראות פה.
לזכות המועדון, ניסו לצוד אותו בשלב מוקדם לפני שהביקוש שלו עלה.
כמובן שעכשיו הוא לא רלוונטי, אבל המחשבה טובה ואני שמח שעוקבים אחרי שחקנים כמוהו וכמו אברג'ל.
- Smurk
- אגדה ירוקה
והעניין עם אברג'ל רציני ועדיין במו"מ איתו. כתבתי שזה לא בהכרח יקרה. כתב לא מוציא דיווח על חתימה בכפוף לאזרוח על "מועמד".ברק.י כתב: ↑03 יוני 2023, 11:33כמה דברים כתבו הכתבים שמסקרים את הקבוצה והתבררו כלא נכונים?
אני לא אומר שזה בוודאות לא יקרה, אבל אני גם מכיר את התקשורת מספיק טוב כדי להיות ספקן כשרק כתב אחד מתייחס לשחקן (שיומיים לפני שקושר אלינו עלה כמועמד לב"ש).
- Smurk
- אגדה ירוקה
תמוה העניין של רגל שמאל.Shocking4U כתב: ↑03 יוני 2023, 11:14 סלסטיין גם שמאלי ברגל. אם כבר בלם הייתי מחפש להביא בלם עם רגל ימין שיהיה המחליף של סק כי יש את גרשון בצד שמאל כמחליף של שון אבל אין אף בלם ימני חוץ מסק.
-
- מכונת תארים
בוא נראה לאן זה הולך.Smurk כתב: ↑03 יוני 2023, 11:43והעניין עם אברג'ל רציני ועדיין במו"מ איתו. כתבתי שזה לא בהכרח יקרה. כתב לא מוציא דיווח על חתימה בכפוף לאזרוח על "מועמד".ברק.י כתב: ↑03 יוני 2023, 11:33כמה דברים כתבו הכתבים שמסקרים את הקבוצה והתבררו כלא נכונים?
אני לא אכנס לסטרס מזה עד שיהיה בזה ממש.
לפחות כרגע, מדובר בעיני באתר שיש לו אינטרס לקדם את השחקן ולא ברור מול מי (אנחנו, ב"ש, נתניה שהוא עוקב אחריה באינסטגרם או קבוצה אחרת).
כמוך, גם אני לא מתלהב ממנו ומאד מאד אשמח לראות פה את אברג'ל.
-
- אגדה ירוקה
מדהים כמה השוק הישראלי דל. בכל שלוש הגדולות ישרק בלם ישראלי אחד טוב - גולדברג.
מרגיש שקצת נתקענו בעבר כי ממזמן היו צריכים להעלות את מכסת הזרים פה.
מרגיש שקצת נתקענו בעבר כי ממזמן היו צריכים להעלות את מכסת הזרים פה.
-
- קפטן ירוק
- Smurk
- אגדה ירוקה
אני גם לא ממהר לחתום שהוא יהיה כאן. לא כתבתי את דעה רעה עליו. דווקא החמאתי לו בהתחלה אבל ממה שאני מבין לא מדובר בפרופיל מי יודע מהברק.י כתב: ↑03 יוני 2023, 11:51בוא נראה לאן זה הולך.Smurk כתב: ↑03 יוני 2023, 11:43והעניין עם אברג'ל רציני ועדיין במו"מ איתו. כתבתי שזה לא בהכרח יקרה. כתב לא מוציא דיווח על חתימה בכפוף לאזרוח על "מועמד".ברק.י כתב: ↑03 יוני 2023, 11:33
כמה דברים כתבו הכתבים שמסקרים את הקבוצה והתבררו כלא נכונים?
אני לא אכנס לסטרס מזה עד שיהיה בזה ממש.
לפחות כרגע, מדובר בעיני באתר שיש לו אינטרס לקדם את השחקן ולא ברור מול מי (אנחנו, ב"ש, נתניה שהוא עוקב אחריה באינסטגרם או קבוצה אחרת).
כמוך, גם אני לא מתלהב ממנו ומאד מאד אשמח לראות פה את אברג'ל.
נערך לאחרונה על ידי Smurk ב 03 יוני 2023, 12:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- הענק הירוק
די די להגיד את זה דיבורים של בני סכנין
תשתחררו מזה כבר, הסמנטיקה הזאת של ״ואי ואי רק שמכבי תא לא יתעוררו״ זה כמו תסביך רדיפה קליני, די זה מביך.
אנחנו משתינים עליהם כבר 3 שנים לא בגלל שהם מוותרים לנו, אנחנו יותר גדולים מהם וגם אם יביאו את גווארדיולה צריך להשתין עליהם ולהיות יותר טובים מהם. יש להם סגל אשפת עולם
- The real Tsepo
- שחקן העונה
זה לא עניין של סמנטיקה. זה עניין שאנחנו כרגע, בדגש על כרגע בקיץ שנראה רע מאוד. הנחמה היחידה בנקודת הזמן הזו זה שכרגע הם לא עשו כלום או מחליטים לא להחליט ובש בעונה פיננסית.חזיזוש כתב: ↑03 יוני 2023, 12:05די די להגיד את זה דיבורים של בני סכנין
תשתחררו מזה כבר, הסמנטיקה הזאת של ״ואי ואי רק שמכבי תא לא יתעוררו״ זה כמו תסביך רדיפה קליני, די זה מביך.
אנחנו משתינים עליהם כבר 3 שנים לא בגלל שהם מוותרים לנו, אנחנו יותר גדולים מהם וגם אם יביאו את גווארדיולה צריך להשתין עליהם ולהיות יותר טובים מהם. יש להם סגל אשפת עולם
כמו שאמרתי זה מרגיש כמו מרוץ חימוש רק הפוך, לגיטימי וטבעי להסתכל עליהם כשאתה מרגיש שאתה נחלש.
- DelPiero
- הענק הירוק
!!!!!!חזיזוש כתב: ↑03 יוני 2023, 12:05די די להגיד את זה דיבורים של בני סכנין
ולגבי שחקן שעלה בספורט חמש - מרגיש כמו ניחוש קלאסי שלהם או איזה חרטה שמישהו זרק להם.
- KevinDurant
- חבר בבורד
כמו ששוקינג רשם פה, נדע לאיזה כיוון אנחנו הולכים עוד שבועיים-שלוש
כמו שרשמתי פה קודם הדבר הכי חיובי בכל הגל עזיבות הזה הוא שהוא קורה מאוד מוקדם והדברים לא תוקפים אותך בהפתעה עוד חודשיים כשאתה חושב כבר שהסגל סגור
כמו שרשמתי פה קודם הדבר הכי חיובי בכל הגל עזיבות הזה הוא שהוא קורה מאוד מוקדם והדברים לא תוקפים אותך בהפתעה עוד חודשיים כשאתה חושב כבר שהסגל סגור
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אוהב את הגישה הזו, אבל יש לך עוד סוגיית סבע, חזיזה וג'וש.. מקווה שהגל מאחורינוKevinDurant כתב: ↑03 יוני 2023, 12:31 כמו ששוקינג רשם פה, נדע לאיזה כיוון אנחנו הולכים עוד שבועיים-שלוש
- KevinDurant
- חבר בבורד
מבחינתי סבע לא שחקן של מכבי חיפה. אם הוא יישאר זה הפתעה עצומה וחיוביתThe real Tsepo כתב: ↑03 יוני 2023, 12:34אוהב את הגישה הזו, אבל יש לך עוד סוגיית סבע, חזיזה וג'וש.. מקווה שהגל מאחורינוKevinDurant כתב: ↑03 יוני 2023, 12:31 כמו ששוקינג רשם פה, נדע לאיזה כיוון אנחנו הולכים עוד שבועיים-שלוש
אני עדיין מאמין שחזיזה וג'וש יישארו, בעיקר הראשון.
- Judokan
- סמל ירוק
תחזור לתקופה שאחרי העזיבה של פלאניץ' וכמות המועמדים שכביכול במומ מתקדם וסגרו, ותבין כמה האמירה הזו חסרת קשר למציאות.NOSFERATU ZODD כתב: ↑03 יוני 2023, 10:53אין עשן בלי אש.Greenfromluxembourg כתב: ↑03 יוני 2023, 10:51זה שהם מועמדים במשחק הניחושים של הכתבים לא אומר שהם באמת מועמדים.
נגיד גולדשטיין דיווח את הבלם הרומני כ"על סף סגירה". למרות שלא היה מו"מ איתו בכלל
בתקשורת הספורט יש רק עשן בלי אש.