לא הזכרתי את סברינה תקרא שובדם ירוק!!! כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:45לא מסכים איתך..הפועל חיפה לא מחתימה את סברינה בחיים..ובטח שלא משלמת מליון וחצי יורו דמי העברה.. ודרך אגב מאוד אוהב את הרומני יכול להתפתח פה לשחקן שחקן.Apoc כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:42 אני לא חושב שיש בעיה בלהביא שחקנים מהליגה הרומנית לפה
זה גם נשמע לי קצת מוזר בלי להעליב לחשוב שזה דבר בעייתי
הליגה הרומנית בערך ברמה של הליגה שלנו, אולי קצת יותר חלשה אם מסתכלים על המכלול אבל לא בהרבה
ובכללי כמעט בכל ליגה יש שחקנים שטוב להביא לפה ושחקנים שלא טוב להביא לפה, גם בליגה המלטזית לצורך העניין יכולות להיות מציאות למכבי חיפה
אז לפסול ליגה שלמה זה מוזר
מה שכן אני אגיד שהMLS ליגה לא רצינית לשפוט לפיה שחקנים, כמו הסינית בזמנו. זו ליגה מצחיקה. אז אומרים שהשחקן הזה מעורב בהכי הרבה שערים פר דקה אחרי מסי, גם השוו לפני כמה ימים את תאי בריבו למסי כי עשה משהו, ככה זה עובד שם, ליגת ליצנות.
ואם רוצים להגיד על שחקן אם הוא שחקן שהפועל חיפה הייתה מביאה או כזה שהוא מעל הרמה שלהם ורק מכבי חיפה יכולה להביא, אז זה אם כבר לשפוט לפי השכר שהוא דורש, ולא נטו לפי איפה הוא משחק.
הרומני הזה שאנחנו מעוניינים בו כמו גם הקנדי ואחרים זה שחקנים שלגמרי בלבל של הפועל חיפה להביא והיא יכלה לשדרג אותם כלכלית לפחות פי 2 מהשכר שהיה להם לפני כי היא משלמת סכומים כאלה היסטורית.
שחקנים שהם מעל הלבל של הפועל חיפה ורק מכבי חיפה יכולה להביא לצורך העניין זה פלאניץ', שרי, סק, קרים פריי, פיירו, וכדומה.
חלון העברות קיץ 24 (תוספת זמן) ע״ש חלוצים זרים חופשיים
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Apoc
- יו״ר הבורד
Re: חלון העברות קיץ 24 ע״ש במכבי חיפה אופטימיים ומכוונים גבוה
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אם כבר, שחקן שב''ש יכולה להביא שהוא בסגנון של ספר (שהגיע מאותה קבוצה אחרי שעשה שם 6 ו2 אבל ב50% דק' יותר וגם מספרים פחות טובים)Apoc כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:42 אני לא חושב שיש בעיה בלהביא שחקנים מהליגה הרומנית לפה
הליגה הרומנית בערך ברמה של הליגה שלנו, אולי קצת יותר חלשה אם מסתכלים על המכלול אבל לא בהרבה
ובכללי כמעט בכל ליגה יש שחקנים שטוב להביא לפה ושחקנים שלא טוב להביא לפה, גם בליגה המלטזית לצורך העניין יכולות להיות מציאות למכבי חיפה
מה שכן אני אגיד שהMLS ליגה לא רצינית לשפוט לפיה שחקנים, כמו הסינית בזמנו. זו ליגה מצחיקה. אז אומרים שהשחקן הזה מעורב בהכי הרבה שערים פר דקה אחרי מסי, גם השוו לפני כמה ימים את תאי בריבו למסי כי עשה משהו, ככה זה עובד שם, ליגת ליצנות.
ואם רוצים להגיד על שחקן אם הוא שחקן שהפועל חיפה הייתה מביאה או כזה שהוא מעל הרמה שלהם ורק מכבי חיפה יכולה להביא, אז זה אם כבר לשפוט לפי השכר שהוא דורש, ולא נטו לפי איפה הוא משחק.
הרומני הזה שאנחנו מעוניינים בו כמו גם הקנדי ואחרים זה שחקנים שלגמרי בלבל של הפועל חיפה להביא והיא יכלה לשדרג אותם כלכלית לפחות פי 2 מהשכר שהיה להם לפני כי היא משלמת סכומים כאלה היסטורית.
שחקנים שהם מעל הלבל של הפועל חיפה ורק מכבי חיפה יכולה להביא לצורך העניין זה פלאניץ', שרי, סק, קרים פריי, פיירו, וכדומה.
גם אומרים ברומניה שהוא מוכשר יותר מספר.
-
- קפטן ירוק
גם אנחנו הבאנו שחקן מאותה קבוצה בליגה הצרפתית השנייה וגם בית"ר.
בסוף זה לא מעניין , אין לשחקנים מליגות טובות מה לעשות פה.
בדרך כלל אלה שחקנים אחרי השיא.
בסוף זה לא מעניין , אין לשחקנים מליגות טובות מה לעשות פה.
בדרך כלל אלה שחקנים אחרי השיא.
-
- שחקן החודש
גם את הרומני הם לא מביאים..יואב כץ לא משלם 300 אלף יורו ו1.3 מליון יורו דמי העברה...Apoc כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:46לא הזכרתי את סברינה תקרא שובדם ירוק!!! כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:45לא מסכים איתך..הפועל חיפה לא מחתימה את סברינה בחיים..ובטח שלא משלמת מליון וחצי יורו דמי העברה.. ודרך אגב מאוד אוהב את הרומני יכול להתפתח פה לשחקן שחקן.Apoc כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:42 אני לא חושב שיש בעיה בלהביא שחקנים מהליגה הרומנית לפה
- Apoc
- יו״ר הבורד
אני דווקא רואה את הMLS בתור ליגה שנחלשה עם ההבאה של אפילו יותר כוכבים מזדקנים שהופכים את הליגה לסוג של הארלם גלובטרוטרס, היא הייתה יותר חזקה שהיה שם יותר כשרונות מקומיים (לא שיש יותר מדי כאלה ביחס לגודל של ארה"ב, הם פשוט לא אוהבים כדורגל).KevinDurant כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:45סיסוקו בא מבורדו, הליגה השנייה בצרפת. גם נסימבה בא משם וגם מרסלין של בית''ר בא משם, מה זה אומר?Daniel123 כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:42הביאו את סיסוקו מהליגה הצרפתית.KevinDurant כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:31
תזכיר לי איזה זר בכיר מכבי ת''א הביאה (או קבוצה בליגה) הביאה מהליגות שציינו?
ת״א לוקחת לך את כל הישראלים האיכותיים, מה שנשאר לך זה להשקיע בזרים בכדי לצמצם פערים.
אי אפשר לוותר להם גם על הישראלים וגם לא להשקיע בזרים המדיניות הזאת לא תעבוד אנחנו ניכנס לעוד עשור ללא הישגים אתם לא מבינים שזה לאט לאט חוזר על עצמו תסתכל שנה שנתיים קדימה.
ואני בטוח שאם לא המלחמה הם היו מביאים זרים מליגות יותר טובות.
איזה ישראלים איכותיים היא הביאה, מה אני אגיד לך. שישמרו את הישראלים האלה אצלם.
אני יכול להסכים אתך לגבי הMLS למרות שהיא התחזקה מאוד בשנה-שנתיים האחרונות, אבל שחקן כמו פטריליה לא יגיע להפועל חיפה גם עוד 5 שנים.Apoc כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:42 אני לא חושב שיש בעיה בלהביא שחקנים מהליגה הרומנית לפה
הוא פתח את העונה שם בשנה שעברה עם 4 שערים ו6 בישולים ב10 משחקים ואז נפצע וזה הוציא אותו מהקצב
הוא עשה את ה6 ו7 ב1700 דק' בסה''כ כשחקן כנף וזה מספרים טובים וגם השנה עשה 2 ו3 ב7 משחקים.
זה לא הלבל של הפועל חיפה, לא צריך להגזים.
בנוגע לפטרליה הוא מרוויח שם איזה 100 אלף דולר אם אני מבין נכון. היה מגיע להפועל חיפה בטיסה הראשונה אם הוא חופשי לצורך העניין ואין את הדרישה לשלם עליו מעל מיליון יורו העברה.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- הענק הירוק
אם בסוף החלון הרכש שלנו יהיה הרומני סברינה וחלוץ מקנדה אז סך הכול עשו רכש טוב שלושתם פרופילים טובים בעלייה ובגיל טוב.
במצב נורמלי הייתי מצפה לזרים איכותיים יותר אבל בהתחשב במצב זה בסדר.
הגרמנים הביאו פרופילים ממש לא גבוהים מבחינת הזרים, אם הברזילאי היה בא לפה היו מצטטים פה יום יום את הכתבות עליו מברזיל שהוא נחשב שם בדיחה ובצדק אגב.
במצב נורמלי הייתי מצפה לזרים איכותיים יותר אבל בהתחשב במצב זה בסדר.
הגרמנים הביאו פרופילים ממש לא גבוהים מבחינת הזרים, אם הברזילאי היה בא לפה היו מצטטים פה יום יום את הכתבות עליו מברזיל שהוא נחשב שם בדיחה ובצדק אגב.
- Apoc
- יו״ר הבורד
עזוב דמי העברה, אני מדבר על השחקן עצמו ועל אם הוא בקבוצה של שחקנים שרק אנחנו יכולים להביא או שגם הפועל חיפה יכולה, אתה יכול להחתים אותו גם כשהוא חופשי לצורך העניין. זה שהוא מקבל אצלנו 300 אלף אירו זה לפעמים כי אנחנו משלמים יותר נטו בגלל שאנחנו מכבי חיפה. כמו שהיה עם מאבוקה שהרוויח 60 אלף דולר והבאנו לו 300 אלף יורו. ורמוט דיבר על זה בזמנו באיזו הקלטה שהודלפה. היה מקבל הצעה של הכפלה של השכר ל200 אלף יורו אצל הסרדינים, לא היה אומר כן?דם ירוק!!! כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:49גם את הרומני הם לא מביאים..יואב כץ לא משלם 300 אלף יורו ו1.3 מליון יורו דמי העברה...Apoc כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:46לא הזכרתי את סברינה תקרא שובדם ירוק!!! כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:45
לא מסכים איתך..הפועל חיפה לא מחתימה את סברינה בחיים..ובטח שלא משלמת מליון וחצי יורו דמי העברה.. ודרך אגב מאוד אוהב את הרומני יכול להתפתח פה לשחקן שחקן.
ושיהיה ברור אין בזה דבר פסול שגם הפועל חיפה יכולה להביא שחקן מסוים שאנחנו מביאים.
גם את קורנו הם יכלו להביא.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אגדה ירוקה
כן, מילסון היה שובר שיוויון חד משמעית.KevinDurant כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:43למה מילסון היה קאליבר? כמה מילסון הרוויח במכבי ת''א? מה הוא עשה לפני?Daniel123 כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:37אני באמת לא רואה בעיה בלהביא שחקנים מקרואטיה/שוויץ/צ׳כיה.KevinDurant כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:30
מדברים על זה שישלמו עליו 1.5 מיליון יורו, כאילו הולכים להביא אותו בחינם, לא מבין אתכם.
נראה לך שאתה תביא שחקן בעלייה שמשחק בדינמו זאגרב, יאנג בויז, שחטאר, זניט או ספרטה פראג?
או שתביא שחקן שעשה 15 גולים ובישולים בליגה פורטוגלית ראשונה?
לא חייב דווקא מקבוצות שלקחו אליפות במדינות שלהן גם מקבוצות שמדורגות מקום 3/4.
ברוסיה ואוקראינה אפשר להביא שחקנים מקבוצות של מרכז טבלה גם.
מציעים שכר יותר גבוה והם מגיעים.
אגב מילסון היה שייך לקבוצה רוסית והושאל לקבוצה מטורקיה(שגם משם אפשר להביא בכיף)
אבל שוב, לא רוצים להביא קליברים שחס וחלילה האגו של שחקנים אחרים בחדר ההלבשה לא יפגע.
פשוט חשיבה טיפשית.
מה ההבדל בין להביא שחקן ממרכז טבלה באוקראינה לבין להביא מאחת הקבוצות הבכירות ברומניה?
מדברים על לשים עליו 1.5 מיליון יורו, איפה החיסכון פה?
אם לא הוא הם לא לוקחים אליפות.
לא יודע כמה הוא הרוויח אבל זה לא רלוונטי כרגע כי בקיץ שעבר לא היינו במצב של מלחמה אז היתה לך את היכולת להביא זרים טובים בפחות כסף.
כרגע זה פשוט לא המצב אז צריך להוציא יותר על מנת להביא שחקנים שיהיו מעל הליגה.
וכן, לדעתי בליגה האוקראינית יש שחקנים יותר איכותיים מהליגה הרומנית.
אני פשוט חושב שעדיף להביא שחקנים מליגת יותר איכותיות מאשר הליגה הרומנית/סרבית.
1.5 מיליון יורו זה לא נקרא לשבור את תקרת הזכוכית בטח לא על שחקן מרומניה.
אני לא חושב שאתם מבינים אותי עד הסוף:
אם היינו בתחילת חלון ההעברות עכשיו היו לנו יותר אופציות כל החלונות בכל הליגות היו פתוחות, לא היתה ליגה ולא היינו צריכים לחפש מציאות תחת לחץ.
אבל מה הסיכוי עכשיו שיצליחו למצוא שחקנים ברמה גבוהה שישדרגו את הקבוצה?
כל שחקן שעולה כמועמד מרגיש כמו ברירת מחדל.
ולכן שוב, אין ברירה ואני מצפה שיבוא יעקב שחר וישלם גם 2.5 מיליון יורו על שחקן מוכח! כי בגללו אנחנו עכשיו במצב הזה.
אמרו אתמול במסיבת העיתונאים שרצו שחקנים להגיע אבל במשכורות גבוהות ואי אפשר לשלם להם.
אז לא נשלם ונידפק עם דין דוד ועוד זר לכדורגל לעונה שלמה.
לא מדבר בכלל על הכנפיים.
- Judokan
- סמל ירוק
פלאניץ', ספר של באר שבע, אובידיו הובאן.
אפשר להביא מהליגה הרומנית יופי של שחקנים שישתלבו פה מצוין.
פטרילה זה שחקן בפרופיל אידיאלי עבורנו. נמצא בפריצה, סט יכולות שיבוא לידי ביטוי מצוין בליגה, שחקן מוכח של מספרים כמו שאנחנו צריכים אצלנו.
הלוואי שייסגר בהצלחה, אבל כיוון טוב.
דווקא לגבי הקנדי הרושם שלי שלילי. עושה רושם של חלוץ שאוהב שמשאירים לו שטח (האמת, מזכיר את טוסיין ריקטס שהיה בהפועל חיפה והוזכר פה, ואפילו הבקיע את הגול הראשון בהיסטוריה של סמי עופר). שזה סגנון החלוץ הכי פחות מתאים עבורנו.
מצד שני, שמח שלא נתקעים על סגנון החלוץ טנק/קיר בסגנון פיירו.
פטרילה זה שחקן בפרופיל אידיאלי עבורנו. נמצא בפריצה, סט יכולות שיבוא לידי ביטוי מצוין בליגה, שחקן מוכח של מספרים כמו שאנחנו צריכים אצלנו.
דווקא לגבי הקנדי הרושם שלי שלילי. עושה רושם של חלוץ שאוהב שמשאירים לו שטח (האמת, מזכיר את טוסיין ריקטס שהיה בהפועל חיפה והוזכר פה, ואפילו הבקיע את הגול הראשון בהיסטוריה של סמי עופר). שזה סגנון החלוץ הכי פחות מתאים עבורנו.
-
- קפטן ירוק
כן אני רואה שהוא יכול לשחק גם כנף שמאל אבל עדיין לא נשמע הגיוני.netanel412 כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:41מה שכתבתי שלדעתי שצריך להביא את בופנדזה כחלוץ והרומני כקיצוניKaka כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:37בופנדזה חלוץ, מה הקשר לפטרילה?netanel412 כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:31 הסלב מדווח שראפיד הולכים להחתים את ארון בופנדזה וכנראה הם ישתכנעו למכור את פטרילה
כבר היה עדיף להביא את בופנדזה בנוסף לרומני
לגבי הידיעה של הסלב כנראה שהוא חושב שהוא יחליף אותו בעמדת קיצון
כי הוא יכול לשחק גם בשמאלי ובימני https://www.transfermarkt.com/aaron-bou ... ler/427605
-
- אגדה ירוקה
מה ראית מספר והובאן? שחקנים בינוניים לטעמי.Judokan כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 18:09 פלאניץ', ספר של באר שבע, אובידיו הובאן.
אם כבר ג׳ון אוגו שבאמת היה מפלצת פה והביאו אותו מפורטוגל.
- Smurk
- אגדה ירוקה
הובאן שחקן. ספר שחקן בינוני
- Smurk
- אגדה ירוקה
יש גם לא מעט פלופים שהגיעו משם
- KevinDurant
- חבר בבורד
מילסון היום שובר שוויון, לפני שהוא הגיע למכבי ת''א הוא לא היה שום שובר שוויון ולא שחקן מוכח ולא שחקן של 2.5 מיליון יורו.Daniel123 כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 18:06כן, מילסון היה שובר שיוויון חד משמעית.KevinDurant כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:43למה מילסון היה קאליבר? כמה מילסון הרוויח במכבי ת''א? מה הוא עשה לפני?Daniel123 כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:37
אני באמת לא רואה בעיה בלהביא שחקנים מקרואטיה/שוויץ/צ׳כיה.
לא חייב דווקא מקבוצות שלקחו אליפות במדינות שלהן גם מקבוצות שמדורגות מקום 3/4.
ברוסיה ואוקראינה אפשר להביא שחקנים מקבוצות של מרכז טבלה גם.
מציעים שכר יותר גבוה והם מגיעים.
אגב מילסון היה שייך לקבוצה רוסית והושאל לקבוצה מטורקיה(שגם משם אפשר להביא בכיף)
אבל שוב, לא רוצים להביא קליברים שחס וחלילה האגו של שחקנים אחרים בחדר ההלבשה לא יפגע.
פשוט חשיבה טיפשית.
מה ההבדל בין להביא שחקן ממרכז טבלה באוקראינה לבין להביא מאחת הקבוצות הבכירות ברומניה?
מדברים על לשים עליו 1.5 מיליון יורו, איפה החיסכון פה?
אם לא הוא הם לא לוקחים אליפות.
לא יודע כמה הוא הרוויח אבל זה לא רלוונטי כרגע כי בקיץ שעבר לא היינו במצב של מלחמה אז היתה לך את היכולת להביא זרים טובים בפחות כסף.
כרגע זה פשוט לא המצב אז צריך להוציא יותר על מנת להביא שחקנים שיהיו מעל הליגה.
וכן, לדעתי בליגה האוקראינית יש שחקנים יותר איכותיים מהליגה הרומנית.
אני פשוט חושב שעדיף להביא שחקנים מליגת יותר איכותיות מאשר הליגה הרומנית/סרבית.
1.5 מיליון יורו זה לא נקרא לשבור את תקרת הזכוכית בטח לא על שחקן מרומניה.
אני לא חושב שאתם מבינים אותי עד הסוף:
אם היינו בתחילת חלון ההעברות עכשיו היו לנו יותר אופציות כל החלונות בכל הליגות היו פתוחות, לא היתה ליגה ולא היינו צריכים לחפש מציאות תחת לחץ.
אבל מה הסיכוי עכשיו שיצליחו למצוא שחקנים ברמה גבוהה שישדרגו את הקבוצה?
כל שחקן שעולה כמועמד מרגיש כמו ברירת מחדל.
ולכן שוב, אין ברירה ואני מצפה שיבוא יעקב שחר וישלם גם 2.5 מיליון יורו על שחקן מוכח! כי בגללו אנחנו עכשיו במצב הזה.
אמרו אתמול במסיבת העיתונאים שרצו שחקנים להגיע אבל במשכורות גבוהות ואי אפשר לשלם להם.
אז לא נשלם ונידפק עם דין דוד ועוד זר לכדורגל לעונה שלמה.
לא מדבר בכלל על הכנפיים.
פטריליה פרופיל יותר גבוה ממילסון וגם סברינה יותר גבוה ממנו (בזמן שהוא הגיע)
פטריליה מרוויח שם עכשיו משהו כמו 130 אלף יורו כי הוא שחקן צעיר במגמת עלייה. אם הוא היה שחקן חופשי הוא היה חותם במקום אחר שהוא לא הפועל חיפה ודמי העברה הם חלק מהסיפור מן הסתם, בטח שמדובר בשחקנים צעירים.Apoc כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:50אני דווקא רואה את הMLS בתור ליגה שנחלשה עם ההבאה של אפילו יותר כוכבים מזדקנים שהופכים את הליגה לסוג של הארלם גלובטרוטרס, היא הייתה יותר חזקה שהיה שם יותר כשרונות מקומיים (לא שיש יותר מדי כאלה ביחס לגודל של ארה"ב, הם פשוט לא אוהבים כדורגל).KevinDurant כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:45סיסוקו בא מבורדו, הליגה השנייה בצרפת. גם נסימבה בא משם וגם מרסלין של בית''ר בא משם, מה זה אומר?Daniel123 כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:42
הביאו את סיסוקו מהליגה הצרפתית.
ת״א לוקחת לך את כל הישראלים האיכותיים, מה שנשאר לך זה להשקיע בזרים בכדי לצמצם פערים.
אי אפשר לוותר להם גם על הישראלים וגם לא להשקיע בזרים המדיניות הזאת לא תעבוד אנחנו ניכנס לעוד עשור ללא הישגים אתם לא מבינים שזה לאט לאט חוזר על עצמו תסתכל שנה שנתיים קדימה.
ואני בטוח שאם לא המלחמה הם היו מביאים זרים מליגות יותר טובות.
איזה ישראלים איכותיים היא הביאה, מה אני אגיד לך. שישמרו את הישראלים האלה אצלם.
אני יכול להסכים אתך לגבי הMLS למרות שהיא התחזקה מאוד בשנה-שנתיים האחרונות, אבל שחקן כמו פטריליה לא יגיע להפועל חיפה גם עוד 5 שנים.Apoc כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:42 אני לא חושב שיש בעיה בלהביא שחקנים מהליגה הרומנית לפה
הוא פתח את העונה שם בשנה שעברה עם 4 שערים ו6 בישולים ב10 משחקים ואז נפצע וזה הוציא אותו מהקצב
הוא עשה את ה6 ו7 ב1700 דק' בסה''כ כשחקן כנף וזה מספרים טובים וגם השנה עשה 2 ו3 ב7 משחקים.
זה לא הלבל של הפועל חיפה, לא צריך להגזים.
בנוגע לפטרליה הוא מרוויח שם איזה 100 אלף דולר אם אני מבין נכון. היה מגיע להפועל חיפה בטיסה הראשונה אם הוא חופשי לצורך העניין ואין את הדרישה לשלם עליו מעל מיליון יורו העברה.
עובדה שנניח לפני שנה סברינה היה שחקן חופשי אחרי עונה טובה בליגה ההולנדית השנייה ובגלל זה הוא הגיע לפרטיזן בלגרד כשחקן חופשי ולא להפועל חיפה לדוגמה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
הובאן בשיאו היה נהדר, פלאניץ' גם היה אדירDaniel123 כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 18:17מה ראית מספר והובאן? שחקנים בינוניים לטעמי.Judokan כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 18:09 פלאניץ', ספר של באר שבע, אובידיו הובאן.
אם כבר ג׳ון אוגו שבאמת היה מפלצת פה והביאו אותו מפורטוגל.
בלופים הגיעו מכל ליגה ובכל פרופיל ובכל שם, צריך להתייחס לשחקן לגופו.
ספר שחקן עם נגיעה מצוינת בכדור אבל זהו בערך. לרמת הליגה הוא שחקן טוב שגם יתן מספרים בכל מצב (גם בב''ש הוא נתן בסוף 7 ו7 שזה יפה) אבל בפועל חסר לו את כל השאר כדי להפוך לשחקן ברמה גבוהה
-
- אגדה ירוקה
סברינה נראה אולי המועמד הכי סביר אבל אני לא זוכר מי כתב פה שנאתכו אמר שלא מדובר באיזו מציאה והם עוד משחקים באותה קבוצה. זה מדאיג.
-
- קודם כל נאמנות
המצב מדאיג מאוד לא רואה את הפאזל הזה מתחבר במהירות שלא לומר מתחבר בכלל.
-
- קפטן ירוק
-
- קודם כל נאמנות
מה הוא לא פולט "בטעות" טיפש שאין לתאר.NOSFERATU ZODD כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 18:38זה בן דור אמר באחת התוכניות בטעות שנאתכו אמר לו ככה.
הוא פלט את זה בטעות.
העיתונאי הכי מטומטם בעולם.
מצחיק שעוד אנשים לוקחים אותו ברצינות
-
- קפטן ירוק
בן דור אמר בתוכנית הפלייאוף שחבר שלו היה בשיחים וראה את משחק האימון נגד טבריה.
אף אחד לא לוקח אותו ברצינות.
אף אחד לא לוקח אותו ברצינות.
-
- קודם כל נאמנות
-
- קפטן ירוק
הלוואי שהיה לי
-
- תוקע יתד בהרכב
בופנדזה חתם בראפיד, כנראה שהם יסכימו להיכנס למו"מ איתנו
- Smurk
- אגדה ירוקה
לפי ההודעה הרשמית שלהם הם רואים בו חלוץ
- Smurk
- אגדה ירוקה
והאמת זה הגיוני מאוד שהוא בא לחוד ולא על חשבון פטרוזיליה. החלוץ הראשון שלהם העונה עם 0 שערים ו0 בישולים ב500 דקות.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- KevinDurant
- חבר בבורד
אגב לגבי בופדנזה, על הנייר הוא פרופיל גבוה (כמו שאמרתי, לפני 3 שנים עשה עונה אדירה בטורקיה), אח''כ עבר לסעודיה ולMLS (שבארה''ב דווקא פחות הצליח), מפתיע מאוד שהוא נוחת במועדון כמו ראפיד.
בMLS נניח הוא הרוויח בסביבות 750 אלף דולר ברוטו
להערכתי אם הוא נחת שם, כנראה שיכולנו להביא אותו גם אנחנו
נערך לאחרונה על ידי KevinDurant ב 13 ספטמבר 2024, 21:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Smurk
- אגדה ירוקה
ראה תגובה מעליךKevinDurant כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 21:00בשנה וקצת האחרונה הוא שיחק חלוץ. העונה הטובה ביותר שלו בקריירה הייתה בטורקיה עם 22 שערים ששם הוא שיחק בעיקר בקו בשמאל.
- KevinDurant
- חבר בבורד
כן ראיתי.
הם קנו כבר חלוץ במיליון יורו והחלוץ שדיברת עליו הראשון היה שם די טוב בעונה שעברה (כבש 7 שערים ב19 הופעות ובסרביה כבש 10 ב18, סה''כ 17 שערים בכל המסגרות שנה שעברה).
כלומר יש להם את בופדנזה שהגיע עכשיו, עוד חלוץ שהגיע בקיץ במיליון יורו והחלוץ שדיברת עליו שהגיע בינואר ועל הנייר נחשב חלוץ טוב מאוד גם.
3 חלוצים בפרופיל די גבוה שהם שיחקו עד עכשיו 4-3-3, יכול להיות שזה גם כתחליף לפטריליה אבל נדע בימים הקרובים.
גם קלינטון מיודענו יודע לשחק גם בשמאל וגם בשפיץ
-
- קפטן ירוק
שיחק בדרך גם בקטארKevinDurant כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 21:01 אגב לגבי בופדנזה, על הנייר הוא פרופיל גבוה (כמו שאמרתי, לפני 3 שנים עשה עונה אדירה בטורקיה), אח''כ עבר לסעודיה ולMLS (שבארה''ב דווקא פחות הצליח), מפתיע מאוד שהוא נוחת במועדון כמו ראפיד.