חלון העברות קיץ 24 (תוספת זמן) ע״ש חלוצים זרים חופשיים

נעול
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

Re: חלון העברות קיץ 24 ע״ש במכבי חיפה אופטימיים ומכוונים גבוה

שליחה על ידי Apoc »

דם ירוק!!! כתב: 13 ספטמבר 2024, 17:45
Apoc כתב: 13 ספטמבר 2024, 17:42 אני לא חושב שיש בעיה בלהביא שחקנים מהליגה הרומנית לפה
זה גם נשמע לי קצת מוזר בלי להעליב לחשוב שזה דבר בעייתי

הליגה הרומנית בערך ברמה של הליגה שלנו, אולי קצת יותר חלשה אם מסתכלים על המכלול אבל לא בהרבה
ובכללי כמעט בכל ליגה יש שחקנים שטוב להביא לפה ושחקנים שלא טוב להביא לפה, גם בליגה המלטזית לצורך העניין יכולות להיות מציאות למכבי חיפה
אז לפסול ליגה שלמה זה מוזר

מה שכן אני אגיד שהMLS ליגה לא רצינית לשפוט לפיה שחקנים, כמו הסינית בזמנו. זו ליגה מצחיקה. אז אומרים שהשחקן הזה מעורב בהכי הרבה שערים פר דקה אחרי מסי, גם השוו לפני כמה ימים את תאי בריבו למסי כי עשה משהו, ככה זה עובד שם, ליגת ליצנות.

ואם רוצים להגיד על שחקן אם הוא שחקן שהפועל חיפה הייתה מביאה או כזה שהוא מעל הרמה שלהם ורק מכבי חיפה יכולה להביא, אז זה אם כבר לשפוט לפי השכר שהוא דורש, ולא נטו לפי איפה הוא משחק.
הרומני הזה שאנחנו מעוניינים בו כמו גם הקנדי ואחרים זה שחקנים שלגמרי בלבל של הפועל חיפה להביא והיא יכלה לשדרג אותם כלכלית לפחות פי 2 מהשכר שהיה להם לפני כי היא משלמת סכומים כאלה היסטורית.

שחקנים שהם מעל הלבל של הפועל חיפה ורק מכבי חיפה יכולה להביא לצורך העניין זה פלאניץ', שרי, סק, קרים פריי, פיירו, וכדומה.
לא מסכים איתך..הפועל חיפה לא מחתימה את סברינה בחיים..ובטח שלא משלמת מליון וחצי יורו דמי העברה.. ודרך אגב מאוד אוהב את הרומני יכול להתפתח פה לשחקן שחקן.
לא הזכרתי את סברינה תקרא שוב
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

Apoc כתב: 13 ספטמבר 2024, 17:42 אני לא חושב שיש בעיה בלהביא שחקנים מהליגה הרומנית לפה

הליגה הרומנית בערך ברמה של הליגה שלנו, אולי קצת יותר חלשה אם מסתכלים על המכלול אבל לא בהרבה
ובכללי כמעט בכל ליגה יש שחקנים שטוב להביא לפה ושחקנים שלא טוב להביא לפה, גם בליגה המלטזית לצורך העניין יכולות להיות מציאות למכבי חיפה

מה שכן אני אגיד שהMLS ליגה לא רצינית לשפוט לפיה שחקנים, כמו הסינית בזמנו. זו ליגה מצחיקה. אז אומרים שהשחקן הזה מעורב בהכי הרבה שערים פר דקה אחרי מסי, גם השוו לפני כמה ימים את תאי בריבו למסי כי עשה משהו, ככה זה עובד שם, ליגת ליצנות.

ואם רוצים להגיד על שחקן אם הוא שחקן שהפועל חיפה הייתה מביאה או כזה שהוא מעל הרמה שלהם ורק מכבי חיפה יכולה להביא, אז זה אם כבר לשפוט לפי השכר שהוא דורש, ולא נטו לפי איפה הוא משחק.
הרומני הזה שאנחנו מעוניינים בו כמו גם הקנדי ואחרים זה שחקנים שלגמרי בלבל של הפועל חיפה להביא והיא יכלה לשדרג אותם כלכלית לפחות פי 2 מהשכר שהיה להם לפני כי היא משלמת סכומים כאלה היסטורית.

שחקנים שהם מעל הלבל של הפועל חיפה ורק מכבי חיפה יכולה להביא לצורך העניין זה פלאניץ', שרי, סק, קרים פריי, פיירו, וכדומה.
אם כבר, שחקן שב''ש יכולה להביא שהוא בסגנון של ספר (שהגיע מאותה קבוצה אחרי שעשה שם 6 ו2 אבל ב50% דק' יותר וגם מספרים פחות טובים)

גם אומרים ברומניה שהוא מוכשר יותר מספר.
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

גם אנחנו הבאנו שחקן מאותה קבוצה בליגה הצרפתית השנייה וגם בית"ר.
בסוף זה לא מעניין , אין לשחקנים מליגות טובות מה לעשות פה.
בדרך כלל אלה שחקנים אחרי השיא.
דם ירוק!!!
שחקן החודש

שליחה על ידי דם ירוק!!! »

Apoc כתב: 13 ספטמבר 2024, 17:46

לא מסכים איתך..הפועל חיפה לא מחתימה את סברינה בחיים..ובטח שלא משלמת מליון וחצי יורו דמי העברה.. ודרך אגב מאוד אוהב את הרומני יכול להתפתח פה לשחקן שחקן.
גם את הרומני הם לא מביאים..יואב כץ לא משלם 300 אלף יורו ו1.3 מליון יורו דמי העברה...
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

KevinDurant כתב: 13 ספטמבר 2024, 17:45
Daniel123 כתב: 13 ספטמבר 2024, 17:42
KevinDurant כתב: 13 ספטמבר 2024, 17:31
תזכיר לי איזה זר בכיר מכבי ת''א הביאה (או קבוצה בליגה) הביאה מהליגות שציינו?
הביאו את סיסוקו מהליגה הצרפתית.
ת״א לוקחת לך את כל הישראלים האיכותיים, מה שנשאר לך זה להשקיע בזרים בכדי לצמצם פערים.
אי אפשר לוותר להם גם על הישראלים וגם לא להשקיע בזרים המדיניות הזאת לא תעבוד אנחנו ניכנס לעוד עשור ללא הישגים אתם לא מבינים שזה לאט לאט חוזר על עצמו תסתכל שנה שנתיים קדימה.
ואני בטוח שאם לא המלחמה הם היו מביאים זרים מליגות יותר טובות.
סיסוקו בא מבורדו, הליגה השנייה בצרפת. גם נסימבה בא משם וגם מרסלין של בית''ר בא משם, מה זה אומר?

איזה ישראלים איכותיים היא הביאה, מה אני אגיד לך. שישמרו את הישראלים האלה אצלם.

אני יכול להסכים אתך לגבי הMLS למרות שהיא התחזקה מאוד בשנה-שנתיים האחרונות, אבל שחקן כמו פטריליה לא יגיע להפועל חיפה גם עוד 5 שנים.

הוא פתח את העונה שם בשנה שעברה עם 4 שערים ו6 בישולים ב10 משחקים ואז נפצע וזה הוציא אותו מהקצב

הוא עשה את ה6 ו7 ב1700 דק' בסה''כ כשחקן כנף וזה מספרים טובים וגם השנה עשה 2 ו3 ב7 משחקים.

זה לא הלבל של הפועל חיפה, לא צריך להגזים.
אני דווקא רואה את הMLS בתור ליגה שנחלשה עם ההבאה של אפילו יותר כוכבים מזדקנים שהופכים את הליגה לסוג של הארלם גלובטרוטרס, היא הייתה יותר חזקה שהיה שם יותר כשרונות מקומיים (לא שיש יותר מדי כאלה ביחס לגודל של ארה"ב, הם פשוט לא אוהבים כדורגל).

בנוגע לפטרליה הוא מרוויח שם איזה 100 אלף דולר אם אני מבין נכון. היה מגיע להפועל חיפה בטיסה הראשונה אם הוא חופשי לצורך העניין ואין את הדרישה לשלם עליו מעל מיליון יורו העברה.
אופטימיות במכבי חיפה
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

אם בסוף החלון הרכש שלנו יהיה הרומני סברינה וחלוץ מקנדה אז סך הכול עשו רכש טוב שלושתם פרופילים טובים בעלייה ובגיל טוב.
במצב נורמלי הייתי מצפה לזרים איכותיים יותר אבל בהתחשב במצב זה בסדר.
הגרמנים הביאו פרופילים ממש לא גבוהים מבחינת הזרים, אם הברזילאי היה בא לפה היו מצטטים פה יום יום את הכתבות עליו מברזיל שהוא נחשב שם בדיחה ובצדק אגב.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

דם ירוק!!! כתב: 13 ספטמבר 2024, 17:49
Apoc כתב: 13 ספטמבר 2024, 17:46

גם את הרומני הם לא מביאים..יואב כץ לא משלם 300 אלף יורו ו1.3 מליון יורו דמי העברה...
עזוב דמי העברה, אני מדבר על השחקן עצמו ועל אם הוא בקבוצה של שחקנים שרק אנחנו יכולים להביא או שגם הפועל חיפה יכולה, אתה יכול להחתים אותו גם כשהוא חופשי לצורך העניין. זה שהוא מקבל אצלנו 300 אלף אירו זה לפעמים כי אנחנו משלמים יותר נטו בגלל שאנחנו מכבי חיפה. כמו שהיה עם מאבוקה שהרוויח 60 אלף דולר והבאנו לו 300 אלף יורו. ורמוט דיבר על זה בזמנו באיזו הקלטה שהודלפה. היה מקבל הצעה של הכפלה של השכר ל200 אלף יורו אצל הסרדינים, לא היה אומר כן?

ושיהיה ברור אין בזה דבר פסול שגם הפועל חיפה יכולה להביא שחקן מסוים שאנחנו מביאים.
גם את קורנו הם יכלו להביא.
אופטימיות במכבי חיפה
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

KevinDurant כתב: 13 ספטמבר 2024, 17:43
Daniel123 כתב: 13 ספטמבר 2024, 17:37
KevinDurant כתב: 13 ספטמבר 2024, 17:30
מדברים על זה שישלמו עליו 1.5 מיליון יורו, כאילו הולכים להביא אותו בחינם, לא מבין אתכם.

נראה לך שאתה תביא שחקן בעלייה שמשחק בדינמו זאגרב, יאנג בויז, שחטאר, זניט או ספרטה פראג?

או שתביא שחקן שעשה 15 גולים ובישולים בליגה פורטוגלית ראשונה?
אני באמת לא רואה בעיה בלהביא שחקנים מקרואטיה/שוויץ/צ׳כיה.
לא חייב דווקא מקבוצות שלקחו אליפות במדינות שלהן גם מקבוצות שמדורגות מקום 3/4.
ברוסיה ואוקראינה אפשר להביא שחקנים מקבוצות של מרכז טבלה גם.
מציעים שכר יותר גבוה והם מגיעים.
אגב מילסון היה שייך לקבוצה רוסית והושאל לקבוצה מטורקיה(שגם משם אפשר להביא בכיף)
אבל שוב, לא רוצים להביא קליברים שחס וחלילה האגו של שחקנים אחרים בחדר ההלבשה לא יפגע.
פשוט חשיבה טיפשית.
למה מילסון היה קאליבר? כמה מילסון הרוויח במכבי ת''א? מה הוא עשה לפני?

מה ההבדל בין להביא שחקן ממרכז טבלה באוקראינה לבין להביא מאחת הקבוצות הבכירות ברומניה?

מדברים על לשים עליו 1.5 מיליון יורו, איפה החיסכון פה?
כן, מילסון היה שובר שיוויון חד משמעית.
אם לא הוא הם לא לוקחים אליפות.
לא יודע כמה הוא הרוויח אבל זה לא רלוונטי כרגע כי בקיץ שעבר לא היינו במצב של מלחמה אז היתה לך את היכולת להביא זרים טובים בפחות כסף.
כרגע זה פשוט לא המצב אז צריך להוציא יותר על מנת להביא שחקנים שיהיו מעל הליגה.
וכן, לדעתי בליגה האוקראינית יש שחקנים יותר איכותיים מהליגה הרומנית.
אני פשוט חושב שעדיף להביא שחקנים מליגת יותר איכותיות מאשר הליגה הרומנית/סרבית.
1.5 מיליון יורו זה לא נקרא לשבור את תקרת הזכוכית בטח לא על שחקן מרומניה.
אני לא חושב שאתם מבינים אותי עד הסוף:
אם היינו בתחילת חלון ההעברות עכשיו היו לנו יותר אופציות כל החלונות בכל הליגות היו פתוחות, לא היתה ליגה ולא היינו צריכים לחפש מציאות תחת לחץ.
אבל מה הסיכוי עכשיו שיצליחו למצוא שחקנים ברמה גבוהה שישדרגו את הקבוצה?
כל שחקן שעולה כמועמד מרגיש כמו ברירת מחדל.
ולכן שוב, אין ברירה ואני מצפה שיבוא יעקב שחר וישלם גם 2.5 מיליון יורו על שחקן מוכח! כי בגללו אנחנו עכשיו במצב הזה.
אמרו אתמול במסיבת העיתונאים שרצו שחקנים להגיע אבל במשכורות גבוהות ואי אפשר לשלם להם.
אז לא נשלם ונידפק עם דין דוד ועוד זר לכדורגל לעונה שלמה.
לא מדבר בכלל על הכנפיים.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

פלאניץ', ספר של באר שבע, אובידיו הובאן.
אפשר להביא מהליגה הרומנית יופי של שחקנים שישתלבו פה מצוין.

פטרילה זה שחקן בפרופיל אידיאלי עבורנו. נמצא בפריצה, סט יכולות שיבוא לידי ביטוי מצוין בליגה, שחקן מוכח של מספרים כמו שאנחנו צריכים אצלנו.
הלוואי שייסגר בהצלחה, אבל כיוון טוב.

דווקא לגבי הקנדי הרושם שלי שלילי. עושה רושם של חלוץ שאוהב שמשאירים לו שטח (האמת, מזכיר את טוסיין ריקטס שהיה בהפועל חיפה והוזכר פה, ואפילו הבקיע את הגול הראשון בהיסטוריה של סמי עופר). שזה סגנון החלוץ הכי פחות מתאים עבורנו.
מצד שני, שמח שלא נתקעים על סגנון החלוץ טנק/קיר בסגנון פיירו.
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

netanel412 כתב: 13 ספטמבר 2024, 17:41
Kaka כתב: 13 ספטמבר 2024, 17:37
netanel412 כתב: 13 ספטמבר 2024, 17:31 הסלב מדווח שראפיד הולכים להחתים את ארון בופנדזה וכנראה הם ישתכנעו למכור את פטרילה
כבר היה עדיף להביא את בופנדזה בנוסף לרומני
בופנדזה חלוץ, מה הקשר לפטרילה?
מה שכתבתי שלדעתי שצריך להביא את בופנדזה כחלוץ והרומני כקיצוני
לגבי הידיעה של הסלב כנראה שהוא חושב שהוא יחליף אותו בעמדת קיצון
כי הוא יכול לשחק גם בשמאלי ובימני https://www.transfermarkt.com/aaron-bou ... ler/427605
כן אני רואה שהוא יכול לשחק גם כנף שמאל אבל עדיין לא נשמע הגיוני.
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

Judokan כתב: 13 ספטמבר 2024, 18:09 פלאניץ', ספר של באר שבע, אובידיו הובאן.

פטרילה זה שחקן בפרופיל אידיאלי עבורנו. נמצא בפריצה, סט יכולות שיבוא לידי ביטוי מצוין בליגה, שחקן מוכח של מספרים כמו שאנחנו צריכים אצלנו.

דווקא לגבי הקנדי הרושם שלי שלילי. עושה רושם של חלוץ שאוהב שמשאירים לו שטח (האמת, מזכיר את טוסיין ריקטס שהיה בהפועל חיפה והוזכר פה, ואפילו הבקיע את הגול הראשון בהיסטוריה של סמי עופר). שזה סגנון החלוץ הכי פחות מתאים עבורנו.
מה ראית מספר והובאן? שחקנים בינוניים לטעמי.
אם כבר ג׳ון אוגו שבאמת היה מפלצת פה והביאו אותו מפורטוגל.
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

הובאן שחקן. ספר שחקן בינוני
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

יש גם לא מעט פלופים שהגיעו משם
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Daniel123 כתב: 13 ספטמבר 2024, 18:06
KevinDurant כתב: 13 ספטמבר 2024, 17:43
Daniel123 כתב: 13 ספטמבר 2024, 17:37

אני באמת לא רואה בעיה בלהביא שחקנים מקרואטיה/שוויץ/צ׳כיה.
לא חייב דווקא מקבוצות שלקחו אליפות במדינות שלהן גם מקבוצות שמדורגות מקום 3/4.
ברוסיה ואוקראינה אפשר להביא שחקנים מקבוצות של מרכז טבלה גם.
מציעים שכר יותר גבוה והם מגיעים.
אגב מילסון היה שייך לקבוצה רוסית והושאל לקבוצה מטורקיה(שגם משם אפשר להביא בכיף)
אבל שוב, לא רוצים להביא קליברים שחס וחלילה האגו של שחקנים אחרים בחדר ההלבשה לא יפגע.
פשוט חשיבה טיפשית.
למה מילסון היה קאליבר? כמה מילסון הרוויח במכבי ת''א? מה הוא עשה לפני?

מה ההבדל בין להביא שחקן ממרכז טבלה באוקראינה לבין להביא מאחת הקבוצות הבכירות ברומניה?

מדברים על לשים עליו 1.5 מיליון יורו, איפה החיסכון פה?
כן, מילסון היה שובר שיוויון חד משמעית.
אם לא הוא הם לא לוקחים אליפות.
לא יודע כמה הוא הרוויח אבל זה לא רלוונטי כרגע כי בקיץ שעבר לא היינו במצב של מלחמה אז היתה לך את היכולת להביא זרים טובים בפחות כסף.
כרגע זה פשוט לא המצב אז צריך להוציא יותר על מנת להביא שחקנים שיהיו מעל הליגה.
וכן, לדעתי בליגה האוקראינית יש שחקנים יותר איכותיים מהליגה הרומנית.
אני פשוט חושב שעדיף להביא שחקנים מליגת יותר איכותיות מאשר הליגה הרומנית/סרבית.
1.5 מיליון יורו זה לא נקרא לשבור את תקרת הזכוכית בטח לא על שחקן מרומניה.
אני לא חושב שאתם מבינים אותי עד הסוף:
אם היינו בתחילת חלון ההעברות עכשיו היו לנו יותר אופציות כל החלונות בכל הליגות היו פתוחות, לא היתה ליגה ולא היינו צריכים לחפש מציאות תחת לחץ.
אבל מה הסיכוי עכשיו שיצליחו למצוא שחקנים ברמה גבוהה שישדרגו את הקבוצה?
כל שחקן שעולה כמועמד מרגיש כמו ברירת מחדל.
ולכן שוב, אין ברירה ואני מצפה שיבוא יעקב שחר וישלם גם 2.5 מיליון יורו על שחקן מוכח! כי בגללו אנחנו עכשיו במצב הזה.
אמרו אתמול במסיבת העיתונאים שרצו שחקנים להגיע אבל במשכורות גבוהות ואי אפשר לשלם להם.
אז לא נשלם ונידפק עם דין דוד ועוד זר לכדורגל לעונה שלמה.
לא מדבר בכלל על הכנפיים.
מילסון היום שובר שוויון, לפני שהוא הגיע למכבי ת''א הוא לא היה שום שובר שוויון ולא שחקן מוכח ולא שחקן של 2.5 מיליון יורו.

פטריליה פרופיל יותר גבוה ממילסון וגם סברינה יותר גבוה ממנו (בזמן שהוא הגיע)
Apoc כתב: 13 ספטמבר 2024, 17:50
KevinDurant כתב: 13 ספטמבר 2024, 17:45
Daniel123 כתב: 13 ספטמבר 2024, 17:42

הביאו את סיסוקו מהליגה הצרפתית.
ת״א לוקחת לך את כל הישראלים האיכותיים, מה שנשאר לך זה להשקיע בזרים בכדי לצמצם פערים.
אי אפשר לוותר להם גם על הישראלים וגם לא להשקיע בזרים המדיניות הזאת לא תעבוד אנחנו ניכנס לעוד עשור ללא הישגים אתם לא מבינים שזה לאט לאט חוזר על עצמו תסתכל שנה שנתיים קדימה.
ואני בטוח שאם לא המלחמה הם היו מביאים זרים מליגות יותר טובות.
סיסוקו בא מבורדו, הליגה השנייה בצרפת. גם נסימבה בא משם וגם מרסלין של בית''ר בא משם, מה זה אומר?

איזה ישראלים איכותיים היא הביאה, מה אני אגיד לך. שישמרו את הישראלים האלה אצלם.

אני יכול להסכים אתך לגבי הMLS למרות שהיא התחזקה מאוד בשנה-שנתיים האחרונות, אבל שחקן כמו פטריליה לא יגיע להפועל חיפה גם עוד 5 שנים.

הוא פתח את העונה שם בשנה שעברה עם 4 שערים ו6 בישולים ב10 משחקים ואז נפצע וזה הוציא אותו מהקצב

הוא עשה את ה6 ו7 ב1700 דק' בסה''כ כשחקן כנף וזה מספרים טובים וגם השנה עשה 2 ו3 ב7 משחקים.

זה לא הלבל של הפועל חיפה, לא צריך להגזים.
אני דווקא רואה את הMLS בתור ליגה שנחלשה עם ההבאה של אפילו יותר כוכבים מזדקנים שהופכים את הליגה לסוג של הארלם גלובטרוטרס, היא הייתה יותר חזקה שהיה שם יותר כשרונות מקומיים (לא שיש יותר מדי כאלה ביחס לגודל של ארה"ב, הם פשוט לא אוהבים כדורגל).

בנוגע לפטרליה הוא מרוויח שם איזה 100 אלף דולר אם אני מבין נכון. היה מגיע להפועל חיפה בטיסה הראשונה אם הוא חופשי לצורך העניין ואין את הדרישה לשלם עליו מעל מיליון יורו העברה.
פטריליה מרוויח שם עכשיו משהו כמו 130 אלף יורו כי הוא שחקן צעיר במגמת עלייה. אם הוא היה שחקן חופשי הוא היה חותם במקום אחר שהוא לא הפועל חיפה ודמי העברה הם חלק מהסיפור מן הסתם, בטח שמדובר בשחקנים צעירים.

עובדה שנניח לפני שנה סברינה היה שחקן חופשי אחרי עונה טובה בליגה ההולנדית השנייה ובגלל זה הוא הגיע לפרטיזן בלגרד כשחקן חופשי ולא להפועל חיפה לדוגמה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Daniel123 כתב: 13 ספטמבר 2024, 18:17
Judokan כתב: 13 ספטמבר 2024, 18:09 פלאניץ', ספר של באר שבע, אובידיו הובאן.

מה ראית מספר והובאן? שחקנים בינוניים לטעמי.
אם כבר ג׳ון אוגו שבאמת היה מפלצת פה והביאו אותו מפורטוגל.
הובאן בשיאו היה נהדר, פלאניץ' גם היה אדיר

בלופים הגיעו מכל ליגה ובכל פרופיל ובכל שם, צריך להתייחס לשחקן לגופו.

Smurk כתב: 13 ספטמבר 2024, 18:22 הובאן שחקן. ספר שחקן בינוני
ספר שחקן עם נגיעה מצוינת בכדור אבל זהו בערך. לרמת הליגה הוא שחקן טוב שגם יתן מספרים בכל מצב (גם בב''ש הוא נתן בסוף 7 ו7 שזה יפה) אבל בפועל חסר לו את כל השאר כדי להפוך לשחקן ברמה גבוהה
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

סברינה נראה אולי המועמד הכי סביר אבל אני לא זוכר מי כתב פה שנאתכו אמר שלא מדובר באיזו מציאה והם עוד משחקים באותה קבוצה. זה מדאיג.
ירוק רפואי
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי ירוק רפואי »

המצב מדאיג מאוד לא רואה את הפאזל הזה מתחבר במהירות שלא לומר מתחבר בכלל.
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

Daniel123 כתב: 13 ספטמבר 2024, 18:35 סברינה נראה אולי המועמד הכי סביר אבל אני לא זוכר מי כתב פה שנאתכו אמר שלא מדובר באיזו מציאה והם עוד משחקים באותה קבוצה. זה מדאיג.
זה בן דור אמר באחת התוכניות בטעות שנאתכו אמר לו ככה.
הוא פלט את זה בטעות.
ירוק רפואי
קודם כל נאמנות

NOSFERATU ZODD כתב: 13 ספטמבר 2024, 18:38
Daniel123 כתב: 13 ספטמבר 2024, 18:35 סברינה נראה אולי המועמד הכי סביר אבל אני לא זוכר מי כתב פה שנאתכו אמר שלא מדובר באיזו מציאה והם עוד משחקים באותה קבוצה. זה מדאיג.
זה בן דור אמר באחת התוכניות בטעות שנאתכו אמר לו ככה.
הוא פלט את זה בטעות.
מה הוא לא פולט "בטעות" טיפש שאין לתאר.
העיתונאי הכי מטומטם בעולם.
מצחיק שעוד אנשים לוקחים אותו ברצינות
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

בן דור אמר בתוכנית הפלייאוף שחבר שלו היה בשיחים וראה את משחק האימון נגד טבריה.
אף אחד לא לוקח אותו ברצינות.
ירוק רפואי
קודם כל נאמנות

Kaka כתב: 13 ספטמבר 2024, 19:16 בן דור אמר בתוכנית הפלייאוף שחבר שלו היה בשיחים וראה את משחק האימון נגד טבריה.
אותך כן לוקחים ברצינות תן לנו חדשות טובות לפני השבת 🙏
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

ירוק רפואי כתב: 13 ספטמבר 2024, 19:20
Kaka כתב: 13 ספטמבר 2024, 19:16 בן דור אמר בתוכנית הפלייאוף שחבר שלו היה בשיחים וראה את משחק האימון נגד טבריה.
אותך כן לוקחים ברצינות תן לנו חדשות טובות לפני השבת 🙏
הלוואי שהיה לי
netanel412
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי netanel412 »

בופנדזה חתם בראפיד, כנראה שהם יסכימו להיכנס למו"מ איתנו
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

לפי ההודעה הרשמית שלהם הם רואים בו חלוץ
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

והאמת זה הגיוני מאוד שהוא בא לחוד ולא על חשבון פטרוזיליה. החלוץ הראשון שלהם העונה עם 0 שערים ו0 בישולים ב500 דקות.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Smurk כתב: 13 ספטמבר 2024, 20:56 לפי ההודעה הרשמית שלהם הם רואים בו חלוץ
בשנה וקצת האחרונה הוא שיחק חלוץ. העונה הטובה ביותר שלו בקריירה הייתה בטורקיה עם 22 שערים ששם הוא שיחק בעיקר בקו בשמאל.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

אגב לגבי בופדנזה, על הנייר הוא פרופיל גבוה (כמו שאמרתי, לפני 3 שנים עשה עונה אדירה בטורקיה), אח''כ עבר לסעודיה ולMLS (שבארה''ב דווקא פחות הצליח), מפתיע מאוד שהוא נוחת במועדון כמו ראפיד.

בMLS נניח הוא הרוויח בסביבות 750 אלף דולר ברוטו

להערכתי אם הוא נחת שם, כנראה שיכולנו להביא אותו גם אנחנו
נערך לאחרונה על ידי KevinDurant ב 13 ספטמבר 2024, 21:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

KevinDurant כתב: 13 ספטמבר 2024, 21:00
בשנה וקצת האחרונה הוא שיחק חלוץ. העונה הטובה ביותר שלו בקריירה הייתה בטורקיה עם 22 שערים ששם הוא שיחק בעיקר בקו בשמאל.
ראה תגובה מעליך
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Smurk כתב: 13 ספטמבר 2024, 21:01
KevinDurant כתב: 13 ספטמבר 2024, 21:00
ראה תגובה מעליך
כן ראיתי.

הם קנו כבר חלוץ במיליון יורו והחלוץ שדיברת עליו הראשון היה שם די טוב בעונה שעברה (כבש 7 שערים ב19 הופעות ובסרביה כבש 10 ב18, סה''כ 17 שערים בכל המסגרות שנה שעברה).

כלומר יש להם את בופדנזה שהגיע עכשיו, עוד חלוץ שהגיע בקיץ במיליון יורו והחלוץ שדיברת עליו שהגיע בינואר ועל הנייר נחשב חלוץ טוב מאוד גם.

3 חלוצים בפרופיל די גבוה שהם שיחקו עד עכשיו 4-3-3, יכול להיות שזה גם כתחליף לפטריליה אבל נדע בימים הקרובים.

גם קלינטון מיודענו יודע לשחק גם בשמאל וגם בשפיץ
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

KevinDurant כתב: 13 ספטמבר 2024, 21:01 אגב לגבי בופדנזה, על הנייר הוא פרופיל גבוה (כמו שאמרתי, לפני 3 שנים עשה עונה אדירה בטורקיה), אח''כ עבר לסעודיה ולMLS (שבארה''ב דווקא פחות הצליח), מפתיע מאוד שהוא נוחת במועדון כמו ראפיד.

בMLS נניח הוא הרוויח בסביבות 750 אלף דולר ברוטו

להערכתי אם הוא נחת שם, כנראה שיכולנו להביא אותו גם אנחנו
שיחק בדרך גם בקטאר
נעול