קארצב לא היה האופציה היחידה בשוק. למשל רק בהפועל ירושלים יש את פרדה שגם צויין כמועמד (למרות שלא יפתיע אותי אם זרקו לאיזה כתב ״האתיופי מהפועל ירושלים מועמד״ והם בהתחלה חשבו שזה פרדה ובהמשך תיקנו לקאסה״ ואני יודע שהרבה מחזיקים ממנו שחקן יותר בשל גם מקאסה והוא 6 מובהק.ברק.י כתב: 03 פברואר 2024, 01:49אני גם חושב שהיינו חייבים 6.Shocking4U כתב: 02 פברואר 2024, 18:03הכי היינו צריכים קשר אחורי וזה השחקן שלא הבאנו. אז איך אפשר לתת 9?ברק.י כתב: 02 פברואר 2024, 17:17 נתתי 9.
כמו בכל חלון, הציון שאני נותן הוא ביחס למה שהיינו צריכים, מה שחשבתי שיביאו ומה הביאו בפועל.
למעט הויתור על 6 (ואולי גם על מדמון), עשו חלון מושלם שמפצה על חלון הקיץ (כמובן, בהנחה וקאסה ולסובוי יראו שהם מסוגלים לתרום כבר העונה).
הגענו מוכנים, סגרנו את העסקאות מהר והבאנו שחקנים בדיוק לעמדות הנחוצות.
להוציא את העיכוב עם העסקה המורכבת של לסובוי, הכל טיקטק כמו שצריך ונהנינו גם מניצחון מורלי בחלון על היריבה שלנו לצמרת.
במובן מסוים, החלון הזה הזכיר את חלון הקיץ של העונה שעברה.
חלון שמשרה ביטחון ושמאותת שיש במועדון אנשים שאפשר לסמוך עליהם, שפועלים באופן שיטתי וחכם ושמשכילים לתקן טעויות.
כמו כן, גם בחלון הקיץ של העונה שעברה רצינו פה 6 ולא קיבלנו :/
לצד זאת, אני יכול להבין את ההעדפה של 8 על 6 (גם אם אני לא מסכים איתה).
בנוסף, אני יוצא מנקודת הנחה שיש סיבות מקצועיות שויתרו על קארצב, האופציה היחידה בשוק. זה לא עניין של חסכנות כי השאלה שלו לחצי עונה לא הייתה עולה המון. מכאן, חובת ההוכחה על אלברמן להראות שזה היה צעד נכון, הן בהסתכלות על היכולת והתוצאות של הקבוצה בלי 6 נוסף והן בהסתכלות על התרומה שתהיה לקארצב בחצי העונה הקרובה.
וכמו שציינתי בהודעה הקודמת, הציון ניתן גם ביחס למה שחשבתי שיגיע. האמנתי שהמועדון יסתפק בשניים-שלושה שחקני רכש, כמו בחלונות ינואר הקודמים, ואנחנו נרוץ עם שחקנים שלא מתאימים לרמה ועם פלסטרים טקטיים בלא מעט עמדות. בפועל, צמצמו לא מעט מהנזקים הרבים שנעשו בקיץ (ומריבוי הפציעות).
בסוף הנזק הכי גדול שנעשה עוד לא רק מהקיץ אלא מינואר שעבר עם העזיבה של נטע זה המחסור בקשר 6, אבו פאני עשה שם מעל ומעבר בחצי עונה אחרי זה ואז גם הוא עזב. העברנו חלון שלם במרדף אחרי קשר אחורי רק כדי לקבל את השחקן הכי פרווה בעולם בשואו, שכמעט ולא שיחק כאן ואז כשהיינו הכי צריכים אותו הלך לאליפות אפריקה ובסוף מי שתפס את המקום הזה הוא בכלל ג׳אבר בזמן שגם עלי כרגע בתקופה לא טובה. אז זה כבר שנה ברצף מאז ינואר שעבר שיש חור עצום בעמדה של ה6 שהמועדון לא תיקן והחלון הזה אפילו לא ניסה לתקן. המהלך עם קארצב תמוה מאוד בעיני בטח בהתחשב בעובדה שאפשר היה להגיע שם למתווה של השאלה לחצי שנה שהייתה סוגרת לנו את הפינה בצורה מדהימה. לא ברור לי איך אפשר לוותר על דבר כזה. לכן אני לא מבין איך אפשר לתת לחלון שבו הסוגייה העיקרית והבעיה הכי קשה שלך לא מטופלת כחלון של 9.
זה כמו שאני אצא לסופר כדי לקנות ביצים כי אין לי ביצים בשביל המתכון של העוגה ואחזור מבסוט כי מצאתי מבצע נהדר על אבקת אפייה ותמצית וניל אבל כשאגיע הביתה אסתבר ששכחתי לקנות ביצים. לא הייתי מגדיר את זה כהליכה מוצלחת לסופר.