ציון לגלברמן על חלון העברות

איזה ציון אתם מעניקים לאלברמן על החלון הנוכחי?

1
0
אין הצבעות
2
0
אין הצבעות
3
0
אין הצבעות
4
1
4%
5
2
7%
6
3
11%
7
7
25%
8
10
36%
9
4
14%
10
1
4%

סך הכול הצבעות: 28

סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 92 פעמים

Re: ציון לגלברמן על חלון העברות

שליחה על ידי Shocking4U »

ברק.י כתב: 03 פברואר 2024, 01:49
Shocking4U כתב: 02 פברואר 2024, 18:03
ברק.י כתב: 02 פברואר 2024, 17:17 נתתי 9.
כמו בכל חלון, הציון שאני נותן הוא ביחס למה שהיינו צריכים, מה שחשבתי שיביאו ומה הביאו בפועל.
למעט הויתור על 6 (ואולי גם על מדמון), עשו חלון מושלם שמפצה על חלון הקיץ (כמובן, בהנחה וקאסה ולסובוי יראו שהם מסוגלים לתרום כבר העונה).
הגענו מוכנים, סגרנו את העסקאות מהר והבאנו שחקנים בדיוק לעמדות הנחוצות.
להוציא את העיכוב עם העסקה המורכבת של לסובוי, הכל טיקטק כמו שצריך ונהנינו גם מניצחון מורלי בחלון על היריבה שלנו לצמרת.

במובן מסוים, החלון הזה הזכיר את חלון הקיץ של העונה שעברה.
חלון שמשרה ביטחון ושמאותת שיש במועדון אנשים שאפשר לסמוך עליהם, שפועלים באופן שיטתי וחכם ושמשכילים לתקן טעויות.
כמו כן, גם בחלון הקיץ של העונה שעברה רצינו פה 6 ולא קיבלנו :/
הכי היינו צריכים קשר אחורי וזה השחקן שלא הבאנו. אז איך אפשר לתת 9?
אני גם חושב שהיינו חייבים 6.

לצד זאת, אני יכול להבין את ההעדפה של 8 על 6 (גם אם אני לא מסכים איתה).

בנוסף, אני יוצא מנקודת הנחה שיש סיבות מקצועיות שויתרו על קארצב, האופציה היחידה בשוק. זה לא עניין של חסכנות כי השאלה שלו לחצי עונה לא הייתה עולה המון. מכאן, חובת ההוכחה על אלברמן להראות שזה היה צעד נכון, הן בהסתכלות על היכולת והתוצאות של הקבוצה בלי 6 נוסף והן בהסתכלות על התרומה שתהיה לקארצב בחצי העונה הקרובה.

וכמו שציינתי בהודעה הקודמת, הציון ניתן גם ביחס למה שחשבתי שיגיע. האמנתי שהמועדון יסתפק בשניים-שלושה שחקני רכש, כמו בחלונות ינואר הקודמים, ואנחנו נרוץ עם שחקנים שלא מתאימים לרמה ועם פלסטרים טקטיים בלא מעט עמדות. בפועל, צמצמו לא מעט מהנזקים הרבים שנעשו בקיץ (ומריבוי הפציעות).
קארצב לא היה האופציה היחידה בשוק. למשל רק בהפועל ירושלים יש את פרדה שגם צויין כמועמד (למרות שלא יפתיע אותי אם זרקו לאיזה כתב ״האתיופי מהפועל ירושלים מועמד״ והם בהתחלה חשבו שזה פרדה ובהמשך תיקנו לקאסה״ ואני יודע שהרבה מחזיקים ממנו שחקן יותר בשל גם מקאסה והוא 6 מובהק.

בסוף הנזק הכי גדול שנעשה עוד לא רק מהקיץ אלא מינואר שעבר עם העזיבה של נטע זה המחסור בקשר 6, אבו פאני עשה שם מעל ומעבר בחצי עונה אחרי זה ואז גם הוא עזב. העברנו חלון שלם במרדף אחרי קשר אחורי רק כדי לקבל את השחקן הכי פרווה בעולם בשואו, שכמעט ולא שיחק כאן ואז כשהיינו הכי צריכים אותו הלך לאליפות אפריקה ובסוף מי שתפס את המקום הזה הוא בכלל ג׳אבר בזמן שגם עלי כרגע בתקופה לא טובה. אז זה כבר שנה ברצף מאז ינואר שעבר שיש חור עצום בעמדה של ה6 שהמועדון לא תיקן והחלון הזה אפילו לא ניסה לתקן. המהלך עם קארצב תמוה מאוד בעיני בטח בהתחשב בעובדה שאפשר היה להגיע שם למתווה של השאלה לחצי שנה שהייתה סוגרת לנו את הפינה בצורה מדהימה. לא ברור לי איך אפשר לוותר על דבר כזה. לכן אני לא מבין איך אפשר לתת לחלון שבו הסוגייה העיקרית והבעיה הכי קשה שלך לא מטופלת כחלון של 9.

זה כמו שאני אצא לסופר כדי לקנות ביצים כי אין לי ביצים בשביל המתכון של העוגה ואחזור מבסוט כי מצאתי מבצע נהדר על אבקת אפייה ותמצית וניל אבל כשאגיע הביתה אסתבר ששכחתי לקנות ביצים. לא הייתי מגדיר את זה כהליכה מוצלחת לסופר.
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 92 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

Shocking4U כתב: 03 פברואר 2024, 01:55
ברק.י כתב: 03 פברואר 2024, 01:49
Shocking4U כתב: 02 פברואר 2024, 18:03
הכי היינו צריכים קשר אחורי וזה השחקן שלא הבאנו. אז איך אפשר לתת 9?
אני גם חושב שהיינו חייבים 6.

לצד זאת, אני יכול להבין את ההעדפה של 8 על 6 (גם אם אני לא מסכים איתה).

בנוסף, אני יוצא מנקודת הנחה שיש סיבות מקצועיות שויתרו על קארצב, האופציה היחידה בשוק. זה לא עניין של חסכנות כי השאלה שלו לחצי עונה לא הייתה עולה המון. מכאן, חובת ההוכחה על אלברמן להראות שזה היה צעד נכון, הן בהסתכלות על היכולת והתוצאות של הקבוצה בלי 6 נוסף והן בהסתכלות על התרומה שתהיה לקארצב בחצי העונה הקרובה.

וכמו שציינתי בהודעה הקודמת, הציון ניתן גם ביחס למה שחשבתי שיגיע. האמנתי שהמועדון יסתפק בשניים-שלושה שחקני רכש, כמו בחלונות ינואר הקודמים, ואנחנו נרוץ עם שחקנים שלא מתאימים לרמה ועם פלסטרים טקטיים בלא מעט עמדות. בפועל, צמצמו לא מעט מהנזקים הרבים שנעשו בקיץ (ומריבוי הפציעות).
קארצב לא היה האופציה היחידה בשוק. למשל רק בהפועל ירושלים יש את פרדה שגם צויין כמועמד (למרות שלא יפתיע אותי אם זרקו לאיזה כתב ״האתיופי מהפועל ירושלים מועמד״ והם בהתחלה חשבו שזה פרדה ובהמשך תיקנו לקאסה״ ואני יודע שהרבה מחזיקים ממנו שחקן יותר בשל גם מקאסה והוא 6 מובהק.

בסוף הנזק הכי גדול שנעשה עוד לא רק מהקיץ אלא מינואר שעבר עם העזיבה של נטע זה המחסור בקשר 6, אבו פאני עשה שם מעל ומעבר בחצי עונה אחרי זה ואז גם הוא עזב. העברנו חלון שלם במרדף אחרי קשר אחורי רק כדי לקבל את השחקן הכי פרווה בעולם בשואו, שכמעט ולא שיחק כאן ואז כשהיינו הכי צריכים אותו הלך לאליפות אפריקה ובסוף מי שתפס את המקום הזה הוא בכלל ג׳אבר בזמן שגם עלי כרגע בתקופה לא טובה. אז זה כבר שנה ברצף מאז ינואר שעבר שיש חור עצום בעמדה של ה6 שהמועדון לא תיקן והחלון הזה אפילו לא ניסה לתקן. המהלך עם קארצב תמוה מאוד בעיני בטח בהתחשב בעובדה שאפשר היה להגיע שם למתווה של השאלה לחצי שנה שהייתה סוגרת לנו את הפינה בצורה מדהימה. לא ברור לי איך אפשר לוותר על דבר כזה. לכן אני לא מבין איך אפשר לתת לחלון שבו הסוגייה העיקרית והבעיה הכי קשה שלך לא מטופלת כחלון של 9.

זה כמו שאני אצא לסופר כדי לקנות ביצים כי אין לי ביצים בשביל המתכון של העוגה ואחזור מבסוט כי מצאתי מבצע נהדר על אבקת אפייה ותמצית וניל אבל כשאגיע הביתה אסתבר ששכחתי לקנות ביצים. לא הייתי מגדיר את זה כהליכה מוצלחת לסופר.
לגבי פרדה, להבנתי הפועל ירושלים לא הייתה מוכנה למכור גם אותו וגם את קאסה באותו חלון. לכן לא ציינתי אותו כאופציה בכלל. מניח שבקיץ יבדקו שוב את נטע ואם הוא לא ירצה לחזור, ינסו את פרדה.

לגבי העמדה, אני לא מתחשב בחלונות הקודמים. אני נותן ציון על החלון הנוכחי. גם לדעתי מדובר בטעות שנגררת יותר מדי זמן. מהצד השני, הקבוצה ממשיכה לרוץ בצמרת כבר שני חצאי עונות גם בלי להביא קשר 6 רציני, אז ניהול הסיכונים הזה עובד לה עד כה.

יותר מזה, יכול להיות שמהזווית שלנו 6 היה ״הביצים שיצאו לקנות״ ומבחינת המועדון, זה דווקא קיצוני. זה משנה מאד את התפיסה שהמועדון נכשל בהשגת היעד העיקרי שלו. זה יעד שאנחנו הצבנו ולא הוא. אם הגלידה שהמועדון יכין לנו תספק אותנו בסוף העונה, אולי זה בסדר שלא הכינו עוגה מביצים. את התוצאות כמובן נשפוט בהמשך.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 42 פעמים
קיבל תודה: 164 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

ציון 8 (9 אם היה נסגר הזר ה-6).

- פעל מוקדם והביא את סייף הרבה לפני פתיחת החלון, מה שעזר לו להיכנס טוב לעניינים, ומהרגע הראשון שהוא יכל לשחק, הוא היה נראה מצוין.
סייף נותן לנו עומק בהרבה עמדות בקישור, וגם כמובן בצד שמאל שלא היה לקורנו מחליף. סייף מאכיל פה את כל הכובעים של מי שזלזל בו. פשוט נכס ורכש נהדר.
- הביא את קינדה שהוא שחקן סופר איכותי ויעזור לנו המון, והופך לעוד יותר חשוב לאור העזיבה של שרי + העזיבה הסופית של סבע. קינדה שחקן של מספרים. וזה מה שהיינו צריכים.
- חמד הוא רכש טוב כחלוץ שלישי. יכול לתת דקות מנוחה לחלוצים, בא צנוע, עובד קשה, בלי מניירות. משחק ראש אדיר. מחובר למועדון ולקהל. ויאפשר גם כשפיירו לא על המגרש, לשחק עם חלוץ פיבוט.
- היינו צריכים עוד שחקן באמצע. בעיקר ב-8 לאור ההופעות הטובות של ג'אבר (שלצערנו נפצע) ב-6. קאסה הוא ילד עם פוטנציאל גדול. ואנחנו נראה אותו משחק לא מעט העונה. רכש טוב עם מחשבה קדימה.
- וכמובן חביב הקהל - לסובוי. הקבוצה זועקת לשחקן אגף שמאל מובהק לאור החיסור של חזיזה וחג'ג' (ליאור היה שם טוב, אבל בסוף ליאור כיום הוא לא שחקו קו קלאסי), ולסובוי כישראלי זו עסקה על הנייר טובה מאוד. רכש שנראה מרשים, ונחכה לראות אותו על הדשא. בכל מקרה, סוגר את העמדה הזאת.

קצת שלילי כי אין מושלם בחיים:
- עמדת ה-6. אם לא הפציעה של ג'אבר הייתי יותר רגוע לכיוון ה-6. אבל נקווה ששואו יכנס טוב לעניינים, ואולי נראה גם את סונדגרן ממשיך את היכולת הטובה מהמשחק אתמול. מי יודע.
- שחקן קו ימין מחליף. אין כרגע מי שייתן לחלאיילי מנוחה/יחליף אותו. אולי בהמשך סייף יוכל לתת שם יותר עזרה כשהחסרים בקישור + קורנו יחזרו, ובתקווה שגם חג'ג' יוכל לעזור שם.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

רק מכבי כתב: 06 פברואר 2024, 20:50 ציון 8 (9 אם היה נסגר הזר ה-6).

- פעל מוקדם והביא את סייף הרבה לפני פתיחת החלון, מה שעזר לו להיכנס טוב לעניינים, ומהרגע הראשון שהוא יכל לשחק, הוא היה נראה מצוין.
סייף נותן לנו עומק בהרבה עמדות בקישור, וגם כמובן בצד שמאל שלא היה לקורנו מחליף. סייף מאכיל פה את כל הכובעים של מי שזלזל בו. פשוט נכס ורכש נהדר.
- הביא את קינדה שהוא שחקן סופר איכותי ויעזור לנו המון, והופך לעוד יותר חשוב לאור העזיבה של שרי + העזיבה הסופית של סבע. קינדה שחקן של מספרים. וזה מה שהיינו צריכים.
- חמד הוא רכש טוב כחלוץ שלישי. יכול לתת דקות מנוחה לחלוצים, בא צנוע, עובד קשה, בלי מניירות. משחק ראש אדיר. מחובר למועדון ולקהל. ויאפשר גם כשפיירו לא על המגרש, לשחק עם חלוץ פיבוט.
- היינו צריכים עוד שחקן באמצע. בעיקר ב-8 לאור ההופעות הטובות של ג'אבר (שלצערנו נפצע) ב-6. קאסה הוא ילד עם פוטנציאל גדול. ואנחנו נראה אותו משחק לא מעט העונה. רכש טוב עם מחשבה קדימה.
- וכמובן חביב הקהל - לסובוי. הקבוצה זועקת לשחקן אגף שמאל מובהק לאור החיסור של חזיזה וחג'ג' (ליאור היה שם טוב, אבל בסוף ליאור כיום הוא לא שחקו קו קלאסי), ולסובוי כישראלי זו עסקה על הנייר טובה מאוד. רכש שנראה מרשים, ונחכה לראות אותו על הדשא. בכל מקרה, סוגר את העמדה הזאת.

קצת שלילי כי אין מושלם בחיים:
- עמדת ה-6. אם לא הפציעה של ג'אבר הייתי יותר רגוע לכיוון ה-6. אבל נקווה ששואו יכנס טוב לעניינים, ואולי נראה גם את סונדגרן ממשיך את היכולת הטובה מהמשחק אתמול. מי יודע.
- שחקן קו ימין מחליף. אין כרגע מי שייתן לחלאיילי מנוחה/יחליף אותו. אולי בהמשך סייף יוכל לתת שם יותר עזרה כשהחסרים בקישור + קורנו יחזרו, ובתקווה שגם חג'ג' יוכל לעזור שם.
בסה''כ מסכים עם הכל

לסובוי יכול לשחק גם בימין (לדעתי גם סוף יכול לשחק שם עם רגל על הקו בעת הצורך) ולגבי ה6 נקווה שג'אבר יחזור מהר מהצפוי ויכנס מהר לעניינים.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

אם כבר מסכמים, אז לפחות תנו את הרשימה:

הגיעו: ליאור קאסה (הפועל ירושלים), דניל לסובוי (דינמו מוסקבה), גדי קינדה (קנזס סיטי), קני סייף (נפטצ`י באקו), תומר חמד (הפועל באר שבע).
עזבו: צ`ארון שרי (ניימיכן, השאלה), דיא סבע (אמייריטס, השאלה), חמזה שיבלי (הפועל פ"ת, השאלה)
Adi81
שחקן העונה
הודה ל־: 9 פעמים
קיבל תודה: 17 פעמים

שליחה על ידי Adi81 »

מתי הגיעו לנו בינואר 5 שחקנים?
לא זכור לי מקרה כזה
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
קפטן ירוק
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

אם היה כל כך דחוף לרשום את לסובוי כישראלי לא אתפלא אם גם יגיע עוד זר (מקווה שלא יביאו זר רק בשביל להגיד שהביאו)
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק

שליחה על ידי רק מכבי »

MH13 TILL I DIE כתב: 06 פברואר 2024, 21:34 אם היה כל כך דחוף לרשום את לסובוי כישראלי לא אתפלא אם גם יגיע עוד זר (רק מקווה שלא יביאו זר רק בשביל להגיד שהביאו)
אי אפשר להחתים יותר שחקנים שהם תחת חוזה בקבוצה אחרת. גם אם השחקן משחק בקבוצה בליגה שהחלון בה עדיין פתוח.
הנושא הקובע הוא ''הליגה הקולטת'', קרי, ליגת העל. והחל מסגירת החלון, אי אפשר להחתים כאן שחקנים שהם שייכים לקבוצות אחרות.

בכל מקרה, כפי שכתבתי בנושא חלון ההעברות, יש משמעות גדולה לרישום של לסובוי כישראלי מבחינת אפשרות לשחק עם כל הזרים ביחד, מבלי לעשות התאמות כאלה ואחרות.
מה גם שהיה רצון להביא זר, אבל זה לא הסתייע לבסוף.
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד
הודה ל־: 35 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Smile »

טוב אפשר לסכם עכשיו יא ליברמן.
מבחינתי אלברמן מקבל ציון 8 על חלון הינואר הזה.
החתים את סייף, קינדה, חמד, קאסה ולוסבוי שעוד מוקדם לשפוט אותם אבל על הנייר אמורים לתת בוסט רציני.
2 עזיבות ששתיהן לא תלויות בו.
העזיבה המשמעותית יותר כמובן - שרי. שנראה ששיחק פה בלי חשק לאחרונה, במיוחד אחרי שרואים את ההופעות שלו בהולנד.
והעזיבה של סבע שיש לי תחושה שזו רק תקופת התרעננות קצרה, בניגוד לשרי שאני חושב שיסיים בהולנד.
בקיץ יהיה מעניין עם אופציה להחתים זר נוסף ואולי קאמבק מרגש של נטע/אצילי.
שלח תגובה