ציון לגלברמן על חלון העברות
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
ציון לגלברמן על חלון העברות
החלון אמנם לא הסתיים אבל אפשר להתחיל לסכם
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
Re: ציון לגלברמן על חלון העברות
אני יוצא מנקודת הנחה שלסבוי חותם
ציון 8 עבורי
ציון 8 עבורי
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
מאוד תלוי באם לסבוי יחתום, הסיטואציה עם סבע ומה יעשו עם משבצת הזר שהתפנתה.
סיכומים עושים בסוף יא ליברמן
אבל אם אתה מתעקש, נכון לכרגע, כשהגיעו סייף, קינדה, חמד וקאסה.
עזב אותנו שרי (כמובן שלאלברמן אין שום קשר לזה)
מפרגן בציון 7, שוב נכון לזמן הזה.
אבל אם אתה מתעקש, נכון לכרגע, כשהגיעו סייף, קינדה, חמד וקאסה.
עזב אותנו שרי (כמובן שלאלברמן אין שום קשר לזה)
מפרגן בציון 7, שוב נכון לזמן הזה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אם אתם מתעקשים למשל שאדרג כרגע אז
סייף- החתמה טובה שמעצבנת במובן של אין שום סיבה שהוא לא יכל להיות פה כבר בקיץ ולתת גיבוי לקורנו ובאמצע
קינדה- החתמה טובה ומתבקשת. הוא עוד צריך להוריד חלודה
קאסה- מעולם לא ראיתי אותו משחק אז לא יודע לשפוט אבל שמח שניצחנו את הצהבת
חמד- לדעתי גם כסתימת חורים זה החתמה לא משהו. הוא מעבר לשיא וזה נטו סנטימנטים
לדעתי הוא עשה טעות שלא הלך על קארצב, זה שחקן שהיה יכול מאוד לעזור לנו ובעסקה של השאלה כזאת כמו שהם סגרו אין סיבה לא היה לקחת על זה את הצ׳אנס. אני גם חושב שהוא צריך להחזיר את סבע לסגל (במידה והדבר תלוי בו), לסגור את ההעברה של מדמון גם אם היא לקיץ, להחתים את לסובוי סוף סוף ואני עדיין חושב שחסר קשר 6 בסגל הזה.
סייף- החתמה טובה שמעצבנת במובן של אין שום סיבה שהוא לא יכל להיות פה כבר בקיץ ולתת גיבוי לקורנו ובאמצע
קינדה- החתמה טובה ומתבקשת. הוא עוד צריך להוריד חלודה
קאסה- מעולם לא ראיתי אותו משחק אז לא יודע לשפוט אבל שמח שניצחנו את הצהבת
חמד- לדעתי גם כסתימת חורים זה החתמה לא משהו. הוא מעבר לשיא וזה נטו סנטימנטים
לדעתי הוא עשה טעות שלא הלך על קארצב, זה שחקן שהיה יכול מאוד לעזור לנו ובעסקה של השאלה כזאת כמו שהם סגרו אין סיבה לא היה לקחת על זה את הצ׳אנס. אני גם חושב שהוא צריך להחזיר את סבע לסגל (במידה והדבר תלוי בו), לסגור את ההעברה של מדמון גם אם היא לקיץ, להחתים את לסובוי סוף סוף ואני עדיין חושב שחסר קשר 6 בסגל הזה.
השאלה מה היה הסיכוי שקארצב ירצה לחתום פה.
כמו שחקני בית שלנו שלא מתלהבים לחתום שם ככה יכול להיות ששחקני בית שלהם ירצו לחתום כאן
כמו שחקני בית שלנו שלא מתלהבים לחתום שם ככה יכול להיות ששחקני בית שלהם ירצו לחתום כאן
פורמלית כן שבועיים
אבל זהו החלון קיבל צורה
לא יגיעו לפה 4 שחקנים
זה לסבוי ואולי רכישה של מדמון והשארות שלו בחדרה
זרים לא יגיעו לכאן החורף
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
את הציון אני אתן בסוף
מה שכן אני חושב שהחלון הזה, גם או בעיקר בגלל הסיטואציה של המלחמה והזרים, מסמל את המאבק בין שתי הקבוצות הכי גדולות בכדורגל ישראלי
אני כן רוצה לציין לחיוב את אלברמן שמסתער על כל הישראלים הטובים בשוק (הבוקר נכתב בוואן שגם הולכים על מדמון). זה חשוב מאוד, לא רק להווה, אלא גם לעתיד וכדי לתפוס פער מהצהבת בגזרה הזו, מה שיאפשר בעתיד להמשיך להחתים שניים שלושה שחקנים טובים בעמדות נחוצות במקום שנהיה בעמדת נחיתות כי נצטרך יותר שחקנים.
לדעתי עד עכשיו עבודה טובה מאוד של אלברמן, אבל נצטרך לראות גם את הרמה של לסובוי שיעלה (אם וכאשר) לא מעט כסף
מה שכן אני חושב שהחלון הזה, גם או בעיקר בגלל הסיטואציה של המלחמה והזרים, מסמל את המאבק בין שתי הקבוצות הכי גדולות בכדורגל ישראלי
אני כן רוצה לציין לחיוב את אלברמן שמסתער על כל הישראלים הטובים בשוק (הבוקר נכתב בוואן שגם הולכים על מדמון). זה חשוב מאוד, לא רק להווה, אלא גם לעתיד וכדי לתפוס פער מהצהבת בגזרה הזו, מה שיאפשר בעתיד להמשיך להחתים שניים שלושה שחקנים טובים בעמדות נחוצות במקום שנהיה בעמדת נחיתות כי נצטרך יותר שחקנים.
לדעתי עד עכשיו עבודה טובה מאוד של אלברמן, אבל נצטרך לראות גם את הרמה של לסובוי שיעלה (אם וכאשר) לא מעט כסף
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
מתערב איתך שלא ישתנה כלום
מלבד מה שאמרתי
מתערב?
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
ואני בעד שתכנס שותף לאחד מן הצדדים
אתה נשמע לי נלהב
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
דוראנט יודע שהוא יפסיד ולכן אין לו טעם להכניס ראש בריא למיטה חולה
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
- KevinDurant
- חבר בבורד
אין מה להתערב, סיכומים עושים בסוף
אם מגיע זר במקום שרי אני מרחיק את עצמי לשבועיים סבבה?
אל תהיו פוצים
החלון הזה ייגמר בלסבוי ורכישה עתידית של מדמון אולי.
אל תהיו פוצים
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני אגב מקווה שלסובוי יגיע ואני לא אופטימי כמוך בנושאLiberman כתב: 24 ינואר 2024, 16:32 אם מגיע זר במקום שרי אני מרחיק את עצמי לשבועיים סבבה?
אל תהיו פוצים
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
בפועל זה 7, נתתי 8 כי המצב הבטחוני לא מטיב עם היכולת להביא זרים אכזרים
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
עם חתימתו של לסובוי ניראלי אפשר להתחיל לסכם את החלון, לא מאמין שתהיה הפתעה out of the blue עד יום שלישי.
לדעתי וביחס ליריבה:
חלון של 7.
הבאת סייף וקינדה כל כך מוקדם העלתה הרבה נקודות. חמד נראה כמו מישהו שיתרום ובטח כחלוץ שלישי.
קאסה עוד התפתח ונראה עוד הרבה ממנו בעתיד אבל ההחתמה שלו גרמה להתעוררות של הגרמנים והייתה צריך אולי מישהו יותר מנוסה ופחות בוסר לעכשיו כרגע, רכישה נכונה לעתיד אבל בהתייחס לעובדה שהיינו צריכים קשר מנוסה כאן ועכשיו שיכנס להרכב ויתרום הרבה אם הוא היה מגיע בנוסף לעוד אחד כזה זה היה מושלם, עצם זה שרק הוא הגיע וישירות להרכב זה מוריד טיפה, למרות שניצחנו את הגרמנים בהחתמה עליו שזה תמיד בונוס.
לסובוי הוא קודם כל שחקן שהיינו צריכים בעמדה מאוד בעייתית, כרגע אי אפשר לשפוט מה גם אני לא מכיר את השחקן, אבל עצם זה שהביאו שחקן כזה עם פוטנציאל כזה שבשיא שלו היה שווה 4 מיליון יורו לפני הפציעות והביאו בידיוק לעמדה שאנחנו צריכים פלוס הבונוס שהוא יחשב ישראלי בהמשך ונוכל להשאיר אותו ולהביא עוד זר זה החתמה מעולה, בלי עדיין להתייחס לאיך הוא יהיה, יכול להיות שיהיה נפילה ובכל זאת הבאת אותו לחצי שנה ותוכל לבחון אותו על זה.
אני חושב שאם היה חותם קשר בנוסף לקאסה כאן ועכשיו ואולי עוד מגן שמאלי מחליף שיהיה על תקן קנדיל רק בצד שמאל החלון הזה היה מקבל 10, עצם העובדה שזה לא קרה זה מוריד 3 נקודות לפחות, בעיקר בגלל שקאסה שהיינו צריכים אותו במשחקים האחרונים לכאן ועכשיו זה לא ריאלי לצפות ממנו להחזיק את הקישור בגיל הזה ובמצב אליו הוא נקלע, בעתיד עוד נרוויח ממנו אבל לא טיפלנו בבעיה שהייתה לנו בקישור כרגע בזמן ששואו וג'אבר לא יכולים לשחק.
לדעתי וביחס ליריבה:
חלון של 7.
הבאת סייף וקינדה כל כך מוקדם העלתה הרבה נקודות. חמד נראה כמו מישהו שיתרום ובטח כחלוץ שלישי.
קאסה עוד התפתח ונראה עוד הרבה ממנו בעתיד אבל ההחתמה שלו גרמה להתעוררות של הגרמנים והייתה צריך אולי מישהו יותר מנוסה ופחות בוסר לעכשיו כרגע, רכישה נכונה לעתיד אבל בהתייחס לעובדה שהיינו צריכים קשר מנוסה כאן ועכשיו שיכנס להרכב ויתרום הרבה אם הוא היה מגיע בנוסף לעוד אחד כזה זה היה מושלם, עצם זה שרק הוא הגיע וישירות להרכב זה מוריד טיפה, למרות שניצחנו את הגרמנים בהחתמה עליו שזה תמיד בונוס.
לסובוי הוא קודם כל שחקן שהיינו צריכים בעמדה מאוד בעייתית, כרגע אי אפשר לשפוט מה גם אני לא מכיר את השחקן, אבל עצם זה שהביאו שחקן כזה עם פוטנציאל כזה שבשיא שלו היה שווה 4 מיליון יורו לפני הפציעות והביאו בידיוק לעמדה שאנחנו צריכים פלוס הבונוס שהוא יחשב ישראלי בהמשך ונוכל להשאיר אותו ולהביא עוד זר זה החתמה מעולה, בלי עדיין להתייחס לאיך הוא יהיה, יכול להיות שיהיה נפילה ובכל זאת הבאת אותו לחצי שנה ותוכל לבחון אותו על זה.
אני חושב שאם היה חותם קשר בנוסף לקאסה כאן ועכשיו ואולי עוד מגן שמאלי מחליף שיהיה על תקן קנדיל רק בצד שמאל החלון הזה היה מקבל 10, עצם העובדה שזה לא קרה זה מוריד 3 נקודות לפחות, בעיקר בגלל שקאסה שהיינו צריכים אותו במשחקים האחרונים לכאן ועכשיו זה לא ריאלי לצפות ממנו להחזיק את הקישור בגיל הזה ובמצב אליו הוא נקלע, בעתיד עוד נרוויח ממנו אבל לא טיפלנו בבעיה שהייתה לנו בקישור כרגע בזמן ששואו וג'אבר לא יכולים לשחק.
- KevinDurant
- חבר בבורד
נתתי 9.
כמו בכל חלון, הציון שאני נותן הוא ביחס למה שהיינו צריכים, מה שחשבתי שיביאו ומה הביאו בפועל.
למעט הויתור על 6 (ואולי גם על מדמון), עשו חלון מושלם שמפצה על חלון הקיץ (כמובן, בהנחה וקאסה ולסובוי יראו שהם מסוגלים לתרום כבר העונה).
הגענו מוכנים, סגרנו את העסקאות מהר והבאנו שחקנים בדיוק לעמדות הנחוצות.
להוציא את העיכוב עם העסקה המורכבת של לסובוי, הכל טיקטק כמו שצריך ונהנינו גם מניצחון מורלי בחלון על היריבה שלנו לצמרת.
במובן מסוים, החלון הזה הזכיר את חלון הקיץ של העונה שעברה.
חלון שמשרה ביטחון ושמאותת שיש במועדון אנשים שאפשר לסמוך עליהם, שפועלים באופן שיטתי וחכם ושמשכילים לתקן טעויות.
כמו כן, גם בחלון הקיץ של העונה שעברה רצינו פה 6 ולא קיבלנו :/
כמו בכל חלון, הציון שאני נותן הוא ביחס למה שהיינו צריכים, מה שחשבתי שיביאו ומה הביאו בפועל.
למעט הויתור על 6 (ואולי גם על מדמון), עשו חלון מושלם שמפצה על חלון הקיץ (כמובן, בהנחה וקאסה ולסובוי יראו שהם מסוגלים לתרום כבר העונה).
להוציא את העיכוב עם העסקה המורכבת של לסובוי, הכל טיקטק כמו שצריך ונהנינו גם מניצחון מורלי בחלון על היריבה שלנו לצמרת.
חלון שמשרה ביטחון ושמאותת שיש במועדון אנשים שאפשר לסמוך עליהם, שפועלים באופן שיטתי וחכם ושמשכילים לתקן טעויות.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הכי היינו צריכים קשר אחורי וזה השחקן שלא הבאנו. אז איך אפשר לתת 9?ברק.י כתב: 02 פברואר 2024, 17:17 נתתי 9.
חבל שלא התערבת
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
לדעתי 9. לא בטוח שהיה מקום להביא את קארצב. לדעתי היינו צריכים יותר 8 מ-6.
אני מופתע מהציון הגבוה…
קודם כל ציון לחלון זה גם מי עזב, ואיבדנו את השחקן אולי הכי חשוב שלנו, נכון שהוא לא היה בשיא היכולת השנה אבל עובדתית יש לו חלק עצום באליפויות הקודמות ועכשיו הוא לא פה.
ולגבי הרכש -
קאסה - פוטנציאל לטווח הארוך אבל
1. כבר אנחנו ״משלמים״ שכר לימוד על שחקנים צעירים ( חלאיילי שריף פיינגולד חג׳אג׳ ) הייתי רוצה מישהו יותר בשל
2. הוא יותר 8, אנחנו צריכים שחקן שהוא יותר 6 אחרי הפציעה של ג׳אבר.
לסבוי - סרטוני ביצועים מהממים אבל בפועל הוא שיחק ב3 שנים האחרונות אותה כמו דקות כמו גוני נאור בחודש האחרון, מי יודע איך נקבל אותו?
חמד - אנחנו תולים את התקווה שלנו על חלוץ בן 36?
סייף - אני לגמרי בעדו אבל הוא על תקן פלסטר שיסגור לנו חורים כשצריך 6, 8, מגן, חלוץ ( שוער? ) אבל זה לא מה שיביא אליפות.
קינדה - רכש טוב אבל נכנס לנעליים של שחקן ש4 שנים נתן +- דאבל פינגרס כל עונה.
אה ומגן שמאלי מחליף שלא בא…. וסייף לא מגן שמאלי וגם לא סוף
קודם כל ציון לחלון זה גם מי עזב, ואיבדנו את השחקן אולי הכי חשוב שלנו, נכון שהוא לא היה בשיא היכולת השנה אבל עובדתית יש לו חלק עצום באליפויות הקודמות ועכשיו הוא לא פה.
ולגבי הרכש -
קאסה - פוטנציאל לטווח הארוך אבל
1. כבר אנחנו ״משלמים״ שכר לימוד על שחקנים צעירים ( חלאיילי שריף פיינגולד חג׳אג׳ ) הייתי רוצה מישהו יותר בשל
2. הוא יותר 8, אנחנו צריכים שחקן שהוא יותר 6 אחרי הפציעה של ג׳אבר.
לסבוי - סרטוני ביצועים מהממים אבל בפועל הוא שיחק ב3 שנים האחרונות אותה כמו דקות כמו גוני נאור בחודש האחרון, מי יודע איך נקבל אותו?
חמד - אנחנו תולים את התקווה שלנו על חלוץ בן 36?
סייף - אני לגמרי בעדו אבל הוא על תקן פלסטר שיסגור לנו חורים כשצריך 6, 8, מגן, חלוץ ( שוער? ) אבל זה לא מה שיביא אליפות.
קינדה - רכש טוב אבל נכנס לנעליים של שחקן ש4 שנים נתן +- דאבל פינגרס כל עונה.
אה ומגן שמאלי מחליף שלא בא…. וסייף לא מגן שמאלי וגם לא סוף
אני גם חושב שהיינו חייבים 6.Shocking4U כתב: 02 פברואר 2024, 18:03הכי היינו צריכים קשר אחורי וזה השחקן שלא הבאנו. אז איך אפשר לתת 9?ברק.י כתב: 02 פברואר 2024, 17:17 נתתי 9.
לצד זאת, אני יכול להבין את ההעדפה של 8 על 6 (גם אם אני לא מסכים איתה).
בנוסף, אני יוצא מנקודת הנחה שיש סיבות מקצועיות שויתרו על קארצב, האופציה היחידה בשוק. זה לא עניין של חסכנות כי השאלה שלו לחצי עונה לא הייתה עולה המון. מכאן, חובת ההוכחה על אלברמן להראות שזה היה צעד נכון, הן בהסתכלות על היכולת והתוצאות של הקבוצה בלי 6 נוסף והן בהסתכלות על התרומה שתהיה לקארצב בחצי העונה הקרובה.
וכמו שציינתי בהודעה הקודמת, הציון ניתן גם ביחס למה שחשבתי שיגיע. האמנתי שהמועדון יסתפק בשניים-שלושה שחקני רכש, כמו בחלונות ינואר הקודמים, ואנחנו נרוץ עם שחקנים שלא מתאימים לרמה ועם פלסטרים טקטיים בלא מעט עמדות. בפועל, צמצמו לא מעט מהנזקים הרבים שנעשו בקיץ (ומריבוי הפציעות).