מכבי חיפה 2022/23 - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
Re: מכבי חיפה 2022/23 - נושא רשמי
סונדגרן שחקן שהגיע בהעברה חופשית בשכר לא גבוה. אגב גם פלאניץ' וגם שרי הגיעו בחינם
- Liberman
- מנהל הבורד
פלאניץ הגיע לפה בחאווה.
שרי גם הגיע לפה בפוקס אחרי שלא רצה לחיות בטורקיה והוצע לנו לקראת סוף החלון.
שרוצים שחקן בעמדה מסוימת, ברמה, עם ניסיון והוכחות - בד״כ זה יעלה כסף (כי בדרך כלל שחקנים כאלה תחת חוזה).
זה לא אומר שלא ניתן לגנוב שחקנים טובים חינם.
המדיניות אבל הייתה צריכה להשתנות ונראה שהם לקחו צעד אחורה אחרי הכשלון עם קהת וגרשון.
קיצר, בוא נראה אותם ממשיכים בקו הנוכחי עם גרף עליה ולא ירידה כי בדרך כלל שחר אוהב למכור את מה שיש אצלו ולהביא את דוטרה.
גם הקיץ הם שמו לעצמם מטרה למכור שחקנים, WTF? כמעט לוותר על פלאניץ?
שרוצים שחקן בעמדה מסוימת, ברמה, עם ניסיון והוכחות - בד״כ זה יעלה כסף (כי בדרך כלל שחקנים כאלה תחת חוזה).
המדיניות אבל הייתה צריכה להשתנות ונראה שהם לקחו צעד אחורה אחרי הכשלון עם קהת וגרשון.
קיצר, בוא נראה אותם ממשיכים בקו הנוכחי עם גרף עליה ולא ירידה כי בדרך כלל שחר אוהב למכור את מה שיש אצלו ולהביא את דוטרה.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Judokan
- סמל ירוק
קודם כל, מקבל לחלוטין את ההסבר שלך בתגובה הקודמת וממש מסכים. חייבים להיות המשכיות לאורך זמן ושדרוג גם במקומות שנמצאים בגרף עלייה (למשל, איך מחזירים את מחלקת הנוער להוציא כישרונות מובילים).Liberman כתב: ↑06 אוגוסט 2022, 13:55 פלאניץ הגיע לפה בחאווה.
וגם לבצע את הארכות החוזים מהר וביעילות ולא למרוח את זה סתם.
לעומת זאת, האמירה שבקיץ שמו לעצמם מטרה למכור שחקנים צורמת, כי זו אמירה מאוד לא נכונה ואפילו דמגוגית.
השחקן היחיד שהיה מיועד לעזוב בתוכניות של הקבוצה זה אבו פאני - ופה לפני הכל מדובר בדרישה ויוזמה שלו. הרי מבחינת המועדון שיישאר.
אם המועדון היה באמת רוצה למכור את פלאניץ', לא היה קל מזה. בואו לא נסיק מסקנות לפי החרטא שהתקשורת היוונית מכרה על כמה הכל סגור. הם הפגינו אמינות של גידי ליפקין.
בסוף כל הסגל הבכיר משנה שעברה נשאר ואין מו"מ אמיתי למכור אף אחד - וזה מלמד על רוח הדברים בקבוצה
- Liberman
- מנהל הבורד
במצגת סוף עונה שאלברמן הציג בפני כולם הייתה מצגת אחת ועליה כתוב ״מכירת שחקנים״ כחלק מהיעדים של המועדון.Judokan כתב: ↑06 אוגוסט 2022, 14:35קודם כל, מקבל לחלוטין את ההסבר שלך בתגובה הקודמת וממש מסכים. חייבים להיות המשכיות לאורך זמן ושדרוג גם במקומות שנמצאים בגרף עלייה (למשל, איך מחזירים את מחלקת הנוער להוציא כישרונות מובילים).Liberman כתב: ↑06 אוגוסט 2022, 13:55 פלאניץ הגיע לפה בחאווה.
וגם לבצע את הארכות החוזים מהר וביעילות ולא למרוח את זה סתם.
לעומת זאת, האמירה שבקיץ שמו לעצמם מטרה למכור שחקנים צורמת, כי זו אמירה מאוד לא נכונה ואפילו דמגוגית.
השחקן היחיד שהיה מיועד לעזוב בתוכניות של הקבוצה זה אבו פאני - ופה לפני הכל מדובר בדרישה ויוזמה שלו. הרי מבחינת המועדון שיישאר.
אם המועדון היה באמת רוצה למכור את פלאניץ', לא היה קל מזה. בואו לא נסיק מסקנות לפי החרטא שהתקשורת היוונית מכרה על כמה הכל סגור. הם הפגינו אמינות של גידי ליפקין.
בסוף כל הסגל הבכיר משנה שעברה נשאר ואין מו"מ אמיתי למכור אף אחד - וזה מלמד על רוח הדברים בקבוצה
זה מה שהיה, ראיתי את המצגת הזו. לדעתי זאת לא צריכה להיות ״מטרה״.
פושעי דילן לדין
-
- קפטן ירוק
גם אני ראיתי את השקף הזה.
אסור שזו תהיה אחת "המטרות" של הקבוצה.
ברור שאם מגיעה הצעה שאי אפשר לסרב לה, או שחקן שהמועדון חושב שכדאי למכור כדי להשתפר (בן שהר, גרשון וכאלה) - אז סבבה.
אבל הלו, אנחנו לא מכבי פ"ת.
אסור שזו תהיה אחת "המטרות" של הקבוצה.
ברור שאם מגיעה הצעה שאי אפשר לסרב לה, או שחקן שהמועדון חושב שכדאי למכור כדי להשתפר (בן שהר, גרשון וכאלה) - אז סבבה.
אבל הלו, אנחנו לא מכבי פ"ת.
- adoram
- מחוזר באירופה
אני חושב שבכל מקרה זו לא המטרה הראשית של המועדון (יותר נכון, אני מקווה..). אבל הכוונה היא ששחקנים שכן פורצים אצלנו ויש פוטנציאל מהם למכירה שתניב הכנסה יפה, כי מן הסתם חזיזה, אבו פאני ונניח מוחמד לצורך העניין לא יישארו פה לנצח והם שואפים להתקדם, אז המטרה צריכה להיות להתנהל איתם נכון כדי שהמועדון יוכל בכסף הזה להתחזק בעמדות אחרות. ושלא יקרה מקרה שון וייסמן למשל.
-
- אגדה ירוקה
חייבים מחר בבוקר להטיס מפה את כל הקבוצה לפני שהזרים יברחו בתקווה שעד יום רביעי תהיה רגיעה .
כמעט הגיע עכשיו לנתניה .
שיטוסו לקפריסין כמה שיותר מהר .
כמעט הגיע עכשיו לנתניה .
שיטוסו לקפריסין כמה שיותר מהר .
- Shocking4U
- מנהל הבורד
טילים לנתניה זה לא טוב. שרי גר בנתניה ויש מצב שגם זרים אחרים. מצטרף לקריאה להקדים את הטיסה לקפריסין
-
- אגדה ירוקה
עכשיו תיקנו את העדכון ואמרו שהם נפלו בתל אביב בים ולא בנתניה.Shocking4U כתב: ↑06 אוגוסט 2022, 18:39 טילים לנתניה זה לא טוב. שרי גר בנתניה ויש מצב שגם זרים אחרים. מצטרף לקריאה להקדים את הטיסה לקפריסין
עדיין, הם צריכים לטוס מחר על הבוקר .
שרי לא מתרגש, אבל אני הכי חושש מהתגובה של פיירו .
הוא נראה לי גם עשה שרירים לפני שהגיע בגלל המצב הביטחוני פה.
- benrey
- הענק הירוק
-
- אגדה ירוקה
לדעתי רק לשרי ולדניאל יש כאן .
כל עוד זה לא מגיע לצפון או לנתניה הכל בסדר, אבל חשוב שיהיו מחוץ לארץ בשביל השקט וההרגשה כי כל עוד הם כאן הם חשופים יותר לידיעות ולתחושות .
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הכי חשוב שרועי שני או מי שזה לא התפקיד שלו במכבי יהיה בקשר רציף עם השחקנים והמשפחות, ירגיע אותם וידאג שיש להם את כל מה שהם צריכים ולא יתן להם להיכנס ללחץ.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
אולי הוא חושב שזה לא רלוונטי. אנחנו מכירים כבר את הראש המנותק שלו. לא אתפלא אם לא חשב לעדכן אותם על המבצע והכל כי זה ״לא חשוב״. מנותקShocking4U כתב: ↑06 אוגוסט 2022, 20:30 הכי חשוב שרועי שני או מי שזה לא התפקיד שלו במכבי יהיה בקשר רציף עם השחקנים והמשפחות, ירגיע אותם וידאג שיש להם את כל מה שהם צריכים ולא יתן להם להיכנס ללחץ.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- DelPiero
- הענק הירוק
לגבי ההתקדמות של הקבוצה - אני מסכים שרואים גרף ברור של שיפור. אבל עוד מוקדם לתת ציונים על העונה הנוכחית ובואו לא נשכח שאת העונה האחרונה סיימנו עם הלשון בחוץ, וכל הפורום פה אמר (בצדק) שינואר שנה שעברה היה כשלון של המערכת. זוכרים מי היה המגן הימני שלנו בפלייאוף ?
לגבי הזרים והמצב הבטחוני - אני ממש מקווה שהמצב לא יסלים. הסלמה יכולה גם לגרום לקבוצות זרות לא לבוא לשחק בארץ. ואני מבין אותן..אני גר בחול ואני מתוכנן להגיע החודש לביקור, רק שמעתי על אזעקות בתל אביב וכבר התחלתי לחשוב על זה שיבטלו לי טיסות או יסגרו את נתבג
לגבי הזרים והמצב הבטחוני - אני ממש מקווה שהמצב לא יסלים. הסלמה יכולה גם לגרום לקבוצות זרות לא לבוא לשחק בארץ. ואני מבין אותן..אני גר בחול ואני מתוכנן להגיע החודש לביקור, רק שמעתי על אזעקות בתל אביב וכבר התחלתי לחשוב על זה שיבטלו לי טיסות או יסגרו את נתבג
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מה עם הארכת חוזה לאצילי ופלאניץ? מה עם הארכת חוזה לנטע לביא ושון גולדברג?
הם יודעים שזה לא חוכמה רק להחתים שחקנים אלא גם צריך להחתים ולשמר את הקיימים? שוב פעם נרדמים בשמירה
הם יודעים שזה לא חוכמה רק להחתים שחקנים אלא גם צריך להחתים ולשמר את הקיימים? שוב פעם נרדמים בשמירה
- Liberman
- מנהל הבורד
שלא יאריכו לנטע לביא אני אחייה עם זה
פושעי דילן לדין
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
בוואן אומרים שאנחנו רוצים לדחות את סכנין.. באמת? לא עדיף לשמור על כושר וכן לשחק משחק בין השניים נגד הכוכב
-
- תוקע יתד בהרכב
לשמור על כושר משחק?
הגומלין שבוע אחרי לא?. זה מספיק טוב כדי לשמור על כושר משחק.
זה מה שחסר לנו גם משחק ליגה 3 ימים אחרי אחד המשחקים.
בלי קשר שאני לא רואה סרט שיאשרו את זה.
כי אז יבואו גם מכבי תל אביב ובאר שבע באותה הבקשה. לא יהיה לזה סוף.
הגומלין שבוע אחרי לא?. זה מספיק טוב כדי לשמור על כושר משחק.
זה מה שחסר לנו גם משחק ליגה 3 ימים אחרי אחד המשחקים.
בלי קשר שאני לא רואה סרט שיאשרו את זה.
כי אז יבואו גם מכבי תל אביב ובאר שבע באותה הבקשה. לא יהיה לזה סוף.
-
- מכונת תארים
לב"ש ומכבי ת"א שבוע הפרש בין המשחקים ולא 6 ימים.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
אין בעיה עם 6-7 ימים בין משחק, העניין שהמשחק מול סכנין תקוע באמצע ויעמיס על שחקנים.
אגב הכוכב במהלך העונה שם וביקשו אותו דבר מההתאחדות הסרבית וקיבלו תשובה חיובית
אגב הכוכב במהלך העונה שם וביקשו אותו דבר מההתאחדות הסרבית וקיבלו תשובה חיובית
- Apoc
- יו״ר הבורד
כל התאחדות רוצה בטובת הנציגה הבכירה שלה באירופה, חוץ מבממלכת הבירוקרטיה שלנו שמנוהלת ע"י בולסי בורקסים מנותקים.
אופטימיות במכבי חיפה
- Judokan
- סמל ירוק
אם ההתאחדות הייתה מאשרת בקשה כזו לצהבת, היו קופצים פה שכולם מושחתים מניאקים גרמנים.
בואו לא ניתמם ונדבר מפוזיציה, ברור שההתאחדות צריכה לשמר הגינות ספורטיבית לפני הכל. זה שבהתאחדות מושחתת כמו הסרבית פעולים לאינטרסים של קבוצה בכירה זה לא בדיוק דוגמה טובה
בואו לא ניתמם ונדבר מפוזיציה, ברור שההתאחדות צריכה לשמר הגינות ספורטיבית לפני הכל. זה שבהתאחדות מושחתת כמו הסרבית פעולים לאינטרסים של קבוצה בכירה זה לא בדיוק דוגמה טובה
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
לדעתי ראוי ביותר ליצור תקדים של דחייה לקבוצות ישראליות שמתמודדת בשלב ליגת אלופות! לא קונפרנס ולא אירופית. ליגת אלופות. לא מעניין אם זה צהוב/אדום/ירוק.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- hezildo
- מכונת תארים
גם בהולנד ההתאחדות מושחתת?
יש כאן הזדמנות שעלולה לא לחזור להגיע לליגת האלופות, אין שום סיבה לא לדחות את המשחק.
הבעיה היחידה כאן היא שאין איפה לדחוף את המשחק, הלו"ז צפוף מאוד גם ככה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- adoram
- מחוזר באירופה
בעונת מונדיאל אין צורך במשחק דירוג לא מעניין של גביע הטוטו, אז אפשר לבטל אותו ולשבץ במקומו את המשחק מול סכנין.
- hezildo
- מכונת תארים
אם אני לא טועה עפנו מגביע הטוטו כשהפסדנו לב"ש.
אבל אולי אפשר להשלים את המשחק בפגרת המונדיאל.
אבל אולי אפשר להשלים את המשחק בפגרת המונדיאל.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- adoram
- מחוזר באירופה
- Hatzili22
- תוקע יתד בהרכב
מציק לי ממש הבכיינות של חלק מהאוהדים שלנו לגבי זה שלא דוחים לנו את המחזור...
זה המחיר של להיות קבוצה אירופית , כאילו זה תמיד יוצא ככה שהפלייאוף הוא על מחזור 1 של הליגה , מה ציפיתם?
בין המשחקים מול גנק נתנו 4 בקופסא למכבי נתניה.
הגרמנים שיחקו מול סכנין לפני באזל.
לדעתי גם שיחקנו מול עכו או משהו לפני זלצבורג...
חלאס עם ההתבכיינות , אם סכנין היו מסכימים נחמד קיבלנו צ'ופר , אבל אף אחד לא חייב לנו כלום....
זה המחיר של להיות קבוצה אירופית , כאילו זה תמיד יוצא ככה שהפלייאוף הוא על מחזור 1 של הליגה , מה ציפיתם?
חלאס עם ההתבכיינות , אם סכנין היו מסכימים נחמד קיבלנו צ'ופר , אבל אף אחד לא חייב לנו כלום....
- Smurk
- אגדה ירוקה
באירופה מתחשבים. לכוכב נדחה מחזור לא מזמן וגם לפ.ס.וו דוחים.
-
- מכונת תארים
שאלה אם היו 6 או 8 ימים בין המשחקים אז.Hatzili22 כתב: ↑11 אוגוסט 2022, 13:22 מציק לי ממש הבכיינות של חלק מהאוהדים שלנו לגבי זה שלא דוחים לנו את המחזור...
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!