פלורס רוצה להביא 9 זר עם נוכחות ואתה חושב שהוא ישחק עם 9 מזויף כמו סבע בשפיץ? לא רואה את זה קורה.HaifaWave כתב: 20 יוני 2025, 13:13אף אחד לא ישחרר את נהואל בחינם או יתן לו פיצוי מסוים אחרי ששמו עליו 2.5 מיליון יורו רק לפני פחות משנה. וגם לא תהיה קבוצה שתשלם לו את החוזה הזה. הוא שחקן טוב אבל זה באג רציני שאלברמן ובכר תפרו לסגל כי הוא פשוט לא מה שצריך.KevinDurant כתב: 20 יוני 2025, 12:58לא חסר קבוצות שייקחו את נהואל. נניח ומכבי חיפה מגיעה אתו עכשיו להסדר ומשחררת אותו ונותנת לו פיצוי, אף קבוצה לא תיקח אותו?HaifaWave כתב: 20 יוני 2025, 12:52
נהואל לא יעזוב. אף קבוצה לא תיקח אותו אחרי העונה האחרונה. הוא תוקע את המערך וזה ברור. גם כנעאן וסבע יושבים אחד על המשבצת של השני וזה בעייתי.
אם יהיו לנו 8 זרים זה משחרר קצת את הפקק אבל עדיין יש בעייתיות בסגל כי שוב יש הרבה קשרים התקפיים ומצד שני חוסר בשחקני כנף איכותיים.
את סברינה באופן אישי הייתי משאיר. לדעתי יש לו מה לתת.
השאלה היא כמה אתה רוצה לחתוך אותו וכמה אתה מוכן לשלם בשביל זה.
אני חושב שכנעאן וסבע יכולים לשחק בכיף ביחד. אומנם בשנה האחרונה סבע שיחק הרבה יותר גבוה (הרבה פעמים כחלוץ מדומה) אבל צריך לזכור שבקדנציה הראשונה אצל בכר וגם בטורקיה הוא שיחק יותר נמוך, לכיוון ה8.
כנעאן שיחק בעונה האחרונה הרבה גם כחלוץ מדומה, גם ככנף שמאל ולדעתי העמדה האידיאלית שלו בליגה היא בכלל באזור ה8. אני לא חושב שהם דורכים אחד על השני יותר מדי
כנעאן וסבע יכולים לשחק ביחד בכל מיני מערכים אבל זה לא יהיה אידיאלי. אחד מהם זה ה433 עם סבע בשפיץ. אפשר גם להמשיך עם סבע מאחורי החלוץ כמו ששיחק בעונה שעברה, וכנעאן ישחק כ8. זה גם לא אידיאלי אבל זו אפשרות.
אם כבר, עם סבע ככנף ימין.