שיחק את רוב שנותיו בנערים ונוער של אשדוד כבלם ברביעיית הגנה, לדעתי אחרי הפציעה של עיסאת ניסו לעשות פה מהלך כדי למלא את החור של עיסאת+פדראו עד שהם יחזרו. וכמה שהוא בינוני הוא עדיף על רועי אלימלך שנראה כאילו הוא מהמר בבטים על מכבי.
קשה לשפוט אותו לחומרה כשהוא כמעט ולא משחק וסביר להניח שהוא גם לא גרוע כמו שעושים ממנו.
לצד זאת, חייבים פה מגן ימני מחליף טוב יותר.
אי אפשר להשאיר אותו אם ברק לא מוכן להשתמש בו כמעט בכלל.
הוא יכול לשחק רק בדקות שהמשחק גמור, אני מאוד מפחד ממנו ולא סומך עליו הגנתית במשחקים חיים ונראה שגם הצוות. העמדה היחידה ששווה לנסות אותו בה זה בשלושה בלמים כמגן כנף ימין במשחקים שאנחנו צריכים לתקוף יריבות כמו שקטמון התבנקרו, עם בואי כבלם ימני שדוחף למעלה ונכנס לאמצע.
בכל מקרה אני משתחרר ממנו בסוף העונה ומחפש מגן ימני מחליף אחר. אולי שווה לנסות במחנה אימונים לראות איך גטאצ׳ו.
Shocking4U כתב: 17 פברואר 2026, 01:34
הוא יכול לשחק רק בדקות שהמשחק גמור, אני מאוד מפחד ממנו ולא סומך עליו הגנתית במשחקים חיים ונראה שגם הצוות. העמדה היחידה ששווה לנסות אותו בה זה בשלושה בלמים כמגן כנף ימין במשחקים שאנחנו צריכים לתקוף יריבות כמו שקטמון התבנקרו, עם בואי כבלם ימני שדוחף למעלה ונכנס לאמצע.
בכל מקרה אני משתחרר ממנו בסוף העונה ומחפש מגן ימני מחליף אחר. אולי שווה לנסות במחנה אימונים לראות איך גטאצ׳ו.
גטאצ'ו לא מספיק טוב.
רק אתמול עשה חור ענק בשער ניצחון של הרצליה וגם התקפית הוא לא מספיק תורם
Hulk כתב: 17 פברואר 2026, 23:31
לא צריך לחפש בכוח, הוא בינוני אבל עדיף על מגנים כמו ינון אליהו ורז מאיר שהיו מחליפים פה בקבוצות אלופות
רז מאיר לפני הפציעה שלו היה מגן לגיטימי לגמרי, איפה הוא ואיפה זסנו. איזה שטויות
רז מאיר היה מגן לגיטימי? אני באמת לא זוכר. זוכר אותו בעיקר כסותם חורים בשמאל או ימין, לא יודע להגבייה ואת המשחק מול חדרה בחוץ ב 22/23 שלא ירד להגנה אחרי איבוד שלו ובכר די מחק אותו מאז.
זסנו תמיד היה נראה לי כאחד שיש לו תקרה לקבל זימון לנבחרת פה ושם.
Hulk כתב: 17 פברואר 2026, 23:31
לא צריך לחפש בכוח, הוא בינוני אבל עדיף על מגנים כמו ינון אליהו ורז מאיר שהיו מחליפים פה בקבוצות אלופות
רז מאיר לפני הפציעה שלו היה מגן לגיטימי לגמרי, איפה הוא ואיפה זסנו. איזה שטויות
רז מאיר היה מגן לגיטימי? אני באמת לא זוכר. זוכר אותו בעיקר כסותם חורים בשמאל או ימין, לא יודע להגבייה ואת המשחק מול חדרה בחוץ ב 22/23 שלא ירד להגנה אחרי איבוד שלו ובכר די מחק אותו מאז.
זסנו תמיד היה נראה לי כאחד שיש לו תקרה לקבל זימון לנבחרת פה ושם.
ב2 אליפויות הראשונות הוא היה שחקן הרכב די לגיטימי. שיחק 5,000 דק' בשנתיים וזה עוד אחרי שהוא נפצע בירך באליפות השנייה ונעדר להמון זמן ומאז לא חזר לעצמו.
אני מסכים שהחל מהאליפות השלישית (עונה 22/23 כמו שאמרת) הוא היה בירידה גדולה.
הוא אף פעם לא היה טוב התקפית אבל היה סולידי לחלוטין הגנתית ומגן בסדר גמור ברמת הליגה.
ברור שזה לא מגן ברמת הזרים שהיו פה אבל הוא היה שחקן לגיטימי בסגל של קבוצה אלופה ושיחק רוב המשחקים בהרכב. זה ממש לא הלבל של זסנו.