שחקנים גדולים בתקופות פחות טובוץ שלהם לא מסריחים את המגרש. שחקן גדול זה שחקן שגם בתקופות חלשות שלו הוא עדיין יעיל. הרצפה של מוחמד נמוכה מאוד, לא בושה להגיד את זה. צריך להצביע על הבעיות בקבוצה, לא להתעלם מהן
אמרתי את דעתי עוד בפורום הישן.
אני פשוט לא מצליח להבין איך כולם עפים על קשר שלא תורם כלום מבחינה התקפית, וכל המשחק שלו לרוחב.
אם כבר גרזן, אז שיהיה כמו ז'וטא.
גם הוא כמעט לא הבקיע ולא בישל, אבל אף אחד לא עבר אותו, ולא איבד כדורים כמו מסננת.
במיליון וחצי אירו אפשר היה להביא זר הרבה יותר איכותי ממנו.
מוחמד הוא שחקן מצוין במה שהוא עושה טוב שזה יתרון (חילוצי כדור, לחץ גבוה, משחק מהיר) שאפשר להתעלם מהחלק ההתקפי שלו (אם הוא היה יודע לתקוף הוא היה משחק בפרמיירליג ולא במכבי חיפה).
הבעיה היא הרצפה הנמוכה והתנודות ביכולת, כמו רוב הקבוצה
אתמול הוא עיצבן אותי מאוד כי הוא היה מצויין מבחינת חילוצי הכדור שלו, אבל לא הפסיק לאבד כדורים. גם אני כמו בכר
חשבתי שהוא צריך לצאת, ואז בפעם המי יודע כמה העונה, לביא הראה שאין למוחמד העונה תחליף.
נערך לאחרונה על ידי Green991 ב 08 מאי 2022, 09:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
Green991 כתב: ↑08 מאי 2022, 09:31
אתמול הוא עיצבן אותי מאוד כי הוא היה מצויין מבחינת חילוצי הכדור שלו, אבל לא הפסיק לאבד כדורים. גם אני כמו בכר
חשבתי שהוא צריך לצאת, ואז בפעם המי יודע כמה העונה, לביא הראה שאין למוחמד העונה תחליף.
מסכים אבל לא הייתי מוציא אותו כי היה נקודת אור
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
זה שהוא חילץ כמה כדורים לא משנה את העובדה שהוא היה נוראי. המשיך בכושר המחריד שלו. הוא מחזק את היריבות שלנו.
שוב אגיד שצריך לשקול טוב טוב אם להשאיר אותו . לא הגיוני להחזיק שחקן זר עם כאלה בעיות מנטליות, ועוד בעמדה כל כך קריטית
. שחקן בעמדה שלו צריך להיות הוגן גם בתקופה לא טובה שלו או של הקבוצה
רונן22 כתב: ↑08 מאי 2022, 09:55
זה שהוא חילץ כמה כדורים לא משנה את העובדה שהוא היה נוראי. המשיך בכושר המחריד שלו. הוא מחזק את היריבות שלנו.
שוב אגיד שצריך לשקול טוב טוב אם להשאיר אותו . לא הגיוני להחזיק שחקן זר עם כאלה בעיות מנטליות, ועוד בעמדה כל כך קריטית
. שחקן בעמדה שלו צריך להיות הוגן גם בתקופה לא טובה שלו או של הקבוצה
אבל מי טוב ב4 חודשים האחרונים חוץ משרי גולדברג וגוש?
כולם נראים פשוט נורא, באמת נורא.
אולי פאני,רודריגז,וגאבר קצת יותר טובים מהשאר שנראים חלשים בהרכב.
KevinDurant כתב: ↑11 מאי 2022, 19:10
לפי כל הגורמים עובדים חזק מאוד על אזרוח שלו. במידה ואכן קורה, אין דיון בכלל על כך שצריך להשאיר אותו וזה קלף משמעותי בנושא השחקנים הזרים.