דיבורים לקראת יובה

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
benrey
קפטן ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 60 פעמים

דיבורים לקראת יובה

שליחה על ידי benrey »

אין רגע דל בזמן האחרון…
שרי וחזיזה בספק, וזה מאוד בעייתי, כי אין להם באמת מחליף.
אם הם כשירים, 5-3-2
ג׳וש
סונדגרן, דילן, שון
חזיזה קורנו
לביא מוחמד
שרי
אצילי פיירו

הולך להיות לח יחסית בשלישי, נקווה שזה ישחק לטובתנו
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

Re: דיבורים לקראת יובה

שליחה על ידי Shocking4U »

benrey כתב: 09 אוקטובר 2022, 02:22 אין רגע דל בזמן האחרון…
שרי וחזיזה בספק, וזה מאוד בעייתי, כי אין להם באמת מחליף.
אם הם כשירים, 5-3-2
ג׳וש
סונדגרן, דילן, שון
חזיזה קורנו
לביא מוחמד
שרי
אצילי פיירו

הולך להיות לח יחסית בשלישי, נקווה שזה ישחק לטובתנו
חזיזה לא יהיה כשיר. מאמין ששרי כן יהיה כשיר בסוף.

אם מאור לוי עולה בהרכב מול יובה גם אם שרי לא כשיר לדעתי אנחנו צריך להיקנס על ידי אופ״א ולהיות מורחקים ממפעלים אירופאיים.
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

שליחה על ידי RakMaccabi31 »

ניצחון יחזיר את כולנו לפורפוציות על מה חשוב באמת סמנופף
תמונה
אני אמשיך לשתות עד שאשכח את ה-15.5
Nadav
תוקע יתד בהרכב
הודה ל־: 1 פעם

שליחה על ידי Nadav »

למי אכפת מהמשחקים האלה, מצידי לא להופיע חבל על השחקנים שנשחקים ונפצעים סתם.
כל עוד הבעלים לא רוצה לעשות את הקפיצת מדרגה לעלות את תקרת השכר ולנסות להפוך לקבוצת צמפיונס לגיטימית, לעלות פעם באף פעם לא באמת נותן משהו חוץ מפציעות ואיבוד אליפות.
סמל אישי של משתמש
benrey
קפטן ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 60 פעמים

שליחה על ידי benrey »

כמה היינו צריכים את סוף עכשיו, איזה חבל.
בגלל הפציעה של חזיזה הייתי עולה בכל זאת 3-5-2
ג׳וש
דילן שון דניאל
נטע עלי שרי
אצילי וקורנו על הכנפיים
דוד פיירו חלוצים

אצילי יודע הגנה יותר טוב מחזיזה בהרבה, איכשהו משנה שעברה הוא עושה את זה פחות ( כנראה הנחיה של מאמן כדי שיבזבז אנרגיות בהתקפה ), אבל מאז ומתמיד היה קשר שיודע לעשות לחץ ולחלץ.
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

Nadav כתב: 09 אוקטובר 2022, 08:42 למי אכפת מהמשחקים האלה, מצידי לא להופיע חבל על השחקנים שנשחקים ונפצעים סתם.
כל עוד הבעלים לא רוצה לעשות את הקפיצת מדרגה לעלות את תקרת השכר ולנסות להפוך לקבוצת צמפיונס לגיטימית, לעלות פעם באף פעם לא באמת נותן משהו חוץ מפציעות ואיבוד אליפות.
חד משמעית. עלייה לצ'מפיונס לא תורמת לנו באמת למועדון כל עוד לבעלים אין שאיפות אמיתיות למנף את זה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

ג׳וש
קורנו שון דילן סונדגרן
מוחמד לביא פאני
שרי דוד אצילי
Daniel123
סמל ירוק
הודה ל־: 7 פעמים
קיבל תודה: 55 פעמים

שליחה על ידי Daniel123 »

לא נכנסתי לאתרי הספורט מיום שבת, לא יודע מה קורה עם שרי .
אבל אני פסימי מאוד לגבי השיתוף שלו, גם אם ישחק לדעתי הוא לא כשיר ב 100% .
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

חייב להוריד משהו מהלב ואולי זה לא יהיה פופולארי אבל אני מגיע מחר למשחק אבל לא מתלהב לעשות את זה. כל הסיפור עם המעברים מליגת האלופות לליגה מבאס לגמרי את ההנאה מהמפעל. הייתי מוכן עוד להשלים עם ההפסדים המכובדים בליגת האלופות אם עוד היינו נראים נורמליים בליגה אבל להפסיד כל פעם מחדש בצ׳מפיונס ואז גם לחזור ולהפסיד להפועל ירושלים ולריינה פשוט מוציא את כל החשק. עוד שחקן שלנו יפצע, עוד מחמאות על זה שלא התבזינו אבל בפועל אנחנו גם מפסידים כל משחק וגם אחרי זה אוכלים חרא בליגה.

ההנהלה של המועדון הפקירה את הקבוצה. אנחנו קבוצה עם סגל שבקושי מספיק איכותי לליגה+ טוטו שמשחקת בעונת הכדורגל העמוסה אי פעם שידעה קבוצת כדורגל ישראלי בגלל השילוב של ליגת האלופות ולוח הזמנים הדחוס בגלל המונדיאל ובנו פה סגל שאלוהים ישמור.

אני מרגיש כפוי טובה כי זה חלום של כל אוהד שהקבוצה שלו תשחק בליגת האלופות אבל כשאני מאזן את כל השיקולים לפעמים אני מתבאס שלא עשינו ליגה אירופית או קונפרנס ואז אולי לא היינו צריכים לסבול כל כך בליגה. במצב הנוכחי אנחנו גם לא נראה שום דבר מהאלופות מבחינת שדרוג המועדון או השקעה כלכלית בשחקנים וראש וגם נאבד כנראה את האליפות לצהבת ובקיץ בכר יעזוב ביחד עם כמה שחקני מפתח.

שוב אני יודע שזה צרות של עשירים אבל ככה אני מרגיש.
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

שליחה על ידי RakMaccabi31 »

צברנו כרגע יותר נקודות מאשר אשתקד במחזור המקביל. בנתיים אנחנו מתמרנים נהדר בין שני המפעלים

זה סתם נראטיב טועה שמתבסס. כמובן שהיה עדיף להיות מושלמים ולא להפסיד לקבוצה תחתית. אבל כרגע המצב של מכבי מצוין
תמונה
אני אמשיך לשתות עד שאשכח את ה-15.5
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

RakMaccabi31 כתב: 11 אוקטובר 2022, 01:14 צברנו כרגע יותר נקודות מאשר אשתקד במחזור המקביל. בנתיים אנחנו מתמרנים נהדר בין שני המפעלים

זה סתם נראטיב טועה שמתבסס. כמובן שהיה עדיף להיות מושלמים ולא להפסיד לקבוצה תחתית. אבל כרגע המצב של מכבי מצוין
אתה עם ניצחון אחד בחמישה משחקים האחרונים ובדרך לאחד מ6 כש2 מהמשחקים האלה זה נגד הפועל ירושלים ובני ריינה. זה ממש לא מצויין. הצלחנו בתחילת העונה לגרד נקודות עם כמה דקות של שחקני ההרכב אבל זה כבר ממש לא מספיק ועכשיו אנחנו נכנסים לעומס האמיתי עם סגל מפורק
סמל אישי של משתמש
adoram
שחקן העונה
הודה ל־: 3 פעמים
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי adoram »

Shocking4U כתב: 11 אוקטובר 2022, 00:52 חייב להוריד משהו מהלב ואולי זה לא יהיה פופולארי אבל אני מגיע מחר למשחק אבל לא מתלהב לעשות את זה. כל הסיפור עם המעברים מליגת האלופות לליגה מבאס לגמרי את ההנאה מהמפעל. הייתי מוכן עוד להשלים עם ההפסדים המכובדים בליגת האלופות אם עוד היינו נראים נורמליים בליגה אבל להפסיד כל פעם מחדש בצ׳מפיונס ואז גם לחזור ולהפסיד להפועל ירושלים ולריינה פשוט מוציא את כל החשק. עוד שחקן שלנו יפצע, עוד מחמאות על זה שלא התבזינו אבל בפועל אנחנו גם מפסידים כל משחק וגם אחרי זה אוכלים חרא בליגה.

ההנהלה של המועדון הפקירה את הקבוצה. אנחנו קבוצה עם סגל שבקושי מספיק איכותי לליגה+ טוטו שמשחקת בעונת הכדורגל העמוסה אי פעם שידעה קבוצת כדורגל ישראלי בגלל השילוב של ליגת האלופות ולוח הזמנים הדחוס בגלל המונדיאל ובנו פה סגל שאלוהים ישמור.

אני מרגיש כפוי טובה כי זה חלום של כל אוהד שהקבוצה שלו תשחק בליגת האלופות אבל כשאני מאזן את כל השיקולים לפעמים אני מתבאס שלא עשינו ליגה אירופית או קונפרנס ואז אולי לא היינו צריכים לסבול כל כך בליגה. במצב הנוכחי אנחנו גם לא נראה שום דבר מהאלופות מבחינת שדרוג המועדון או השקעה כלכלית בשחקנים וראש וגם נאבד כנראה את האליפות לצהבת ובקיץ בכר יעזוב ביחד עם כמה שחקני מפתח.

ואתה חושב שאם היינו עושים שלב בתים במפעל משני יותר מהצ'מפיונס, אז החוסרים לא היו מתגלים?
תמונה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

adoram כתב: 11 אוקטובר 2022, 09:07
Shocking4U כתב: 11 אוקטובר 2022, 00:52 חייב להוריד משהו מהלב ואולי זה לא יהיה פופולארי אבל אני מגיע מחר למשחק אבל לא מתלהב לעשות את זה. כל הסיפור עם המעברים מליגת האלופות לליגה מבאס לגמרי את ההנאה מהמפעל. הייתי מוכן עוד להשלים עם ההפסדים המכובדים בליגת האלופות אם עוד היינו נראים נורמליים בליגה אבל להפסיד כל פעם מחדש בצ׳מפיונס ואז גם לחזור ולהפסיד להפועל ירושלים ולריינה פשוט מוציא את כל החשק. עוד שחקן שלנו יפצע, עוד מחמאות על זה שלא התבזינו אבל בפועל אנחנו גם מפסידים כל משחק וגם אחרי זה אוכלים חרא בליגה.

ואתה חושב שאם היינו עושים שלב בתים במפעל משני יותר מהצ'מפיונס, אז החוסרים לא היו מתגלים?
הרבה פחות. האינטנסיביות של משחק בצ׳מפיונס לא דומה לשום דבר אחר והיינו יכולים להרשות לעצמנו הרבה יותר לזלזל בקונפרנס מאשר בליגת אלופות
lemmacantor
אגדה ירוקה
הודה ל־: 48 פעמים
קיבל תודה: 96 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

היו מתגלים. זה עדיין עומס ולו"ז צפוף. צריך סגל עמוק לכל שלב בתים באשר הוא.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

lemmacantor כתב: 11 אוקטובר 2022, 10:16 היו מתגלים. זה עדיין עומס ולו"ז צפוף. צריך סגל עמוק לכל שלב בתים באשר הוא.
נכון אבל שנה שעברה ראית שבכר העדיף את הליגה על הקונפרנס ופתח בכמה וכמה משחקים בקונפרנס עם הרכבים עם רוטציות בתקופה שבה ב״ש היו לפנינו והיינו צריכים את כל כל האש העיקרי שלנו בלנסות לסגור את הפער
lemmacantor
אגדה ירוקה
הודה ל־: 48 פעמים
קיבל תודה: 96 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

תהנה מצ'מפיונס כל עוד בכר פה ותפסיק לבכות. הבעיה בהנהלה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
שלח תגובה