המורל בפורום

שלח תגובה
lemmacantor
אגדה ירוקה
הודה ל־: 48 פעמים
קיבל תודה: 96 פעמים

המורל בפורום

שליחה על ידי lemmacantor »

ראשית דעתי על שחר ידועה לכולם. שנית, מידת הציניות שלי בקשר למועדון ידועה גם היא.
יחד עם זאת לדעתי עוד מאז דיוני "ההפיכת שולחנות" המורל בפורום נמוך מדי. יש יותר מדי בכי סתמי. למה אנחנו מתאמצים באלופות, לוותר על המשחקים הנותרים, בוא נתרכז בליגה. לשים הרכב משני מול יובה כי יש חדרה וכו'. יש גם מי שהתחיל לתרץ הצלחה במוקדמות בגלל שהפסדנו לריינה. סראשבקיר סראשבקיר סראשבקיר סראשבקיר

אתם צריכים להבין שבעונת 2002/03 נהנתי יותר מבכל שלושת האליפויות של רוני לוי אחר כך ביחד. ההצלחה באירופה מביאה גם כסף, גם מוניטין, גם מסורת. על זה מתרפקים עשורים קדימה. אף אחד לא זוכר שאכלנו 4 בטדי, אלא שהבסנו 3-4 ימים לפני כן את יונייטד. אי אפשר להתקדם בלי אירופה. אי אפשר לברוח מאירופה. אין צורך במגרש של 30 אלף רק עבור הליגה הישראלית. כן ודאי שהמועדון חייב להיות ערוך לזה וכן כאמור אני יודע עם איזו ההנהלה יש לנו עסק, אבל אנשים חייבים גם לדעת לשמוח, להעריך את כל הקמפיין, גם בהפסדים ולהבין את גודל הרגע. הניצחון היום יזכר לתמיד ואתם בעצמכם עוד תתרפקו עליו שנים רבות.
נערך לאחרונה על ידי lemmacantor ב 12 אוקטובר 2022, 01:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
חזיזוש
קפטן ירוק
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 7 פעמים

Re: המורל בפורום

שליחה על ידי חזיזוש »

הבכי פה הוא מעבר למביך
זה מנותק מהמציאות
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 26 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

כן מכניס לפרופורציה מה שאתה כותב. לצערי יש לנו הנהלה מצורבנת שגורמת להרבה מאיתנו לרצות לוותר על אירופה מראש.

אבל צודק כל מילה.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
lemmacantor
אגדה ירוקה

Liberman כתב: 12 אוקטובר 2022, 01:19 כן מכניס לפרופורציה מה שאתה כותב. לצערי יש לנו הנהלה מצורבנת שגורמת להרבה מאיתנו לרצות לוותר על אירופה מראש.

אבל צודק כל מילה.
מילא כשההנהלה באופן הכי ברור מזלזלת באירופה ויש שלל דוגמאות, אבל די ברור שהעונה הביאו מלא שחקנים שיעשו הבדל בדיוק באירופה. אז אם לא עכשיו, מתי להנות מהמפעלים?
לא זוכר יותר מדי עונות עם סגל יותר מתאים לעשות דברים יפים באירופה, מאשר העונה. והוא עושה דברים ענקיים.
כבר לא מדבר על המאמן הכי טוב בתולדות המדינה והמועדון שנמצא כאן. מתי אנשים כן רוצים להנות מאירופה?
סמל אישי של משתמש
hezildo
אגדה ירוקה
הודה ל־: 230 פעמים
קיבל תודה: 33 פעמים

שליחה על ידי hezildo »

אני זוכר את ה-4 שאכלנו בטדי סמנופף

אבל צחוק בצד, אתה צודק. כל המטרה בספורט זה לשאוף כמה שיותר קדימה ורחוק.
נכון שקשה לשחק בשתי מסגרות כאלה (במיוחד העונה) אבל אנחנו חייבים להתמודד עם זה.
יש כאן מאניה-דיפרסיה גדולה, כמו בתוצאות העונה מריינה עד יובנטוס.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

אין ספק שההנאה עצומה עד כה מהקמפיין והוא מקבל ציון 11 מתוך 10 מכל הבחינות

עדיין, קשה לקבל בתור אוהד ולהמשיך אחרי שהפסדת 3-0 להפועל י-ם והפסדת לריינה החלשה ולהתעלם מזה.

בסופו של דבר כדורגל חיים מהרגע להרגע וזה טבעי והיום ברור ששכחנו את ריינה אבל הפסד כזה הולך אתך יום-יומיים, אין מה לעשות
lemmacantor
אגדה ירוקה

KevinDurant כתב: 12 אוקטובר 2022, 01:57 אין ספק שההנאה עצומה עד כה מהקמפיין והוא מקבל ציון 11 מתוך 10 מכל הבחינות

עדיין, קשה לקבל בתור אוהד ולהמשיך אחרי שהפסדת 3-0 להפועל י-ם והפסדת לריינה החלשה ולהתעלם מזה.

בסופו של דבר כדורגל חיים מהרגע להרגע וזה טבעי והיום ברור ששכחנו את ריינה אבל הפסד כזה הולך אתך יום-יומיים, אין מה לעשות
על רוזנבורג ומאלמו התבאסתי חודש. לא זוכר שאף הפסד ליגה ביאס אותי במשך תקופה כה ארוכה.
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

שליחה על ידי RakMaccabi31 »

ברשותכם אעתיק לכאן את הטור של יוסיפוביץ'

תאכלו אתם לחם וחמאה
״הלו, אבל איך ולמה מכבי חיפה מפשלת נגד הפועל ירושלים ובני ריינה?״, ״הלו, הליגה זו הלחם והחמאה!״.
נו, נו, בולשיט בלי מלח, נראה אתכם אוכלים כל יום לחם וחמאה וכותבים מזה סיפור חיים. זו גם חרא של דיאטה.
לחם וחמאה, ירושלים וריינה, כל שבוע, כל שבוע. מה אתם מעדיפים, אתן ואתם, שם בבית של הפייסבוק, לאכול כל יום לחם וחמאה, כל יום כל יום, או פעם בשבועיים לדפוק איזו ארוחת שחיתות בלתי בריאה בלעיל, או ללכת לאיזה שש מנות מישלן פעם ב, לדפוק איזה טור בטורינו, פר בפריז, גם אם זה אומר שמדי פעם תפתחו את המקרר ואפילו חמאה אין - מי עשה קניות, את?!
מכבי חיפה הובסה מול הפועל ירושלים והובילה על סן ז׳רמן, והפסידה לבני ריינה וניצחה את הגברת הזקיינה, והיא אולי אולי בסוף העונה תאבד את האליפות בגלל מה ששלב הבתים של ליגת האלופות יעשה לה. שיעשה מה שבא לו. לדעתי, זה שווה את זה.
ויגידו חלק - ׳אבל היא צריכה אליפות כדי להגיע לרגע הזה שוב׳. ואומר אני - ׳נכון, אבל יש להגיע, ויש לנצח את יובנטוס, 0-2, במשחק אדיר, עם 11.5 שחקנים בקושי, תוך כדי התעלות מטורפת, בסמי עופר, עם 30 אלף איש ביציע ומלא ביבשת ששמים לב לאיזור חיוג 04 של 972.
אליפות מכבי חיפה לוקחת פעם בשנתיים-שלוש, ניצחון בשלב הבתים של הצ׳מפיונס החבר׳ה לא ראו 20 שנה.
אז אני לא אומר שמכבי חיפה חייבת לבחור בין ריינה ליובה, בין אליפות לניצחון בליגת האלופות. אבל אם אני הייתי צריך לבחור, אני בוחר את מה שקרה כאן עכשיו, ולעזאזל מה שיקרה אחר כך. תנו לאכול כמו שצריך, בסוף הכול יוצא גם ככה.
ושוב, לחם וחמאה זה חרא של דיאטה. משעמם.
תמונה
תמונה
אני אמשיך לשתות עד שאשכח את ה-15.5
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

מסכים עם כל מילה, אנשים מתאהבים בפסימיות.
המועדון נמצא בשיא שלו ובגבהים שאף קבוצה ישראלית לא הייתה למעט הקמפיין הראשון שלנו.
במקום להנות מכל רגע ולעריך כל רגע קסום כזה אחרי שנים שהיינו בשפל, המשתמשים פה רק מחכים לנפילה ומנבאים שחורות.
אני שמח מאוד שהצוות המקצועי חושב אחרת כי עם האמונה העצמית שלהם הייתה דומה למה שהולך פה לא היינו מגיעים לקונפרס…
תהנו מהרגע מאמין שהיה טוב גם בהמשך ותגידו תודה כל יום כמו שאני אומר על זה שאנחנו אוהדי מכבי חיפה ולא אף קבוצה ישראלית אחרת, כי רק מכבי חיפה מסוגלת לשבור את התקרה של הכדורגל כאן ולעשות את מה שנראה לנו בלתי אפשרי פעם אחר פעם.
Hulk
קפטן ירוק

שליחה על ידי Hulk »

ודבר נוסף לגבי הדיכאון מהפסדים לריינה ירושלים, כל אדם לוקח את זה אחרת אבל מבחינתי הפסד לגרמנים או באירופה כואב פי 100 מהפסד לקבוצה קטנה בליגה, מוכן לקבל נפילת מתח מול קבוצה קטנה קשה לי עם הפסד במשחק גדול שבו השחקנים ב100% שלהם.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

RakMaccabi31 כתב: 12 אוקטובר 2022, 02:28 ברשותכם אעתיק לכאן את הטור של יוסיפוביץ'

תאכלו אתם לחם וחמאה
״הלו, אבל איך ולמה מכבי חיפה מפשלת נגד הפועל ירושלים ובני ריינה?״, ״הלו, הליגה זו הלחם והחמאה!״.
נו, נו, בולשיט בלי מלח, נראה אתכם אוכלים כל יום לחם וחמאה וכותבים מזה סיפור חיים. זו גם חרא של דיאטה.
לחם וחמאה, ירושלים וריינה, כל שבוע, כל שבוע. מה אתם מעדיפים, אתן ואתם, שם בבית של הפייסבוק, לאכול כל יום לחם וחמאה, כל יום כל יום, או פעם בשבועיים לדפוק איזו ארוחת שחיתות בלתי בריאה בלעיל, או ללכת לאיזה שש מנות מישלן פעם ב, לדפוק איזה טור בטורינו, פר בפריז, גם אם זה אומר שמדי פעם תפתחו את המקרר ואפילו חמאה אין - מי עשה קניות, את?!
מכבי חיפה הובסה מול הפועל ירושלים והובילה על סן ז׳רמן, והפסידה לבני ריינה וניצחה את הגברת הזקיינה, והיא אולי אולי בסוף העונה תאבד את האליפות בגלל מה ששלב הבתים של ליגת האלופות יעשה לה. שיעשה מה שבא לו. לדעתי, זה שווה את זה.
ויגידו חלק - ׳אבל היא צריכה אליפות כדי להגיע לרגע הזה שוב׳. ואומר אני - ׳נכון, אבל יש להגיע, ויש לנצח את יובנטוס, 0-2, במשחק אדיר, עם 11.5 שחקנים בקושי, תוך כדי התעלות מטורפת, בסמי עופר, עם 30 אלף איש ביציע ומלא ביבשת ששמים לב לאיזור חיוג 04 של 972.
אליפות מכבי חיפה לוקחת פעם בשנתיים-שלוש, ניצחון בשלב הבתים של הצ׳מפיונס החבר׳ה לא ראו 20 שנה.
אז אני לא אומר שמכבי חיפה חייבת לבחור בין ריינה ליובה, בין אליפות לניצחון בליגת האלופות. אבל אם אני הייתי צריך לבחור, אני בוחר את מה שקרה כאן עכשיו, ולעזאזל מה שיקרה אחר כך. תנו לאכול כמו שצריך, בסוף הכול יוצא גם ככה.
ושוב, לחם וחמאה זה חרא של דיאטה. משעמם.
תמונה
עם כל הכבוד ליוסיפוביץ הוא לא אוהד מכבי חיפה ומאונן להנאתו על כל פיפס של זהבי ושל איביץ. בתור אוהד מכבי חיפה ההפסד לריינה היה כואב ומדכא ברמות אחרות ובצדק
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Hulk כתב: 12 אוקטובר 2022, 03:10 ודבר נוסף לגבי הדיכאון מהפסדים לריינה ירושלים, כל אדם לוקח את זה אחרת אבל מבחינתי הפסד לגרמנים או באירופה כואב פי 100 מהפסד לקבוצה קטנה בליגה, מוכן לקבל נפילת מתח מול קבוצה קטנה קשה לי עם הפסד במשחק גדול שבו השחקנים ב100% שלהם.
ברור שאין מה להשוות בין הפסד למכבי ת''א לבני ריינה. אגב, לקחתי את ההפסד לריינה וירושלים הרבה יותר קשה מההפסד לפסז, בנפיקה ויובה.

לא יכול להחליק הפסדים כאלה בליגה שאתה מצפה לדלג על המשחק הזה בקלות
greenguy
מכונת תארים
הודה ל־: 44 פעמים
קיבל תודה: 21 פעמים

שליחה על ידי greenguy »

KevinDurant כתב: 12 אוקטובר 2022, 01:57 אין ספק שההנאה עצומה עד כה מהקמפיין והוא מקבל ציון 11 מתוך 10 מכל הבחינות

מסכים עם כל מילה. לא גורע מהכיף ומה הישג המדהים של הקבוצה. אבל בליגה משחקי החוץ שלנו מביכים
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
קפטן ירוק
קיבל תודה: 14 פעמים

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

מקום שלישי לפחות בבתים יהיה כבוד גם אם זה יעלה בעונה בליגה (אבל כמובן מצפה למאבק עד הסוף ושלב בתים עונה אח"כ) אבל אם נישאר במקום הרביעי בבתים מצפה לעשות את קפיצת המדרגה, לנצל את המונדיאל שמספק הזדמנות פז לפגרת התאוששות בחורף ולקחת אליפות
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
silvas
שחקן החודש
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 18 פעמים

שליחה על ידי silvas »

סיכום יפה בוואלה:

אי אפשר לסגור את סיכום המשחק הזה בלי להתייחס ליובנטוס. יש לנו נטייה להגיד אחרי כל ניצחון מדהים של קבוצה ישראלית ש"היריבה הייתה חלשה". זה נכון שיובה לא מצאה פתרון למכבי חיפה ולא ניצלה הרבה יתרונות שיש לה בסגל, בקצב, באיכות המשחק, אבל זה לא רק היא. לא תיארנו לעצמנו שאחרי "המחצית הגדולה ביותר של קבוצה או נבחרת ישראל" כמו שכתבו אחרי פ.ס.ז', תהיה מחצית עוד טובה מזו.

כל מה שקורה בקמפיין הזה של מכבי חיפה: ה-0:4 אצל אולימפיאקוס, הקאמבק בבלגרד, ההופעות - כולן - בשלב הבתים. חיפה משחקת שווה בשווה מול יריבות גדולות עליה בתקציב, בסגל שחקנים ובמסורת הצלחות. לא כולן חלשות ולא כולן מפסידות, חיפה פשוט טובה.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

lemmacantor כתב: 12 אוקטובר 2022, 02:11

על רוזנבורג ומאלמו התבאסתי חודש. לא זוכר שאף הפסד ליגה ביאס אותי במשך תקופה כה ארוכה.
ההפסד לריינה הוציא לי את החשק מספורט בערך עד לפתיחת המשחק מול יובה. אם לא ההופעה אתמול והניצחון המרגש, התחושה המגעילה הייתה ממשיכה גם מעבר.

פשוט בגלל שאני יודע שהמפתח שלנו להמשך הצלחות הוא ההצלחה בליגה. והתחושה שמתעוררת אחרי הפסד מחפיר כזה היא סופר קשה, בייחוד כי זה מבליט את החשש מהעתיד - שבלי בכר בעונה הבאה, שחר יחזור להיות שחר ואנחנו נחזור לאכול חרא.
dyarok
אלוף המדינה
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 7 פעמים

שליחה על ידי dyarok »

הניצחון אתמול היה מרגש ברמות.
פאקינג ניצחנו קבוצת טופ (גם אם לא בשיאה) במאני טיים, תוך תצוגת כדורגל מרשימה (ולא איזה גניבה של 1-0 ובונקר 90 דק).
הרשים מאד שהשחקנים שלנו לא נפלו במאבקים הפיזיים - לראות את נטע, עלי או דילאן (רק כדוגמא, היו עוד) מנצחים מאבקים פיזיים ולא נופלים כמו זבובים, מנהלים התקפות במהירות עם שילובים מצויינים שהביאו להזדמנויות אמיתיות וגולים יפים - ואללה תהנו מהרגע.
מזכיר את ההתרגשות מהנצחונות על טורפדו (בגלל הראשוניות), פ.ס.ג בגלגול הקודם (קבוצה מליגה טופ ומעבר שלב), יונייטד (בכל זאת ליגה אנגלית).
מאד רוצה לקוות שהמועדון יבין שזאת הדרך להתקדם - אם נהיה זלצבורג - שליטה בליגה והעפלה קבועה לשלב בתים במפעלים האירופיים (ופעם ב.. גם לצלוח שלב בתים לשמינית/רבע) נדע שהתקדמנו.
כבר פספסנו הזדמנות כזאת ב 2010, הלוואי ונתעשת.
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
קפטן ירוק
קיבל תודה: 14 פעמים

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

dyarok כתב: 12 אוקטובר 2022, 12:40 הניצחון אתמול היה מרגש ברמות.
פאקינג ניצחנו קבוצת טופ (גם אם לא בשיאה) במאני טיים, תוך תצוגת כדורגל מרשימה (ולא איזה גניבה של 1-0 ובונקר 90 דק).
הרשים מאד שהשחקנים שלנו לא נפלו במאבקים הפיזיים - לראות את נטע, עלי או דילאן (רק כדוגמא, היו עוד) מנצחים מאבקים פיזיים ולא נופלים כמו זבובים, מנהלים התקפות במהירות עם שילובים מצויינים שהביאו להזדמנויות אמיתיות וגולים יפים - ואללה תהנו מהרגע.
מזכיר את ההתרגשות מהנצחונות על טורפדו (בגלל הראשוניות), פ.ס.ג בגלגול הקודם (קבוצה מליגה טופ ומעבר שלב), יונייטד (בכל זאת ליגה אנגלית).
מאד רוצה לקוות שהמועדון יבין שזאת הדרך להתקדם - אם נהיה זלצבורג - שליטה בליגה והעפלה קבועה לשלב בתים במפעלים האירופיים (ופעם ב.. גם לצלוח שלב בתים לשמינית/רבע) נדע שהתקדמנו.
שנהיה ז"לצבורג מהבחינה הזאת ולא מהבחינה של אובדן הזהות
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Kozmo
מחוזר באירופה
קיבל תודה: 20 פעמים

שליחה על ידי Kozmo »

lemmacantor כתב: 12 אוקטובר 2022, 01:06 ראשית דעתי על שחר ידועה לכולם. שנית, מידת הציניות שלי בקשר למועדון ידועה גם היא.
יחד עם זאת לדעתי עוד מאז דיוני "ההפיכת שולחנות" המורל בפורום נמוך מדי. יש יותר מדי בכי סתמי. למה אנחנו מתאמצים באלופות, לוותר על המשחקים הנותרים, בוא נתרכז בליגה. לשים הרכב משני מול יובה כי יש חדרה וכו'. יש גם מי שהתחיל לתרץ הצלחה במוקדמות בגלל שהפסדנו לריינה. סראשבקיר סראשבקיר סראשבקיר סראשבקיר

אתם צריכים להבין שבעונת 2002/03 נהנתי יותר מבכל שלושת האליפויות של רוני לוי אחר כך ביחד. ההצלחה באירופה מביאה גם כסף, גם מוניטין, גם מסורת. על זה מתרפקים עשורים קדימה. אף אחד לא זוכר שאכלנו 4 בטדי, אלא שהבסנו 3-4 ימים לפני כן את יונייטד. אי אפשר להתקדם בלי אירופה. אי אפשר לברוח מאירופה. אין צורך במגרש של 30 אלף רק עבור הליגה הישראלית. כן ודאי שהמועדון חייב להיות ערוך לזה וכן כאמור אני יודע עם איזו ההנהלה יש לנו עסק, אבל אנשים חייבים גם לדעת לשמוח, להעריך את כל הקמפיין, גם בהפסדים ולהבין את גודל הרגע. הניצחון היום יזכר לתמיד ואתם בעצמכם עוד תתרפקו עליו שנים רבות.
מדוייק!
כל מילה.
סמל אישי של משתמש
adoram
שחקן העונה
הודה ל־: 3 פעמים
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי adoram »

MH13 TILL I DIE כתב: 12 אוקטובר 2022, 14:42
dyarok כתב: 12 אוקטובר 2022, 12:40 הניצחון אתמול היה מרגש ברמות.
שנהיה ז"לצבורג מהבחינה הזאת ולא מהבחינה של אובדן הזהות
אז אם כבר להיות כמו קלאב ברוז'.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד
הודה ל־: 35 פעמים
קיבל תודה: 76 פעמים

שליחה על ידי Smile »

אין בכי. זה פשוט מאכזב. להפסיד לריינה ולתת ליובה בראש.
וזה מאכזב כי יודעים שהיה אפשר יותר - ניהול משחק יותר טוב, רכש נוסף שיכל לסייע וכו'
Daniel123
סמל ירוק
הודה ל־: 7 פעמים
קיבל תודה: 55 פעמים

שליחה על ידי Daniel123 »

אני מבסוט אש, נהנה מכל רגע ואפילו עדיין לא מעכל את הניצחון אתמול.
אבל מצד שני מאוכזב מהעומק שלנו בסגל וכולי תקווה שהשחקנים יצליחו לסחוב עד סוף החודש .
מוכן לסלוח להם על ריינה בתנאי שלא יאבדו נקודות יותר עד סוף הסיבוב ( לא יקרה ) .
רק נותר לקוות שכשנסיים עם ליגת האלופות נהיה לפחות בשוויון נקודות עם העמלקים, אם לא ניקח גם העונה אליפות עם הקבוצה הזאת זה יהיה פספוס ענק ובכייה לדורות .
זה יהיה בלתי נסלח מבחינתי .
לא מגיע לנו להפסיד אליפות לקבוצה הגריאטרית שנבנתה בקרית שלום, פשוט לא .
אנחנו הכי טובים בארץ בכל עמדה וצריך להביא לפה בינואר זר התקפי ברמה של שרי לפחות .
שישלם גם 3 מיליון יורו דמי העברה על זר ברמה גבוהה רק שלא ירסק אותנו כמו בעונת הצ'מפיונס הקודמת.
בבקשה בבקשה בבקשה.
אלוהים תשמע את תפילותיי .
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

אני חושב שבסופו של דבר הקמפיין באירופה והקמפיין בארץ קשורים זה בזה רק בכך שהאליפות בליגה מעניקה את הצ'אנס לחזור לליגת האלופות.
מעבר לכך שני הקמפיינים נפרדים לגמרי. השמחה בקמפיין אחד לא משכיחה את האכזבה בקמפיין אחר ולהפך.
בדיוק כמו בגביע המדינה אגב.

זכורה לי שאלקה04 שעשתה פעם איזו עונה של ירידת ליגה עם רבע גמר ליגת אלופות או משהו בסגנון.
אפשר להתאכזב ממה שקורה בליגה ובו בעת לשמוח ממה שקורה באירופה. כמו שהרבה פעמים קרה לנו הפוך.
כשאני אזכר בקמפיין הנוכחי באירופה בעוד 20 שנה אני לא אזכור את מה שקרה בליגה. כי אני לא אקשר בין השניים. אני אזכור את הקמפיין כרצף של משחקים אירופאים בלי המשחקי ליגה באמצע. בדיוק כמו שאני זוכר היום את המשחקים בקמפיין של 2002.

כקמפיין אירופאי, זה אחד הגדולים שלנו וכיוצא מכך של קבוצה ישראלית (כי אנחנו הקבוצה הישראלית המובילה באירופה בבירור). יש הרבה על מה להתענג. אני עדיין לא עיכלתי את הנצחונות במוקדמות על אולימפיאקוס והכוכב האדום.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

מכבי חיפה לא יכולה להרשות לעצמה לא לקחת אליפות כי היינו בליגת האלופות, בטח ובטח שבלי אליפות אי אפשר לחזור לאלופות (ואפילו לא לאירופית)
Hulk
קפטן ירוק

שליחה על ידי Hulk »

יכול להיות שאני טועה אבל לא מתרשם מהגרמנים והם היריבה שלנו לעונה הזאת.
אני מחזיק מהקבוצה הזו ברמה שאם נגיע לפגרת מונדיאל בהפרש של 5 נקודות ומטה מהגרמנים זה שלנו.
העומק שלהם מיותר לליגה כל עוד אין להם אירופה ומבחינת איכות של ההרכב אנחנו עולים עליהם בהרבה.
נעשה מחדל בבנייה של הסגל זה ברור אבל אם נשמור על בריאות ואולי עוד איזה שיפצור לסגל בינואר ואחנו צריכים לקחת את זה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Hulk כתב: 12 אוקטובר 2022, 18:17 יכול להיות שאני טועה אבל לא מתרשם מהגרמנים והם היריבה שלנו לעונה הזאת.
אני מחזיק מהקבוצה הזו ברמה שאם נגיע לפגרת מונדיאל בהפרש של 5 נקודות ומטה מהגרמנים זה שלנו.
העומק שלהם מיותר לליגה כל עוד אין להם אירופה ומבחינת איכות של ההרכב אנחנו עולים עליהם בהרבה.
נעשה מחדל בבנייה של הסגל זה ברור אבל אם נשמור על בריאות ואולי עוד איזה שיפצור לסגל בינואר ואחנו צריכים לקחת את זה.
אין מה להחזיק מהם, הם קבוצה יעילה שידעו לנצח את הקטנות.

אנחנו במחזור 7 ולמעט המשחק מולנו הם ספגו פעם אחת (גם זה היה שער חסר משמעות) ויש להם מספיק כישרון בהתקפה בשביל להבקיע
Hulk
קפטן ירוק

שליחה על ידי Hulk »

KevinDurant כתב: 12 אוקטובר 2022, 18:23
Hulk כתב: 12 אוקטובר 2022, 18:17 יכול להיות שאני טועה אבל לא מתרשם מהגרמנים והם היריבה שלנו לעונה הזאת.
אין מה להחזיק מהם, הם קבוצה יעילה שידעו לנצח את הקטנות.

אנחנו במחזור 7 ולמעט המשחק מולנו הם ספגו פעם אחת (גם זה היה שער חסר משמעות) ויש להם מספיק כישרון בהתקפה בשביל להבקיע
יש להם עוד משחקים קשים הסיבוב ואני מאמין שהם יאבדו נקודות.
בסוף הם בנויים על היכולות של גלוך, ונראה שהם נפלו עם כל הרכש שהביאו.
בירקי
הענק הירוק
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 6 פעמים

שליחה על ידי בירקי »

אלכס, זה כואב עוד יותר כאשר אתה מבין שאין פה שום מחשבה עתידית. אם כולנו מבינים שלפחות 3-4 שחקנים עוזבים בקיץ, תביא היום 2 ישראלים מובילים להתחיל לבנות את העתיד וזה אפשרי. חמודי חייב לנסות להביא היום על מנצ לבנות את העתיד. אין פה שום מחשבה למנף את ההצלחה הזו קדימה וזה כואב מאוד.
lemmacantor
אגדה ירוקה

בירקי כתב: 12 אוקטובר 2022, 18:39 אלכס, זה כואב עוד יותר כאשר אתה מבין שאין פה שום מחשבה עתידית. אם כולנו מבינים שלפחות 3-4 שחקנים עוזבים בקיץ, תביא היום 2 ישראלים מובילים להתחיל לבנות את העתיד וזה אפשרי. חמודי חייב לנסות להביא היום על מנצ לבנות את העתיד. אין פה שום מחשבה למנף את ההצלחה הזו קדימה וזה כואב מאוד.

שוב מבין הכל. הבכי בפורום מוגזם לגמרי. תהנו מהקמפיין.
שלח תגובה