לשים שחקן פצוע/חולה (לא כשיר) בספסל רק כדי להגיד ששמנו

שלח תגובה
GreenGlory
קודם כל נאמנות
קיבל תודה: 6 פעמים

לשים שחקן פצוע/חולה (לא כשיר) בספסל רק כדי להגיד ששמנו

שליחה על ידי GreenGlory »

אני חושב שהנושא הזה מצדיק נושא חדש כי זה לא הגיוני וכי זה משהו מערכתי יותר מאיזה מישהו ספציפי (דגו).
זה לא הגיוני שמכבי ממשיכה לשים שחקנים לא כשירים בספסל שלא יכולים לראות דקה ולהשתמש בתירוצים זולים של פסיכולוגיה זולה, זה כזה מביש וזה הזיה שלא מפסיקים עם החרא הזה, בספסל אמורים להיות רק שחקנים שכשירים לשחק, כן גם אם הם שחקני נוער, לא הגיוני שאתה שוחק שחקנים 120 דקות אחרי כמה משחקים רצופים שהם משחקים רצוף רק כי אתה מתעדף חילופים אחרים והאלטרנטיבות שכן יש לך לשחקנים האלו בספסל בעצם לא רלוונטיות כי הם לא כשירים באמת, אז למה?
מישהו במערכת באמת חושב שכפר סבא או מכבי ת"א רואים על הספסל את רפאלוב או עלי מוחמד במהלך המשחק ואומרים לעצמם "וואי וואי רק שלא יעלו, לא אמרו שהם לא כשירים?"
רשימת הספסל מתפרסמת והם נמצאים בה, קבוצה יריבה:
"דייייייי לא יכול להיות לא ידענו איך שיחקתם לנו במחשבות הרסתם לנו את כל תוכנית המשחק כבר הכנו 5 שחקנים רק למקרה שהם יכנסו למשחק."
די עם ההרגל המסריח הזה. זה ולשקר לגבי פציעות שחקנים.
זה משהו שלא קורה רק השנה אלא זה משנה שעברה שקרה גם עם חזיזה בפציעה שלו שנה שעברה, לכן אני לא מייחס את זה בהכרח לדגו אלא לאלברמן והמערכת, די כבר עם הדבר הזה זה לא רציני בעליל.

אגב זה גרוע יותר לעשות את זה מאז שכמות החילופים השתנתה ל-5 חילופים, מילא לעשות את זה כשיש רק 3 חילופים אתה אומר בסדר לא נשתמש בהם למרות שגם זה דבילי כי זה מוריד אופציות אבל עוד בגדר ההיגיון, כשיש חמישה חילופים לא רק שזה דבילי זה ביזיון אתה מגביל את עצמך במה שאתה יכול לעשות.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 162 פעמים

Re: לשים שחקן פצוע/חולה (לא כשיר) בספסל רק כדי להגיד ששמנו

שליחה על ידי רק מכבי »

לא מבין למה מישהו חושב שזה פסיכולוגי.

זה נובע מ-2 סיבות עיקריות.
א. אין את מי לשים. לדעתי לא רוצים לקחת יותר מידי מהנוער. לקחו פה ושם, ולרוב זה משחקי יום ראשון שגם הנוער משחק בשבת, ולשחק יום אחרי יום זה לא דבר פשוט.
אז מחוסר ברירה שמים את השחקנים הללו על הספסל.
ב. חשיבות ומשמעות - רפאלוב לצורך הדוגמא הוא המנהיג של הקבוצה הזאת. דגו רוצה שהוא יכול להיות בספסל ולדבר עם שחקנים בספסל, או לדבר עם שחקנים במחצית, ולהיות דומיננטי (יש הבדל בין שחקן שמתלבש לבין שחקו על אזרחי שיושב ביציע).

מעבר ל''תירוצים'' הללו, שבסוף הם הסברים, זה מצב לא תקין, שבסגל ''בריא'' תרתי משמע לא אמור להתרחש.

לי אישית זה לא מזיז יותר מידי. כי אנחנו יודעים מראש שהם לא יישחקו, וקבוצות אחרות כבר הבינו מזמן שאין פה איזה טריק זול, ואני פשוט רואה את זה כפחות שחקן על הספסל.

מקווה שברגע שיחזרו הפצועים והאבודים באפריקה, יהיה אפשר לראות ספסל כשיר.
GreenGlory
קודם כל נאמנות
קיבל תודה: 6 פעמים

Re: לשים שחקן פצוע/חולה (לא כשיר) בספסל רק כדי להגיד ששמנו

שליחה על ידי GreenGlory »

רק מכבי כתב: 29 ינואר 2024, 02:01 לא מבין למה מישהו חושב שזה פסיכולוגי.

זה נובע מ-2 סיבות עיקריות.
א. אין את מי לשים. לדעתי לא רוצים לקחת יותר מידי מהנוער. לקחו פה ושם, ולרוב זה משחקי יום ראשון שגם הנוער משחק בשבת, ולשחק יום אחרי יום זה לא דבר פשוט.
אז מחוסר ברירה שמים את השחקנים הללו על הספסל.
ב. חשיבות ומשמעות - רפאלוב לצורך הדוגמא הוא המנהיג של הקבוצה הזאת. דגו רוצה שהוא יכול להיות בספסל ולדבר עם שחקנים בספסל, או לדבר עם שחקנים במחצית, ולהיות דומיננטי (יש הבדל בין שחקן שמתלבש לבין שחקו על אזרחי שיושב ביציע).

מעבר ל''תירוצים'' הללו, שבסוף הם הסברים, זה מצב לא תקין, שבסגל ''בריא'' תרתי משמע לא אמור להתרחש.

לי אישית זה לא מזיז יותר מידי. כי אנחנו יודעים מראש שהם לא יישחקו, וקבוצות אחרות כבר הבינו מזמן שאין פה איזה טריק זול, ואני פשוט רואה את זה כפחות שחקן על הספסל.

מקווה שברגע שיחזרו הפצועים והאבודים באפריקה, יהיה אפשר לראות ספסל כשיר.
אני מתקשה לקבל את מה שרשמת בסעיף א, מזה יותר מידיי שחקני נוער? אנחנו מדברים על הספסל כן? אם גוני או סייף היו נפצעים אחרי שהוא הוציא את קאסה וכו', היה מכניס את מוחמד? למה לא לשים ילד מהנוער שיוכל להוות אופציה להיכנס במקרה שקורה מקרה שמצריך חילוף, זה פשוט טמטום לדעתי.

אגב הסיבה לזה שאני מעלה את הנושא היא העובדה שבמצבים כאלה אם אתה לא רוצה לסכן שחקן בכלל אז שלא יהיה בסגל, כי אם תצטרך אחרי חילופים אחרים שעשית אתה צריך להכניס מישהו פיט, ולא מישהו חצי קלאץ שהפציעה שלו עלולה להחמיר. זה מוזר לי ונשמע לי יותר מידיי שכונה.
שלח תגובה