Judokan כתב: ↑06 ספטמבר 2024, 16:08
לא הייתי הופך להיות אותו לשחקן סגל על סמך כניסה כמחליף במשחק אימון. שחקן נוער שמבזבז עונה בגדול
אני בכלל לא בטוח שהדיווחים לגביו נכונים.
אני מאמין שאם לא ימצאו קבוצה לשוראנוב ו/או יגיע לפה קיצוני/חלוץ, הוא יושאל.
הסיבה היחידה להחזיק אותו בנוער היא למקרה שבסוף לא יהיה לנו חלוץ שלישי/רביעי בסגל.
Judokan כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 13:42
שחקן נוער שני העונה שנזרק לבכורה רשמית במשחק עם משמעות ישירות להרכב.
כל הכבוד, זו הדרך לבנות שחקני נוער. יחי הניהול הכושל! יחי אלברמן!
אין לי בעיה שיעשו את זה אם חושבים שהשחקן יכול להיות ברמה תוך זמן קצר. עם חלאילי ג'וניור אני כן חושב שזה המקרה למרות ההתחלה המקרטעת. עם דהן אין לי מושג.
Shocking4U כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 17:48
לא מכיר אותו מספיק בשביל לחוות דעה אבל שחקן שלא ראה דקה עד עכשיו באף משחק רשמי פתאום הוא החלוץ הפותח של הקבוצה. סך הכל ההתנהלות רצינית
כתבתי את זה בנושא של ההעברות. ההרגשה שלי היא שמאז ההדחה מאירופה יש ניסיון לחסוך בכל מקום אפשרי ובגלל זה כל ההשאלות פתאום. יש לי ניחוש שזו הסיבה האמיתית לזה ששוראנוב לא נספר ובגלל זה מעדיפים שחקן נוער על פניו, למרות שהוא הרשים בעונה שעברה.
לא מכיר אותו מספיק בשביל לחוות דעה אבל שחקן שלא ראה דקה עד עכשיו באף משחק רשמי פתאום הוא החלוץ הפותח של הקבוצה. סך הכל ההתנהלות רצינית
כתבתי את זה בנושא של ההעברות. ההרגשה שלי היא שמאז ההדחה מאירופה יש ניסיון לחסוך בכל מקום אפשרי ובגלל זה כל ההשאלות פתאום. יש לי ניחוש שזו הסיבה האמיתית לזה ששוראנוב לא נספר ובגלל זה מעדיפים שחקן נוער על פניו, למרות שהוא הרשים בעונה שעברה.
זה נראה מאוד מובהק שהסיפור עם שוראנוב מגיע מבכר ולא מההנהלה, אז אני לא מאמין שיש פה קשר לחיסכון.
אם ההנחיה הייתה מגיעה מההנהלה, אני חושב שהיינו רואים את בכר פותח עם שוראנוב במשחק הקרוב (בהעדר אופציות אחרות).
וזה סה"כ מסתדר עם הגישה הכללית של בכר לשחקנים שהוחתמו שלא בתקופתו ולא מבחירה שלו. רובם דוללו העונה
זה נראה מאוד מובהק שהסיפור עם שוראנוב מגיע מבכר ולא מההנהלה, אז אני לא מאמין שיש פה קשר לחיסכון.
אם ההנחיה הייתה מגיעה מההנהלה, אני חושב שהיינו רואים את בכר פותח עם שוראנוב במשחק הקרוב (בהעדר אופציות אחרות).
וזה סה"כ מסתדר עם הגישה הכללית של בכר לשחקנים שהוחתמו שלא בתקופתו ולא מבחירה שלו. רובם דוללו העונה
Apoc כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 21:11
גוזלן זו עוד קריירה יחסית לא רעה לנפלים שלנו בנוער
לך תמצא איפה איסמעיל ריאן, עמית זנטי, מוחמד עוואד וכל הכוכבים האלה היום
זה היה מחזור של שחקנים כישרוניים שעלו לבוגרים עם האף למעלה וציפו שדברים יבואו להם בקלות בלי להשקיע.
לזכות הכשרונות הגדולים של המחזורים האחרונים בנוער, רובם מבינים את מקומם ומתנהלים בבגרות ובמקצוענות.
רק ממחיש כמה המסלול הנכון לשחקן בוגר נוער חייב להיות לקבל את ההתנסות הראשונית שלו בהשאלה כדי להתרגל לפיזיות ולקצב.
אבל אצלנו מעדיפים תווית ש"שילבנו עוד שחקן נוער"