אז אחרי שסיימנו עם השטות הזאת של פגרת נבחרות, מגיעה השטות הבאה: פגרת שזרוע
בכל אופן, ככה אני הייתי עולה:
כיוף
נסימבה - שון - פדראו - פיינגולד
ג'אבר
קינדה - סבע
נהואל/חזיזה - דוד - סברינה/חזיזה
חוזר לקו 4, מספסל את סק שגם ככה חוזר מאוחר (פרסמו בוואלה שלא יהיה גם במיני מחנה באילת), משחק עם ג'אבר כ6 בודד ובהתקפה נותן קרדיט לכנפיים הזרים אלא אם בכר מרגיש שהם לא מספיק טובים/חזיזה חם
הרכבים ודיבורים לקראת מכבי פ''ת
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
- hezildo
- מכונת תארים
Re: הרכבים ודיבורים לקראת מכבי פ''ת
מסכים עם ההרכב, למעט קינדה. אני עדיין מעדיף שם את מוחמד וקינדה יותר טוב כשהוא נכנס כמחליף.KevinDurant כתב: ↑19 נובמבר 2024, 16:00 אז אחרי שסיימנו עם השטות הזאת של פגרת נבחרות, מגיעה השטות הבאה: פגרת שזרוע
כיוף
ג'אבר
קינדה - סבע
חוזר לקו 4, מספסל את סק שגם ככה חוזר מאוחר (פרסמו בוואלה שלא יהיה גם במיני מחנה באילת), משחק עם ג'אבר כ6 בודד ובהתקפה נותן קרדיט לכנפיים הזרים אלא אם בכר מרגיש שהם לא מספיק טובים/חזיזה חם
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Smile
- מנהל הבורד
כמה התגעגענו למכבי שפותחים נושא הרכבים שבועיים לפני המשחק
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני חושב שמוחמד בכושר ירוד מאוד העונה וגם כמעט ולא תורם התקפית מה8, לא יזיק לספסל אותו קצת וגם אפשר להרוויח אותו מהספסל אם וכאשרhezildo כתב: ↑19 נובמבר 2024, 20:25מסכים עם ההרכב, למעט קינדה. אני עדיין מעדיף שם את מוחמד וקינדה יותר טוב כשהוא נכנס כמחליף.KevinDurant כתב: ↑19 נובמבר 2024, 16:00 אז אחרי שסיימנו עם השטות הזאת של פגרת נבחרות, מגיעה השטות הבאה: פגרת שזרוע
כיוף
ג'אבר
קינדה - סבע