ליאור רפאלוב בספק למשחק בעקבות פציעה, גדי קינדה בספק בעקבות מחלה בעוד סברינה ועילאי חגג׳ צפויים לחזור לסגל.
עם איזה הרכב הייתם עולים? מכניסים את נהואל לעמדת ה10 בעקבות ההעדרות הצפויה של רפאלוב? חוזרים לקו 5?
שיהיה לנו בהצלחה.
מנהל: Shocking4U
מהקישור ומעלה אני מסכים אתך.רק מכבי כתב: ↑20 דצמבר 2024, 12:08 מצד אחד יש בעיה גדולה בהגנה (אנחנו שווים גול מול כל קבוצה כרגע. זה ''נבלע'' כי ההתקפה תקועה, אבל ההגנה בכושר נוראי), מצד שני הבילד-אפ שלנו נוראי, אין בניית משחק מסודרת, ההתקפה תקועה ומרגיש שחסרים עוד שחקנים יוצרים ושחקנים שיכולים לתת פס/מהלך לגול.
זה יהיה קצת מזור להגיד את זה, אבל אולי הגיע הזמן לקחת קצת את מה שדגו עשה בעונה שעברה בשלב מסוים ולנסות להחיל את זה על הסיטואציה של הקבוצה כרגע.
אם זה היה תלוי בי, הייתי פותח ככה:
4-2-3-1 מתחלף ל- 3-2-4-1
כיוף
סירוטה - גולדברג - פדראו - קנדיל/חג'ג'
מוחמד - ג'אבר
חלאילי - נהואל - סבע
דוד
המטרה של ההרכב הזה היא בעצם לנסות לבנות מערך שבהגנה ניתן יהיה לשחק עם רביעייה הגנתית ובהתקפה זה יהיה 3 בלמים.
בצד שמאל חלאילי הוא שחקן קו מובהק, הוא יכול להסתדר גם בלי עקיפות של מגן, ונהואל שישחק 10 ואוהב להיצמד שמאלה, ייתן לחלאילי את התמיכה שהוא צריך.
בצד ימין סבע הוא ההפך הגמור מחלאילי. הוא אוהב לבוא לאמצע, לכן אני משאיר את הקו לחג'ג'/קנדיל (עם תמיכה מועטה של סבע/אחד מקשרי האמצע), ונותן לסבע לשחק גבוה במקומות המסוכנים בשביל להיות האיש שמאיים.
סירוטה הוא בונה התקפות לא רע בכלל. יש לו כדורים טובים באלכסון, והוא יודע לצאת יפה קדימה. מזכיר לכם את השער הראשון מול ב''ש ב''משחק האירופאיות'' (והוא גם שחקן עם משחק ראש מעולה. אז זה עוד בונוס). שילוב שלו עם גולדברג ופדראו שאמור להיות זה שלוקח את השחקן המהיר בהתקפת נתניה, לדעתי יכול לייצר שקט ברמת ההגנה יחד עם חג'ג'/קנדיל שייתמכו.
מנגד בהתקפה יש שחקני קו (חג'ג'/קנדיל וחלאיילי), יש 2 יוצרים שאוהבים לבוא לקבל כדור ולהכניס כדורי עומק נהואל שלדעתי יכול להזין מצוין את חלאילי לתנועות עומק וסבע).
משאיר את רפאלוב בספסל כ''קלף'' והוא גם הוכיח שהוא יודע להיכנס טוב כמחליף. מה גם שהוא פצוע אז לא הייתי מסכן אותו מההתחלה, בטח לא מול הברוטליות של נתניה.
איזה המשכיות? המשכיות להגנה שהייתה צריכה לספוג פעמיים מול טבריה?KevinDurant כתב: ↑20 דצמבר 2024, 12:13מהקישור ומעלה אני מסכים אתך.רק מכבי כתב: ↑20 דצמבר 2024, 12:08 מצד אחד יש בעיה גדולה בהגנה (אנחנו שווים גול מול כל קבוצה כרגע. זה ''נבלע'' כי ההתקפה תקועה, אבל ההגנה בכושר נוראי), מצד שני הבילד-אפ שלנו נוראי, אין בניית משחק מסודרת, ההתקפה תקועה ומרגיש שחסרים עוד שחקנים יוצרים ושחקנים שיכולים לתת פס/מהלך לגול.
זה יהיה קצת מזור להגיד את זה, אבל אולי הגיע הזמן לקחת קצת את מה שדגו עשה בעונה שעברה בשלב מסוים ולנסות להחיל את זה על הסיטואציה של הקבוצה כרגע.
4-2-3-1 מתחלף ל- 3-2-4-1
כיוף
מוחמד - ג'אבר
חלאילי - נהואל - סבע
דוד
המטרה של ההרכב הזה היא בעצם לנסות לבנות מערך שבהגנה ניתן יהיה לשחק עם רביעייה הגנתית ובהתקפה זה יהיה 3 בלמים.
בצד שמאל חלאילי הוא שחקן קו מובהק, הוא יכול להסתדר גם בלי עקיפות של מגן, ונהואל שישחק 10 ואוהב להיצמד שמאלה, ייתן לחלאילי את התמיכה שהוא צריך.
בצד ימין סבע הוא ההפך הגמור מחלאילי. הוא אוהב לבוא לאמצע, לכן אני משאיר את הקו לחג'ג'/קנדיל (עם תמיכה מועטה של סבע/אחד מקשרי האמצע), ונותן לסבע לשחק גבוה במקומות המסוכנים בשביל להיות האיש שמאיים.
סירוטה הוא בונה התקפות לא רע בכלל. יש לו כדורים טובים באלכסון, והוא יודע לצאת יפה קדימה. מזכיר לכם את השער הראשון מול ב''ש ב''משחק האירופאיות'' (והוא גם שחקן עם משחק ראש מעולה. אז זה עוד בונוס). שילוב שלו עם גולדברג ופדראו שאמור להיות זה שלוקח את השחקן המהיר בהתקפת נתניה, לדעתי יכול לייצר שקט ברמת ההגנה יחד עם חג'ג'/קנדיל שייתמכו.
מנגד בהתקפה יש שחקני קו (חג'ג'/קנדיל וחלאיילי), יש 2 יוצרים שאוהבים לבוא לקבל כדור ולהכניס כדורי עומק נהואל שלדעתי יכול להזין מצוין את חלאילי לתנועות עומק וסבע).
משאיר את רפאלוב בספסל כ''קלף'' והוא גם הוכיח שהוא יודע להיכנס טוב כמחליף. מה גם שהוא פצוע אז לא הייתי מסכן אותו מההתחלה, בטח לא מול הברוטליות של נתניה.
אני חושב אבל שכן הייתי מנסה לייצר יותר המשכיות בהגנה ולא להחליף 3 שחקנים בקו האחורי.
אבל אני מסכים אתך לגמרי בנושא הבניית משחק מאחורה וההנעת כדור, גם ג'אבר קשר אחורי שלא טוב בבניית משחק וגם המגנים שלנו (נניח סייף ופיינגולד) לא טובים בהנעת כדור מאחורה ומשחק תחת לחץ.
כן אני אגיד שהייתי מנסה לשחק 4-2-3-1 עם 2 אחוריים (בין אם זה מוחמד או אזולאי) ולא 4-3-3 עם קשר אחורי אחד ו2 עשיריות שדוחפים גבוה, אנחנו עוד לא שם
הכוונה שלי בהמשכיות היא לנסות לעשות שינוי מינורי ולתת קצת יציבות. חלק מהבעיה בהגנה (גם נגד אשדוד) נבעה מקישור מופקר (וזה הוראה של בכר, ה8 שדוחף גבוה מאוד).רק מכבי כתב: ↑20 דצמבר 2024, 12:17איזה המשכיות? המשכיות להגנה שהייתה צריכה לספוג פעמיים מול טבריה?KevinDurant כתב: ↑20 דצמבר 2024, 12:13מהקישור ומעלה אני מסכים אתך.רק מכבי כתב: ↑20 דצמבר 2024, 12:08 מצד אחד יש בעיה גדולה בהגנה (אנחנו שווים גול מול כל קבוצה כרגע. זה ''נבלע'' כי ההתקפה תקועה, אבל ההגנה בכושר נוראי), מצד שני הבילד-אפ שלנו נוראי, אין בניית משחק מסודרת, ההתקפה תקועה ומרגיש שחסרים עוד שחקנים יוצרים ושחקנים שיכולים לתת פס/מהלך לגול.
4-2-3-1 מתחלף ל- 3-2-4-1
כיוף
מוחמד - ג'אבר
חלאילי - נהואל - סבע
דוד
אני חושב אבל שכן הייתי מנסה לייצר יותר המשכיות בהגנה ולא להחליף 3 שחקנים בקו האחורי.
אבל אני מסכים אתך לגמרי בנושא הבניית משחק מאחורה וההנעת כדור, גם ג'אבר קשר אחורי שלא טוב בבניית משחק וגם המגנים שלנו (נניח סייף ופיינגולד) לא טובים בהנעת כדור מאחורה ומשחק תחת לחץ.
כן אני אגיד שהייתי מנסה לשחק 4-2-3-1 עם 2 אחוריים (בין אם זה מוחמד או אזולאי) ולא 4-3-3 עם קשר אחורי אחד ו2 עשיריות שדוחפים גבוה, אנחנו עוד לא שם
ההגנה לא טובה תקופה. ודווקא בתחילת העונה זה היה נראה הרבה יותר טוב בהיבט הזה. לא בושה לחזור אחורה, ובטח שלא בושה לנסות שינויים אחרי שהקבוצה לא טובה במשך כל כך הרבה זמן. אין הוקוס פוקוס. אם ברק לא ישנה דברים לעומק אנחנו נראה עוד מאותו הדבר.
מסכים לעניין 2 קשרי האמצע. לכן לדעתי מערך שמאפשר גמישות בין המשחק ההגנה וההתקפה בכל הקשור לשחקני הכנף ולמערך ושומר על אמצע של 2 קשרים הוא כרגע מה שנכון לקבוצה.
מסכים.
אתה יודע, אם הבלמים נוגעים כל כך הרבה בכדור, זה מעיד על בעיה - והיא לא הבלמים.