גיורגי ירמקוב
תאריך לידה: 28.3.2002
תפקיד: שוער
אזרחות: אוקראינית
חתום עד: 30.6.2027
עד 2022 - שחטאר דונייצק (אוקראינה)
2022-2024 - אולקסנדרייה (אוקראינה)
2024-2025 - אולקסנדרייה (אוקראינה, השאלה)
החל מעונת 2024/25 - מכבי חיפה
בהצלחה
מנהל: Shocking4U

אם הציפיות הן להיות יותר טוב מכיוף אז הוא יעמוד בהן בקלות.
אני פה, כמובן שלא אמרתי שהוא לאחד לאחד כיוף אוקראיני אבל שהם מאוד מזכירים אחד את השני בדברים מסוימים.dyarok כתב: 19 יולי 2025, 21:24 איפה כל הליצנים שפמפמו שזה כיוף האוקראיני.
משחק רגל טוב בשתי! הרגליים.
ירידה מהירה לשני כדורים קשים
הדיפת כדור קרן הצידה ולא לאמצע
כל הדברים בהם כיוף לוקה.
למה אתה לא בטוח?Kandaurov כתב: 19 יולי 2025, 21:35אני פה, כמובן שלא אמרתי שהוא לאחד לאחד כיוף אוקראיני אבל שהם מאוד מזכירים אחד את השני בדברים מסוימים.dyarok כתב: 19 יולי 2025, 21:24 איפה כל הליצנים שפמפמו שזה כיוף האוקראיני.
כל הדברים בהם כיוף לוקה.
הדעה שלי התגבשה לגביו אחרי שראיתי מספר משחקים מלאים שלו ולא רק תקצרים וכדומה.
חכה עם ההתלהבות שלך, בסך הכל מחצית אחת במשחק די חסר חשיבות. בוא נשפוט אותו בעוד כמה חודשים.
כמובן שאני מאחל לו המון בהצלחה והלוואי ויראה לכולנו שמדובר בשוער על. אגב, אני בכלל לא בטוח שהוא יהיה השוער שלנו כשהחלון יסתיים.
בעיקר תחושבת בטן, אבל מגוון סיבות:greenguy כתב: 19 יולי 2025, 21:39למה אתה לא בטוח?Kandaurov כתב: 19 יולי 2025, 21:35אני פה, כמובן שלא אמרתי שהוא לאחד לאחד כיוף אוקראיני אבל שהם מאוד מזכירים אחד את השני בדברים מסוימים.dyarok כתב: 19 יולי 2025, 21:24 איפה כל הליצנים שפמפמו שזה כיוף האוקראיני.
כל הדברים בהם כיוף לוקה.
חכה עם ההתלהבות שלך, בסך הכל מחצית אחת במשחק די חסר חשיבות. בוא נשפוט אותו בעוד כמה חודשים.
כמובן שאני מאחל לו המון בהצלחה והלוואי ויראה לכולנו שמדובר בשוער על. אגב, אני בכלל לא בטוח שהוא יהיה השוער שלנו כשהחלון יסתיים.
לא טענתי שהוא שוער על. ראיתי גם חלק מהפלופים שהיו לו באוקראינה.Kandaurov כתב: 19 יולי 2025, 21:35אני פה, כמובן שלא אמרתי שהוא לאחד לאחד כיוף אוקראיני אבל שהם מאוד מזכירים אחד את השני בדברים מסוימים.dyarok כתב: 19 יולי 2025, 21:24 איפה כל הליצנים שפמפמו שזה כיוף האוקראיני.
כל הדברים בהם כיוף לוקה.

אז הבנו ששוער העתיד של אוקראינה שעומד בשער של דינמו קייב כנראה יותר טוב מירמקוב, מה זה אומר? שאלה טובהSmile כתב: 22 יולי 2025, 11:31 תרגמתי את הchart (בעזרת הג'בטה) לכל המעוניינים
שימו לב שירמקוב נמדד על 30 משחקים, 2933 דק' לעומת רוסלן שנמדד על 13 משחקים, 1246 דק' בלבד.
דווקא איך שאני רואה את הדברים זה די הפוך, לפחות לפי הגרף הזה.KevinDurant כתב: 22 יולי 2025, 12:16אז הבנו ששוער העתיד של אוקראינה שעומד בשער של דינמו קייב כנראה יותר טוב מירמקוב, מה זה אומר? שאלה טובהSmile כתב: 22 יולי 2025, 11:31 תרגמתי את הchart (בעזרת הג'בטה) לכל המעוניינים
שימו לב שירמקוב נמדד על 30 משחקים, 2933 דק' לעומת רוסלן שנמדד על 13 משחקים, 1246 דק' בלבד.
אם הבנתי נכון הנתונים של רוטל בכחול והוא מוביל ברוב הפרמטריםSmile כתב: 22 יולי 2025, 17:09דווקא איך שאני רואה את הדברים זה די הפוך, לפחות לפי הגרף הזה.KevinDurant כתב: 22 יולי 2025, 12:16אז הבנו ששוער העתיד של אוקראינה שעומד בשער של דינמו קייב כנראה יותר טוב מירמקוב, מה זה אומר? שאלה טובהSmile כתב: 22 יולי 2025, 11:31 תרגמתי את הchart (בעזרת הג'בטה) לכל המעוניינים

לדעתי שוראנוב זה חוסר מזל של פציעה קשה.רק מכבי כתב: 01 אוגוסט 2025, 12:29 יש שוער בשער.
שמח בשבילו גם על הניצחון הקטן מול הבלארוסים, רואים שזה היה חשוב לו גם לפי התגובות ברשתות.
אגב, פתיחת עונה טובה שלו חשובה מאוד.
תארו לכם טעויות שלו במשחקים הראשונים, והופ, זילפה כבר היה מוצא את הדרך לדחוף את כיוף אהובו לעמדת השוער הראשון.
אחלה ירמקוב. דוגמא טובה לכמה חשוב להמשיך ולעשות מה שאפשר בשוק היהודי. גם במחיר של אי הצלחות כמו שוראנוב.
יכול להיות. אבל גם עם לסובוי זה לא כל כך עבד.silvas כתב: 01 אוגוסט 2025, 13:18לדעתי שוראנוב זה חוסר מזל של פציעה קשה.רק מכבי כתב: 01 אוגוסט 2025, 12:29 יש שוער בשער.
שמח בשבילו גם על הניצחון הקטן מול הבלארוסים, רואים שזה היה חשוב לו גם לפי התגובות ברשתות.
תארו לכם טעויות שלו במשחקים הראשונים, והופ, זילפה כבר היה מוצא את הדרך לדחוף את כיוף אהובו לעמדת השוער הראשון.
אחלה ירמקוב. דוגמא טובה לכמה חשוב להמשיך ולעשות מה שאפשר בשוק היהודי. גם במחיר של אי הצלחות כמו שוראנוב.
אם לא הפציעה, היה יכול לתת פה מספרים.
גם הוא לדעתי זה חוסר סבלנות של מערכת, חוסר במתן הזדמנויות.רק מכבי כתב: 01 אוגוסט 2025, 13:27יכול להיות. אבל גם עם לסובוי זה לא כל כך עבד.silvas כתב: 01 אוגוסט 2025, 13:18לדעתי שוראנוב זה חוסר מזל של פציעה קשה.רק מכבי כתב: 01 אוגוסט 2025, 12:29 יש שוער בשער.
אם לא הפציעה, היה יכול לתת פה מספרים.
אין מה לעשות, לא תפגע בכל היהודים שתביא. אבל זה פתח שחובה לנצל אותו, גם לאחר מגבלת הזרים. אני לא מתחבר להייט הזה סביב חיפוש היהודים.