• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן 1.1 דין דוד

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
lemmacantor אמר:
בקישור. באיך שמתנהל המשחק.
שום דבר לא משנה את העובדה שהיום הוא הגיע למצבים מצוינים ופשוט לא מסיים מספיק טוב.

זה שהוא משחק במכבי חיפה ומגיע למצבים הרבה יותר נוחים ובכמות הרבה יותר גדולה כי משחקים לידו שחקנים טובים יותר ובצורה התקפית יותר לא אומר שהוא בהכרח חלוץ טוב או מספיק טוב למכבי חיפה. גולים זה לא הכל, גם לחלוץ

החלוץ הכי גרוע באחד על אחד בתולדות ליגת העל

המשחק אתמול הוכיח בפעם המיליון את ההבדל בין חלוץ ראוי לחלוץ שרק נהנה בקישור התקפי טוב.
המצב שהוא קיבל אתמול לנגוח פנוי 4-5 מטר מהשער ונקח לאמצע.. לעומת פריצה של הגרמנים כמה דקות קודם. זה בדיוק ההבדל.

יש לו סיומת של בלם ישראלי ממוצע, הוא מכה את הכדור. לא יודע איך הפכו אותו לחלוץ. אני בטוח שבגיל מאוחר עשו לו הסבה לחלוץ. לא יכול להיות שמגיל ילדים ניסו לבנות אותו כחלוץ וזה מה שיצא

רונן22 אמר:
יש לו סיומת של בלם ישראלי ממוצע, הוא מכה את הכדור. לא יודע איך הפכו אותו לחלוץ. אני בטוח שבגיל מאוחר עשו לו הסבה לחלוץ. לא יכול להיות שמגיל ילדים ניסו לבנות אותו כחלוץ וזה מה שיצא
דווקא יש לו טכניקה לא רעה מבחינת בעיטה (השתלטות על הכדור זה סיפור אחר..) לדעתי זה יותר קטע של אופי. כמעט כל פעם שהוא מגיע אחד על אחד מול השוער הוא מוריד את הראש ובועט ישר על השוער. הוא קורס מנטלית במצבים של אחד על אחד

shayhagai אמר:
המשחק אתמול הוכיח בפעם המיליון את ההבדל בין חלוץ ראוי לחלוץ שרק נהנה בקישור התקפי טוב.
המצב שהוא קיבל אתמול לנגוח פנוי 4-5 מטר מהשער ונקח לאמצע.. לעומת פריצה של הגרמנים כמה דקות קודם. זה בדיוק ההבדל.

נראה לי שבמהלך הזה שברתי שלט והערתי את הבת שלי

כל הזמן בנבדל, וכאשר הדגל כבר לא מונף, מחמיץ כמו טירון.
הרבה תלוי את מי יחתימו, יש סיכוי די גדול שבעונה הבאה הוא ידחק לקצה הספסל, ויצטרך להוכיח מחדש שהוא שווה הרכב.

העניין עם הנבדלים באמת מוגזם, ציפיתי שכבר ילמד עד עכשיו

נתן מספרים אבל גם נעלם עם כולם לקראת הסוף
לדעתי לא מספיק טוב למה שמחכה לנו בעונה הבאה ובטח שלא לאירופה

לספסל הוא אופציה טובה

אורלי דוד, אימו של דין נפטרה.

יהי זכרה ברוך. 🙏🏻

אביו של ארד, אחיו של בכר ועכשיו אמו של דוד.
האליפות מוקדשת לזכרם.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה