• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן 1.1 דין דוד

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
GKagelmacher אמר:
אם ישפר את הנקודת תורפה של הנבדל יהיה חלוץ ענק. משום מה אני פסימי לגבי זה, במרץ יחגוג 27 לדעתי מאוד קשה לשפר דבר כזה בגיל כזה.

מדובר ביסודות של כדורגל, שלומדים עוד בגילאי ילדים.
לא יצליח לעולם להיפטר מהגיבנת הזו, גם אם יתאמן על כך מבוקר עד לילה.

עם כל ההערכה שלי לשחקן והטרגדיה האישית שעבר, הוא אינו מתאים להוביל קבוצת צמרת בליגת העל.
יענקלה בניגוד לגולדהאר אינו מסוגל להביא לכאן לגיונרים בכירים, אבל אפילו גיא מלמד או איתמר שבירו היו יכולים להיות הרבה יותר מועילים בחוליית החוד של מכבי חיפה...

David אמר:
אחלה דינדה הרבה נבדלים לא באשמתו יותר באשמת המוסרים אבל היה במשחק מצויין מעדיף חלוץ שבנבדל ומחמיץ מאשר חלוץ שלא מורגש שהוא על הדשא (רואקביצה)

מה ההבדל בין שניהם? הם שניהם אותו סוג שחקן.
כשמשחקים התקפי ומגיעים למצבים הם יגיעו לאותם מצבים על תנועה ברגע הנכון, כשלא משחקים טוב הם לא יגעו בכדור. ככה היה לו גם עונה שעברה.
אפשר להאשים את המוסרים עד מחר, או שהוא יכול להתחיל להסתכל על איך חלוצים אחרים בעולם מצליחים להשאר לא בעמדת נבדל. הוא לא יודע לרוץ הצידה קצת כשצריך, הוא פשוט רץ לעומק בלי לחשוב יותר מדי.
אם הוא יהיה שחקן רוטציה בסופו של דבר, אז הוא בסדר לזה.
אם הוא הולך לפתוח רוב העונה בהרכב, אז הוא פשוט יוריד את הרמה של הקבוצה.. אין לו ערך מוסף שמצדיק הרכב בקבוצה שמשחקת באירופה ורצה לאליפות.

יום-טוב שוקרון אמר:
GKagelmacher אמר:
אם ישפר את הנקודת תורפה של הנבדל יהיה חלוץ ענק. משום מה אני פסימי לגבי זה, במרץ יחגוג 27 לדעתי מאוד קשה לשפר דבר כזה בגיל כזה.

עם כל ההערכה שלי לשחקן והטרגדיה האישית שעבר, הוא אינו מתאים להוביל קבוצת צמרת בליגת העל.
יענקלה בניגוד לגולדהאר אינו מסוגל להביא לכאן לגיונרים בכירים, אבל אפילו גיא מלמד או איתמר שבירו היו יכולים להיות הרבה יותר מועילים בחוליית החוד של מכבי חיפה...

אני מתתת שבירו ומלמד 😂😂

שחקנים שמשחקים בסגנון שלו יודעים לעקוב אחרי קו ההגנה, מאיטים את הריצה, זזים לרוחב, כדי להמנע מנבדל.
דינדה הרבה פעמים בעמדת המוצא שלו כבר נמצא בנבדל ולא עושה שום ניסיון להמנע מזה.
זה ממש פגם בסיסי אצלו.
שיראה מאה פעמים איך זהבי לא נמצא בנבדל (ולא רק בזכות המסירה המהירה של קניקובסקי) בגול של הצהבת. באותה הזדמנות להראות לפיירו איך מסיימים מול השער.

אני מקווה מאוד שבכר מודע לבעיה ועובד איתו על זה.

יום-טוב שוקרון אמר:
GKagelmacher אמר:

אתה בדוק טרול.

298525662_10225582231277490_746072943294753439_n.jpg

אחלה רז

שתדעו לכם דין בחור זהב ממה ששומעים. ילד טוב. אמא שלו נפטרה השנה נתן שנה שעברה מלא שערים ועושה תמיד תנועה טובה ונותן את הכל.
זה נכון שיש לו אספקטים שהוא צריך לשפר ואם הוא ישפר הוא גם יגיע לנבחרת,מאמין שבכר מודע לעובדה ועובדים איתו על זה.
אני אוהב אותו ומאחל לו את כל הטוב וההצלחה ואמן שיתן את השער שיעלה אותנו לליגת האלופות.

גם אלון תורג'מן הבקיע 17 גולים בעונת שיא. אף אחד לא טוען שדין דוד לא יכול להבקיע גולים.

ועכשיו שאיש הקש הזה נזרק הצידה - יש לו בעיה אובייקטיבית עם הנבדלים וכאן הוא יימדד מבחינת היכולת שלו להישאר חלוץ מוביל.
אם הוא ימשיך לחיות בנבדל, הוא ימצא את עצמו די מהר על הספסל כחלוץ שני ושלישי ברוטציה ברגע שנגיע לליגה. אם הוא יכיר בבעיה ויעבוד עליה ברצינות, הוא יוכל לקנות את המקום שלו קדימה.

מבקרים אותו על ההחמצה שם וקצת בצדק, מסר לשוער
אבל זו התקפה כמעט אישית מדהימה שלו.

הוא פשוט רמה אחת מתחת לכל השאר. מילא אם היה יודע לנצל את הפתחים במעט ההזדמנויות שיש לו, אבל ברמה האירופית זה פשוט לא זה.

יופי של שחקן לרוטציה, אבל אני מקווה שכבר לא יפתח בגומלין

אני מסכים שהוא רמה מתחת לשאר אבל אני עדיין ממשיך אתו כרגע. התפקוד בכנף ב4-3-3 עושה לו עוול.

אני מאמין שבגומלין ננסה לשחק יותר 5-3-2 ויותר צפוף ומבוקר ויהיה לו יותר קל לבוא לידי ביטוי

לא רואה איך הוא יועיל שם בעמדה של חלוץ שני יותר מרוקאביצה נגיד, בכנות.

הוא פשוט מבוהל מול השער, אין דברים כאלה

KevinDurant אמר:
אני מסכים שהוא רמה מתחת לשאר אבל אני עדיין ממשיך אתו כרגע. התפקוד בכנף ב4-3-3 עושה לו עוול.

אני מאמין שבגומלין ננסה לשחק יותר 5-3-2 ויותר צפוף ומבוקר ויהיה לו יותר קל לבוא לידי ביטוי

זה כבר לא קשור לאיפה הוא מתופקד כי למצבים הוא מגיע, פשוט הסיומת שלו כ"כ גרועה רואים שהוא לא שייך לרמות האלה .
הוא היה במצב של 1 על 1 מול השוער למה דווקא לבעוט לידיים ? תהיה קצת חכם תבעט לו לפינה משהו .

הוא הרבה יותר טכני משנה שעברה
יש לו פריצות עם הכדור ושליטה בכדור.
נרוויח ממנו המון העונה

יאללה דין תתחיל לפרוע שטרות מאמינים בך. כמה קשה ככה מתוק

לא אוהב את כל מי שעושה לו את המוות ביציע. אתמול רבתי עם 2 אוהדים ביציע שהחליטו שלקלל אותו זה סבבה. גם אני התעצבנתי בהחמצה באחד על אחד אבל הוא בחור טוב, עושה לחץ מצוין, מגיע למצבים וכשיצבור ביטחון (לתת לו פוש יעזור במקום לקלל) יתן לנו גם את השערים שאנחנו צריכים ממנו.

יש לו תפקיד גם בגול

אם היינו משחקים עם חזיזה ואצילי באגפים. אף אחד לא סוגר שם תבלם השני
ברגע שיש פה מצ'אפ בתוך הרחבה של 2V2 או 2V3 הרבה יותר קל לפיירו להסותבב על המגן שלו

GKagelmacher אמר:
לא אוהב את כל מי שעושה לו את המוות ביציע. אתמול רבתי עם 2 אוהדים ביציע שהחליטו שלקלל אותו זה סבבה. גם אני התעצבנתי בהחמצה באחד על אחד אבל הוא בחור טוב, עושה לחץ מצוין, מגיע למצבים וכשיצבור ביטחון (לתת לו פוש יעזור במקום לקלל) יתן לנו גם את השערים שאנחנו צריכים ממנו.

אתה צודק. קשה לשנוא אותו. כותב מישהו שיכול לכתוב דוקטורט בנושא הייטריות.

Judokan אמר:
לא רואה איך הוא יועיל שם בעמדה של חלוץ שני יותר מרוקאביצה נגיד, בכנות.

הוא פשוט מבוהל מול השער, אין דברים כאלה
שהוא לוחץ ורץ כמו משוגע וניקיטה לא לוחץ בכלל. זה משמעותי למשל כי במחצית השנייה דין ירד כל הזמן לעזור לקורנו עם בוקארי וניקיטה לא יעשה את זה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה