• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן 1.1 דין דוד

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אם נשחק בשלושה בלמים כמו מול אולימפיאקוס, אתה לא צריך שהוא יירד לעזור לקורנו. גולדברג יוכל לעשות את זה כבלם בצד שמאל.

דוד מול אולימפיאקוס שיחק חלוץ שני ולא בכנף - וגם מול הכוכב צריך גישה דומה של שני חלוצים ושלושה בלמים

עניין של מאית שניה והוא היה גם גורם לפסילה של הגול הראשון, עמד שם כמו דחליל בנבדל והסתיר לשוער, במזל הבלמים שם שעטו לנסות להציל מהקו.
בבקשה, מה ביקשנו, תשים לב איפה אתה נמצא זה קריטי

GKagelmacher אמר:
לא אוהב את כל מי שעושה לו את המוות ביציע. אתמול רבתי עם 2 אוהדים ביציע שהחליטו שלקלל אותו זה סבבה. גם אני התעצבנתי בהחמצה באחד על אחד אבל הוא בחור טוב, עושה לחץ מצוין, מגיע למצבים וכשיצבור ביטחון (לתת לו פוש יעזור במקום לקלל) יתן לנו גם את השערים שאנחנו צריכים ממנו.

מסכים.

lemmacantor אמר:
GKagelmacher אמר:
לא אוהב את כל מי שעושה לו את המוות ביציע. אתמול רבתי עם 2 אוהדים ביציע שהחליטו שלקלל אותו זה סבבה. גם אני התעצבנתי בהחמצה באחד על אחד אבל הוא בחור טוב, עושה לחץ מצוין, מגיע למצבים וכשיצבור ביטחון (לתת לו פוש יעזור במקום לקלל) יתן לנו גם את השערים שאנחנו צריכים ממנו.

אתה צודק. קשה לשנוא אותו. כותב מישהו שיכול לכתוב דוקטורט בנושא הייטריות.

אתה רציני או ציני?

GKagelmacher אמר:
lemmacantor אמר:
GKagelmacher אמר:

אתה רציני או ציני?

רציני. גם בקשר לדינדה וגם בקשר לדוקטורט.

lemmacantor אמר:
GKagelmacher אמר:
lemmacantor אמר:

אתה רציני או ציני?

רציני. גם בקשר לדינדה וגם בקשר לדוקטורט.

אלכס, את מי אתה שונא יותר: מכבי ת"א או ביבי?

[bbvideo]https://youtu.be/c2HBaMc5Oho[/bbvideo]

הכנסתי סרטון קצר על למה בכר מתעדף את דין דויד עם דוגמאות מהמשחק של מכבי נגד הכוכב האדום
מקווה שתאהבו

שכל המשחק יתעסק בלהיות לא בנבדל, לא צריך גולים. רק לא להרוס התקפות ושיהיה לנו 11 שחקנים על המגרש

בלי צחוק הוא אחד מאנשי המשחק היום. אם הוא שוב יהיה רק בנבדלים ויבזבז את ההזדמנויות שלנו אז סיכוי לא קטן שאנחנו עפים היום.

גם אם לא יהיה בנבדלים, כשהוא מגיע במצב של אחד על אחד מול שוער אתה יודע ש90% שזה יהיה בחוץ .
אין לו את זה, הסיומת שלו ברמה נמוכה מאוד .

אני עדיין לא סגור על זה שהוא לא היה בנבדל בהחמצה מול הכוכב בבית. זה נראה גבולי גם שם

תופעת הנאחס בפורום מדאיגה אותי. לא לקחת חלק בזה

אחד השחקנים עם הכי הרבה דקות במוקדמות ועם אפס שערים. חייב להתאפס על עצמו מהר

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה