• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן 1.1 דין דוד

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
זה ברור שהוא לא ברמה של קבוצות כמו אולימפיאקוס והכוכב האדום.

היה קשה לו להביא לידי ביטוי את היכולות שלו, בדיוק כמו שלניקיטה היה קשה מאוד לבוא לידי ביטוי, גם בשיאו.

עושה את מה שבכר דורש ממנו, לא סתם הוא מעדיף את דין באירופה בינתיים.
צריך שחקני קו ששורפים את הקו ועושים לחץ ובזה אצילי פחות טוב.

KevinDurant אמר:
זה ברור שהוא לא ברמה של קבוצות כמו אולימפיאקוס והכוכב האדום.

היה קשה לו להביא לידי ביטוי את היכולות שלו, בדיוק כמו שלניקיטה היה קשה מאוד לבוא לידי ביטוי, גם בשיאו.
רמה באה לביטוי בדברים כמו מאבקים, יכולת לעבור שחקן וכו׳. הוא הגיע למספיק מצבים והוא היה חייב לסיים את הקמפיין עם לפחות שער אחד ביחס לכמות הדקות שהוא שיחק

מרגיש לי לא ברמה בכלל. חולה עליו ואין לי טענות אליו אבל איפה הוא ואיפה אצילי.

רק תחשבו אם היה מישהו בסגנון טוואמסי או איזה בוקארי במקומו בכל המוקדמות.
הגיע לפחות ל 5-6 מצבים של כיבוש גול ודאי... גם בבלגרד יכל לעבור את הבלם בקלות או מראש לבעוט לפינה במחצית הראשונה.. במקום זה איבד את הכדור.
בליגה הוא לא ישחק כנראה רוב הזמן, אבל יהיה די חבל אם זה השחקן שיפתח לצידו של פיירו בליגת האלופות.

Ganjot אמר:
רק תחשבו אם היה מישהו בסגנון טוואמסי או איזה בוקארי במקומו בכל המוקדמות.
הגיע לפחות ל 5-6 מצבים של כיבוש גול ודאי... גם בבלגרד יכל לעבור את הבלם בקלות או מראש לבעוט לפינה במחצית הראשונה.. במקום זה איבד את הכדור.
בליגה הוא לא ישחק כנראה רוב הזמן, אבל יהיה די חבל אם זה השחקן שיפתח לצידו של פיירו בליגת האלופות.

זה הכל עניין של מגבלת הזרים. שתי האופציות שמנית הן של שחקנים שיהיו פה זרים. בסוף יום, צריך להתפשר על עמדות מסוימות כשההיצע בשוק הוא כל כך דל. צ׳יבוטה הגיע כלכיונר והיה אמור לתת את הפייט, אבל לצערנו זה לא קורה.

כואב הלב עליו. תקופה שחורה. צריך שיתחיל מהספסל במשחקים קרובים. זה לא שהוא עושה דווקא. הוכיח שיכול לתרום.

מה כואב הלב? פרופורציות, סך הכל תקופה פחות טובה, כל עוד הוא מגיע למצבים אני פחות מודאג, מתישהו זה ייכנס

הוא צריך לרדת לספסל כי זה פוגע גם בו וגם בקבוצה וכבר ההיה רחש שלילי סביבו בקהל. גם שנה שעברה לקח לו המון זמן להתניע

עוד כמה משחקים כאלה וכל הקהל כבר יתהפך עליו .
הקהל של מכבי חיפה מבין כדורגל ושהוא מתחיל לסמן שחקן ….

שינסה לעלות ולחזור לעצמו מהספסל
אוהב אותו מאוד

אני מקווה שבכר יעודד אותו ויסביר לו שהוא לא צריך לנסות בכוח.
במיוחד חשוב שהקהל לא יגמור אותו.

דין דוד
‏5 איומים
‏XG 1.47
‏0 שערים

‏אצילי
‏4 איומים
‏XG 0.98
‏3 שערים

החטאות קורות, עם זה נחיה.
מה שמפריע לי, זה שהבן אדם אויר על המגרש.. אם הוא בצד שמאל אנחנו משחקים פשוט בלי אגף וזה מרגיש כמו 10 שחקנים רוב הזמן.
מעבר לזה, למה לא לתת רוחב לאצילי במקום לבעוט בכוח על ניצן? זה לא פעם ראשונה שלו שלא מרים את הראש לרוחב קל(כמו שפיירו נגיד כן נתן לו נגד לימסול, בשער שנפסל).

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה