N nirm1234 גול ראשון בבוגרים 6/10/22 #326 Daniel123 אמר: כל הכבוד, רק שלא יתנו לו להתראיין יותר הוא לא יודע לדבר . לחץ להרחבה... כן היה קצת לא נעים לצפייה חח
Daniel123 אמר: כל הכבוד, רק שלא יתנו לו להתראיין יותר הוא לא יודע לדבר . לחץ להרחבה... כן היה קצת לא נעים לצפייה חח
S silvas משחק בשביל הסמל 6/10/22 #328 אולי צריך לשקול במשחקים מסוימים 4-4-2. חזיזה-מוחמד-לביא-אצילי דידנה-פרנצי
KevinDurant נשיא המועדון 6/10/22 #329 גול גדול אתמול, גם התנועה הטובה, שם את הגוף יפה לפני ברמר, עבר יפה את השוער וגלגל כמו שצריך.
GKagelmacher מכונת תארים 9/10/22 #333 היה נהדר יחסית למה שאנחנו רגילים ממנו באגף. אבל, היה חייב לשחק בשפיץ היום. אפילו לצד חלוץ נוסף אם צריך.
היה נהדר יחסית למה שאנחנו רגילים ממנו באגף. אבל, היה חייב לשחק בשפיץ היום. אפילו לצד חלוץ נוסף אם צריך.
D dyarok מכונת תארים 9/10/22 #335 בין הבודדים שהגיעו למשחק. היה חייב לשחק בשפיץ בתחילת המשחק וליד פיירו בסוף.
Apoc יו״ר הבורד 11/10/22 #336 איך אני אוהב את דינדה שמשחק עם ביטחון, איזו פריצה קדימה הוא דפק שם כמו איילה
hezildo אגדת מועדון 11/10/22 #339 הוא חוזר לעצמו, שיחק עם הרבה ביטחון. עדיין הוא מתבזבז באגף. אני רוצה לראות אותו בליגה יחד עם פיירו, זה יחסל הגנות.
הוא חוזר לעצמו, שיחק עם הרבה ביטחון. עדיין הוא מתבזבז באגף. אני רוצה לראות אותו בליגה יחד עם פיירו, זה יחסל הגנות.