ירוק זה אני
שחקן העונה
חייב לראות ספסל כמה משחקים
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:תקופה שחורה שלו. פעולה חיובית אחת לא מצאתי במחצית וקצת ששיחק.
Jerry אמר:רע מאוד, פח, נבדל, תגידו מה שתגידו אבל כל דקה שפיירו מקבל על חשבונו זה פשע. שלא נדבר על ניקי
Jerry אמר:רע מאוד, פח, נבדל, תגידו מה שתגידו אבל כל דקה שפיירו מקבל על חשבונו זה פשע. שלא נדבר על ניקי
פיירו משפיע על הקבוצה כמו שאני משפיע על הכלכלה בזימבבואה, הדבר היחידי שהשתשנה במשחקים האחרונים זה שסופסוף בכר התחיל לתת לאצילי את הביטחו בהרכב שהוא רצה והוא מחזיר לו כצפוי. פיירו לא רלוונטי לכלום ואם בטעות הוא מגיע למצב הוא גם הורס. הוא לא שחקן כדורגל, אנשים כאן מגנים עליו כאילו זאת מניה שהם מושקעים עליה, גם בכר עצמו התחיל לפזול לקיץ מעכשיו כי הוא הבין שהוא לא קשור לרמה. ודין כלומניק? מה שהוא כבש בעונה שעברה פיירו לא יכבוש גם בעוד 8 עונות ברצף בליגת העל. הוא שחקן טוב לליגות הנמוכות באירופה איפה שרק מעיפים כדורים כמו בשנות ה80Ganjot אמר:Jerry אמר:רע מאוד, פח, נבדל, תגידו מה שתגידו אבל כל דקה שפיירו מקבל על חשבונו זה פשע. שלא נדבר על ניקי
כן, אין ספק שנראית יותר טוב איתו, תרם כל כך הרבה למשחק.
אין לך מושג, יש לך שנאה לפיירו אז זה מעוור אותך כנראה, אבל עובדתית, מאז שפיירו בהרכב - אנחנו 3 נצחונות רצופים בליגה ומשחקים כדורגל, ובישל עוד אחד בגביע (בישול שאני שם כסף שדין דוד לא היה מוסר שם לסבע).
לא קיבל מצב אחד אבל לפחות מנסה, לוחץ ורץ לעומת הכלומניק חסר קשר לכדורגל שקוראים לו דין דוד.