• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן 1.1 דין דוד

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כובע קש אמר:
הוא אף פעם לא היה שחקן ש"טורף את הדשא"
אז הוא בבעיה.

אי אפשר להיות שחקן בקבוצה גדולה עם מנטליות כזו אלא אם אתה כישרון ברמה אחרת וברור לנו שהוא לא כזה.

כובע קש אמר:
הוא אף פעם לא היה שחקן ש"טורף את הדשא"

אני לא מסכים. בעונות הראשונות שלו פה הוא היה יודע לעלות בטירוף מהספסל, והיה אוכל כל דקה בדשא.

יש לו את זה בסיסטם, הוא פשוט פיתח מניירות של כוכב. אולי זה הגיע מזימונים לנבחרת, או אני לא יודע מאיפה.

כרגע הגישה של עולה ועושה טובה ולא משנה באיזה תפקיד או באיזה סיטואציה היא בלתי מתקבלת על הדעת. דברים כאלה גם מדביקים שחקנים אחרים, אסור לתת לזה לקרות.

ב2 העונות הראשונות הוא היה שחקן שלוחץ הרבה וטוב. במיוחד בעונה הראשונה. עכשיו הוא נראה כבוי לגמרי

Shocking4U אמר:
ב2 העונות הראשונות הוא היה שחקן שלוחץ הרבה וטוב. במיוחד בעונה הראשונה. עכשיו הוא נראה כבוי לגמרי

ב2 העונות הראשונות היה שחקן הרכב כשבעונה הנוכחית הוא בקושי מקבל הזדמנויות אז אפשר להבין אותו. הוא גם בדיוק האריך פה חוזה.
גם אם יבקיע שערים פה ושם קשה לי לראות את דגו הופך אותו לשחקן הרכב יש כל כך הרבה אופציות שהוא מעדיף אותן לפניו בניגוד לבכר שמאוד האמין במטרונמיות שלו

הוא היה טוב רק בעונה הראשונה שלו.
הירידה שלו התחילה אחרי שאמא שלו נפטרה.
גם בכר שנה שעברה כבר מאס בו ובגישה שלו ואיך שעלה בלי שום רצון ללחוץ.
שחקן כמוהו במועדון כזה ועם מוסרים כמו שהיו / יש מאחוריו, היה צריך להשתפר ואצלו קורה בדיוק הפוך.
בספק גדול שהוא שחקן שנשאר באימון לשפר את הבעיטות שלו או עובד על זה באופן אישי יותר מדי.

Ganjot אמר:
כובע קש אמר:
בפעם המיליון הוא צריך לשחק אך ורק בחוד, באגף אין לו מה לתרום
לא, הוא לא צריך לשחק.
די עם השקר הזה.
שחקן שלא מסוגל לעשות לחץ, לא מסוגל להכנס עם הגוף למאבקים, לא יודע להתמקם, נמצא בעיקר בנבדל (זאת הסיבה גם שמוחמד לא מסר לו כדור לגול אתמול, כי החלש הזה נכנס לנבדל ישר) ומעל הכל פשוט משדר לוזריות - הוא לא צריך לשחק.
המקסימום זה 15-20 דקות כמו אתמול, וגם זה עדיף שלא.

משדר לוזריות ? לא הייתי אומר את זה

הוא האחד השחקנים היותר ווינרים שהיו לנו. כמה פעמים הוא נכנס ושינה לנו משחק דקה 90 ? הגול עם העקב נגד תל אביב למשל ??

הוא לא מקבל כמעט הזדמנויות והוא מתוסכל, די בצדק. ביום אחד שרפו אותי לגמרי ואנחנו לא יודעים מה עומד מאחורי זה. גם סבע עושה פרצופים עכשיו והרבה שחקנים עד המשחקים האחרון לא לחצו, עשו תנועות ידיים ומה לא.זה אומר שהם משדרים לוזריות ?

נצחון אחד עם קצת יותר מחייבות מתחילת העונה לא סנוור אותי. יש סביב הקבוצה אנרגיות רעות ואני בטוח שאחרי הפסד אחד כל החרא יחזור לצוץ.

אמנם הוא מחמיץ הרבה אבל הוא מוסיף לנו אלמנט של מהירות והגעה למצבים בהתקפות מעבר במשחקים מסוג כזה.

אליאור אמר:
אמנם הוא מחמיץ הרבה אבל הוא מוסיף לנו אלמנט של מהירות והגעה למצבים בהתקפות מעבר במשחקים מסוג כזה.

בדיוק.
אין לנו שחקן כזה כרגע.

תוצאה של שחקן שלא מחפש לעבוד אקסטרה על מה שהוא חלש בו.
שכח כבר מה זה להבקיע לא מתוך ה 5, כל מצב שלו מול שוער אתה יודע מראש שזה החטאה, זה פחות מפתיע מהחטאות של פיירו.
חבל מאוד שהוא יקבל עוד יותר דקות עכשיו עם הפציעה של שוראנוב, באמת שחקן בלתי נסבל ברמות שקשה לתאר.
מדקה 30 הוא מתהלך במגרש ועושה טובה שהוא "רץ", לא מסוגל ללחוץ שחקנים שצמודים אליו, ושיא השיאים זה שבמקום לרוץ בחילוף הוא הולך כמו פרימדונה.
שנים שלא שנאתי ככה שחקן שלנו.

איך הוא דידה החוצה בחילוף

אמר הכל על המשחק שלו

כל כך מבאס שבגלל הפציעה של שוראנוב אנחנו ניאלץ לראות אותו יותר במגרש.

אחלה דינדה נקווה שהפציעה שהוא סוחב לא רצינית

שראיתי שהוא לא יהיה בסגל/הרכב הייתי בטוח שנתקשה להבקיע. בכל מקרה חייבים עוד חלוץ בינואר.

ההצבה שלו בכנף עושה לו עוול. הוא לא קשור לשם, ועדיף שלא יהיה במגרש אם זו העמדה.
בלי קשר, דין דוד זה דין דוד. אדיש, מחמיצן, צריך 8 מצבים לגול. זה היה, וזה יהיה. אין חדש תחת השמש.

רק מכבי אמר:
ההצבה שלו בכנף עושה לו עוול. הוא לא קשור לשם, ועדיף שלא יהיה במגרש אם זו העמדה.
בלי קשר, דין דוד זה דין דוד. אדיש, מחמיצן, צריך 8 מצבים לגול. זה היה, וזה יהיה. אין חדש תחת השמש.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה