• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן 1.1 דין דוד

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Adi81 אמר:
Judokan אמר:
Adi81 אמר:
טוב מאוד שדחה את בן שמעון.

מה הוא עשה?

אמר שהוא לא מוכן לבוא סתם אלא רק בשביל לשחק

אה, אז עשה אבו פאני לחזן.
האמת, לא אוהב מהלכי שתן לראש כאלה. "אני לא בא אם לא תיתן לי דקות משמעותיות". מדובר בנבחרת, תבלע את הכבוד ותשב על הספסל אם צריך

קצת עלה לו השתן לראש אחרי כל הניפוח בתקשורת.
הוא חלוץ אדיר לליגה שלנו ומכונת שערים מקומית אני לא יודע אם יש פה משהו מעבר לכך.

ומהצד השני אין שחקן שאני מעדיף כרגע עליו מבין שחקני הנבחרת בעמדת החלוץ, חלאילי צריך לשחק כנף ימין. אז בתכלס הוא באמת היה צריך לקבל יותר אמון.
אגב לדעתי זה גם מה שהיה עם רפאלוב בזמנו ובגלל זה לא שיחק בנבחרת במהלך מעל עשור שהוא היה מהשחקנים הטובים בליגה הבלגית.

אני מקווה שדין דוד יותר שיחק על הקטע של הפציעה שלו שהוא לא כשיר וצריך מנוחה מאשר ה"תן לי דקות"

KevinDurant אמר:
אני מקווה שדין דוד יותר שיחק על הקטע של הפציעה שלו שהוא לא כשיר וצריך מנוחה מאשר ה"תן לי דקות"

אבל זה לא מה שקרה. רב"ש אמר בראיון שהוא לא בנבחרת כי הוא ביקש דקות.

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:

אבל זה לא מה שקרה. רב"ש אמר בראיון שהוא לא בנבחרת כי הוא ביקש דקות.
אז חבל.

אם הוא היה אומר שהוא פצוע ואם הוא שחקן משמעותי הוא מוכן להקריב מעצמו ואם לא אז הוא מעדיף לעשות מנוחות זה היה מתקבל יותר לדעתי

אין חלוץ יותר טוב מדין. החלטה הזויה של בן שמעון. טוב לנו

הבעיה שדין דוד לנצח יהיה אנדרייטד, אין לו הילה של שחקן גדול.
הוא חלוץ מצוין ותמיד יראו אותו כסוג ב' וחבל.
כמו שלומי ארבייטמן, שגם היה חלוץ מצוין ותמיד היה אנדרייטד.

חוסר מזל שלו.

חלוץ שמצד אחד יש לו מלא מזל ומצד שני אין לו מזל בכלל

אבל אהבתי את הרעב שלו בכל פעם שהוא ישר קם ברחבה ומנסה שוב, הוא חיית רחבה רצינית

יש לו חוש מיקום טוב, הוא שיפר את התנועה שלו מול נבדלים.
עדיין יש לו החמצות באחד על אחד, אבל סך הכל הוא מצוין.

hezildo אמר:
יש לו חוש מיקום טוב, הוא שיפר את התנועה שלו מול נבדלים.
עדיין יש לו החמצות באחד על אחד, אבל סך הכל הוא מצוין.

חוש המיקום שלו יותר מטוב, הוא ברמה אדירה. אין חלוץ בארץ שיודע להיות במקום הנכון למצב כמוהו. כמו כל הדרדלה האלה ברחבה שתמיד איכשהו מגיעים אליו לרגליים.
אם יכולת הסיום שלו הייתה חמישית מחוש המיקום, הוא היה חלוץ שיכול להשתלב בליגת דרג שני באירופה אפילו.

בקצב כיבושים הנוכחי שלו (שער על כל 50 דק משחק בליגה), קל הוא מלך השערים ומסיים עם 40+ שערים העונה
אבל אני מניח שמתישהו הנתון הזה יתיישר

מת עליו ויש לו אחלה קצב של כיבושים,
עדיין בעייתי שצריך 3-4 הזדמנויות בטוחות לגול על מנת לכבוש.
לא בכל משחק יהיה לנו את הפרוולגיה להחמיץ כל כך הרבה

אצבעוני אמר:
מת עליו ויש לו אחלה קצב של כיבושים,
עדיין בעייתי שצריך 3-4 הזדמנויות בטוחות לגול על מנת לכבוש.
לא בכל משחק יהיה לנו את הפרוולגיה להחמיץ כל כך הרבה
בעונה שעברה הוא היה יותר איכותי מהבחינה הזאת וכבש מצבים יותר קשים ולא ב3-4 הזדמנויות שאמרת.

יכול להיות שהפציעה קצת מפריעה וחסר לו הגרוש ללירה

דין גם שחקן שבאופן מסורתי לוקח לו יותר זמן להתניע ולהיכנס לקצב כיבושים בעונה. אני חושב שזה עניין של חדות מבחינת סיומת - ומרגישים את זה כרגע גם העונה למרות השערים, כי הוא מחמיץ מלא. לדוגמה מצבי האחד על אחד שהגיע אליהם מול ק"ש אלה מצבים קלאסיים שהוא מבקיע בהם כשמגיעים לאמצע העונה.

Judokan אמר:
דין גם שחקן שבאופן מסורתי לוקח לו יותר זמן להתניע ולהיכנס לקצב כיבושים בעונה. אני חושב שזה עניין של חדות מבחינת סיומת - ומרגישים את זה כרגע גם העונה למרות השערים, כי הוא מחמיץ מלא. לדוגמה מצבי האחד על אחד שהגיע אליהם מול ק"ש אלה מצבים קלאסיים שהוא מבקיע בהם כשמגיעים לאמצע העונה.

ועדיין 6 שערים ובישול ב4 משחקים
קצב מטורף שלו עד כה, רק שימשיך.

https://www.ynet.co.il/sport/israelisoccer/article/sjyldre1yl

דיברו על זה אתמול ביציע העיתונות....
נראה שרב"ש הפיל אותו בפח
חבל שלא הקליט את השיחה

בצוות המקצועי צריכים לאפס את דינדה.
כבר בדקות הראשונות היו 2 מצבים בטוחים ותמיד חיפש להבקיע בעצמו במיוחד במצב שהיה יכול להשאיר את סבע באחד על אחד.
תחושה שלי שהוא מנסה להוכיח לרב״ש על כל העניין עם הנבחרת וזה פוגע בנו.

הכי חלש בקבוצה…
היה צריך לצאת עוד לפני המחצית, אבל מי ייכנס במקומו?

העובדה שהוא סיים אתמול בלי שער לא נתפסת.
מצבים כל כך נוחים, רק שים את הכדור בשער.
חוסר היכולת שלו להיות ''קילר'' ברמת לעשות גול מחצי מצב עלתה לנו בהמון נקודות במהלך השנים וכן באי ההעפלה לאלופות (לא שאני חושב שלהתבזות מול סיטי היה מוסיף כבוד. אבל לשם ההמחשה).

אז כן, אתה חלוץ במכבי חיפה כשמאחוריך ולצידך משחקים שחקני קישור סופר מוכשרים, ואתה מהיר אז אתה מגיע להזדמנויות שלך, ואתה תעשה את הגולים כי כמה אפשר להחמיץ, אבל הוא ממש לא ''חלוץ גדול'' ולא קרוב לזה.

הסיטואציה כעת שאין לו שום תחרות היא הכי גרועה שיש. כשהיה את פיירו בסביבה דוד היה חייב להוכיח את עצמו כל הזמן, עושה רושם שהוא מרגיש יותר מידי בנוח. גם כל הסאגה בנבחרת (תסלחו לי, אבל אני ממש לא חושב שזה רק אשמה של רב''ש. ברור שגם דוד לא נקי פה בסיפור וברור שהוא ''דרש'' דקות), גם כל הכתבות האלה שהופכות אותו לאיזה חלוץ אימתני שמחזיק אותנו.

צריכים להוריד אותו לקרקע ובמהירות. וזה רק עם עבודה מנטלית כי זה לא שאפשר לספסל אותו.

אי הבאת מחליף לפיירו עוד תתברר כהחלטה הכי גרועה שעשו כאן בקיץ הזה.

רק מכבי אמר:
העובדה שהוא סיים אתמול בלי שער לא נתפסת.
מצבים כל כך נוחים, רק שים את הכדור בשער.
חוסר היכולת שלו להיות ''קילר'' ברמת לעשות גול מחצי מצב עלתה לנו בהמון נקודות במהלך השנים וכן באי ההעפלה לאלופות (לא שאני חושב שלהתבזות מול סיטי היה מוסיף כבוד. אבל לשם ההמחשה).

אז כן, אתה חלוץ במכבי חיפה כשמאחוריך ולצידך משחקים שחקני קישור סופר מוכשרים, ואתה מהיר אז אתה מגיע להזדמנויות שלך, ואתה תעשה את הגולים כי כמה אפשר להחמיץ, אבל הוא ממש לא ''חלוץ גדול'' ולא קרוב לזה.

הסיטואציה כעת שאין לו שום תחרות היא הכי גרועה שיש. כשהיה את פיירו בסביבה דוד היה חייב להוכיח את עצמו כל הזמן, עושה רושם שהוא מרגיש יותר מידי בנוח. גם כל הסאגה בנבחרת (תסלחו לי, אבל אני ממש לא חושב שזה רק אשמה של רב''ש. ברור שגם דוד לא נקי פה בסיפור וברור שהוא ''דרש'' דקות), גם כל הכתבות האלה שהופכות אותו לאיזה חלוץ אימתני שמחזיק אותנו.

צריכים להוריד אותו לקרקע ובמהירות. וזה רק עם עבודה מנטלית כי זה לא שאפשר לספסל אותו.

אי הבאת מחליף לפיירו עוד תתברר כהחלטה הכי גרועה שעשו כאן בקיץ הזה.
בקצה אני די מסכים אתך.

גם בכר בסיטואציות כמו אתמול אוהב לזרוק 2 חלוצים קדימה ופשוט לא היה מי להכניס (לשם המחשה ב3-2 שיחקנו עם שהר, דוניו ודין דוד על הבלמים שלהם), אתמול ראו שבדקות שישבנו עליהם בחצי שעה האחרונה היה חסר שחקנים שיעמיסו את הרחבה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה