GKagelmacher
מכונת תארים
מיצה את עצמו לדעתי, ביכולת הזאת עדיף שימכר
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Ganjot אמר:הגעתי למצב שאני שונא אותו יותר ממה שאי פעם שנאתי שחקן של יריבה שלנו.
מאחל לו רק רע בקריירה.
במועדון נורנלי היו מטיסים אותו ליציע ושיירקב שם, אצלנו מהלחץ הוא יקבל חוזה של חצי מיליון וימשיך להרוס לנו את החיים.
אין בו כלום, לא תורם כלום למשחק, אגואיסט ולא מפסיק להחטיא.
4 שערים מתחילת חודש דצמבר, שאחד מהם זה שער שאין אובד שלא קילל אותו על זה שלא שמסר נגד חדרה.
שמח לשמוע.ToniKroos אמר:Ganjot אמר:הגעתי למצב שאני שונא אותו יותר ממה שאי פעם שנאתי שחקן של יריבה שלנו.
מאחל לו רק רע בקריירה.
במועדון נורנלי היו מטיסים אותו ליציע ושיירקב שם, אצלנו מהלחץ הוא יקבל חוזה של חצי מיליון וימשיך להרוס לנו את החיים.
4 שערים מתחילת חודש דצמבר, שאחד מהם זה שער שאין אובד שלא קילל אותו על זה שלא שמסר נגד חדרה.
שמע איזה תגובה מביכה, באמת… לא בקטע אישי אבל באמת חייב להגיד לך שזה בין התגובות המביכות שראיתי.
אני גם חושב שהוא צריך כבר לעוף, אבל עשית ממנו איזה שחקן פח כשבפועל אוהבים לשכוח איזה רגעים הוא נתן לנו וכמה הוא תרם באליפויות, המהפך נגד הצהבת, הערב, שערי אליפות במאני טיים.
יש שחקנים כמו כיוף לדוגמה שבאמת אפשר להביע שנאה אליו, אבל הוא? כנראה כבר מיצה את עצמו, הוא רחוק מכל מה שכתבת בפסקה הראשונה
Ganjot אמר:שמח לשמוע.ToniKroos אמר:Ganjot אמר:הגעתי למצב שאני שונא אותו יותר ממה שאי פעם שנאתי שחקן של יריבה שלנו.
מאחל לו רק רע בקריירה.
שמע איזה תגובה מביכה, באמת… לא בקטע אישי אבל באמת חייב להגיד לך שזה בין התגובות המביכות שראיתי.
אני גם חושב שהוא צריך כבר לעוף, אבל עשית ממנו איזה שחקן פח כשבפועל אוהבים לשכוח איזה רגעים הוא נתן לנו וכמה הוא תרם באליפויות, המהפך נגד הצהבת, הערב, שערי אליפות במאני טיים.
יש שחקנים כמו כיוף לדוגמה שבאמת אפשר להביע שנאה אליו, אבל הוא? כנראה כבר מיצה את עצמו, הוא רחוק מכל מה שכתבת בפסקה הראשונה
שילך מפה עם והרגעים היפים שלו, גם בניון הביא רגעים יפים, יאללה די עם הבולשיט הזה
היה שם ברגע הנכון סך הכל. זוכרים לו את המהפך, בסך הכל דחק. דוניו הביא שם רגעים יותר יפים עם גול ובישול תוך כמה דקות.
שחקן טיפש, אגואיסט, חושב רק על עצמו, התאהב בלעשות מיפים ולהחטיא, הסוג בעיטה השני שלו זה דרדלה לפינה.
כל הליגה למדה את התנועה שלו ואת הבעיטה שלו.
לא מסוגל לתת פס לחלוץ שלידו ולפרגן בעד שלום, גם עם פיירו זה היה ככה, ככה שזה לא חדש.
שחקן שעושה את הפוזות האלה על החוזה צריך להטיס ליציע, לא לתת לו פרס להיות מולחם להרכב.
אנטי כדורגל מובהק, אחת הסיבות המרכזיות לזה שאנחנו לא מסוגלים לשחק כדורגל, כשהוא על המגרש אנחנו ב 10 שחקנים עם הלחץ המזויף שלו.
כל פעם עושה תנועות ידיים כאילו הבן אדם כריסטיאנו רונאלדו שלא מקבל כדורים, סך הכל וונאבי ערס מאשדוד.
בוא נראה מה הקהל יחשוב במשחקים הבאים, נראה מי צודק.
כיוף חלש מאוד, אבל זה לא אומר שצריך לשנוא אותו, כי הוא לא עושה פוזות ולא מתיימר להיות משהו שהוא לא, הוא פשוט עובדה קיימת וזה הכי טוב שלו.
דין דוד זה לא רק היכולת, זה כל המסביב
ברור, נובע גם וגם.ToniKroos אמר:Ganjot אמר:שמח לשמוע.ToniKroos אמר:שמע איזה תגובה מביכה, באמת… לא בקטע אישי אבל באמת חייב להגיד לך שזה בין התגובות המביכות שראיתי.
שילך מפה עם והרגעים היפים שלו, גם בניון הביא רגעים יפים, יאללה די עם הבולשיט הזה
היה שם ברגע הנכון סך הכל. זוכרים לו את המהפך, בסך הכל דחק. דוניו הביא שם רגעים יותר יפים עם גול ובישול תוך כמה דקות.
שחקן טיפש, אגואיסט, חושב רק על עצמו, התאהב בלעשות מיפים ולהחטיא, הסוג בעיטה השני שלו זה דרדלה לפינה.
כל הליגה למדה את התנועה שלו ואת הבעיטה שלו.
לא מסוגל לתת פס לחלוץ שלידו ולפרגן בעד שלום, גם עם פיירו זה היה ככה, ככה שזה לא חדש.
שחקן שעושה את הפוזות האלה על החוזה צריך להטיס ליציע, לא לתת לו פרס להיות מולחם להרכב.
אנטי כדורגל מובהק, אחת הסיבות המרכזיות לזה שאנחנו לא מסוגלים לשחק כדורגל, כשהוא על המגרש אנחנו ב 10 שחקנים עם הלחץ המזויף שלו.
כל פעם עושה תנועות ידיים כאילו הבן אדם כריסטיאנו רונאלדו שלא מקבל כדורים, סך הכל וונאבי ערס מאשדוד.
בוא נראה מה הקהל יחשוב במשחקים הבאים, נראה מי צודק.
כיוף חלש מאוד, אבל זה לא אומר שצריך לשנוא אותו, כי הוא לא עושה פוזות ולא מתיימר להיות משהו שהוא לא, הוא פשוט עובדה קיימת וזה הכי טוב שלו.
דין דוד זה לא רק היכולת, זה כל המסביב
כמובן שזכותך לחשוב ככה. מרגיש לי יותר שהשנאה שלך אליו נובעת מכל המסביב ולאו דווקא מהיכולת, אחרת קשה לי להבין את התגובה המנותקת מהמציאות שכתבת מהעובדה הפשוטה שמספרים הוא סיפק ונתן את שלו בקבוצת כדורגל טובה יותר
יקבל דקות כי רוצים עוד אקזיטKandaurov אמר:הלוואי הלוואי ריקרדיניו ומלמד יקבלו עדיפות על פניו עד סוף העונה, הלוואי.
ברור.Smile אמר:יש לו תקופות שהוא חושך.
בעונות של האליפות זה היה פחות מורגש כי היה את פיירו עם טכניקה של עמוד תאורה והפוקוס הלך אליו.
Shocking4U אמר:הבעיה זה לא היכולת אלא הגישה. בלי השביתה האיטלקית לכאורה התלונות היו פחות משמעותיות