G greenguy אהוב הקהל 11/7/23 #82 הבור בקישור זה משהו שלא יאמן,אין לנו שחקן אחד מהקישור שיתן מסירת עומק חכמה. צריך להושיב את גוני מול המסך שעות שיסתכל על המסירות של נטע. איך נתנו לנו לפתוח עונה בלי קשר אמצע איכותי. בושה
הבור בקישור זה משהו שלא יאמן,אין לנו שחקן אחד מהקישור שיתן מסירת עומק חכמה. צריך להושיב את גוני מול המסך שעות שיסתכל על המסירות של נטע. איך נתנו לנו לפתוח עונה בלי קשר אמצע איכותי. בושה
י ירוק זה אני שחקן העונה 11/7/23 #84 גוני נאור משחק לאט מדי. אולי בליגה או מול קבוצות ברמה של המלטים זה יספיק, אבל אם נתקדם באירופה, זה לא יספיק. כמו שאמרתי, אם זה נאור או זרגרי כקשר רביעי, אני מעדיף את זרגרי.
גוני נאור משחק לאט מדי. אולי בליגה או מול קבוצות ברמה של המלטים זה יספיק, אבל אם נתקדם באירופה, זה לא יספיק. כמו שאמרתי, אם זה נאור או זרגרי כקשר רביעי, אני מעדיף את זרגרי.
T ToniKroos תנו לו את הסרט 11/7/23 #85 לשחק בלי שחקן אגף בצד ימין אחרי שהתרגלנו לאצילי זה... קשה מאוד
The real Tsepo תנו לו את הסרט 11/7/23 #90 כרמליסט ירוק אמר: גוני בא ברע לחץ להרחבה... הוא ממש מזכיר את נטע בריצה האיטית אחורה אמנם אבל בכל זאת מזכיר את נטע
כרמליסט ירוק אמר: גוני בא ברע לחץ להרחבה... הוא ממש מזכיר את נטע בריצה האיטית אחורה אמנם אבל בכל זאת מזכיר את נטע
G greenguy אהוב הקהל 11/7/23 #91 קשה מאוד לראות את משחק ההתקפה שלנו. לא יודע מה נעשה את האמת הבור בקישור גדול מידי וההתקפה איטית וצפויה מאוד
קשה מאוד לראות את משחק ההתקפה שלנו. לא יודע מה נעשה את האמת הבור בקישור גדול מידי וההתקפה איטית וצפויה מאוד
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 11/7/23 #95 אין בכלל אגפים. סבע רק נכנס לאמצע וגם דין. גוני זה חור מהלך. הוא וקורנו מפקירים שם את צד שמאל
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 11/7/23 #99 נראים איום ונורא הנה המשחק גם ללא קהל כמו שהאוהדים כל כך רצו