ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אמרתי עד מחזור 2 הוא משנה הכל, בסוף יצא שליטרלי במשחק הרשמי הראשון. 3 בלמים לליגה הישראלית זה בזבוז וזה לא יעבוד חבל על הזמן של כולנו, אין לנו סגל לזהShocking4U אמר:שבועיים הוא מתרגל שלושה בלמים וברגע האחרון נראה שמחליף ל4-3-3. הלחץ התקשורתי עשה את שלו?
Jerry אמר:אמרתי עד מחזור 2 הוא משנה הכל, בסוף יצא שליטרלי במשחק הרשמי הראשון. 3 בלמים לליגה הישראלית זה בזבוז וזה לא יעבוד חבל על הזמן של כולנו, אין לנו סגל לזהShocking4U אמר:שבועיים הוא מתרגל שלושה בלמים וברגע האחרון נראה שמחליף ל4-3-3. הלחץ התקשורתי עשה את שלו?
חכה שאני אספר לך שפיירו לא יכול להחזיק חלוץ ודגו לא יכול להחזיק מאמןשוער עולה אמר:אין סגל ל4-3-3
כן דוד וסבע יכולים להחזיק אגף בטח. די נו
אני שוקל לשים את זה בחתימה כי אני חוזר על זה כל הודעה רביעית אבל אם לא מביאים מחליף לאצילי באגף ימין במקום פיירו/דניאל אז החלון הזה עם ציון 0 מבחינתי. עם דיאק אתה תוכל לשחק במערך ההתאבדות של בכר בצורה אפקטיבית כי אי אפשר לעבור אותו והוא הרבה יותר דינאמי מפאני. בכל מקרה ההרכב האידאלי מבחינתי יהיה דיאק, עלי, זר, סבע, חזיזה, חלוץשוער עולה אמר:אין סגל ל4-3-3
כן דוד וסבע יכולים להחזיק אגף בטח. די נו
KevinDurant אמר:דגו מתרגל 3 בלמים וקו 4 במחנה כדי שהשחקנים יהיו מתורגלים בכמה שיטות
מחליט לעלות עם ה3 בלמים כשחזיזה פותח: מקובע! בונקריסט! אין לו מושג!
נותן צ'אנס לרעיון עם קנדיל באימון: מקובע! לא מסוגל לשחק בשיטה אחרת! זה לא מכבי חיפה! למה לא 4-3-3??
בסוף עולה עם ה4-3-3 שתורגל גם באימונים: נכנע ללחץ של התקשורת! סמרטוט! בכר היה נשאר עם ה3 בלמים!
יותר מזה, יש תחושה ממש מבאסת שיש פה כמה יוזרים שרק מחכים לכישלון שלנו.KevinDurant אמר:דגו מתרגל 3 בלמים וקו 4 במחנה כדי שהשחקנים יהיו מתורגלים בכמה שיטות
מחליט לעלות עם ה3 בלמים כשחזיזה פותח: מקובע! בונקריסט! אין לו מושג!
נותן צ'אנס לרעיון עם קנדיל באימון: מקובע! לא מסוגל לשחק בשיטה אחרת! זה לא מכבי חיפה! למה לא 4-3-3??
בסוף עולה עם ה4-3-3 שתורגל גם באימונים: נכנע ללחץ של התקשורת! סמרטוט! בכר היה נשאר עם ה3 בלמים!