ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
lemmacantor אמר:HaifaWave אמר:כמו טיפש שמתי בסקר של הקונפרנס שנגיע לבתים וכאן שהאלפחורס יגיע לינואר
חבל שאי אפשר לשנות
נניח שינואר זה אומר ממחזור 8 עד ינואר. אז חכה.
Nirgreen אמר:לא היו צריכים למנות אותו
Daniel123 אמר:Nirgreen אמר:לא היו צריכים למנות אותו
לא היה צריך לפטר את בכר.
lemmacantor אמר:Daniel123 אמר:Nirgreen אמר:לא היו צריכים למנות אותו
לא היה צריך לפטר את בכר.
היה צריך לפטר את בכר אחרי ההפסד הביתי לבית"ר. היה צריך לבנות מערכת בריאה ומקצועית שלא מתחננת למאמן עבר כל הזמן, אלא יודעת לעבור שינויים בצורה חלקה.
Daniel123 אמר:lemmacantor אמר:Daniel123 אמר:לא היה צריך לפטר את בכר.
היה צריך לפטר את בכר אחרי ההפסד הביתי לבית"ר. היה צריך לבנות מערכת בריאה ומקצועית שלא מתחננת למאמן עבר כל הזמן, אלא יודעת לעבור שינויים בצורה חלקה.
ברק בכר מאמן מעולה, הוא עוד יחזור בענק ויקח לנו אליפויות על הראש. הוא לא היה הבעיה.
שלא נותנים למאמן את הכלים להצליח אלו התוצאות.
HaifaWave אמר:Daniel123 אמר:lemmacantor אמר:היה צריך לפטר את בכר אחרי ההפסד הביתי לבית"ר. היה צריך לבנות מערכת בריאה ומקצועית שלא מתחננת למאמן עבר כל הזמן, אלא יודעת לעבור שינויים בצורה חלקה.
ברק בכר מאמן מעולה, הוא עוד יחזור בענק ויקח לנו אליפויות על הראש. הוא לא היה הבעיה.
בגלל בכר אנחנו תקועים עם זרים שעולים המון כסף. זה לא רק אלברמן. לא הייתי חוזר על הטעות הזו שוב.
אפשר להחזיר אותו כדי לחסוך את הכסף על עוד מאמן אבל צריך להבין שזה עד תום העונה שממילא גמורה כבר.
אני באופן אישי הייתי מביא את בלבול.
לפחות כל עוד יענק'לה שחר הוא המלקולם גלייזר שלנוDaniel123 אמר:HaifaWave אמר:Daniel123 אמר:ברק בכר מאמן מעולה, הוא עוד יחזור בענק ויקח לנו אליפויות על הראש. הוא לא היה הבעיה.
בגלל בכר אנחנו תקועים עם זרים שעולים המון כסף. זה לא רק אלברמן. לא הייתי חוזר על הטעות הזו שוב.
אפשר להחזיר אותו כדי לחסוך את הכסף על עוד מאמן אבל צריך להבין שזה עד תום העונה שממילא גמורה כבר.
אם זה היה תלוי בבכר הוא היה מביא שחקן יותר טוב מנהואל.
זה אלברמן שעקב אחריו ורצה אותו.
זו היתה תקופה (כמו היום), שלא היה את מי להביא ולא היו עוד שחקנים שהסכימו להגיע ולכן בסוף בכר הסכים והביאו אותו.
זו היתה טעות ללא ספק אבל יאמר לזכות בכר שהוא לומד מטעויות ואני סומך עליו במיליון אחוז.
בכר צריך להיות האלכס פרגוסון שלנו.
MH13 TILL I DIE אמר:לפחות כל עוד יענק'לה שחר הוא המלקולם גלייזר שלנוDaniel123 אמר:HaifaWave אמר:בגלל בכר אנחנו תקועים עם זרים שעולים המון כסף. זה לא רק אלברמן. לא הייתי חוזר על הטעות הזו שוב.
אם זה היה תלוי בבכר הוא היה מביא שחקן יותר טוב מנהואל.
זו היתה תקופה (כמו היום), שלא היה את מי להביא ולא היו עוד שחקנים שהסכימו להגיע ולכן בסוף בכר הסכים והביאו אותו.
זו היתה טעות ללא ספק אבל יאמר לזכות בכר שהוא לומד מטעויות ואני סומך עליו במיליון אחוז.
בכר המאמן הישראלי היחיד שמסוגל להצליח תחת שחרDaniel123 אמר:MH13 TILL I DIE אמר:לפחות כל עוד יענק'לה שחר הוא המלקולם גלייזר שלנוDaniel123 אמר:אם זה היה תלוי בבכר הוא היה מביא שחקן יותר טוב מנהואל.
צודק, יש בעיה עם שחר.
אבל עדיין, אני מעדיף את ברק על הקווים על כל אחד אחר.
benrey אמר:מצד אחד אומרים שהולך לסיים את תפקידו
ומצד שני ״ רפאלוב בנוכחות פלורס: מעכשיו אתווה את הסגנון״
אז הוא הולך או נשאר על תקן דחליל?
benrey אמר:מצד אחד אומרים שהולך לסיים את תפקידו
ומצד שני ״ רפאלוב בנוכחות פלורס: מעכשיו אתווה את הסגנון״
אז הוא הולך או נשאר על תקן דחליל?