• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

דניל לסובוי - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
הנה, בן דור כבר פותח קמפיין נגדו. מעניין איזה שחקן/משפחה של שחקן מעורבת פה.
הוא מרים במקביל בקטע מוגזם לסוף. לכאורה.

דווקא הוא כותב/מדבר הרבה על כך שסוף צריך להיות בימין.
אני לא רוצה להגיד משהו שאני לא בטוח בו ב-100%, כי זה כרגע בתור שמועה, אבל להבנתי זה לא סוף.

אצילי?

GKagelmacher אמר:
רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:
הוא מרים במקביל בקטע מוגזם לסוף. לכאורה.

דווקא הוא כותב/מדבר הרבה על כך שסוף צריך להיות בימין.
אני לא רוצה להגיד משהו שאני לא בטוח בו ב-100%, כי זה כרגע בתור שמועה, אבל להבנתי זה לא סוף.

אצילי?

כתבתי. שחקן או משפחתו. תבדקו קצת את ההורים של כמה מהצעירים אצלנו. ותמצאו את הקישור לבן דור.

Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:
כמה עוד זרים יעברו פה בשביל שנלמד לא להיות נחרצים אחרי בקושי חודש
מקרה שונה בגלל שפה השחקן לא שייך לקבוצה ולכן אין גם אינטרס גבוה לשתף אותו בכל מחיר. אם הוא לא ירשים הוא פשוט יפסיק לקבל דקות והאופציה לא תמומש. בניגוד למשל לשימיץ שהקבוצה רכשה ולכן יש לה מוטיבציה יותר גבוהה להכניס לעניינים

יש לנו המון אינטרס לשתף אותו דווקא בגלל האופציה.
אלברמן והקבוצה נלחמו המון כדי שהשחקן יגיע, כנראה שחשבו שהוא שחקן שיכול להיות מוביל אצלנו + העובדה שהוא ישראלי.
אחרי כל המאמץ הזה, לא יקחו ויפסיקו לתת לו דקות רק הוא עדיין בשלבי ההתאקלמות ולא סופר מרשים.
להפך, יחפשו לבדוק כמה שיותר האם הוא שווה את מימוש האופציה או לא, בייחוד שהיא בסכום די גבוה.

ואגב, מוכן להתערבות שהאופציה עליו תמומש בסופו של דבר. לא יוותרו על ישראלי בקליבר הזה (גם אם על הנייר בלבד כרגע)

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:
מקרה שונה בגלל שפה השחקן לא שייך לקבוצה ולכן אין גם אינטרס גבוה לשתף אותו בכל מחיר. אם הוא לא ירשים הוא פשוט יפסיק לקבל דקות והאופציה לא תמומש. בניגוד למשל לשימיץ שהקבוצה רכשה ולכן יש לה מוטיבציה יותר גבוהה להכניס לעניינים

אלברמן והקבוצה נלחמו המון כדי שהשחקן יגיע, כנראה שחשבו שהוא שחקן שיכול להיות מוביל אצלנו + העובדה שהוא ישראלי.
אחרי כל המאמץ הזה, לא יקחו ויפסיקו לתת לו דקות רק הוא עדיין בשלבי ההתאקלמות ולא סופר מרשים.
להפך, יחפשו לבדוק כמה שיותר האם הוא שווה את מימוש האופציה או לא, בייחוד שהיא בסכום די גבוה.

ואגב, מוכן להתערבות שהאופציה עליו תמומש בסופו של דבר. לא יוותרו על ישראלי בקליבר הזה (גם אם על הנייר בלבד כרגע)
מאוד תלוי בכשירות של חגג. לדעתי אם חגג כשיר לסובוי יתקשה לקבל דקות משמעותיות

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

אני עם ג'ודו כאן (הבנתם מה עשיתי)
לסובוי זה פרויקט של המועדון. החל מרמת האזרוח, המו''מ הארוך, כל ההתנהלות עד ההחתמה לא נעשתה בכדי לא לתת לו הזדמנות.
אני בטוח שהם ידחפו שלסובוי יקבל כמה שיותר הזדמנויות, ועדיף לצד שחקנים בכירים. חוסר הכשירות שלו (שמובן לגמרי לאור הנסיבות) לא ישתנה אם לא יתנו לו עוד דקות.
לגבי החזרה של חג'ג' - כמו שאני רואה את זה, ייקח לחג'ג' עוד לפחות חודש לחזור לכשירות (גם אם חוזר לאימונים מלאים ''בעוד שבועיים'', אתה לא תוך כמה ימים יכול לחזור לשחק).
ולכן בטווח זמן הקרוב של חודש חג'ג' לא פקטור.
מעבר לזה, אני חושב שגם אחרי חזרת חג'ג', לסובוי ישחק בצד שמאל, ולחג'ג' ייתנו יותר דקות בצד ימין כמחליף של חלאיילי. כך שזה לא אמור להשפיע יותר מידי.

גם אני חושב שיממשו עליו (והוא יהיה הראשון מאז קולאוטי שממשים עליו אופציה. אני מעריך שייתכן והסכום יהיה נמוך מהסכום המקורי.

רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:
Judokan אמר:

לסובוי זה פרויקט של המועדון. החל מרמת האזרוח, המו''מ הארוך, כל ההתנהלות עד ההחתמה לא נעשתה בכדי לא לתת לו הזדמנות.
אני בטוח שהם ידחפו שלסובוי יקבל כמה שיותר הזדמנויות, ועדיף לצד שחקנים בכירים. חוסר הכשירות שלו (שמובן לגמרי לאור הנסיבות) לא ישתנה אם לא יתנו לו עוד דקות.
לגבי החזרה של חג'ג' - כמו שאני רואה את זה, ייקח לחג'ג' עוד לפחות חודש לחזור לכשירות (גם אם חוזר לאימונים מלאים ''בעוד שבועיים'', אתה לא תוך כמה ימים יכול לחזור לשחק).
מעבר לזה, אני חושב שגם אחרי חזרת חג'ג', לסובוי ישחק בצד שמאל, ולחג'ג' ייתנו יותר דקות בצד ימין כמחליף של חלאיילי. כך שזה לא אמור להשפיע יותר מידי.

גם אני חושב שיממשו עליו (והוא יהיה הראשון מאז קולאוטי שממשים עליו אופציה. אני מעריך שייתכן והסכום יהיה נמוך מהסכום המקורי.
גם על סוף מימשו אופציה

Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:

גם על סוף מימשו אופציה

זה נכון. אבל:
סוף שחקן בית. זה משהו אחר לחלוטין ממקרה ששחקן מבחוץ מושאל, וממשים עליו אופציה. זה מסורתית כמעט לא קרה, וזה כן קרה עם קולאוטי.

Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:

מה זה קשור לנחרצות וגזירות דין של אוהדים ותקשורת של שחקן על סמך 4 דקות

יממשו עליו אופציה כי פשוט אין פה ישראלים, עוד לא הבנתם את זה?
מה עדיף, לשלם 2 מיליון יורו על לאיוס?
בסוף יש פה שחקן "ישראלי" שיעלה מיליון יורו, שתמיד אפשר למכור בקלות יחסית בהמשך גם אם לא יצליח פה.
בתכלס עד עכשיו הוא פתח רק ב 2 משחקים, אחד מהם גנט שלדעתי היה מהטובים על המגרש שם עד שהתעייף, והמשחק בגביע שכל האוירה שלו הייתה אוירה של בוא נסיים עם זה ונתקדם.
אי אפשר לשפוט שחקן על סמך דקות שהוא עולה מהספסל וגם אז זה לא מספיק דקות/משחקים מתים (מול הפועל חיפה עלה דקה 74 במקום לעלות דקה 50-55, מול אשדוד עלה שלא היה על מה לשחק).
משחק אחד בסמי עופר עם קהל וטירוף יכול לעשות לו מאוד טוב להמשך.
לא אתפלא אם הוא יפתח מחר.

עוד משחק שלא הרגשתי שבכלל נכנס.
אבל נותן לו עד סיום העונה.

עשה כמה פעולות לא רעות.
היה לו מהלך יפה בצד שמאל שקנדיל היה חייב לסיים בשער.
רואים שהרבה יותר נוח לו כשחקן כנף שמאל ב4-3-3.

גם הוא כמו קינדה צריך זמן. הגיע אחרי הרבה זמן בלי כדורגל.

היה לו פעולה אחת טובה אבל הוא חייב לקחת על עצמו יותר בדקות שהוא מקבל

הוא מנסה ומשקיע, גם בהגנה.
אני מאוד מאוד אשמח לראות אותנו פותחים איתו באחד המשחקים הקרובים כקיצוני יחד עם קורנו באותו אגף.

קורנו סובל מלשחק בשמאל ליד כשרפאלוב על תקן תומך. עם לסובוי במעט ששיחקו רואים כמה זה מאפשר לשניהם לבוא יותר לידי ביטוי

אני שוב טוען- הוא צריך לשחק כשהמשחק "חי".
נכנס באשדוד כשאנחנו מובילים 5-0 ומשחקים בהליכה, נכנס היום כשאנחנו מאחור ומעיפים כדורים. במצב כזה קשה לו להיות משמעותי.
עדיין הייתה לו פעולה יפה בשמאל, מחפש את הכדור.
פותח איתו בשני משחקי הליגה הקרובים בכ-נ-ף שמאל.

עשה מהלך נהדר בכנף וכמעט בישל בעצמו ועבר יפה את שחקן ההגנה שלהם.

הוא עדיין קצת רך בשאר המאבקים וצריך להיות יותר "רע", אפילו אם זה במחיר של עבירות

KevinDurant אמר:
הוא עדיין קצת רך בשאר המאבקים וצריך להיות יותר "רע", אפילו אם זה במחיר של עבירות

אני לא יודע אם זה כתוצאה מהפציעה הקשה שהוא עבר או שהוא תמיד היה ככה, אבל הריצה שלו לכדור כשנותנים לו לשטח היא קצת גמלונית.
בכל מקרה, כן, הוא יותר מתאים למשחק עומד נגד הגנות צפופות ופחות למעברים.

KevinDurant אמר:

לזכותו ייאמר שהוא לא בורח מהמאבקים האלה. הוא מחויב למשימות ההגנתיות שנותנים לו, מחפש ללחוץ ולא סתם מלווה שחקנים במבט כמו שהרבה שחקני התקפה עושים

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:

לזכותו ייאמר שהוא לא בורח מהמאבקים האלה. הוא מחויב למשימות ההגנתיות שנותנים לו, מחפש ללחוץ ולא סתם מלווה שחקנים במבט כמו שהרבה שחקני התקפה עושים
אני מסכים.

גם צריך לזכור שהוא בקושי שיחק במסגרת של ליגה בשנים האחרונות ושהוא שותף ברוסיה הוא שיחק בעיקר במשחקי גביע נגד קבוצות קטנות או מחליפים (הגביע שם בהתחלה זה בשלב בתים) והוא הגיע למכבי חיפה לשיא העונה בשיא המאבקים באירופה ובליגה שכולם מסביבו בכושר שיא.

זה מזכיר קצת את הסיפור של קינדה נגד מכבי ת''א

שוב לא עשה כלום מאז שנכנס. לא בהגנה ולא בהתקפה.
גם בגול האחרון לא סגר את בראק שהיה לידו, יכל לעשות שם יותר.
לראות את ההגנה שקינדה עשה, ואת מה שלסובוי עשה בהגנה מאז שנכנס. שמיים וארץ.

אגב, לא פוסל שיפתח בראשון.

חזרה
למעלה