• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דניל לסובוי

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
מברוק:

GFqDyX0W0AAuDdY

מה שעושה העורכת דין מטעם המועדון במשרד הפנים זה עבודה אדירה. בתוך פחות משבוע סגרו את אזרוח לוסובוי, להחתים אותו ל4 שנים.

Nirgreen אמר:
מה שעושה העורכת דין מטעם המועדון במשרד הפנים זה עבודה אדירה. בתוך פחות משבוע סגרו את אזרוח לוסובוי, להחתים אותו ל4 שנים.

עו''ד מצוינת.
עובדים על זה הרבה יותר משבוע.

רק מכבי אמר:
Nirgreen אמר:

עו''ד מצוינת.
עובדים על זה הרבה יותר משבוע.

מקווה שיחתום בקיץ ל4 שנים גם אם הוא לא יציג יכולת גבוהה שחס וחלילה יעבור לקבוצה אחרת בארץ.

מי אחראי על המחדל באתר של מכבי חיפה שרשם את השם שלו "ילד מפסיד"?
https://mhaifafc.com/playerPage?PlayerId=14396&cYear=2024

silvas אמר:
מי אחראי על המחדל באתר של מכבי חיפה שרשם את השם שלו "ילד מפסיד"?
https://mhaifafc.com/playerPage?PlayerId=14396&cYear=2024

זה יותר ילד משוחרר, שזה יותר מפחיד

יש לו כדורגל, סוג של קניקובסקי כזה…
לקראת הסוף היה מותש, אבל מחצית ראשונה אני לא זוכר איבודים שלו או מסירה לא מדויקת

אגיד מעכשיו (ומקווה שזה לא ייצא מביך) - נראה כמו הברקה של אלברמן, ומצדיק שנלחמו עליו.
יש לו כדורגל, וגם יש לו ביטחון של שחקן שבא להוביל.

חשוב להריץ אותו שייכנס לכושר מלא

היה מאוד משמעותי בחצי הראשון בלהחזיק כדור ולהוציא קצת קדימה והרבה עבר דרכו.

ראינו גם בדקות של קינדה ובדקות של רפאלוב וסייף כמה היה להם קשה ולסובוי נראה לא פחות טוב מהם ונגד שחקנים פיזיים ואגרסיביים ואירופאיים.

צריך להוסיף גם ששיחק בתפקיד די זר לו, סוג של אמצע שמאל כזה והיה מחויב הגנתית במשחק לא פשוט בכלל

נראה שחקן עם המון המון כדורגל ברגליים. עדיין רואים שלא בכושר אבל עשה יופי של עבודה ובמחצית היה נראה בלי אוויר.
אשמח מאוד לראות אותו משחק ב4-3-3 על אגף שמאל כשקורנו עושה לו עקיפות

השאיר טעם לעוד.
ברגע שייכנס עוד קצת לכושר משחק ותיאום עם שאר הקבוצה דברים ייראו הרבה יותר טוב.
הקבוצה צמאה לשחקן מהסוג הזה.

יקח לו עוד הרבה זמן להוריד חלודה ולא בטוח כמה תכלס יהיה לו בהמשך. אני גם לא חושב שהתפקיד הזה מתאים לו ולכישורים שלו

Shocking4U אמר:
יקח לו עוד הרבה זמן להוריד חלודה ולא בטוח כמה תכלס יהיה לו בהמשך. אני גם לא חושב שהתפקיד הזה מתאים לו ולכישורים שלו

בעולם מתוקן הוא ישחק בכנף שמאל, המערך וההרכב שהיו היום היו אלתור אחד גדול שלא יחזור על עצמו. לא הייתי מסיק מזה שככה הוא ישחק גם בהמשך.

רושם ראשוני של שחקן של הרבה דריבל ומעט תכלס, מזכיר קצת את חזיזה

עלה פעם ראשונה בהרכב אחרי המון זמן ובקבוצה די חדשה ובעיקר היה נראה שהוא בא עם ביטחון ובניגוד למשחק נגד בית''ר שהיה קצת פחות איכותי, הפעם הוא גם הצליח בפעולות.

היו הרבה פעמים שגנט לחצו אותנו והוא הצליח בכמה נגיעות טובות בכדור להשתחרר ולהזיז את הכדור בצורה די יפה למרות שעשה את זה עם המון נגיעות בכדור אבל צריך "להשוות" לכל שאר השחקנים ששיחקו אתו ואחריו במשבצת דומה ולראות שכולם היו הרבה פחות טובים ממנו בכל המובנים.

גם עבד בצורה יפה על הדשא ורץ ולחץ והיה נראה די מחויב בסה''כ.

השאיר טעם של עוד

פעולות טכניות מאד מרשימות, אבל ברור שהוא עדיין לא מתואם עם הקבוצה (ולא שיחק בעמדה שלו) וזה הקשה עליו.
מקווה שעם הזמן הוא יראה יותר ויותר טוב ושגם היכולות הפיזיות ישתפרו. לא יודע איך זה מבחינת המספרים, אבל היה נדמה לי שהוא רך מאד.

רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:

בעולם מתוקן הוא ישחק בכנף שמאל, המערך וההרכב שהיו היום היו אלתור אחד גדול שלא יחזור על עצמו. לא הייתי מסיק מזה שככה הוא ישחק גם בהמשך.
דווקא לא בטוח בכלל. דגו מאוד אוהב את השלושה בלמים והוא לא ירצה לוותר על סק או על שימיץ

חזרה
למעלה