ר רק מכבי חבר בבורד 3/8/23 #581 כבר תקופה ארוכה שהוא לא נראה טוב, ולא תורם כמעט בשום אספקט. אם הוא לא נהיה ישראלי, אין מה להשאיר אותו פה. עם כל האהבה וההערכה, מבחינתי זה עדיין לא אותו שחקן כמו לפני הפציעה בעונה שעברה.
כבר תקופה ארוכה שהוא לא נראה טוב, ולא תורם כמעט בשום אספקט. אם הוא לא נהיה ישראלי, אין מה להשאיר אותו פה. עם כל האהבה וההערכה, מבחינתי זה עדיין לא אותו שחקן כמו לפני הפציעה בעונה שעברה.
ר רק מכבי חבר בבורד 10/8/23 #585 מחצית ראשונה כמגן - איום ונורא. וגם כי חלאיילי לא ירד ולא עזר לו מספיק. ברגע שחזר אחורה לעמדת הבלם ומאז שסוף נכנס לעזור לו, היה טוב ואחראי.
מחצית ראשונה כמגן - איום ונורא. וגם כי חלאיילי לא ירד ולא עזר לו מספיק. ברגע שחזר אחורה לעמדת הבלם ומאז שסוף נכנס לעזור לו, היה טוב ואחראי.
GKagelmacher מכונת תארים 10/8/23 #586 העמדה הכי טובה שלו זה בלם ימין ב3 בלמים. בקיץ הבא צריך לראות מה עושים איתו.
O onn משחק בשביל הסמל 10/8/23 #587 מחצית שניה כששיחק כבלם ימין היה טובה מאוד, שיחק עם המון אחריות, סגר והרוויח כדורים. הבעיה שכמגן האגף שלו הוא פשוט חושך
מחצית שניה כששיחק כבלם ימין היה טובה מאוד, שיחק עם המון אחריות, סגר והרוויח כדורים. הבעיה שכמגן האגף שלו הוא פשוט חושך
ר רק מכבי חבר בבורד 14/8/23 #591 אני לא משווה, אבל רונאלדו איבד את אחד מהילדים בלידה, וזה גמר אותו לחצי שנה בערך. מקווה שאיכשהו דניאל יגבר על זה.
אני לא משווה, אבל רונאלדו איבד את אחד מהילדים בלידה, וזה גמר אותו לחצי שנה בערך. מקווה שאיכשהו דניאל יגבר על זה.
GKagelmacher מכונת תארים 16/8/23 #596 נראה שהדחיפה והגב של הקהל והמועדון אחרי הטרגדיה גרמו למשפחת סונדגרן כן ללכת על תהליך האזרוח. אם הוא ישראלי נותן לו חוזה ל3 שנים מבחינתי גם אם ירד ביכולת שיהיה מגן 2.
נראה שהדחיפה והגב של הקהל והמועדון אחרי הטרגדיה גרמו למשפחת סונדגרן כן ללכת על תהליך האזרוח. אם הוא ישראלי נותן לו חוזה ל3 שנים מבחינתי גם אם ירד ביכולת שיהיה מגן 2.
Apoc יו״ר הבורד 16/8/23 #599 זה צריך לקרות עד ינואר בעיקרון כי החלון נפתח ב9 בינואר אז נוכל להביא בלם זר קצת לפני ולרשום אותו ואז אליפות אפריקה מתחילה 3 ימים אחר כך ואנחנו בלי סק
זה צריך לקרות עד ינואר בעיקרון כי החלון נפתח ב9 בינואר אז נוכל להביא בלם זר קצת לפני ולרשום אותו ואז אליפות אפריקה מתחילה 3 ימים אחר כך ואנחנו בלי סק
ב ברק.י אגדת מועדון 16/8/23 #600 חייב להודות שאני כבר לא תולה בזה תקוות, אבל אם זה יקרה, מדובר בפריבילגיה עצומה למועדון.