• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

דניאל סונדגרן - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
Daniel123 אמר:
לא אוהב שמציבים שחקנים לא בעמדות שלהם.
אז היום זה עבד, לטווח הארוך אני סקפטי.

שון גולדברג הבלם וקני סייף המגן מסכימים איתך לגמרי

שון זה לגמרי הברקה של ברק.
וגם דניאל זו הצבה של דגו.

סייף שיחק מגן עונה שלמה באשדוד, בעבר שיחק מגן גם בגנט, וגם העונה בנפצ'י שיחק ככה לדעתי משהו כמו 10 משחקים. ככה שזה לא אלתור. אלא משהו שסייף יודע לעשות.
בכל מקרה, דניאל היה טוב היום. אהבתי את התפקוד שלו. לא בטוח שזה יתאים למשחקים שבהם נתקוף וניזום. אבל למשחק היום זו הייתה הצבה מושלמת.

משחק מעולה שלו. כל הכבוד.
המעבר שלו ל-6 יעזור לשמור על חדר ההלבשה אחרי הפריצה של פיינגולד.

באופן כללי, אני דווקא שמח על זה ששחקנים שלנו לומדים כמה עמדות במהלך התקופה שלהם אצלנו, בין אם זה דניאל, חזיזה, חוסה או פאני.
זה מייצר עוד גמישות טקטית למאמן, מאפשר להתגבר על חוסרים ומפתח את השחקנים עצמם.
כמובן שאפשר לעשות את זה רק עם שחקנים אינטיליגנטים ועדיף שזה יקרה באופן מאורגן והדרגתי ולא באופן מזורז מתוך אילוץ.

אני לא בטוח שהשמחה על כך שהוא יכול להיות קשר אחורי איכותי הייתה מוקדמת מידי.
אני חושב שכאלתור במקום ספציפי בתור הפתעה זה עבד מול מכבי ת''א, מאז זה לא היה יותר מידי טוב.
גם מול בית''ר לא נפלתי מהתפקוד שלו, וגם בטוטו מול מכבי ת''א זה לא היה נראה טוב.

היום הוא נכנס לא טוב. לא הצליח לתת שום דבר באמצע. אני חושב שהוא נגע בכדור פעם אחת. אולי פעמיים.

רק מכבי אמר:
אני לא בטוח שהשמחה על כך שהוא יכול להיות קשר אחורי איכותי הייתה מוקדמת מידי.
אני חושב שכאלתור במקום ספציפי בתור הפתעה זה עבד מול מכבי ת''א, מאז זה לא היה יותר מידי טוב.
גם מול בית''ר לא נפלתי מהתפקוד שלו, וגם בטוטו מול מכבי ת''א זה לא היה נראה טוב.

היום הוא נכנס לא טוב. לא הצליח לתת שום דבר באמצע. אני חושב שהוא נגע בכדור פעם אחת. אולי פעמיים.

היה נכון אז, נכון כפליים גם היום.

אני כבר אמרתי שאני לא אוהב את ההצבה שלו בקישור.
חלאס לנסות להמציא את הכדורגל מחדש.
דניאל סונדגרן הוא מגן ימני נקודה.

אני ממש לא מסכים איתכם.
דניאל בקישור דווקא עושה דברים לא רעים בכלל. גם מוביל כדור יפה כשלוחצים אותנו ומאפשר לצאת להתקפות.
אני חושב שמה שהכשיל אותו היום היה מוחמד לידו שהיה פשוט מתחת לכל ביקורת וברח מהכדור. זה היה נראה הרבה יותר טוב עם שואו או אפילו עם קאסה בעמדה ההיא ליד דניאל.

Judokan אמר:
אני ממש לא מסכים איתכם.
דניאל בקישור דווקא עושה דברים לא רעים בכלל. גם מוביל כדור יפה כשלוחצים אותנו ומאפשר לצאת להתקפות.
אני חושב שמה שהכשיל אותו היום היה מוחמד לידו שהיה פשוט מתחת לכל ביקורת וברח מהכדור. זה היה נראה הרבה יותר טוב עם שואו או אפילו עם קאסה בעמדה ההיא ליד דניאל.

ג'ודו, זה לא משחק ראשון שזה לא נראה לא טוב עם סונדגרן.
אני חושב שזה בדיוק הפוך. הבעיות עם סונדגרן גורמות למוחמד להיראות רע עוד יותר. דניאל משוטט שם באמצע, הוא לא מבין מספיק מה לעשות ומתי לעשות, וזה משפיע גם על מוחמד.
מול גנט אתה חושב שהוא נכנס טוב? מול בית''ר אתה חושב שהוא היה טוב? בטוטו מול מכבי ת''א?

סה''כ ראינו את זה עובד במשחק אחד שבו לא חיפשנו בכלל לשלוט בכדור, ורק באת להישכב אחורה. אולי במצבים האלה זה יעבוד, לא כשאתה צריך לשלוט בכדור ולנהל משחק מהאמצע.

סונדגרן סיים אתמול עם 0 תיקולים.
קשר אחורי שמסיים משחק עם 0 תיקולים זה אומר הכל.

רק מכבי אמר:
סונדגרן סיים אתמול עם 0 תיקולים.
קשר אחורי שמסיים משחק עם 0 תיקולים זה אומר הכל.

!

לדעתי הוא מנסה לשלב אותו בכוח כי הוא חושב שהוא חשוב מבחינת אופי על המגרש למרות שאי אפשר לשחק גם איתו וגם עם סק+שון+שימי באף מערך.

רק מכבי אמר:
Judokan אמר:
אני ממש לא מסכים איתכם.

ג'ודו, זה לא משחק ראשון שזה לא נראה לא טוב עם סונדגרן.
אני חושב שזה בדיוק הפוך. הבעיות עם סונדגרן גורמות למוחמד להיראות רע עוד יותר. דניאל משוטט שם באמצע, הוא לא מבין מספיק מה לעשות ומתי לעשות, וזה משפיע גם על מוחמד.
מול גנט אתה חושב שהוא נכנס טוב? מול בית''ר אתה חושב שהוא היה טוב? בטוטו מול מכבי ת''א?

סה''כ ראינו את זה עובד במשחק אחד שבו לא חיפשנו בכלל לשלוט בכדור, ורק באת להישכב אחורה. אולי במצבים האלה זה יעבוד, לא כשאתה צריך לשלוט בכדור ולנהל משחק מהאמצע.

מוחמד שיחק ליד שואו מול גנט, ונראה משוטט בדיוק כמו שהוא נראה בדרבי. לא לוחץ באמת, לא משיג כדורים, משאיר חורים גדולים.
אני חושב שאפשר יהיה לבחון את עניין היעילות של סונדגרן אם יקבל הזדמנות ליד שואו ולא ליד מוחמד.

אתה אומר שסונדגרן מתאים למשחק שבאת להישכב אחורה, אבל זה לא מסתדר עם מה שקורה במציאות - סונדגרן מוביל כדור משמעותית יותר טוב ממוחמד, שהוא אחד הנתקעים הגדולים עם הכדור. וזה בלט בטירוף בדרבי - ב20 הדקות האחרונות כשמוחמד מקבל כדור באזורי הרחבה והיריבה אפילו לא צריכה ללחוץ אותו כי ברור שהוא יוציא איזה פס לא מסוכן הצידה שפוגע במומנטום ההתקפה.
מצד שני הוא לוחץ הרבה פחות טוב, אבל הוא כן נמצא באזורים הנדרשים לסגירות וחטיפות

אני חושב שסונדרגן היה מצוין מול הצהבת בליגה, היה רע מול הצהבת בטוטו, היה טוב מול בית"ר בליגה, ובדקות הטובות שלנו בתחילת הדרבי היה לו חלק ענק.

משחק מזעזע שלו. לא פחות מזה.
איבד כדורים במקומות מסוכנים, איבד שחקני התקפה לא פעם ולא פעמיים, והבלגים שיחקו עליו שוב ושוב.
בנוסף, עשה את הצהוב השטותי בנוהל. לא מבין מה זה העצבים הללו, ומה העניין בזה. צהוב הראשון כל כך מיותר.
כרטיס אדום שלו היה יכול לסכן את העלייה לשלב הבא. חסר אחריות.

לא יזיק לו קצת ספסל.

כל משחק הוא מגיע בעצבים של אחד שחתכו אותו הרגע בכביש
מה יש לו

האמת העצבים בצהוב הראשון מוצדקים לגמרי, שחקן שלהם בעט כדור על סק והשופט התעלם לגמרי.

ציפיתי שגם מישהו יעשה דבר דומה ליוספי שבא לחגוג על הקהל שלנו במשחק הראשון.

אני חושב שמבחינת משחק הוא היה יחסית בסדר. בכל מקרה הוא לא ישחק באשדוד ובמשחק הראשון באירופה אז יהיה לו קצת מנוחה והוא יוכל להתרכז בליגה

לפי גולדשטיין הוא לא ישחק בשני המשחקים באירופה - גם צבירה של צהוב שלישי וגם הרחקה בצהוב שני.
נמצא המחליף של חזיזה לצהובים מטופשים.

dyarok אמר:
לפי גולדשטיין הוא לא ישחק בשני המשחקים באירופה - גם צבירה של צהוב שלישי וגם הרחקה בצהוב שני.
נמצא המחליף של חזיזה לצהובים מטופשים.
לא
הוא מורחק ממשחק אחד אבל הצהובים לא התאפסו לו

הראשון זה לא צהוב. אין שום סרט ששחקן בועט ככה כדור על שחקן הרבה אחרי שהכדור יוצא וזה לא צהוב אבל זה ששחקן אחר בא להתעמת איתו זה כן. חוסר אחידות משווע

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה