• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דניאל סונדגרן

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
dyarok אמר:
לא חזר טוב מהפציעה וממשיך ל***ן אותנו.
הגול על הראש שלו זה אותו גול כמו שנה שעברה (נדמה לי נגד ב"ש), נגד ביתר ועוד כמה. חלש מאד במשחק ראש מהצד הנגדי.

בגול השני- רכות בלתי נסבלת בהרחקה.
איך אתה מצפה משחקן בגובה שלו להתמודד בגובה עם חלוץ כזה

היה בסדר גמור היום ברוב המשחק, למעט רבע שעה בסיום כשהיה גמור כמו כל יתר הקבוצה.
כששון וסק תוקעים אותנו בהגזמה מאחור בחוסר היכולת שלהם להניע, ממש חשוב שיש מישהו שיודע להוציא כדור קדימה

מצד אחד חולה עליו
מצד שני זה לא זה במיוחד בתור בלם
הבעיה הכי קשה שאני לא רואה שיש את המאמן שיתן את הפתרון

הוא וגולדברג מביאים לי עצבים מלא פעמים במשחק אחד. זה קשה. כי הם באמת שחקנים טובים שניהם.

כשהוא מתעייף זה בולט מאוד לעין. לא במשחק הראשון העונה.
צריך לדעת לחלק לו את הדקות יותר טוב.

חוץ מכמה שטויות של עייפות הוא היה טוב. אתם גם באים אליו בטענות על זה שהוא לא תורם התקפית כשהוא משחק בלם שלישי ומקבל הוראה לא לעבור את החצי

לפחות 5 פעמים במשחק הוא משתלט לא טוב על הכדור או מפספס כדורים ומרחיק לא טוב מה שמוביל להתקפות של הקבוצה השניה.
חייב לשפר את זה דחוף.

מזל שהוא לא נחשב כזר, אחרת מבחינתי הוא על תקן זר 6 העונה

מאכזב אותי לאחרונה. חווה ירידה ביכולת.
בגול הראשון איבד כדור קריטי.

היה אתמול בכל מקום במגרש, שיחק כבלם אבל עלה להתקפות והיה נראה שהוא יותר משחק 6 מאשר בלם.
מעניין יהיה לראות מפת חום שלו מאתמול אם מישהו יכול להראות.
חבל שנפצע, אנחנו צריכים אותו

benrey אמר:
היה אתמול בכל מקום במגרש, שיחק כבלם אבל עלה להתקפות והיה נראה שהוא יותר משחק 6 מאשר בלם.

יש עניין עם דניאל. כבלם שלישי הוא מצוין, אבל לדעתי אי אפשר לשחק עם שיטת 3 הבלמים בצורה טובה כרגע.
וכמגן ימני הוא לא מספקי התקפי.

אני אגיד משהו קצת מטורלל, אבל בהתחשב במצבנו הנוכחי הייתי מנסה אותו כקשר אחורי (לא בודד, אלא לצד מישהו), הוא מכסה שטחים טוב, רואה משחק בצורה טובה, ואולי זה יכול להיות פתרון זמני.

רק שיהיה בריא.

רק מכבי אמר:
benrey אמר:

יש עניין עם דניאל. כבלם שלישי הוא מצוין, אבל לדעתי אי אפשר לשחק עם שיטת 3 הבלמים בצורה טובה כרגע.

אני אגיד משהו קצת מטורלל, אבל בהתחשב במצבנו הנוכחי הייתי מנסה אותו כקשר אחורי (לא בודד, אלא לצד מישהו), הוא מכסה שטחים טוב, רואה משחק בצורה טובה, ואולי זה יכול להיות פתרון זמני.

רק שיהיה בריא.
תודה על שיתוף מפת החום.
מפת חום מאוד מרשימה, ומאוד לא קלאסית לבלם.
דגו ניסה לעשות פפ והורה לו להצטרף להתקפות בזמן שעלי/ג׳אבר כיפו עליו.
חייב להגיד שזה עבד לא רע כי ברוב המקרים ההגנה של פתח תקווה לא שמרה אותו וזה נתן לו שטח לרוץ עם הכדור ולבנות התקפות.
במידה והוא ישחק כקשר אחורי הוא כבר לא יהנה מהפרופיווילגיה הזאת והוא כבר יקבל יחס אחר

benrey אמר:
רק מכבי אמר:
benrey אמר:

רק שיהיה בריא.
תודה על שיתוף מפת החום.
מפת חום מאוד מרשימה, ומאוד לא קלאסית לבלם.
דגו ניסה לעשות פפ והורה לו להצטרף להתקפות בזמן שעלי/ג׳אבר כיפו עליו.
חייב להגיד שזה עבד לא רע כי ברוב המקרים ההגנה של פתח תקווה לא שמרה אותו וזה נתן לו שטח לרוץ עם הכדור ולבנות התקפות.
במידה והוא ישחק כקשר אחורי הוא כבר לא יהנה מהפרופיווילגיה הזאת והוא כבר יקבל יחס אחר

כן הרעיון של דגו הוא להכניס את הבלם הימני לאמצע, והבלם המרכזי מושך טיפה ימינה, גם פיינגולד שיחק ככה במשחקים שהוא פתח בימין.

בכל מקרה, הכוונה שלי הייתה שאולי הוא ייעשה את ההסבה שפיליפ להאם עבר בזמנו אפרופו פפ.

יפספס את המשחק מול מכבי תל אביב כמו גם את השבועיים הקרובים בעקבות הקרע בשריר הירך האחורי.
מכה קשה, ועוד יותר משמעותית כשסק לא נמצא. החלמה מהירה לדניאל.

חבל שנפצע. הוא בתקופה האחרונה השחקן הכי טוב ויציב שלנו

כמה שיש לי חולשה לשחקן הזה, כאב ראש גדול מה עושים שהוא חוזר. פיינגולד נהדר שם.

GKagelmacher אמר:
כמה שיש לי חולשה לשחקן הזה, כאב ראש גדול מה עושים שהוא חוזר. פיינגולד נהדר שם.
ימכרו לך אותו כקשר אחורי עד שג'אבר יחזור

או שיזיזו את פיינגולד להיות קשר אחורי ויחזירו את סונדגרן למגן ימין

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה