• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דניאל סונדגרן

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לפי מה שהסוכן שלו בועז גורן כתב בטוויטר הסיפור עם האזרוח לא היה ידוע עד לקראת מתי שכבר באו לסגור את העסקה. ממש דובדבן על הקצפת.

כמו שכבר נאמר כאן, ההשוואה הרלוונטית של מצבו היא לניקיטה או קולאוטי שהתחתנו עם ישראליות (ואשתו זכאית לאזרחות מכוח חוק השבות, לא זכות השיבה שזה משהו אחר...).

ההשוואה הרלוונטית לויטור היא של עלי - עובד זר אינו יהודי שהשתקע בארץ ומקבל תושבות מטעם זה. סונדגרן לא רלוונטי לסעיף הזה.

תתכוננו לזה שאם הוא בינגו אז אלברמן/בכר/יענקלה יקחו קרדיט מלא על ההגעה שלו
בפועל, לפי בועז גורן הוא הוצע למועדון ולא סקאוטינג אקטיבי

omribenjamin אמר:
תתכוננו לזה שאם הוא בינגו אז אלברמן/בכר/יענקלה יקחו קרדיט מלא על ההגעה שלו
בפועל, לפי בועז גורן הוא הוצע למועדון ולא סקאוטינג אקטיבי

גם הצעות סוכנים צריך לדעת לסנן. לא כל דבר צריך לחפש את המועדון ולהיות אנטי.

אופטימי מאוד לגביו, רק שיהיה בריא.
בהצלחה!

אומרים שהוא לא נשוי לבת זוג שלו (למרות שיש להם ילדים ביחד והכל) אז אם הוא רוצה להתאזרח זה אומר גם שהבחור יצטרך להתחתן.

זהו אני עכשיו קורא שהוא בכלל לא נשוי לה
יש פה הזדמנות למועדון לזכות גם באליפות וגם בשליש גן עדן
במשחק הראשון צריך לצעוק לו "תתחתן תתחתן תתחתן" (על תקן 'תשאר')

אני לא מכיר את החוק לעומק אבל לדעתי אם יש להם ילדים זה גם תופס לא?

לא צריך להתחתן, הוא על תקן ידוע בציבור

ממש נראה Too good to be true
נסיון העבר שם אותי במוד ספקנות אבל באמת שאם זה יסתיים כהצלחה זה יהיה שיחוק של כל המעורבים בדבר !

DelPiero אמר:
ממש נראה Too good to be true
נסיון העבר שם אותי במוד ספקנות אבל באמת שאם זה יסתיים כהצלחה זה יהיה שיחוק של כל המעורבים בדבר !

מסכים לגמרי, על פניו נראה עבודה מצוינת של כל המסיבה, נשאר רק לאחל הצלחה לבונבון

עליתי לשידור בפודקאסט של אולימפיאקוס ודיברנו קצת בין היתר על סונגרדן , מסתבר שהוא היה מועמד לרוטציה שם בסוף החליטו ללכת על קני ללה , ורסליקו ונראה לי עוד אחד , אבל אומרים שהוא מגן טוב והוא בעיקר לוחם ומקשה על היריב

אנחנו היינו חייבים שחקן שיהיה הנשמה של הקבוצה. מסתמן שזה יהיה הוא, וזה אולי הדבר הכי חשוב לקראת שנה הבאה, בלי קשר ליכולת.

Hatzili22 אמר:
עליתי לשידור בפודקאסט של אולימפיאקוס ודיברנו קצת בין היתר על סונגרדן , מסתבר שהוא היה מועמד לרוטציה שם בסוף החליטו ללכת על קני ללה , ורסליקו ונראה לי עוד אחד , אבל אומרים שהוא מגן טוב והוא בעיקר לוחם ומקשה על היריב

אתה דובר יוונית?

lemmacantor אמר:
Hatzili22 אמר:

אתה דובר יוונית?

לא , זה פודקאסט באנגלית של אוהדי אולימפיאקוס שחיים בחו"ל , יש קהילות יווניות בצפון אמריקה...

אני חושב שהוא קצת לוקה בכושר משחק כרגע (הגיוני לחלוטין מכל הבחינות) וקצת פחות חד (שוב, יולי, הגיוני) אבל נראה שיש לו יכולות טובות מאוד והוא יהיה בסדר גמור ואפילו יותר מזה

נראה שחקן לא רע.
אם רז מאיר היה שובר נבדל כמו שהוא שבר בשער היה צולבים אותו פה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה