• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דניאל סונדגרן

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אם היא הייתה אשתו הוא כבר לא היה נחשב לזר בשלב הזה

Apoc אמר:
אם היא הייתה אשתו הוא כבר לא היה נחשב לזר בשלב הזה

לא כל יהודי הוא ישראלי, אבל תודה על התיקון בכל זאת

מראיון בשוודיה:

מה אתה אומר על ישראל עד כה?

״לגמרי מדהים, יותר טוב ממה שיכולתי לדמיין. האנשים נהדרים, עוזרים בכל דרך אפשרית, נחמדים והכל מסודר. קיבלתי דירה באופן מיידי, המועדון סידר לי מכונית באופן מיידי והם אירגנו הרבה דברים עבור הבת שלי״

״אין שום דבר שאני יכול להתלונן עליו אבל אני קצת עצוב שהפסדנו את אלוף האלופים בפנדלים אחרת הכל היה באמת מושלם. עכשיו אנחנו צריכים לוודא שאנחנו ממשיכים לשחק טוב במשחקים האירופאים . הליגה מתחילה בסוף אוגוסט אז זה טוב שלא יהיו יותר מדי משחקים״

אני מת עליו. שחקן נשמה.

סמשתחווה

בתקווה לא לנחס אותו, אבל וואלה בינתיים זה שיחוק רציני. באופי לא פחות מביכולת. שחקן שנראה צנוע ועובד קשה, אבל גם לא פוחד להיות בן זונה שלא רואה בעיניים על המגרש

היה להם מתפרצת שם שהוא הוציא לשחקן את הכדור על סף הרחבה שברגע הראשון היית בטוח שזה על גבול הפנדל ומסתבר שהוא פשוט הוציא את זה נקי לחלוטין. איזה חוויה של שחקן. השיתוף פעולה שלו עם חזיזה היה מצויין, הכניס מלא כדורים מעולים לעומק ואיזה כיף שיש לא רק מגן כמו מאבוקה שרץ כמו תרנגולת בלי ראש על הקו ומרים אלא גם מסוגל לייצר כדורי עומק

שחקן מפגר, לא יודע מה הוא בזבז את הזמן שלו ביוון ועכשיו פה (אומנם בגיל 31 אבל עדיין). לא סתם היה חלק מסגל נבחרת שוודיה. לדעתי אם לא הבעיות הרפואיות בלב הוא לא היה ברמות האלה. קאגלמכר משודרג 💚

לא שייך לרמות האלה, לא זוכר שחקן שראיתי בסקאוטינג שהיה כל כך מבטיח ואיזה כיף שהוא מקיים

הוא ממקסם בדיוק את הרמה שלו. הוא לא יכול להשיג בליגות בכירות יותר - אבל לליגות דרג ב' כמו ביוון או פה הוא יהיה מפלצת (הגנתית לפני הכל)

איך עברנו מהאישה לא רוצה להיות כאן לבואו נאזרח את חברה שלו

איזה שחקן... עד עכשיו רמת סבוריט בעונות איביץ'

אריק זה אמר:
ממש מסקרן לראות אותו נגד קבוצות יותר טובות.

יותר טוב מאולימפיאקוס? אתה רוצה לראות אותו מול יונייטד ודורטמונד?

ההתנהגות שלו על המגרש היא של שחקן שנמצא פה שנים
מאוהב בו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה