• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דניאל סונדגרן

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
https://sports.walla.co.il/item/3512342

החלום כמעט נגדע עבור דניאל ב-2017. ערב אחד סבל מקשיי נשימה והובהל לחדר המיון שם התגלה קריש דם בריאות. "החברה שלי הכריחה אותי ללכת לבית החולים והרופאים שם אמרו שאם זה לא היה קורה, יכולתי למות", סיפר לימים. שבועות עברו עליו בחוסר ודאות, כאשר בתחילה, כל הרופאים העריכו שלא ישוב לשחק כדורגל. ברגעים הקשים, סונדגרן חשב על בן הדוד שלו מיקאל פרידרקסון: "הוא לא יכול להזיז את הגפיים שלו ועדיין ייצג את שבדיה בשחייה במשחקים הפראלימפיים. רק לחשוב על זה מחזק אותי. אם הוא יכול לשחות בלי גפיים, למה שאני לא אשיג את מה שאני רוצה?". הוא השיג.

מקווה שזה לא קשור.

נשבע שאתקשה להירדם בלי קשר לזה שאגיע רק ב4 בבוקר הביתה מרוב דאגה אליו. זה נראה רציני ברמה של חודש + בחוץ

בכר אמר במסיבת עיתונאים שהוא יצא אחרי שהתלונן על לחצים בחזה ודופק לב מואץ. נקווה לטוב 💚🙏🏻

מבסוט עליו מקסימום. ריחמתי עליו בכל אחד על אחד עם אמבפה. זה פשוט לא כוחות. ובכל זאת הוא לא היה נראה כמו ליצן לידו.

התלונן על חוסר דופק לפי הכתבות היום ויערכו לו בדיקות מקיפות. מקווה שזה לא משהו רציני.

הוא שחקן שלוקח מדללי דם בגלל הקריש שסבל ממנו.
מניח שזו העובדה שברגע שהתלונן על דופק מואץ החליטו להוציא אותו.

מאמין שיהיה כשיר כבר להפועל ירושלים, והזימון לשבדיה לא ייפגע

ואם שם את זה שנייה בצד (וקודם כל שדניאל יהיה בריא) -

איזה שחקן הוא. מקבל את האתגר לשמור את אחד מהשחקנים המסוכנים בעולם, ושם על זה את כל הלב שלו. אמבפה אולי עבר אותו כמה פעמים, אבל ברגע שהוא אפשר היה לראות כמה היה חשוב למשחק ההגנה שלנו

Judokan אמר:

דווקא מרגיש לי שבגלל שזה משהו לבבי לא יקחו צ׳אנסים וכבר לא יתנו לו דקות מול הפועל ירושלים וישלחו אותו לבדיקות מדיפות פלוס פלוס פלןס

שולחים אותו לבדיקות מקיפות, זה ברור. נקווה שזה לא רציני.

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:

דווקא מרגיש לי שבגלל שזה משהו לבבי לא יקחו צ׳אנסים וכבר לא יתנו לו דקות מול הפועל ירושלים וישלחו אותו לבדיקות מדיפות פלוס פלוס פלןס

אני בטוח שישלחו אותו לבדיקות הכי מקיפות שאפשר. אבל לדעתי זה פשוט אימפקט של המאמץ המטורף שהוא השקיע.

לא חושב שאי פעם בחיים הוא היה צריך לרוץ ככה כמו אחרי אמבפה

סונדגרן אישר: “הבדיקות היו טובות”. המגן הוסיף: “חיכיתי לזה כל הקריירה, התחריתי בשחקנים הטובים בעולם. תודה לכולם על הודעות התמיכה, אני מרגיש בסדר”.

העיקר שהוא בריא
נתן אחלה עבודה מול אחד השחקנים הגדולים שיש

בכר באימפקט בינלאומי -
סונדגרן פתח בשבדיה כבלם בשלישיית אמצע

סיים 90 דקות במשחק של שבדיה, ואולי גם ישחק במשחק שלהם ביום שלישי.
אני מקווה שיישאר לו כוח למשחק מול הצהבת.

קיבלו רביעיה.
יש לו אשמה בחלק מהשערים? יש תקציר?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה