ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:גם ראיתי סרטונים של ג׳אבר מתאמן ככה והוא לא קרוב בכלל לחזורJudokan אמר:תמונות מרגשות. וואלה יש מצב שיחזור לפני הצהבת אם הוא כבר מתאמן ככה
Judokan אמר:Shocking4U אמר:גם ראיתי סרטונים של ג׳אבר מתאמן ככה והוא לא קרוב בכלל לחזורJudokan אמר:תמונות מרגשות. וואלה יש מצב שיחזור לפני הצהבת אם הוא כבר מתאמן ככה
אין שום התחלה של דימיון בין הפציעות שלהם. לא צריך לחפש בכוח סיבות לפסימיות.
השיקום של סונדרגן מתקדם לפי המתוכנן וזה נראה טוב. אפשר לשמוח מזה
Shocking4U אמר:Judokan אמר:Shocking4U אמר:גם ראיתי סרטונים של ג׳אבר מתאמן ככה והוא לא קרוב בכלל לחזור
אין שום התחלה של דימיון בין הפציעות שלהם. לא צריך לחפש בכוח סיבות לפסימיות.
השיקום של סונדרגן מתקדם לפי המתוכנן וזה נראה טוב. אפשר לשמוח מזה
מקווה שאתה צודק. בכל מקרה נראה שהוא יחזור רק סביבות אמצע פברואר.
יש יש הרבה חיזוקים.Liberman אמר:תגידו מה שתגידו
זה הכי החיזוק הכי חשוב מבחינתי לינואר.
Liberman אמר:תגידו מה שתגידו
רעיון טוב, אהבתיבירקי אמר:אני טוען שהוא סופר אינטיליגנט, יכול לשחק קשר אחורי. זה בגל האימפטנטים בהנהלה שאני לא סומך שיביאו מחליף ראוי( קארצב) לנטע
בירקי אמר:אני טוען שהוא סופר אינטיליגנט, יכול לשחק קשר אחורי. זה בגל האימפטנטים בהנהלה שאני לא סומך שיביאו מחליף ראוי( קארצב) לנטע
Liberman אמר:בירקי אמר:אני טוען שהוא סופר אינטיליגנט, יכול לשחק קשר אחורי. זה בגל האימפטנטים בהנהלה שאני לא סומך שיביאו מחליף ראוי( קארצב) לנטע
אבל למה להפוך אותו לקשר אחורי? עד שהביאו לפה מגן ימני ברמה טובה צריך להסית אותו לקישור כדי לפתור את בעיית נטע?
בירקי אמר:Liberman אמר:בירקי אמר:אני טוען שהוא סופר אינטיליגנט, יכול לשחק קשר אחורי. זה בגל האימפטנטים בהנהלה שאני לא סומך שיביאו מחליף ראוי( קארצב) לנטע
אבל למה להפוך אותו לקשר אחורי? עד שהביאו לפה מגן ימני ברמה טובה צריך להסית אותו לקישור כדי לפתור את בעיית נטע?
כי אני מכיר בנכות שיש למנהלים במועדון ופאסימי מאוד שיביאו מחליף ראוי לנטע. בוא נראה.
מה?בירקי אמר:אני טוען שהוא סופר אינטיליגנט, יכול לשחק קשר אחורי. זה בגל האימפטנטים בהנהלה שאני לא סומך שיביאו מחליף ראוי( קארצב) לנטע
Liberman אמר:תגידו מה שתגידו