ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
זה לא נכון מה שאתה אומר. הוא המגן הזר הכי טוב שהיה פה. העמדה הזו מאוד בעייתית לנו. הוא סופר אגרסיבי, יודע לצאת קדימה. אנשים שוכחים, הביא גול מרגש בבלגרד.Daniel123 אמר:בירקי אמר:אגיד משפט קשה, חוץ מהגול עליו היה בסדר גמור. בניגוד לשרי…. שכל המשחק מסריח את הדשא
איזה ערך מוסף הוא נותן לנו כזר?
הוא לא מרים את הרמה של הקבוצה.
Daniel123 אמר:בירקי אמר:אגיד משפט קשה, חוץ מהגול עליו היה בסדר גמור. בניגוד לשרי…. שכל המשחק מסריח את הדשא
The real Tsepo אמר:Daniel123 אמר:בירקי אמר:אגיד משפט קשה, חוץ מהגול עליו היה בסדר גמור. בניגוד לשרי…. שכל המשחק מסריח את הדשא
מה? מה? מה? אתה זוכר מי היה האלטרנטיבה שלך שם ב10 שנים האחרונות? הוא וקורנו זה ה-קפיצת מדרגה משנה שעברה. בכל העולם יש בעית מגינים, בקבוצות הכי גדולות בעולם האוהדים מתלוננים על המגינים שלהם. ביחס לסיטואציה הזו וביחס למה שאפשר להביא לארץ הוא אדיר ואני לא מוותר עליו.
Daniel123 אמר:The real Tsepo אמר:Daniel123 אמר:איזה ערך מוסף הוא נותן לנו כזר?
מה? מה? מה? אתה זוכר מי היה האלטרנטיבה שלך שם ב10 שנים האחרונות? הוא וקורנו זה ה-קפיצת מדרגה משנה שעברה. בכל העולם יש בעית מגינים, בקבוצות הכי גדולות בעולם האוהדים מתלוננים על המגינים שלהם. ביחס לסיטואציה הזו וביחס למה שאפשר להביא לארץ הוא אדיר ואני לא מוותר עליו.
רוצה שישאפו להביא לכאן זרים שיהיו מעל הליגה, אחרת בשביל מה להביא לפה זרים?
הוא לא מעל הליגה.
איטי, לא תורם להתקפה ובהגנה בינוני מאוד.
אפשר וצריך להביא משהו יותר טוב.
קורנו למשל כל העונה היה טוב, במשחקים האחרונים רואים שהוא סחוט אבל עדיין הוא תורם בהתקפה וכל הגבהה שלו כמעט מביאה למצב של שער.
אם היה ברמה של קורנו היה טוב.
Daniel123 אמר:The real Tsepo אמר:Daniel123 אמר:איזה ערך מוסף הוא נותן לנו כזר?
הוא לא מעל הליגה.
קורנו למשל כל העונה היה טוב, במשחקים האחרונים רואים שהוא סחוט אבל עדיין הוא תורם בהתקפה וכל הגבהה שלו כמעט מביאה למצב של שער.
The real Tsepo אמר:Daniel123 אמר:The real Tsepo אמר:מה? מה? מה? אתה זוכר מי היה האלטרנטיבה שלך שם ב10 שנים האחרונות? הוא וקורנו זה ה-קפיצת מדרגה משנה שעברה. בכל העולם יש בעית מגינים, בקבוצות הכי גדולות בעולם האוהדים מתלוננים על המגינים שלהם. ביחס לסיטואציה הזו וביחס למה שאפשר להביא לארץ הוא אדיר ואני לא מוותר עליו.
הוא לא מעל הליגה.
Ronen22 פתח יוזר חדש תגידו?
אתה אומר דברים לא פרגמטיים ולא כל כך מחוברים למציאות. מכבי חיפה עם 5 זרים אדירים מתוך 6. 6 מתוך 7 אם מחשיבים את עלי. זה אחוזים שלא קיימים בכדורגל הישראלי.
העפלת לליגת האלופות נתת הופעות מצויינות בליגת האלופות אתה בדרך לאליפות שלישית (בעזרת השם)!
מה עוד? מה ירצה את אדוני? אתה בכדורגל הישראלי, יש פה תקרת זכוכית לגבי מי יכול להגיע לפה. ביחס לתקרת זכוכית הזו המועדון נתן עונה מדהימה בכל קנה מידה.האם זה אומר שצריך לנוח על זרי דפנה ולהאמין שלא צריך לעשות כלום? ברור שלא הסגל צריך ריענון.
אבל מפה ועד לשחרר הקפריזיות זרים שחיכית להם שנים? זה חוסר חיבור
Smurk אמר:בלי קשר לאתמול, כ-*מגן* היו לו אולי 5 משחקים טובים מאוד.
קלThe real Tsepo אמר:Smurk אמר:בלי קשר לאתמול, כ-*מגן* היו לו אולי 5 משחקים טובים מאוד.
אני לא מצליח לחשוב על אף אחד העונה בקבוצה עם יותר מ5-7 משחקים טובים מאוד, אולי חוץ מקורנו נטע וסק. אנחנו בעונה מאוד משונה מהבחינה הזו, שחקנים שהם באמת באיכות מאוד גבוהה אבל הרמה של הקבוצה בכללותה ממש לא. בליגה לפחות.
Shocking4U אמר:משאיר אותו. גם קורנו בתקופה פחות טובה הגנתית, עוז בילו התעלל בו וגם שלשום הוא עשה המון חורים.
greenguy אמר:כנראה שכחתם מה זה לשחק עם רז מאיר
הוא בתקופה פחות טובה כמו כולם אני מאמין בו
KevinDurant אמר:אני חושב שהוא ראוי לעונה שלמה נוספת ובהחלט הוא אחלה זר ברמת הליגה.
לדעתי זה הימור לחפש להחליף אותו. בטח גם שנראה שיש לו אחלה אופי ומבחינה מנטלית הוא אתנו.