• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דניאל סונדגרן

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
הראשון זה לא צהוב. אין שום סרט ששחקן בועט ככה כדור על שחקן הרבה אחרי שהכדור יוצא וזה לא צהוב אבל זה ששחקן אחר בא להתעמת איתו זה כן. חוסר אחידות משווע

זה צהוב. זה שזה צריך להיות צהוב גם לשחקן היריב זה נכון, אבל הפעולה של סונדגרן היא חסרת אחריות, חסרת שליטה וחסרת הגיון (אין איום הגנתי כי הכדור בחוץ. תחילת משחק), ובוודאי מזכה בצהוב.

רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:
הראשון זה לא צהוב. אין שום סרט ששחקן בועט ככה כדור על שחקן הרבה אחרי שהכדור יוצא וזה לא צהוב אבל זה ששחקן אחר בא להתעמת איתו זה כן. חוסר אחידות משווע

זה צהוב. זה שזה צריך להיות צהוב גם לשחקן היריב זה נכון, אבל הפעולה של סונדגרן היא חסרת אחריות, חסרת שליטה וחסרת הגיון (אין איום הגנתי כי הכדור בחוץ. תחילת משחק), ובוודאי מזכה בצהוב.

מסכים לגמרי.
סונדגרן באופן כללי שחקן שתמיד נכנס לעימותים כאלה, מתחרפן משטויות ומקבל צהובים מטופשים.

הבעיה בצהוב השני שזה לא בגלל שהוא קצת חמום מוח. זה צהוב טיפשי לגמרי, כבר בריצה שלו אחרי האיבוד כדור היה נראה שהוא הולך לבצע עבירה.
הוא צריך לשבת בספסל\יציע כמה משחקים כדי להתרענן. יש לנו עוד עונה ארוכה ועוד נצטרך אותו

דגו הסביר שסונדגרן היה בחוץ בגלל בעיה בצלעות.
נזכיר שהוא ייעדר בחמישי זכר לאדום שקיבל בגומלין בבלגיה.

בקיצור, יפתח מול ריינה.

איך אני אוהב אותו. נותן ספרינטים אחרי שחקנים של באר שבע בדקה ה90 כשהמשחק גמור. איך זה שעדיין לא חיברו לו שיר שחקן נורמלי? למי פונים?
צריך להיות הקפטן המחליף.

ab1729 אמר:
איך אני אוהב אותו. נותן ספרינטים אחרי שחקנים של באר שבע בדקה ה90 כשהמשחק גמור. איך זה שעדיין לא חיברו לו שיר שחקן נורמלי? למי פונים?
צריך להיות הקפטן המחליף.

לגמרי
ויותר מכל
צריך להיות שחקן הרכב באנקר
לא פיינגולד ולא חרטא אחרת

לא מתאים
https://m.one.co.il/Mobile/Article/23-24/1,1,4,67487/461941.html?ref=hp

יצא קצת אירוני שיום אחרי שהסוכן של פיינגולד דיבר ברדיו חיפה על כך שהמיוצג שלו לא מקבל מספיק הזדמנויות ולא שיחק דקה אחת בפלייאוף עד כה, סונדגרן עשה לו טובה והיום פיינגולד יפתח במקומו בהרכב.

adoram אמר:
יצא קצת אירוני שיום אחרי שהסוכן של פיינגולד דיבר ברדיו חיפה על כך שהמיוצג שלו לא מקבל מספיק הזדמנויות ולא שיחק דקה אחת בפלייאוף עד כה, סונדגרן עשה לו טובה והיום פיינגולד יפתח במקומו בהרכב.
זה ההרכב שתורגל:
שריף כיוף, עילאי חג'ג’, עבדולאי סק, לורנצו שימיץ', שון גולדברג, פייר קורנו, עלי מוחמד, מחמוד ג'אבר, גדי קינדה, פרנזי פיירו ודין דוד.

גם פיינגולד לא בתמונת ההרכב

benrey אמר:
adoram אמר:
זה ההרכב שתורגל:
שריף כיוף, עילאי חג'ג’, עבדולאי סק, לורנצו שימיץ', שון גולדברג, פייר קורנו, עלי מוחמד, מחמוד ג'אבר, גדי קינדה, פרנזי פיירו ודין דוד.

גם פיינגולד לא בתמונת ההרכב
אה, אוקיי.

סוף סוף סייף יראה קצת ספסל.

יכול להבין את הכעס. על מה ולמה מחוץ לסגל? איפה ההיגיון? איך הוא עובר מהרכב ליציע? פיינגולד לא שיחק דקה במשחקים האחרונים והוא כן על הספסל אבל סונדגרן לא? חמד כן? מה ההסבר

אין עשן בלי אש
אני מאמין שהוא רצה להאריך חוזה ( הוא חתום עד 2025 ) אבל עשו לו פרצופים, או רצו לקצץ לו בשכר, ואז הוא עשה התמרמר ומשם בא הסטורי...

benrey אמר:
אין עשן בלי אש
אני מאמין שהוא רצה להאריך חוזה ( הוא חתום עד 2025 ) אבל עשו לו פרצופים, או רצו לקצץ לו בשכר, ואז הוא עשה התמרמר ומשם בא הסטורי...
הוא חתם על חוזה בקיץ, זה לא נראה לי הסיפור פה.

הוא הרגיש ירידה במעמד אצל דגו (התחיל מזה שהוא יצא חילוף ראשון בדרבי, אח''כ לא תורגל בהרכב) וזה התפוצץ

KevinDurant אמר:
benrey אמר:
אין עשן בלי אש
הוא חתם על חוזה בקיץ, זה לא נראה לי הסיפור פה.

הוא הרגיש ירידה במעמד אצל דגו (התחיל מזה שהוא יצא חילוף ראשון בדרבי, אח''כ לא תורגל בהרכב) וזה התפוצץ
אבל הוא חתם על חוזה קצר…
הוא בסתיו בן 34 ואם שנה הבאה לא יהיה משמעותי הוא שנה אחרי בהפועל חדרה, זה קריטי עבורו לפתוח חוזה

חתם על חוזה חדש לפני פחות משנה, שום פתיחת חוזה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה