ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Hulk אמר:שנה הבאה צריך להיות מחליף לפיינגולד, השחקן הכי אוברייטד בסגל
Liberman אמר:Hulk אמר:שנה הבאה צריך להיות מחליף לפיינגולד, השחקן הכי אוברייטד בסגל
חח מה?
ברגע שהוא יצא ופיינגולד נכנס ידעתי שאיבדנו תמשחק
כובע קש אמר:Liberman אמר:Hulk אמר:שנה הבאה צריך להיות מחליף לפיינגולד, השחקן הכי אוברייטד בסגל
חח מה?
ברגע שהוא יצא ופיינגולד נכנס ידעתי שאיבדנו תמשחק
יש פה אנשים מנותקים מהמציאות
סונגדרן 5 רמות מעל פיינגולד כרגע
Hulk אמר:לא ראיתי שברגע שפיינגולד נכנס תקפו מהאגף שלו או שדניאל תרם יותר ממנו התקפית.
אם אתם מנתקים אתזה שהוא שבדי״מרגש״ והשער בבלגרד תקבלו מגן בינוני, שפיינגולד שיחק במקומו לא הרגשתי אף פעם בחסרונו והוא גם עשה פחות טעויות הגנתיות מסונדגרן.
איזה הגזמה, 1000 רמות.. היית אומר לי קורנו הייתי מבין, דניאל 1000 רמות מעליו?Liberman אמר:Hulk אמר:לא ראיתי שברגע שפיינגולד נכנס תקפו מהאגף שלו או שדניאל תרם יותר ממנו התקפית.
אם אתם מנתקים אתזה שהוא שבדי״מרגש״ והשער בבלגרד תקבלו מגן בינוני, שפיינגולד שיחק במקומו לא הרגשתי אף פעם בחסרונו והוא גם עשה פחות טעויות הגנתיות מסונדגרן.
אחי מה זה מעניין המוצא שלו
שבדי בלגי מה אני שופט באירוויזיון?
הוא 1000 רמות מעל פיינגולד
לחשוב אחרת זה ניתוק מוחלט, תסלח לי.
ברק.י אמר:הבעיה בעזיבה שלו היא פחות כמגן ימני (למרות שבעיני, הוא הטוב בסגל לעמדה הזו). עזיבה שלו פוגעת עוד במנהיגות החסרה, מצמצמת עוד את הגמישות הטקטית במגרש ואת העומק של הקישור האחורי ״בחירום״ ועלולה לייצר אדוות מול זרים אחרים שנמצאים בסגל או זרים שמתלבטים אם להגיע לפה.