• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק דרבי שוקו

• יוצר הנושא יוצר הנושא benrey
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Daniel123 אמר:
אי אפשר לנתק את המאמן מהתוצאות, אבל צריך להסתכל על שורש הבעיה. מכבי חיפה של שלוש האליפויות היא לא מכבי חיפה של היום. איכות הסגל ירדה בצורה דרמטית, קבלת ההחלטות בניהול המקצועי הייתה חלשה, והגיעו יותר מדי שחקנים שלא שדרגו את הקבוצה. כשמחלישים את הסגל שנה אחרי שנה, אי אפשר לצפות שהמאמן יעשה קסמים.

המאמן הוא חלק מהבעיה. הוא חתום בעיניי על שחקנים שאנחנו משלמים את הטעויות עליהם עד היום.
בלי קשר הקבוצה לא מאומנת.

עוד כמה פעמים בכר יכשל פה עד שתבין שהוא כבר לא טוב?

ואני אגיד עוד משהו. מאמן נמדד גם בסגל פחות.

• אהבתי
תגובות: Apoc
אלישע לקח אליפות ראשונה עם סגל די נגרי, שפשוט היה מתאים לכדורגל הבסיסי שלו. אדרי עמד סיבוב שלם, קרופניק היה בלם פותח ועוד ועוד.
כבר לא מדבר על משומר וקולמה. קולמה דווקא היה עוזר לנו. ידע לחלץ כדורים.

יש להפסיד ויש להפסיד.
נכון שיש אלף תירוצים אבל זה נראה פשוט רע.
להתחיל את העונה ככה זה הזיה אחת גדולה. הביזיון שקורה בשנים האחרונות זה לא מכבי חיפה
תלכו כולם הביתה ליצנים

איזה בעיטות יש לאזולאי הזה. שער העונה.

מהרגע שלוי ונאור יצאו זה נראה אחרת

זה מדהים איך שעלי נכנס על ירין לוי ואנחנו נראים יותר טוב. פשוט הזיה שבונים עליו ל6

HaifaWave אמר:
Daniel123 אמר:
אי אפשר לנתק את המאמן מהתוצאות, אבל צריך להסתכל על שורש הבעיה. מכבי חיפה של שלוש האליפויות היא לא מכבי חיפה של היום. איכות הסגל ירדה בצורה דרמטית, קבלת ההחלטות בניהול המקצועי הייתה חלשה, והגיעו יותר מדי שחקנים שלא שדרגו את הקבוצה. כשמחלישים את הסגל שנה אחרי שנה, אי אפשר לצפות שהמאמן יעשה קסמים.

המאמן הוא חלק מהבעיה. הוא חתום בעיניי על שחקנים שאנחנו משלמים את הטעויות עליהם עד היום.
בלי קשר הקבוצה לא מאומנת.

עוד כמה פעמים בכר יכשל פה עד שתבין שהוא כבר לא טוב?

ואני אגיד עוד משהו. מאמן נמדד גם בסגל פחות.

גבר, שיהיו פה שחקנים ראויים והקבוצה לא תשחק טוב אני הראשון שאבקר את בכר.
מאמן באמת נמדד גם כשהסגל פחות טוב. אבל יש הבדל בין "פחות טוב" לבין סגל שנבנה בצורה לא מאוזנת, עם יותר מדי שחקנים שלא מספקים את הרמה שמכבי חיפה צריכה. מאמן יכול לשפר שחקנים, לא להמציא איכות שלא קיימת.

ירין לוי לפני עלי מוחמד, איזה אנשים מביכים מנהלים אותנו, מוכר אותו לכל המרבה במחיר

הבעיה בקישור היא לא איתן אזולאי נכון לעכשיו, היא הצורך שלהם לשלב בינו לבין ירין לוי. זה שילוב שלא יכול לעבוד.

• אהבתי
תגובות: Apoc
tago064 אמר:
ירין לוי לפני עלי מוחמד, איזה אנשים מביכים מנהלים אותנו, מוכר אותו לכל המרבה במחיר

אם היו על ירין לוי הצעות הוא כבר לא היה פה

עלי מוחמד אשכרה גורם לאסופה הזו להראות כמו קבוצה
ירין לוי, בלי קשר ועם קשר להיום, לא שחקן למכבי חיפה

מאז שהנוער האוברייטד יצא ונכנסו שחקני כדורגל אמיתיים, זה כבר נראה אחרת, העיקר כל הזמן מבלבלים נוער נוער עוד לפני שנתנו פס

Apoc אמר:
tago064 אמר:

אם היו על ירין לוי הצעות הוא כבר לא היה פה

ברור, אז שידחפו אותו לבית"ר ויביאו 6 זר ליד אזולאי וברוניניו, זה כבר יהיה קישור אחר לגמרי

Shocking4U אמר:
הבעיה בקישור היא לא איתן אזולאי נכון לעכשיו, היא הצורך שלהם לשלב בינו לבין ירין לוי. זה שילוב שלא יכול לעבוד.

אזולאי עם מוחמד כן עבד?
ראינו כבר שלא.
אזולאי עם אגבה גם לא עבד.

אזולאי יכול לעבוד אולי אם יהיה מישהו כמו ונטורה דעתן לו חופש לשחק למעלה.

בסגל הנוכחי ירין לוי חייב לשחק עם עלי מוחמד. כל דבר אחר יביא לאמצע חלש.

ברגע שהחליטו לשים את כל הביצים בסל של לוי, זה יכול לעבוד רק לצד מוחמד.

תסלחו לי שאני לא מתלהב משחקן שכל מה שיש לו זה בעיטה טובה מחוץ לרחבה.
הוא קשר 8. הוא צריך לעזור בניהול המשחק. באגרסביות באמצע. בלחץ. בשליטה בכדור. את כל זה הוא לא עושה.

חזרה
למעלה