• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק דרבי שוקו

• יוצר הנושא יוצר הנושא benrey
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
עוד אנשים ביכו את העובדה שאנחנו לא באירופה. היה מציב כזה הרכב באירופה והיינו מתגעגעים להדחה בפנדלים מול נומה קאליו. נו בחייכם. טוב שלא הגענו לשם.

בלי קשר להרכב החלש שעלה היום הקבוצה פשוט לא מאומנת בשיט, גם אם כל הסגל כשיר היינו נראים אותו דבר

גוני נאור, זסנו, סדריק דון בושה שלובשים את החולצה של מכבי חיפה.
איך הם עדיין פה איך זה יכול להיות?

Smile אמר:
המשך ישיר לעונה שעברה

בסדר למרות בלבולי שכל של רפאלוב אתמול לגבי בכר, אחרי הפסד או שניים בליגה יהיה כבר לחץ כבד להפרד מבכר. לגבי חגים אני לא סגור, אבל לגבי נובי גוד אני בטוח שבכר כבר לא יהיה פה ואולי זה גם שיקול של יצחקי לא להאריך בבית"ר ולקבל חוזה חלומי משחר. במצב כישלון וגב אל הקיר שחר הכי מפזר כסף.

הבעיה של ההנהלה של מכבי חיפה שבסוף הקבוצה שהעמדתם בקיץ גם צריכה לעלות למגרש ואז כל הבלוף מתגלה

כרמליסט ירוק אמר:
הבעיה של ההנהלה של מכבי חיפה שבסוף הקבוצה שהעמדתם בקיץ גם צריכה לעלות למגרש ואז כל הבלוף מתגלה

בעיה של כל מועדון חולה וזה היופי בכדורגל. זה ענף מאוד מאוד שקוף.

מה הסיבה שעל הספסל יושבים מלמד, ברונינו, מוחמד, רטנר וגורה? אף אחד מהם לא כשיר לפתוח?

איזה זוועה זה שזה המשחק הראשון שאני רואה העונה אחרי המונדיאל חחחח

Daniel123 אמר:
מה הסיבה שעל הספסל יושבים מלמד, ברונינו, מוחמד, רטנר וגורה? אף אחד מהם לא כשיר לפתוח?

מפחדים שכולם יפצעו עכשיו ולא במזחור הראשון לליגה

בכר לא לומד ולא משתפר
דון לא מתאים לפה מצטער, לא בשום עמדה
חלייאלי לא נראה שהשתפר או השתנה
אזואלי אובר רייטד
זסנו לא מתאים ללאומית אפילו, למה הוא פה??
גוני נאור פותח כי אין בלם אני עוד איך שהוא מבין ועדיין

איזו הגנה אומללה

אגב הגונן הזה של הפועל חיפה זה הופרדו יאיר מרדכי

אגיד את זה שוב:
הרכישה של דון סדריק היא אחת מההזויות שהיו כאן. זה שחקן שלא מספיק טוב כדי לשחק כאן באף תפקיד, בטח שלא בכנף ימין. גם בתור ישראלי לא הייתי רוצה אותו במכבי חיפה.

בכנות, ציפיתם למשהו אחר? אגב גם עם ברוניניו והזרים בהגנה זה יראה ככה, כל עוד לא יהיה פה 6 וכנפיים ברמה, זו הקבוצה עם הכי פחות איכות התקפית מבין קבוצות הצמרת

אבל רשמנו על דון ביום שהגיע לפה שהוא לא מתאים.
זה לא שהוא היה כוכב בהפועל ירושלים אפילו.
לא הוא ולא זסנו וקאני.
תכף גם קאני יכנס להזכיר לכולנו כמה הוא גרוע.

Shocking4U אמר:
אגיד את זה שוב:
הרכישה של דון סדריק היא אחת מההזויות שהיו כאן. זה שחקן שלא מספיק טוב כדי לשחק כאן באף תפקיד, בטח שלא בכנף ימין. גם בתור ישראלי לא הייתי רוצה אותו במכבי חיפה.

מההזויות שהיו כאן זה קצת מוגזם לטעמי.
שחקן צעיר עם פוטנציאל שיכול על הדרך בעתיד אולי להחשב כישראלי.
באגף ימין הוא לא יודע לשחק בכל מקרה. בטח לא כשהמערך של בכר הוא כזה שהשחקן לבד בימין וכל מה שנשאר לו לעשות זה למסור אחורה.
באגף שמאל זה היה נראה יותר טוב בסיום עונה שעברה.

לצורך העניין יש לנו בסגל איזה 7 החתמות יותר הזויות ממנו. (גוני מוביל לדעתי)

חזרה
למעלה