ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
במשחק היום אני מצדיק אותו. הצהוב הראשון שהוא קיבל היה פשוט בושה. זה היה בקושי פאול שהוא בחיים לא צהוב פשוט פוקסמן שופט אפס שנכנע לצעקות של הקהל של ב״ש. אחרי זה הוא היה יכול לקבל צהוב שני ואני גם הייתי מתקשה להחזיק את עצמי עם איך שפוקסמן שפט את המשחק הזהבירקי אמר:מקצועית, כולפ נראים רע, אז בסדר. אבל חלאס עם הצהובים האלה. 12 צהובים שבטח 10 מהם על דיבורים ומחאות.
Shocking4U אמר:אמר היום בראיון אצל קטן שהוא יעזוב רק להצעה ממועדון אירופאי ברמה יותר גבוהה ממכבי חיפה. מניח שזה אומר בלי קבוצות שקר בבלגיה וכו׳
הטריק זה לצאת בשכר דומה לבלגיה ואז לחזור אחרי שנה ולבקש שכר של 450 אלףLiberman אמר:Shocking4U אמר:אמר היום בראיון אצל קטן שהוא יעזוב רק להצעה ממועדון אירופאי ברמה יותר גבוהה ממכבי חיפה. מניח שזה אומר בלי קבוצות שקר בבלגיה וכו׳
הגיוני
הוא מרוויח 300k פה.. מה יתנו לו בבלגיה יותר?
חחח ענקShocking4U אמר:הטריק זה לצאת בשכר דומה לבלגיה ואז לחזור אחרי שנה ולבקש שכר של 450 אלףLiberman אמר:Shocking4U אמר:אמר היום בראיון אצל קטן שהוא יעזוב רק להצעה ממועדון אירופאי ברמה יותר גבוהה ממכבי חיפה. מניח שזה אומר בלי קבוצות שקר בבלגיה וכו׳
הגיוני
הוא מרוויח 300k פה.. מה יתנו לו בבלגיה יותר?
כובע קש אמר:זאת הרמה שלך כשהמודל לחיקוי שלך זה ניימאר
Daniel123 אמר:קלטתם את הרגע הזה שהוא הוציא אאוט וזרק בכוונה על שחקן של ב"ש ?
מה זה היה ?
Liberman אמר:Daniel123 אמר:קלטתם את הרגע הזה שהוא הוציא אאוט וזרק בכוונה על שחקן של ב"ש ?
מה זה היה ?
לא שמתי לב, תעלה לפה את הקטע.
ושוב, לא מופתע בכלל… ההתנהגות שלו היא ליגה ג׳ לכל דבר ועניין ולא רק מבחינת היכולת.
Liberman אמר:כובע קש אמר:זאת הרמה שלך כשהמודל לחיקוי שלך זה ניימאר
אני באמת חושב שזה לא יכול להמשיך בצורה הזו, יש ביקורת והיא צריכה להאמר.
אתה לא יכול חודשיים וחצי להיראות ולסיים עם מספרים של איבריהם דורו.
לא יכול להיות שהריצפה כל כך נמוכה לעומת התיקרה. מה שהוא עושה מתאים לליגה ג׳.
אני אוהב אותו והכל והוא השחקן הכי מחוייב בקבוצה אבל מה עם תאכלס גם?
הוא ביחד עם פלאניץ בצניחה חופשית מבחינת יכולת.
Daniel123 אמר:קלטתם את הרגע הזה שהוא הוציא אאוט וזרק בכוונה על שחקן של ב"ש ?
מה זה היה ?
Apoc אמר:Daniel123 אמר:קלטתם את הרגע הזה שהוא הוציא אאוט וזרק בכוונה על שחקן של ב"ש ?
מה זה היה ?
תרגיל
הבעיה שהוא הוציא את האווט לא כמו שצריך וסימנו לכדור עובר
מה? ממתי זה לא חוקי או לא ספורטיבי? הוא סימן כדור עובר כי לטענתו חזיזה לא הוציא חוץ בצורה חוקיתdyarok אמר:Apoc אמר:Daniel123 אמר:קלטתם את הרגע הזה שהוא הוציא אאוט וזרק בכוונה על שחקן של ב"ש ?
מה זה היה ?
תרגיל
הבעיה שהוא הוציא את האווט לא כמו שצריך וסימנו לכדור עובר
הוא סימן כדור עובר (בצדק) כי זה היה לא ספורטיבי.
זרק את הכדור בכוונה על השחקן
ברור שזה חוקי, מה לא חוקי בזה בדיוק? בכדורסל עושים את זה המון, אין שום דבר לא חוקיGKagelmacher אמר:מישהו יודע לשפוך אור מבחינה חוקתית על הנושא?