• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דולב חזיזה (היתוש)

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
היה נהדר. חבל לי עבורו שהשער הראשון היה עצמי ולא יירשם לזכותו הבישול.
אמנם הוא תורם הרבה מעבר לסטטיסטיקה, אבל אני בטוח שזה חשוב עבורו, בין אם הוא משחק כקיצוני ובין אם כמגן.

ברק.י אמר:
אמנם הוא תורם הרבה מעבר לסטטיסטיקה, אבל אני בטוח שזה חשוב עבורו, בין אם הוא משחק כקיצוני ובין אם כמגן.

נרשם לאצילי השער בסוף
אז אולי נרשם לו בישול
בכל מקרה זה לא כזה משנה כי המספרים שלו העונה ממש ברצפה (שער אחד ובישול אחד ב1547 דקות משחק בליגה)

Apoc אמר:
ברק.י אמר:

נרשם לאצילי השער בסוף
אז אולי נרשם לו בישול
בכל מקרה זה לא כזה משנה כי המספרים שלו העונה ממש ברצפה (שער אחד ובישול אחד ב1547 דקות משחק בליגה)
המספרים שלו תואמים ליכולת שלו במרבית העונה.
בתחילת העונה במוקדמות צ׳מפיונס הוא היה מצויין ומאז הוא נותן באמת עונה רעה ולא רק במספרים. גם המחצית הראשונה נגד נתניה והמשחק נגד הפועל ירושלים היו מתחת לכל ביקורת.
אוהב אותו מאוד ומקווה שעונה הבאה הוא יחזור טוב יותר כי הוא חשוב מאוד לקבוצה

היה לו קבלת החלטות מזעזעת בטדי. החליט פעמיים במצב שיכל בקלות למסור לבעוט ואז נחסמה לו הזווית והוא פשוט הלך ראש בקיר

אני חולה עליו ברמות, אבל יש רגעים בכל משחק שהוא פשוט שכונתי במובן הרע ביותר של המילה ואני אומר לעצמי שאין סיכוי שאף קבוצה רצינית באירופה שעוקבת אחריו תרצה אותו. אני חושב שגם הוא וגם אצילי תקועים במעין סטטוס מוזר של להיות מצויינים לליגה שלנו אבל עם סיכוי מזערי עד לא קיים להצליח במקומות אחרים. להחתים אותו על חוזה חדש בדחיפות

נירגרין בחייאת אחי די עם הטיזינג שלך.
אם יש לך מידע תכתוב אותו פשוט בלי לזרוק רמזים, ואם אין לך כלום אז עדיף שלא תכתוב כלום

כובע קש אמר:
אם יש לך מידע תכתוב אותו פשוט בלי לזרוק רמזים, ואם אין לך כלום אז עדיף שלא תכתוב כלום

מטריף לי תמוח

כובע קש אמר:

1+

נירגרין אתה גם ככה מצטייר כבלוף אז די להטריל סתם

מי שמאמין לנירגרין לא יכול לצחוק על כאלו שמאמינים לסלב.

GreenGlory אמר:

איך אתה משווה לסלב הוא חולה נפש רציני

Nirgreen אמר:
GreenGlory אמר:

איך אתה משווה לסלב הוא חולה נפש רציני

אני חושש שאתה יותר חולה נפש ממנו

מייחל ליום שתדע לתת פס או בעיטה לשער... אולי בגיל 40, מי יודע.

אמן יורחק עד סוף העונה ויימכר בקיץ. השחקן הכי אוברייטד בשושלת היפה הזאת ואידיוט לא קטן בנוסף

אם קצב מוציא אותו לאירופה אחרי עונה עם איזה בישול וגול בליגה הוא קוסם

אני ממש מופתע מהתגובות. נכון, לא היה לו משחק טוב והוא לא חזר מהפציעה כמו שציפינו, אבל ההשחרה שלו מוגזמת.
מדובר בשחקן סופר משמעותי למועדון כולו, גם מול הקהל, גם בתוך חדר ההלבשה וגם על המגרש.
אי אפשר לקחת לו את התרומה שלו בעונות הקודמות ובקמפיין ליגת האלופות.
נכון, הוא חם מזג ואנחנו משלמים על זה לפעמים (אתמול נשמע שהוא ניסה להפריד והתנהג בצורה ראויה), אבל הערך שלו גדול מזה.
הולך איתו באש ובמים ומאד מקווה שיישאר, דווקא בעונה הבאה שלא ברור מי יהיה פה ומי ינהיג את הקבוצה לצד שרי ושון.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה