• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דולב חזיזה (היתוש)

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
יציגו אותו כאחד מהרכשים של הקיץ. יחד עם שוראנוב.
נ.ב. אל תתפלאו אם בעונה הבאה ידרדר מעמדו המקצועי.

בלי ציניות, אני באמת מקווה שהוא יצליח לחזור לעונה הבאה ואני במקומו גם הייתי מודיע את זה ציבורית גם כדי להוריד את זה מהכתפיים ועושה הכל כדי לחזור עוד 4 חודשים למוקדמות באירופה, בלי לנסות לחזור קודם ליגה אלא רק מתמקד בחזרה ליולי. אם צריך עוד לנוח, שינוח.

KevinDurant אמר:
בלי ציניות, אני באמת מקווה שהוא יצליח לחזור לעונה הבאה ואני במקומו גם הייתי מודיע את זה ציבורית גם כדי להוריד את זה מהכתפיים ועושה הכל כדי לחזור עוד 4 חודשים למוקדמות באירופה, בלי לנסות לחזור קודם ליגה אלא רק מתמקד בחזרה ליולי. אם צריך עוד לנוח, שינוח.

מסכים.
אם (והדגש על אם) יתאושש איכשהו ויתחיל להתאמן, יחזירו אותו מוקדם מדי באיזה גארבג' בפלייאוף כדי להגיד שהחזירו ועלול להפצע שוב.

עכשיו אני רגוע...

"במכבי חיפה מנסים בימים אלה להכשיר את אחד מהשחקנים הבולטים ביותר שלהם בשנים האחרונות, דולב חזיזה, שנמצא באיטליה בשיקום במרפאה מיוחדת במטרה לקדם את החזרה שלו למגרשים. חזיזה נעדר מחודש ספטמבר ועדיין לא מצליח לחזור לכשירות מלאה, כך שבקבוצה רוצים להאיץ את ההחלמה שלו."

הייתי מחזיר אותו רק בדרבי,חבל לתת לו לחזור שהוא 110 אחוז

חייב גול היום או בדרבי,לפתוח עונה הבאה טוב יותר

צריך עוד דקות משחק,עדין לא בכושר משחק ל45 דקות אפילו

עלה מעולה היום, אינטנסיבי, טוב התקפית, רק תישאר בריא, לא יותר מזה.

נקווה שיהיה כשיר ויתרום את שלו העונה
גם אם זה מהספסל זה תוספת טובה שלא הייתה עונה שעברה

כל פעם עד שהוא חוזר ומתחיל להוריד חלודה הוא שוב עם איזה פציעה טורדנית

Shocking4U אמר:

הוא נפצע היום? איזה פציעה?

hezildo אמר:
Shocking4U אמר:

הוא נפצע היום? איזה פציעה?
לא היום אבל הוא הספיק להיפצע בין סבאח למכבי נתניה

דולב בדרך לגמור את הקריירה בטופ מוקדם הרבה יותר מדי בגלל ההתעקשות שלו לשחק עם פציעה בנבחרת ישראל. מקווה שהשחקנים שלנו ילמדו מזה ויזכרו שבסוף הם שחקנים של מכבי חיפה ולא של הנבחרת כי גם שון גולדברג מתחיל לעשות שטיקים דומים.

Shocking4U אמר:
דולב בדרך לגמור את הקריירה בטופ מוקדם הרבה יותר מדי בגלל ההתעקשות שלו לשחק עם פציעה בנבחרת ישראל. מקווה שהשחקנים שלנו ילמדו מזה ויזכרו שבסוף הם שחקנים של מכבי חיפה ולא של הנבחרת כי גם שון גולדברג מתחיל לעשות שטיקים דומים.

אחרי שהגיע לתקרת הזכוכית עם הקבוצה (אליפויות, בתים באלופות), כנראה מיצה ורצה להוכיח את עצמו גם בנבחרת.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה