• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דולב חזיזה (היתוש)

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אמירה מעניינת של בכר על חזיזה במסיבת העיתונאים אתמול, לכל מי שדמיין שאפשר לבנות עליו כקיצוני בכיר:
"הוא נפצע פה ושם ויש לו פציעות קטנות בגלל שהוא לא רגיל למאמץ הגדול. אנחנו משתדלים לשמור עליו ולתת לו את הזמן והמרחב, אבל כרגע הוא לא נראה כשיר למשחק שלם אלא יותר להשתלב. בסוף ככל שיעבור הזמן אנחנו מקווים שיתחזק ויוכל לתת יותר דקות"

הכשירות שלו: "יש לי עוד פציעה קלה בשריר האחורי ואני מאמין שאהיה כשיר אחרי הפגרה".

עדיין פצוע לפי מה שהוא אומר

פציעות זה בעיה
במיוחד פציעות ארוכות
אני אומר זאת מניסיון מר בחצי שנה אחרונה

חזרתי מקרע תאומים
משחק ראשון נפצעתי מיניסקוס
חזרתי ושוב בעיה בין האכילס לתאומים

ברגע ששחקן פצוע באיזור מסוים, הגוף ״מפצה״ במקומות אחרים וגורם להם לשחיקה.
ואז חוזרים בבום לשחק כי מרגישים טוב, אבל הגוף שקרן, אם טיפה מעלים הילוך ישר מקבלים ברקס עם פציעה.

לכן חשוב להקפיד לעשות חימום טוב והדרגתי, שהשרירים יהיו יותר אלסטיים במשחק.
ובמשחק עצמו להתחיל בהילוך נמוך, אין ברירה.

מקווה שהוא יצא מכל הפציעות האלה זה חרא גדול.

Liberman אמר:
פציעות זה בעיה
במיוחד פציעות ארוכות
אני אומר זאת מניסיון מר בחצי שנה אחרונה

חזרתי מקרע תאומים
משחק ראשון נפצעתי מיניסקוס
חזרתי ושוב בעיה בין האכילס לתאומים

ברגע ששחקן פצוע באיזור מסוים, הגוף ״מפצה״ במקומות אחרים וגורם להם לשחיקה.
ואז חוזרים בבום לשחק כי מרגישים טוב, אבל הגוף שקרן, אם טיפה מעלים הילוך ישר מקבלים ברקס עם פציעה.

לכן חשוב להקפיד לעשות חימום טוב והדרגתי, שהשרירים יהיו יותר אלסטיים במשחק.
ובמשחק עצמו להתחיל בהילוך נמוך, אין ברירה.

מקווה שהוא יצא מכל הפציעות האלה זה חרא גדול.
אתה צודק, ובטח שמדובר בשחקן מקצועי ורעב שעושה המון ספורט ומעמיס מאוד על השרירים.

יוצא מצב שגם שמנסים "לשמור" עליו ולעלות אותו ל20 דק', הוא רוצה להוכיח את עצמו ומעמיס על עצמו יותר ונותן "אקסטרה" ובעצם פוגע בעצמו.

בגלל זה אמרתי מתחילת החלון, צריך להביא 2 זרים לכנף ולהתייחס העונה הזאת כאילו חזיזה לא קיים. כל דקה שלו שהוא יהיה כשיר ויתן מעצמו זה בונוס עבורנו ואקסטרה, אבל אסור לבנות על זה.

היה לנו פעם מומחה לפציעות ספורט שידע בדיוק
להתאים את העומסים לשחקנים.
איזה צעד "מבריק" זה היה לשחרר אותו...

חזיזה זה שם מרגש,אבל לצערי הוא כבר לא ישחק כדורגל ברמות שהיינו רגילים ושאנחנו מצפים.

hezildo אמר:
היה לנו פעם מומחה לפציעות ספורט שידע בדיוק
להתאים את העומסים לשחקנים.
איזה צעד "מבריק" זה היה לשחרר אותו...

אני חושב שמנסים לשלב את חזיזה בצורה טובה
הוא נכנס פה ושם בסוף

ירוק רפואי אמר:
חזיזה זה שם מרגש,אבל לצערי הוא כבר לא ישחק כדורגל ברמות שהיינו רגילים ושאנחנו מצפים.

זוכר שאמרו את זה גם על נטע לביא.

הוא פשוט צריך את זמן השיקום המלא מהפציעה הזו שלו. ואגב, מדובר בשחקן שכבר חזר בעבר מפציעה חמורה לא פחות בדרך לתת את תקופת השיא בקריירה שלו.
מה שנכון וחשוב זה לא לבנות עליו כרגע ובאמת להחזיר אותו סופר בהדרגה כשחקן ספסל העונה

Judokan אמר:
ירוק רפואי אמר:

זוכר שאמרו את זה גם על נטע לביא.

הוא פשוט צריך את זמן השיקום המלא מהפציעה הזו שלו. ואגב, מדובר בשחקן שכבר חזר בעבר מפציעה חמורה לא פחות בדרך לתת את תקופת השיא בקריירה שלו.
מה שנכון וחשוב זה לא לבנות עליו כרגע ובאמת להחזיר אותו סופר בהדרגה כשחקן ספסל העונה
יש הבדלים משמעותיים ביניהם. לנטע הייתה פציעה אחת גדולה שהוא התקשה לחזור ממנה. חזיזה כבר אחרי צולבת, פציעה משמעותית בעונה האחרונה של בכר שגרמה לו לפספס כמעט חצי עונה והוא חזר ממנה גם לא טוב מבחינת איכות וגם לאט ועוד פציעה שהשביתה אותו לכמעט שנה שלמה בעונה שעברה שהוא לא מצליח לחזור ממנה. זה כבר כמה פציעות שנראה שהוא מתקשה להתאושש פיזית מהן.

שחקן גמור ובלי קשר לפציעה אני רוצה להזכיר לאנשים שעוד לפני הפציעה הוא סיים עונה עם שער אחד.

Smurk אמר:
שחקן גמור ובלי קשר לפציעה אני רוצה להזכיר לאנשים שעוד לפני הפציעה הוא סיים עונה עם שער אחד.

הוא לא אשם שבכר החליט לשים אותו מגן שמאלי

ראיתי שמדברים על זימון לנבחרת. אם הוא רוצה להפסיד עוד שנה מהקריירה בגלל פציעה אז שיהיה לו בכיף

Shocking4U אמר:
ראיתי שמדברים על זימון לנבחרת. אם הוא רוצה להפסיד עוד שנה מהקריירה בגלל פציעה אז שיהיה לו בכיף

חחח בול
כאילו לא הספיק רק העונה הפציעות של שון סק ודינדה

חוסר אחריות מצד חזיזה ומצד המועדון לשחק עכשיו בנבחרת.
לא שיחק עונה שלמה כדורגל רק עכשיו הוא מתחיל לחזור לעצמו ושוב פעם מסכן את עצמו בפציעה עם עומס המשחקים הצפוי בתקופה הקרובה.
זה מעצבן מאוד.
אם יפצע בנבחרת שישב ביציע כל העונה שלא ישחק יותר.
הוא לא שומר על עצמו וזה פוגע בקבוצה.

בצהבת הוא היה "נפצע" באופן מסתורי במקרה דקה אחרי משחק הליגה האחרון של הפגרה, והפציעה הייצה נורא חמורה ונגמרת בדיוק בשנייה שהפגרה מסתיימת

רק לשמור עליו בריא
טפו טפו הוא מתחיל להזכיר את דולב הישן

בינתיין רבש משחרר שחקנים מהסגל כמו תורג'מן ומנור
מה שמעלה את הסיכויים שחזיזה יקבל דקות בנבחרת.
רק שישמור על עצמו חזיזה.

בזכות הדחייה של המשחקים מול בית"ר, העומס עליו היה די קל. אולי זה אפילו לא רע שיקבל דקות בנבחרת וימשיך לחזור לכושר משחק מלא

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה