• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דולב חזיזה (היתוש)

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אדם טיפש. שלשל את הקריירה באסלה על הטרלות, ויכוחי סרק והזנחת הגוף השביר שלו. פסק להיות כדורגלן לפני שנתיים וחצי.

תמיד תהיתי איך הוא הרוויח את הסרט קפטן
אני מאוד אוהב אותו אבל הבן אדם שרוט, לטוב ולרע.

כל משחק הוא מציק ורב עם מישהו. לא מתבגר. קפטן אמור לתת דוגמא

הוא שחקן שנותן את הנשמה שלו לקבוצה.
הבעיה שהוא מאוד אמוציונאלי וקל להוציא אותו מהזון שלו, וזה מתבטא בפעולות מטופשות כמו לעצור מתפרצת של הקבוצה שלך בשביל לתת קטנה לאיזה שחקן שזרק לו איזו מילה.
אני לא הייתי ממהר לשלוח אותו בטרייד או להגיד שהוא כבר גמור.
סה"כ קצת עבודת משמעת עצמית, להיות קשוב יותר לגוף שלו במקום לסכן את עצמו בעוד פציעה מיותרת והוא יחזור לימים היפים.

Smile אמר:
הבעיה שהוא מאוד אמוציונאלי וקל להוציא אותו מהזון שלו, וזה מתבטא בפעולות מטופשות כמו לעצור מתפרצת של הקבוצה שלך בשביל לתת קטנה לאיזה שחקן שזרק לו איזו מילה.
סה"כ קצת עבודת משמעת עצמית, להיות קשוב יותר לגוף שלו במקום לסכן את עצמו בעוד פציעה מיותרת והוא יחזור לימים היפים.
הבן אדם עם בערך גול וחצי בשנתיים האחרונות כן?

Smile אמר:

מסכים ומוסיף - לאורך העונה הקודמת והנוכחית מדובר לא מעט על הצורך בווינרים. לא צריך להיפרד מאלו שכן יש לנו.

בעניין המספרים שעלה פה - אף אחד משחקני הכנף לא תורם מספרים. הוא עוד נותן בישולים פה ושם. אולי הוא לא שווה הרכב, אבל זה לא שיש לנו כרגע שחקני כנף שיורידו אותו לספסל.

לצערי פיזית נראה שהוא לא שם בשום צורה.
הבן אדם לא יכול למלא כרגע תפקיד שדורש ממנו לעשות ספרינט של מעל 20-30 מטר.
צריך לעשות איתו איזו שהיא הסבה, כי זה נראה רע.
או שהוא צריך לשחק רק כשהקבוצה יושבת על היריבה ב30 מטר מהשער או לחשוב להסב אותו אולי לקישור בקונסטלציה כזו או אחרת.
זה לא שם לצערי, ובלי שינוי תפיסתי לגביו אני לא רואה אותו תורם לנו, זה מבאס כי אחלה חזיזה.

אחלה חזיזה אבל הוא אחרי השיא יכול לתרום במלחמה כסותם חורים, ועם הערסיות שלו אבל שחקן בכיר הוא מזמן לא

הוא שחקן שיכול להיות אחלה חילוף. אבל ממש לא שחקן להרכב

דולב היקר בין השחקנים האהובים עלי בשנים האחרונות, תפרוש.
אתה כבר לא כשיר לכדורגל מקצועני.

ביקר לי שאם אני פותח קבוצה בליגה ג' אני לא לוקח אותו

לא מבין מה הוא קשור למכבי חיפה הוא כבר מזמן שכח לשחק כדורגל, משאירים אותו כי הוא היה פעם לפני שנים רבות משהו?

לא כיף לכתוב את זה, אבל הוא גמור. סופית. מעשית. רשמית.

הוא לא יחזור להיות השחקן שהיה, ובמועדון צריכים להבין את זה.

זה לא עניין של להתאושש מפציעה, כי הוא כשיר. והוא עשה הכנה הכי אופטימלית שיכולה להיות. מחנה אימונים מלא וכו'.
וזה לא קשור למי משחק איתו באגף, כי קורנו כאן וזה הכי טוב שאפשר לקבל.
וזה לא ביטחון, כי אין כאן בעיה שמישהו מאיים עליו.

זה פשוט שחקן שהפציעות גמרו אותו, והוא לא מצליח לחזור ליכולת שלו, וצריך להבין, לקבל, ולעכל את זה.

שחקן של 20 דק בסוף משחק להכניס קצת אנרגיה, והרבה תרומה לחדר ההלבשה.

זה המצב, זאת הסיטואציה, והיא לא תשתנה.

שיכניסו את זה כולם טוב טוב לראש. ויפה שעה אחת קודם.

ולחשוב שלכאורה הוא הישראלי הבכיר השני אחרי סבע בחלק ההתקפי, ושהוא מקבל 400k....

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה